- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.421
canım benim evet nickimi kızımın adı yaptım..iyiyiz şükür annemdeyim edirnede dr izin verdi 1 haftadır burdayım yarın evime dönüyorum.rahim ağzımda kısalma olmadı daha fazla artık yavaş yavaş kalkabilirsin dedi..kızım geçen hafta 2300 dü..iğneyi bırak dedi ama ben ısrar edince korkuyorum diye elindekileri bitir,ay sonuna kadar yapmayı düşünüyorum en az,coraspini bıraktım nidilatı günde 3 e düştü,preparı bıraktım,magnezyum ve elevite devam bide progestan doğuma kadarmış senin gibi..bazen beyaz yapışkan kokusuz akıntım oluyor miktarı fazla normalmi bu birde bebeğin hareketleri bazen hiç yok bazen normal kordon dolanmıştır falan diye aklım çıkıyor?tecrübeli anne aydınlat beni
evet canım öyle gerçektende..canım ben 38+2 de sezeryan ile doğum yaptım.o gün gittiğimde belki normaldoğum olur dikişi alınca dedi doktorum ama benim hiç sancım çıkmayınca nst de , daha fazla beklememek için sezeryana karar verdik.benim cildim biraz problemli bir cilt,hastanede refakatçı da yasaktı,bebğim çok ağladı, aç kaldı süt gelmedi, sarılık oldu, onunla ilgilenirken kendimi hiç koruyamadım, dikişlerim şişti , enfeksiyon oldu, sulandı..çok çektim. kilo da var tabi o da bir atken. daha hala iyileşemedim.
iyiyiz şükür bu günlere canım. özgem hiç durmuyor, uykuyu hiç sevmeyen, sürekli emmek isteyen, bol gazlı,ağlak bir bebek.. balık burcu ondan heralde:))uykusuz gecelere hazır ol sende.çok şükür gününü çok iyi siz de kurtardınız artık kendinizi. bende duracakmı derken neredeyse 40 haftalık oldum baksana. sezeryan olmasan daha duracaktı, sancı ve kasılmadan eser yoktu :))sevdi bizim kızlar yerlerini. şimdi normal hayata alışamadı daha, sanırım içerinini rahatlığını arıyor :))ekmek elden su gölden, gaz sorunu yok, kaka sorunu yok.:))
canım benim akıntım sürekli vardı yoğun bir şekilde çünkü rahimdeki dikişe tepki vermişti benim vücut.ama beyaz ve kokusuzdu. altım hep ıslaktı neredeyse.iğneyi doğuma gitmeden bir gün önce bile oldum. progestanı da 3 gün önce kestim. coraspini de 36. haftada. yani yaklaşık 10 gün önce falan..nidilat prepar magnezyum vs hiçbirşey kullanmadım zaten ben...çok şükür hiçde sancım kasılmam olmadı. ara ara karın ağrılarım oldu o da normaldir dedi doktor bebek ağırlaştıkça..bebek hareketleri son haftalarda benim de çok yavaştı, korkup karnımı sallıyordum ara sıra :))
Canım hayırlı olsun kızın Allah tamamına erdirsinn
tşk ederim..Allah razı olsun..
canım çok sevindim inan aklımda vallahi inan sendeydi ne yaptım dedim durdum kendime bakıcaktım özeline mesaj yollucaktım ne yaptın diye ama malum kayınvalidem bendeydi yeni giti kaldık kocişle baş başainan senin adına sevindim bakalım beniki ne çıkıcek
tşk ederim..inş sizin de hayırlı sonuçlarınız olur..sorun çıkmaz..
o fitiller beni de çok korkutuyor hazneye it diyorlar ama ben çok tedirgin oluyorum azmı itiyorum çokmu endişeleniyorum
Peki tahlil mi yaptı? Nerden anladı enfeksiyon olduğunu? Peki o kadar dikkat ediyorsun, su içiyorsun niye oluyormuş bu enfeksiyon? Bir de serklajın da yok. Olsa enfeksiyon riski daha da çok oluyor. Bir şey demiyor mu doktor neden olduğu konusunda? Bir de canım sen ne mühendisiydin?
Canım çok geçmiş olsun.İşin çok uzakmış zor oluyodur senin için iyiki az gidiyorsun işe yoksa çok zorlanırdın.Şanslıymışsın öyle bir müdürün olduğu için bazıları anlamıyor naz yapılıyor diye düşünen olabiliyor.Bol bol dinlen canımm kendine çok dikkat ett
bebeğin cinsiyeti daha bugün belli oldu..bugün gösterdi..kızmışSAT 19.12.2010 beklenen doğum tarihi 25 Eylül..bakalım kısmet..hayırlısı..
kızlar selam dün dr gitmiştik sancılarım yüzünden malesef kızım dönmüş ve rahime sokmuş kafayı çok fazla baskı var haklısın sancılarında dedi .. ciğer geliştirici iğne yaptırıyorum bundan sonra iyice yatakla bütünleşicem3 gündür ağrı sancı fln yoktu ama şuan moralim çok bozuk aslında korkuyorum daha 1500 gr minik kızım çok küçük .. hakkımızda hayırlısı olsun işallah ben üzerime düşeni yapayımda erkenden gelip gelmemesi Allaha kalmış.. hepinizi çok öpüyorum .. kendinize iyi bakın canlarım..olumlu yada olumsuz ne olursa olsun haberdar ederim sizi merak etmeyin
Evet öyle. Aradan o kadar zaman geçti ben hala Fusboru unutamıyorum. O bebeğini kaybettiğinde Şafak haftalık çizelgesini bile silmişti.Sanki her şeyle seviniyor, her şeyle üzülebiliyoruz. Şafak ve bebeği inşallah iyidir. Aslında herkeste olmasa bile bir kişide telefonumuz olsa iyi olur. En azından böyle durumlarda arar sorarız. Senin dikişinde ne sorun oldu canım? Normaldi di mi doğumun?
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı Serklaj
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Edamecrin KIZ 2010 Gözde VAR
Tatlışoğlu KIZ 03.03.2011 İlke VAR
Nuray KIZ 20.03.2011 Özge VAR
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Ceylinirem 14 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
Canım yarın yap o zaman. Belirsizlik daha zor. Bak listede en son benim. Terfi etmiş olurum, en altta olmaktan kurtulurum...
hadi kız kurtuldun alt sıradan bakalım ben ne zaman kurtulcambugun yaptım test hamişim perşembe doktora gideceğim inş. hersey yolunda gider...
chnb artık bir üst sıraya tarfi edebilirsin
hadi kız kurtuldun alt sıradan bakalım ben ne zaman kurtulcambugun yaptım test hamişim perşembe doktora gideceğim inş. hersey yolunda gider...
ayyyyy çok sevindim topiğimiz şenleniyor iyice hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah bukez..darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhh
canım yeni yasaya göre gebe kadın nöbet tutamaz. yasal değil. dr. gebe olduğuna dair imzalı mühürlü kağıdı müdüre ver nöbet tutma. zorla sana nöbet tutturursa suç işlemiş olur. ben dr. raporumu aldım. müdüre verdim. çok kızdı bana. neden daha önce vermemişim diye. bu sorumluluğu alamam dedi. beni nöbetten çıkardı. benim nöbet yerimde kanepemde vardı. yatıyodum. istediğim zaman uzanıyodum buna rağmen müdür beni hemen nöbetten çıkardı.
Kızlar bak bunu yazmış başka topikten arkadaş. Melekceren ben bugün doktora gidiyorum söyleyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?