Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım yaz yaz yaptırırız birilerine... Bize de fikir oluyor. Ama maşallah hamarat eşine.

iyiyim tatlım bende evde serumumu yiyip sizi takip ediyorum kim nerde ne yapmışşş tam kk cı oldum yok tatlım görmedimmm :26: sende ne var ne yok

Canım yaz yaz yaptırırız birilerine... Bize de fikir oluyor. Ama maşallah hamarat eşine.
canım benim canın bir şey çekerse çekinme kargoyla yaptırır yollarım tamammı
iyiyim tatlım bende evde serumumu yiyip sizi takip ediyorum kim nerde ne yapmışşş tam kk cı oldum yok tatlım görmedimmm :26: sende ne var ne yok

canım hayırdır geçmedimi rahatsızlıgın serum yiyosun bundan sonra sana kk gamze diyeli
chnb yede hatalı diyelim hey hataylı sizin oranın neyi meşhur benim oglum paşam hiç sevmiyo tek kalmayı hayret birşey eşim alıştırdı hem şirinligi yetiyo bakamayız diyordum ama kerata bir güzel baktırıyo he

Sağ olasın canım. Uğurlu geldi elin canım bak. Listeye başladın. Devamlı yeni haberler geliyor, yeni arkadaşlar ekleniyor. Maşallah...
Darısı Fadik'e ve tüm isteyenlere inşallah...

maşallahh inşallah sonuda güzel olucakkk allahın izniyle hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz hepimiz dua edelim ve moralimizin yüksek tutalım

canım nasıl oluyum çok şükür iyiyim evime geçtim çok şükür seni sormalı serum şifa olsun kardeşime işallah:94::94::94::94:

ben öncekinde yaşadım o durumu canım bilirim. üniversitede yaptırmıştım ilk girdim uğraştılar yok göstermedi kendini git hastaneyi dolan şekerli bişeyler yiyip iç öyle gel dediler gittim yine yok en sonunda ölçtüler ama canım çıkmıştı sağdan soldan üstten bastırdılar hep hareket etsin diye 2gün onun acısını çektim 2gün sonrada kanamam oldu açılma başlamış hep acaba onların karnımı bastırmalarının etkisi oldumu diye düşündüm. ama bu defa tedbirliyim tatlıları yiyip öyle giderim birde kendi doktorum yapacak durumumu biliyor daha dikkatli olur

canlarım söylemeden geçemicem muhabbetinize doyum olmuyo he birazdan benimki gelicek sonra üzüntülü sona yaklasıcezcanlanın biraz kız yoksa osmanımı seyrediyosunuz bakem

canım allahım kanama göstermesin işşallah hiç birimğize az iş yaptım bugün eşim çok kızdı yat dedi yormuyortum ama kendimi dedim bir görseniz iş yaparken beni arkamda sandalye var beimki akıl etti yorulunca oturusun dedi bende az iş yapuıyorum oturuyoruz zaten hep işlerim oturarak oluyo aşçının yamagıyım anlıcagın ben serviz dışıyım az namazı kılıyım geliyorum allahım hiç birimize ne gam ne keder göstermesin işşallah

ya... sizleri yazışmalarınızı çok seviyorum. hergün girmiyorum giremiyorum ama birikmiş sayfaları da okumak çok zevkli oluyor. çok güzel moral oluyor. ağrılar sızılar receteler tavsiyeler her sohbet sıcacık. çok sevdim sizlerii çooookkkk..

Canım sen de katılo zaman. Gerçekten ben de tüm arkadaşları çok seviyorum. Arada özet bilgi ver çünkü buraya arada yazanlar oluyor kim kim di unutuyoruz...

Canım sen de katılo zaman. Gerçekten ben de tüm arkadaşları çok seviyorum. Arada özet bilgi ver çünkü buraya arada yazanlar oluyor kim kim di unutuyoruz...

sizin geçmişteki arkadaşlarınızla çok sıcak sohbetiniz var. çok zevkli. bizlerde yavaş yavaş alışırız.

sizin geçmişteki arkadaşlarınızla çok sıcak sohbetiniz var. çok zevkli. bizlerde yavaş yavaş alışırız.

Bekleriz canım burası gerçekten çok samimi. Artık birbirimize o kadar alıştık ki bakmadığım gün hatta yazmadığım gün olmuyor. Hatta eşim geç geliyor bazen erken gelince üzülüyorum. O zaman buraya fazla bakamıyorum diye...

gel canım gel katıl sende aramıza herkese açık kapımız. bende ilk zamanlar yazamadım önce geçmişi okudum sonra 1-2hafta yazılanları takip ettim bir başladım yazmaya bağımlı oldum sanki aklım hep burda oluyor şimdi..

Canımm kesen görünmüş maşallah sana hadi bakalım şimde de en güzel sesi pıt pıt ları bekliyoruz herkesler hamile bi ara okadar azdı ki hamişler.Bereket geldi maşallah listemize yaa.Evet kızlar siz karnıburnun da olunca ben girerim sıraya ama ozaman anlamam valla fırsat bulamıyoruz bebek ağlıyo ilgi beklerim şevkat beklerim valla ona göre.Zaten çekilmiyo benim hamişliğim kocamı bezdirmiştim 17 hafta da siz kaçmayın benden hamiş olunca:26::26::26:.Koçiş diyo ki bana hamile olunca meditasyon falan yapsan korkuyo da bendenn hamileyken :123::123: evlenirken hep iyi günler için evlenmedik ya idare etsin canım azcık

mrb arkadaşlar.."gamze" beni de listeye eklemişsiniz tşk ederim..
ayrıca bana msj yazıp,burda beni merak ettiğini söyleyen bütün arkadaşlarıma teker teker tşk ediyorum..bilgisayar başında fazla kalamadığım için teker teker alıntı yapıp tşk edemedim..kusura bakmayın..en fazla 2-3 dk mesajları okuyup tek msj yazıp çıkıyorum..çünkü serklaj yaram hala kanama yapıyor..
iyi geceler canlarım..görüşmek üzere tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…