Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ne olsun canım. Yemek yapıyorum,oğlanla ilgileniyorum. Eşim çıkmış, onu bekleyeceğim. Böyle... Var mıydı kaçamak Paşam gibi olmasın sakın?
Leken filan var mı? Beb yapayım biraz Tubalık...

Amanın yandım tubaaa zaten başta şimdi sen bide kayınvaldem var :)).Canım aslında tam ozamanlar dı ovulasyon, hemen hemen evlendiğimizden beri hep doğal yöntemlerle korunuyoruz biz bu zaman kadar bişey olmadı ama tuba 40 kere söyledi şimdiye kadar :)) ondan olduysa bilmem artıkk :)).Kızlar biraz veriym bilgisayarı birazdan burdayımm

Biz de evliliğin 3 yılı bir de bu 9 aydır doğal yolla korunduk. Eşimin maşallahı var. Hiç kaza olmadı. İnşallah sizinki olmuştur...

Biz de evliliğin 3 yılı bir de bu 9 aydır doğal yolla korunduk. Eşimin maşallahı var. Hiç kaza olmadı. İnşallah sizinki olmuştur...

Kızlarrr ben geldimmm , yeğene dedim arkadaşlarım bekliyorr :)).Canım bizde öyle kazasızız ama biliyorsun doktorlar bu yöntemi doğru bulmuyor ama bizde tuttu sizde de tutmuş.Canım ya kaza olacaksa da hazirandan sonra olsa bari :)) sigortam ozaman geçerli olcak ama herşeye rağmen olursa kader deyip razı olurum listenin sonuna geçerim :))) ben yarın bi test alıym da böyle acaba mı diye düşünmeyeyim gerçi geçen hamile kaldığımda hemen midem ağrımaya başlamış göğüs uçlarım sızlamıştı şimdi öyle bir belirti yok değilimdir diye düşünüyorumm ama Hayırlısı.

Ayyy heyecan yaptım şimdi... Hakkında hayırlısı inşallah...

bebeğin cinsiyeti daha bugün belli oldu..bugün gösterdi..kızmış SAT 19.12.2010 beklenen doğum tarihi 25 Eylül..bakalım kısmet..hayırlısı..

aaayyyyy kız nededin sen ayyy gözlerime inanamadım testmi yapcan ayyy çok heyecanlandım valla dua etmiştim senin için malum hamilelelerin duası kabul olur derler bakarsın olur yoksada kurtulursun bir ay daha baskılardan inşallah vardır

bebeğin cinsiyeti daha bugün belli oldu..bugün gösterdi..kızmış SAT 19.12.2010 beklenen doğum tarihi 25 Eylül..bakalım kısmet..hayırlısı..

Hayırlı olsun kızın canım... Allah vakitlice sağlıklı doğmasını nasip etsin. Sevindim. Gerçekten seni çok takdir ediyorum...

Canım hayırlı olsun kızın Allah tamamına erdirsinn

yaren gelmiş, hoşgeldin canım.
sezin bebek nasıl? üzüyormu annesini?

hoşbulduk canımm.. sezin den fırsat buldukça size takılmaya çalışıyorum ama pek zaman bulamıyorum nuray ında dediği gibi yapışık ikiz gibiyiz, sürekli meme sürekli kucak istiyor uyanıkken.. zaten genelde de uyanık oluyor..:)) senin hamilelik nasıl iyi gidiyor galiba, maşallah sonuna kadar böyle gitsin hep canım..

chnb canım serklaj için hazırlık sormuşsun, serklaj ipini sen kafandan alıp gitmiyorsun, birkaç çeşit varmış, doktorun sana markasını yazıyor sen ona göre alıyorsun.. hazırlık için doktor konusunda demiştim canım..ikili testlere birkaç hafta kala doktoruna ve serklaj işine karar vermiş ol, testin sonucu çıkar çıkmaz serklajını yapması için biliyorsun en ideal haftalar 12. ve 13. haftalar..
nuraycım doğumun olmuş gözün aydın aramızda tam bir ay oldu benimde doğumum 20 şubatta oldu..
Allah analı babalı büyütsün canım..

canım çok sevindim inan aklımda vallahi inan sendeydi ne yaptım dedim durdum kendime bakıcaktım özeline mesaj yollucaktım ne yaptın diye ama malum kayınvalidem bendeydi yeni giti kaldık kocişle baş başainan senin adına sevindim bakalım beniki ne çıkıcek
canım temiz çıkmasına sevindim. Şehzade geliyor demek ki,,,
bizi serklaj tarihinden haberdar et canım.
canım ikili testi dedi doktor sonuçları gelsin ona göre bakarız serklaja dedi dua edinde testlerde bir sorun çıkmasın
Canım benim sevindim sorun olmamasına. Hayırlısıyla vaktinde ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
amin kardeşim cümlemize nasip etsin güzel haberler almayı birde test sonuşlarım iyi çıksa hayırlısıyla

canım güzel dileklerin için sagolasın şekerim

bu arada ben geldim öpücük yokmi yoksam

hoşgeldinn olmazmı canım hiç kocaman öpücük var hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…