- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.441
hadi kız kurtuldun alt sıradan bakalım ben ne zaman kurtulcambugun yaptım test hamişim perşembe doktora gideceğim inş. hersey yolunda gider...
Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin...
hadi kız kurtuldun alt sıradan bakalım ben ne zaman kurtulcambugun yaptım test hamişim perşembe doktora gideceğim inş. hersey yolunda gider...
canım çooookkkk sevindim yazını görünce gözlerim pörtledi inan çok duygulandım yaa senden merak içinde haber bekliyordum. haber güzel olunca gözlerim doldu. hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin....
Ve Tubaaoz
Canıımm sabah kalktımm hala bişey olmayınca hemen evimin yanın da eczane var gittim en ucuzundan bi test aldım ve testi yaptımmm tertemiz bir beyazlık çıktı yani hamile deilim.Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda ve en kısa sürede nasip etsin ama inan yaptığımda bile kalbim sıkıştı sanırım kafam da henüz hazır deil hamileyimdir diye korktum resmen bişey çıkmayınca rahatladım.Tabi çok da korkuyorum bitarafdan isteyince olmaz diye ödüm patlıyor.Testi alınca eşimi aradım dedim ben kendimden şüpheleniyorum hamileyim diye bana diyoki testi almana gerek yoktu ben sana söyliym kesin hamile deilsindir dedi haklı da çıktı böbürleniyor geçen sefer hissetmişti de sen hamilesin diye bide bebeğin cinsiyetini tutturunca bizimki kendini müneccim sanıyor :)) şimdi test negatif çıkınca iyice şımardı.Tubacım olmadı canım kusura :)) bakma ama hala adet de olmuyorumm belki mevsimseldir.
chnb artık bir üst sıraya tarfi edebilirsin
Sen sor bakalım ama ben böyle bir şeyi ilk defa duydum, inşallah aslı astarı vardır, aslında doğum yapan öğretmende bir sene nöbet tutmaz ve bende kızımın doğum raporu var, ağustos ayına ait istersem onuda kullanabilirim. Beni düşündüğün için saol arkadaşım..
kızlar merhaba,
benim rahim ağzı yetmezlıgı problemım yok fakat burada
faktör testlerınden fln konusuldugunu gorunce geldım
ben 10 haftalık ve 28 haftalık 2 tane bebeğm,i kaybettim...ilki kürtaj
ikincisi nromal doğum oldu...sonra yapılan testlerde faktör 11 eksıklıgım odlugu ve hemofili c
hastası oldugum belirlendi....ben bebek denemek için bi sene gecsın ıstedım ve bekledım
1 hazıranda doğum yapalı 1 yıl olmus olucak...hazırana az kaldı başlayalım dedık esımle
ama önce kadın doğum gidip genel muayeneden geceım dedım ev faktör testlerım
daha kötü çıktı degerlerım alt üst doktorum hemen hematloga yönlendirdi
hematologum ıse bı kaç test daha lazım ama hamıle kalman sorun değil yalnız
bebeğini doğurman zor 2 hata var vücutta dedı ve beni cerrahpaşaya sevk ettı
gün gün orda olucak kontrol altında buluncakmısım testlerım aşağıdaki gibi
bilen veya aynsını fln yasayan varmı yardımcı olursanzı sevınırım tesekkurler
nasıl bir duygu canım bir üst sıraya çıktın... yeni hamişlerr geldikce yükseliyoruz ben heyecanlanıyorum vallahi.. jorjet film çektirecek, regreteyi de ikna edemiyorum ama fadikden de bir haber alsaydık biz aynı zamanlarda başladık çalışmayapaşam uğurlu geldi... bir fadik kaldı haber almadığımız
Canım Allah gönlündekini versin. Bu konuda şaka yapıyoruz gerçi ama yine gönlümüzden istemiyor da değiliz. Sigorta işi düşündürüyor seni ama olsun. Olsa sen de sigorta migorta takmayıp havalara uçarsın bence.Allah hayırlısı neyse hakkında onu nasip etsin canım arkadaşım benim...
ayyy tebrik ederim tatlım :118: allah tamamını erdirsindarısı isteyen her kese nasip etsin inşallah allah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin...
amin inşallah...
canım çooookkkk sevindim yazını görünce gözlerim pörtledi inan çok duygulandım yaa senden merak içinde haber bekliyordum. haber güzel olunca gözlerim doldu. hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin....
saolasın canım benim rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Harika bir haber...Allah tamamına erdirsin. Canım ne sabır varmış sende. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
canım seninle mutasyonlarımız aynı hatta daha fazla senin.protein c düşük benimde..oğlunda sorun yaşamaman çok iyi..ben fraxiparin 0,6 kullanıyorum iğne,sende doğuma kadar kullan bence..arkadaşın sonuçlardan bende bişey anlamadım referans aralıklarınıda yazsaymış keşke..Canım benim protein s 28 çıktı. Bir de bugün fakülteye gittim Şöyle bir rapor var:
FaktörV G1691A (Leiden) Mutasyon saptanmamıştır.
Protrombin G20210A Heterozigot mutasyon saptanmıştır.
MTHFR C677T Homozigot mutosyon saptanmıştır.
MTHFR A1298C Mutasyon saptanmamıştır.
Faktör V O.O1 (Referans aralığı 50-150)
Antikardiolipin-G Negatif: 0,78(Referans aralığı 0-1)
Antikardiolipin-M nEGATİF: 1.59 (Referans aralığı 0-1)
dOKTOR İNNOHEP İĞNE, CORASPİN, FOLBİOLE devam dedi. Senin durumunu ben bilmiyorum canım. Allah şifa versin.
ceylincim bende tebrik ettim ama arka sayfada kaldı sanırım tekrar tebrikler canım
chnb arkadasım doktora giitinmi sen ne dedi kesen falan gözüktümü hangi ilaçları verdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?