Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım benim oğlanda böyle testler filan yapılmamıştı.Ama onda anlatmıştım ya çok çektim. Ama pıhtılaşma ile ilgili bir sorunum olduğunu bilmeden. Benim daha fazlaymış seninkinden. Pıhtılaşma sorunum mu daha fazla? İğne az önce oldum...:94:

Bir de Durubebek hastanedeki hemşire ilk yaptığında biraz iğneyi akıtmıştı havasını aldırmıştı. Alt komşu hemşire kıza gösterirken havasını alma doğrudan batır daha hızlı kana karışır dedi. Sence hangisi doğru?

teşekkür ederim durubebek gözden kaçırmışım kusura bakma
burnuma hamile kokuları geliyo naberiniz olsun tebrik ederim kardeşim inan çok sevindim sevincimi tarif edemem yane

canım dayagı ben çok güzel atarımda şimdi idmanım yok malum emanet taşıyorumsag saglim bebegimi saglıklıca doguruyum bakarız sonraben geldim canlarımkusura bakmayım benim bebikim yeni gitti sanki ikinci baharı yaşıyoruz dedim keşke hep böyle olsan yardım sever ama nerde emanet, saglıklıcana doguruyum aynı oluruz gene bu kerezde bebek durmuyo derimyine yırtarım
ben geldim canlarım çigerlerim

bugun aradım doktorumu test yapınca perşembe gideceğim ilaçları içeyimmi dedim progesteron ve coraspirene devam dedi.allah kucagımıza almaya nasip etsin inş..

canım ben anlamadım hangi doktor yapacak serklajını

canım ben anlamadım hangi doktor yapacak serklajını

Canım fakültedeki yapacak. Kendi doktorum fakültedeki doktor yapsın dedi. Fakültedeki doktorla ilgili güzel yorumlar yaptı yüreğime su serpti. Fakültedeki doktorda çok serinkanlı. İşinde iyi imiş. Allah yardımcımız olsun...

bugun aradım doktorumu test yapınca perşembe gideceğim ilaçları içeyimmi dedim progesteron ve coraspirene devam dedi.allah kucagımıza almaya nasip etsin inş..

Ben de cumartesi test yapmıştım, salı gittim o zaman dek progestan ve coraspine devam ettim...

amin canım birde onu atlatsak. bende zaman yaklaştıkça heyacanlanmaya başladım. yarın 12de kontrolüm var 2li test ve serklaj tarihim kesin belli olur:18:

amin canım birde onu atlatsak. bende zaman yaklaştıkça heyacanlanmaya başladım. yarın 12de kontrolüm var 2li test ve serklaj tarihim kesin belli olur:18:

Paşamla sen şimdi heyecan içindesiniz. Biz de Ceyliniremle sayacağız artık. Hayırlısıyla atlatalım inşallah. Ben de korkmuyor değilim. İşlemden değil de düşük de olsa diğer ihtimallerden korkuyorum...:26:

malesef belli olmaz testin sonuşları çıkmadan söylemiyolar birde karnın dok git aç gitme şekerli bir şeyler ye benim gibi sabah 8 gidersin öglen ezanında gelirsin eve benim kereta 3 kere ultrosona sıoktu beni kesme şekerin keyfini bekledik anlıcagım garip eşim her seferinde oldumu dedi yok dedim ulen dedi mimmacık boyuyla kafa tutuyo bize görüyomusun dedijeli sıktı karnıma 3 kere dile kolay en sonunda aşllahım ne olur görünsün diye çok yalvardım eşimede dedim içeri girince bildigin duaları oku dedim

Canım senin yerini ben aldım. Artık dövme işlerini ben yapacağım...
Kocişin de yazsın bizimkilere ara sıra buradan da belki onu örnek alırlar. Benimki hala dışırda. Az önce küçücük keseyi gördük dedim, hayırlı olsun diyor. Şimdi ben döveyim bari onu...

canım 2 mayıs diye biliyorum ben doktor demedi birşey ama tam 3 buçuk aylık olucak rabim can verirse tırsıyorum biri elimden tutsun ya:18::18::18::18::18::18::18:kanki hazırmısın büyük güne şunun şurasında 2 hafta kaldı günler yaklaştıkça amanın

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı Serklaj
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Edamecrin KIZ 2010 Gözde VAR
Tatlışoğlu KIZ 03.03.2011 İlke VAR
Nuray KIZ 20.03.2011 Özge VAR

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
melekceren 12.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 şuan yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet :97:

tamam tatlım ekledim seni gelişmelerden bizimde haberimiz olsun

döv bebekim sen döv onu gözüne gözüne vurah canım eşimin hakkını yiyemem allah için ama bebek olmasa bazen kızıyo bir iş deyince bugün dondurucudan bamya çıkardım kıymalı çok güzel yaparım ayıptır sülemesitarhana çorbası birde makarna yapıcam içeri girdim yemekelri koyucam o arada ablam aradı konuşmak annem demiş bir arayalım okadar konuşmuşumki inanın yemekleri eşim yapmış dedim aferim beceriyosun sen bu işi eeeeeee dedi okadar üniversitede aşçılık yapmadı kocişin dedigelsin yemekler kocişten gelin yiyelim daha çok var

Kız Paşam yazıp yazıp durma şu yemek isimlerini. Liste de kalabalıklaştı maşallah. Bir gelirsek bakmışsın ki senin ve eşinin tabağı boş kalmış...

rapor alman iyi olmuş canım ... yegenizimizi yorma bu arada tebrik ederim kesede görülmüş
nekadar habişimiz var maşallah allah nazarlardan saklasın bizleri ve miniklerimizi

Kız Paşam yazıp yazıp durma şu yemek isimlerini. Liste de kalabalıklaştı maşallah. Bir gelirsek bakmışsın ki senin ve eşinin tabağı boş kalmış...
canınız sag oolsun canım benim yazmam bir daha kusura bakmayın boş bulundum belkim canınız çektirse kusura bakmayın ne olur bu arad benim muhabbet kusum var ışgı kapattım odada gelidm sizlerle yazışıyorum yavrum dışardaydı annesinin gülü çok korkmuş ışıgı açık göürnce başladeı üçmaya sesini duyruyo beni kurtar dercesine yemin ederim çok kötü oldum ya şimdi yanımda maşşallah çok uslu öyle şirinlikler yapıyo adama görseniz çok şeker tombul birşey adıda paşam
rapor alman iyi olmuş canım ... yegenizimizi yorma bu arada tebrik ederim kesede görülmüş
nekadar habişimiz var maşallah allah nazarlardan saklasın bizleri ve miniklerimizi

canım nasılsın görüşmeyli havalar nasıl oralarda sana yazdım ama görmedin galiba:44::44::44:

Sağ olasın canım. Uğurlu geldi elin canım bak. Listeye başladın. Devamlı yeni haberler geliyor, yeni arkadaşlar ekleniyor. Maşallah...
Darısı Fadik'e ve tüm isteyenlere inşallah...

Sağ olasın canım. Uğurlu geldi elin canım bak. Listeye başladın. Devamlı yeni haberler geliyor, yeni arkadaşlar ekleniyor. Maşallah...
Darısı Fadik'e ve tüm isteyenlere inşallah...

o nerelerde acaba çok merak ediyorum bir girsede yazsa ne halde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…