- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.381
Ne olsun canım. Yemek yapıyorum,oğlanla ilgileniyorum. Eşim çıkmış, onu bekleyeceğim. Böyle... Var mıydı kaçamak Paşam gibi olmasın sakın?
Leken filan var mı? Beb yapayım biraz Tubalık...
Amanın yandım tubaaa zaten başta şimdi sen bide kayınvaldem var :)).Canım aslında tam ozamanlar dı ovulasyon, hemen hemen evlendiğimizden beri hep doğal yöntemlerle korunuyoruzbiz bu zaman kadar bişey olmadı ama tuba 40 kere söyledi şimdiye kadar :)) ondan olduysa bilmem artıkk :)).Kızlar biraz veriym bilgisayarı birazdan burdayımm
Biz de evliliğin 3 yılı bir de bu 9 aydır doğal yolla korunduk. Eşimin maşallahı var. Hiç kaza olmadı.İnşallah sizinki olmuştur...
Kızlarrr ben geldimmm , yeğene dedim arkadaşlarım bekliyorr :)).Canım bizde öyle kazasızız ama biliyorsun doktorlar bu yöntemi doğru bulmuyor ama bizde tuttu sizde de tutmuş.Canım ya kaza olacaksa da hazirandan sonra olsa bari :)) sigortam ozaman geçerli olcak ama herşeye rağmen olursa kader deyip razı olurum listenin sonuna geçerim :))) ben yarın bi test alıym da böyle acaba mı diye düşünmeyeyim gerçi geçen hamile kaldığımda hemen midem ağrımaya başlamış göğüs uçlarım sızlamıştı şimdi öyle bir belirti yok değilimdir diye düşünüyorumm ama Hayırlısı.
bizide haberdar et canım....
Canım sağ ol duaların için. Ben de geçen gün doktora belki davranışlarım size abartılı geliyordur dedim. Yok gelmiyor dedi. Burada öğrendiğim şeyleri söylüyorum soruyorum. Ben de başının etini yiyorum. Bazen belki beni hastası olarak görmek istemiyordur, bıkıyordur diye de düşünüyorum. Sen de ara ara yaz canım... Bebişin cinsiyeti neydi? Sat'ın, beklenen doğum tarihin? Gamze arkadaşımız seni de ekler...
Kızlarrr ben geldimmm , yeğene dedim arkadaşlarım bekliyorr :)).Canım bizde öyle kazasızız ama biliyorsun doktorlar bu yöntemi doğru bulmuyor ama bizde tuttu sizde de tutmuş.Canım ya kaza olacaksa da hazirandan sonra olsa bari :)) sigortam ozaman geçerli olcak ama herşeye rağmen olursa kader deyip razı olurum listenin sonuna geçerim :))) ben yarın bi test alıym da böyle acaba mı diye düşünmeyeyim gerçi geçen hamile kaldığımda hemen midem ağrımaya başlamış göğüs uçlarım sızlamıştı şimdi öyle bir belirti yok değilimdir diye düşünüyorumm ama Hayırlısı.
bebeğin cinsiyeti daha bugün belli oldu..bugün gösterdi..kızmışSAT 19.12.2010 beklenen doğum tarihi 25 Eylül..bakalım kısmet..hayırlısı..
bebeğin cinsiyeti daha bugün belli oldu..bugün gösterdi..kızmışSAT 19.12.2010 beklenen doğum tarihi 25 Eylül..bakalım kısmet..hayırlısı..
aaayyyyy kız nededin sen ayyy gözlerime inanamadım testmi yapcan ayyy çok heyecanlandım valla dua etmiştim senin için malum hamilelelerin duası kabul olur derler bakarsın oluryoksada kurtulursun bir ay daha baskılardan inşallah vardır [/QU
Chnb bi taraftan sen bi taraftan test yapıym da siz hamişleri heycanlandırmıyım :)).Canım ya saol duaların için ama şu dualar Hazirran sonu olsa :)) Neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsunn
mrb kızlar, nasılsınız?
karın ağrım geçti çok şükür.
Canım hayırlı olsun kızın Allah tamamına erdirsinn
aaayyyyy kız nededin sen ayyy gözlerime inanamadım testmi yapcan ayyy çok heyecanlandım valla dua etmiştim senin için malum hamilelelerin duası kabul olur derler bakarsın oluryoksada kurtulursun bir ay daha baskılardan inşallah vardır [/QU
Chnb bi taraftan sen bi taraftan test yapıym da siz hamişleri heycanlandırmıyım :)).Canım ya saol duaların için ama şu dualar Hazirran sonu olsa :)) Neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsunn
valla bilmem artık canım ben duamı ediyorum zamanı tutturamayabilirim artık olursa kusura bakma
yaren gelmiş, hoşgeldin canım.
sezin bebek nasıl? üzüyormu annesini?
canım çok sevindim inan aklımda vallahi inan sendeydi ne yaptım dedim durdum kendime bakıcaktım özeline mesaj yollucaktım ne yaptın diye ama malum kayınvalidem bendeydi yeni giti kaldık kocişle baş başamrb arkadaşlar..ben geçen gün yazmıştım rahim ağzı uzunluğum 2 cm çıktı 16.haftada diye..dr lar serklaj demişti..cts günü ameliyat oldum..burdan bazı arkadaşlar bizi haberdar et demişti..bugün içime sinmedi ultrasona girmek için dr a gittim bebeğim iyi mi diye..iyiymiş çok şükür..dr suyu da iyi dedi maaşallah..dün kanamam ve ağrım vardı..bugün iyiyim çok şükür..Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş..ben 18.haftama girdim..daha yeni dikiş atıldı..umarım sağlıkla kucağıma alcağım günler de gelir..cümlemizin inş..ben bu ara yatıyorum sürekli..interneti pek açamıyorum..görüşmek üzere..arada bakarım..kendinize iyi bakın hepiniz..
canım ikili testi dedi doktor sonuçları gelsin ona göre bakarız serklaja dedi dua edinde testlerde bir sorun çıkmasıncanım temiz çıkmasına sevindim. Şehzade geliyor demek ki,,,
bizi serklaj tarihinden haberdar et canım.
amin kardeşim cümlemize nasip etsin güzel haberler almayı birde test sonuşlarım iyi çıksa hayırlısıylaCanım benim sevindim sorun olmamasına. Hayırlısıyla vaktinde ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
Tubaa,chnb iyi akşamlar kızlarr.Tubaa benden hala ses yok kırmızılar gelicekmiş gibi yapıp vaz geçiyo sinir oldum ya iştahımda açıldı regle olucağım için gözüm dönüyor valla.Hemen deme şimdi belki bebek vardır diyee :)))
canım çok sevindim inan aklımda vallahi inan sendeydi ne yaptım dedim durdum kendime bakıcaktım özeline mesaj yollucaktım ne yaptın diye ama malum kayınvalidem bendeydi yeni giti kaldık kocişle baş başainan senin adına sevindim bakalım beniki ne çıkıcek
canım ikili testi dedi doktor sonuçları gelsin ona göre bakarız serklaja dedi dua edinde testlerde bir sorun çıkmasın
amin kardeşim cümlemize nasip etsin güzel haberler almayı birde test sonuşlarım iyi çıksa hayırlısıyla
canım güzel dileklerin için sagolasın şekerim
bu arada ben geldim öpücük yokmi yoksam
hoşgeldinnolmazmı canım hiç kocaman öpücük var hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?