- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.461
canım seninle mutasyonlarımız aynı hatta daha fazla senin.protein c düşük benimde..oğlunda sorun yaşamaman çok iyi..ben fraxiparin 0,6 kullanıyorum iğne,sende doğuma kadar kullan bence..arkadaşın sonuçlardan bende bişey anlamadım referans aralıklarınıda yazsaymış keşke..
burnuma hamile kokuları geliyo naberiniz olsunteşekkür ederim durubebek gözden kaçırmışım kusura bakma
Gerçekten Sevtun gibi ben dövecektim seni. Her gördüğümde ismini alt bölümde bu kız şimdi güzel haberi yazacak diyorum yok oluyorsun. İnan çok ama çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşallah hepimizinkini. Bugün kendi doktorum baktı minicik kese göründü. Kanda 1700 çıktı. Darısı başına canım. Yaz sık sık yoksa dayaktan kurtuluş yok...
bugun aradım doktorumu test yapınca perşembe gideceğim ilaçları içeyimmi dedim progesteron ve coraspirene devam dedi.allah kucagımıza almaya nasip etsin inş..Gerçekten Sevtun gibi ben dövecektim seni. Her gördüğümde ismini alt bölümde bu kız şimdi güzel haberi yazacak diyorum yok oluyorsun. İnan çok ama çok sevindim. Allah tamamına erdirir inşallah hepimizinkini. Bugün kendi doktorum baktı minicik kese göründü. Kanda 1700 çıktı. Darısı başına canım. Yaz sık sık yoksa dayaktan kurtuluş yok...
Kızlar bugün iki doktor gezdim. Öğlen fakülteye gittim. 15.00 gibi fakültedeki doktorla görüştüm. Tahlillere baktı ilaç ve iğneye devam dedi. Serklajı da 11-12. haftada yaparız 10 gün sonra gel dedi. Sonra da kendi doktoruma gitti. Serklajı siz mi yaparsınız diğer doktor mu dedim. O yapsın dedi. O doktorun da işinde iyi biri olduğunu söyledi. Ben dedim normal doğum yapmak istiyorum deim. Bakalım dedi. Ben yine ağrı eşiğimin düşük olduğunu ve bu doğumumda ne kanamam ne suyum ne de doğum esnasında sancı çekmediğimi bu yüzden de rahim ağzı yetmezliği olduğunu düşündüğümü tekrarettim. Ben ilk siz serklaj yapacağız 12. haftada dediğinizde insan sevinir mi ama ben sevinmiştim teşhis belli diye. (O zaman gülümsedi. )Sonra öyle olduğunu düşünmüyorum deyince kabus gibiydi benim için dedim.Daha bir şeyler daha konuştuk. İşte böyle.
Yarı da nöbetçiyim. Vereceğim raporu bakalım ne diyecekler. Yoksa dolan dur kolidorda...
canım ben anlamadım hangi doktor yapacak serklajını
bugun aradım doktorumu test yapınca perşembe gideceğim ilaçları içeyimmi dedim progesteron ve coraspirene devam dedi.allah kucagımıza almaya nasip etsin inş..
Canım fakültedeki yapacak. Kendi doktorum fakültedeki doktor yapsın dedi. Fakültedeki doktorla ilgili güzel yorumlar yaptı yüreğime su serpti. Fakültedeki doktorda çok serinkanlı. İşinde iyi imiş. Allah yardımcımız olsun...
amin canım birde onu atlatsak. bende zaman yaklaştıkça heyacanlanmaya başladım. yarın 12de kontrolüm var 2li test ve serklaj tarihim kesin belli olur:18:
amin canım birde onu atlatsak. bende zaman yaklaştıkça heyacanlanmaya başladım. yarın 12de kontrolüm var 2li test ve serklaj tarihim kesin belli olur:18:
burnuma hamile kokuları geliyo naberiniz olsuntebrik ederim kardeşim inan çok sevindim sevincimi tarif edemem yane
canım dayagı ben çok güzel atarımda şimdi idmanım yok malum emanet taşıyorumsag saglim bebegimi saglıklıca doguruyum bakarız sonra ben geldim canlarım kusura bakmayım benim bebikim yeni gitti sanki ikinci baharı yaşıyoruz dedim keşke hep böyle olsan yardım sever ama nerde emanet, saglıklıcana doguruyum aynı oluruz gene bu kerezde bebek durmuyo derimyine yırtarım
ben geldim canlarım çigerlerim
Paşamla sen şimdi heyecan içindesiniz. Biz de Ceyliniremle sayacağız artık. Hayırlısıyla atlatalım inşallah. Ben de korkmuyor değilim. İşlemden değil de düşük de olsa diğer ihtimallerden korkuyorum...:26:
Gamze 81 sanırım listeyi sen yapıyorsun, benide listeye alırmısın. Ben her zaman topiği okuyorum fakat eşim kızdığı için pek yazamıyorum, fırsat buldukça yazabiliyorum. Bende herşey normal giderse 12 Ekimde yapacağım doğumu, henüz serklajım yok ama 3 lü testten sonra yapacak doktorum. Şimdiden teşekkürler.
Canım senin yerini ben aldım. Artık dövme işlerini ben yapacağım...
Kocişin de yazsın bizimkilere ara sıra buradan da belki onu örnek alırlar.Benimki hala dışırda. Az önce küçücük keseyi gördük dedim, hayırlı olsun diyor. Şimdi ben döveyim bari onu...
döv bebekim sen döv onu gözüne gözüne vurah canım eşimin hakkını yiyemem allah için ama bebek olmasa bazen kızıyo bir iş deyince bugün dondurucudan bamya çıkardım kıymalı çok güzel yaparım ayıptır sülemesi tarhana çorbası birde makarna yapıcam içeri girdim yemekelri koyucam o arada ablam aradı konuşmak annem demiş bir arayalım okadar konuşmuşumki inanın yemekleri eşim yapmış dedim aferim beceriyosun sen bu işi eeeeeee dedi okadar üniversitede aşçılık yapmadı kocişin dedi gelsin yemekler kocişten gelin yiyelim daha çok var
Kızlar bugün iki doktor gezdim. Öğlen fakülteye gittim. 15.00 gibi fakültedeki doktorla görüştüm. Tahlillere baktı ilaç ve iğneye devam dedi. Serklajı da 11-12. haftada yaparız 10 gün sonra gel dedi. Sonra da kendi doktoruma gitti. Serklajı siz mi yaparsınız diğer doktor mu dedim. O yapsın dedi. O doktorun da işinde iyi biri olduğunu söyledi. Ben dedim normal doğum yapmak istiyorum deim. Bakalım dedi. Ben yine ağrı eşiğimin düşük olduğunu ve bu doğumumda ne kanamam ne suyum ne de doğum esnasında sancı çekmediğimi bu yüzden de rahim ağzı yetmezliği olduğunu düşündüğümü tekrarettim. Ben ilk siz serklaj yapacağız 12. haftada dediğinizde insan sevinir mi ama ben sevinmiştim teşhis belli diye. (O zaman gülümsedi. )Sonra öyle olduğunu düşünmüyorum deyince kabus gibiydi benim için dedim.Daha bir şeyler daha konuştuk. İşte böyle.
Yarı da nöbetçiyim. Vereceğim raporu bakalım ne diyecekler. Yoksa dolan dur kolidorda...
canınız sag oolsun canım benim yazmam bir daha kusura bakmayın boş bulundum belkim canınız çektirse kusura bakmayın ne olur bu arad benim muhabbet kusum var ışgı kapattım odada gelidm sizlerle yazışıyorum yavrum dışardaydı annesinin gülü çok korkmuş ışıgı açık göürnce başladeı üçmaya sesini duyruyo beni kurtar dercesine yemin ederim çok kötü oldum ya şimdi yanımda maşşallah çok uslu öyle şirinlikler yapıyo adama görseniz çok şeker tombul birşey adıda paşamKız Paşam yazıp yazıp durma şu yemek isimlerini. Liste de kalabalıklaştı maşallah. Bir gelirsek bakmışsınki senin ve eşinin tabağı boş kalmış...
rapor alman iyi olmuş canım ... yegenizimizi yormabu arada tebrik ederim kesede görülmüş
nekadar habişimiz varmaşallah allah nazarlardan saklasın bizleri ve miniklerimizi
rapor alman iyi olmuş canım ... yegenizimizi yormabu arada tebrik ederim kesede görülmüş
nekadar habişimiz varmaşallah allah nazarlardan saklasın bizleri ve miniklerimizi
Sağ olasın canım. Uğurlu geldi elin canım bak. Listeye başladın. Devamlı yeni haberler geliyor, yeni arkadaşlar ekleniyor. Maşallah...
Darısı Fadik'e ve tüm isteyenlere inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?