- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.481
canınız sag oolsun canım benim yazmam bir daha kusura bakmayın boş bulundum belkim canınız çektirse kusura bakmayın ne olur bu arad benim muhabbet kusum var ışgı kapattım odada gelidm sizlerle yazışıyorum yavrum dışardaydı annesinin gülü çok korkmuş ışıgı açık göürnce başladeı üçmaya sesini duyruyo beni kurtar dercesine yemin ederim çok kötü oldum ya şimdi yanımda maşşallah çok uslu öyle şirinlikler yapıyo adama görseniz çok şeker tombul birşey adıda paşam
canım nasılsın görüşmeyli havalar nasıl oralarda sana yazdım ama görmedin galiba:44::44::44:
canınız sag oolsun canım benim yazmam bir daha kusura bakmayın boş bulundum belkim canınız çektirse kusura bakmayın ne olur bu arad benim muhabbet kusum var ışgı kapattım odada gelidm sizlerle yazışıyorum yavrum dışardaydı annesinin gülü çok korkmuş ışıgı açık göürnce başladeı üçmaya sesini duyruyo beni kurtar dercesine yemin ederim çok kötü oldum ya şimdi yanımda maşşallah çok uslu öyle şirinlikler yapıyo adama görseniz çok şeker tombul birşey adıda paşam:
canım nasılsın görüşmeyli havalar nasıl oralarda sana yazdım ama görmedin galiba:44::44::44:
canım benim canın bir şey çekerse çekinme kargoyla yaptırır yollarım tamammıCanım yaz yaz yaptırırız birilerine... Bize de fikir oluyor. Ama maşallah hamarat eşine.
iyiyim tatlım bende evde serumumu yiyip sizi takip ediyorum kim nerde ne yapmışşştam kk cı oldum yok tatlım görmedimmm :26: sende ne var ne yok
Sağ olasın canım. Uğurlu geldi elin canım bak. Listeye başladın. Devamlı yeni haberler geliyor, yeni arkadaşlar ekleniyor. Maşallah...
Darısı Fadik'e ve tüm isteyenlere inşallah...
iyiyim tatlım bende evde serumumu yiyip sizi takip ediyorum kim nerde ne yapmışşştam kk cı oldum yok tatlım görmedimmm :26: sende ne var ne yok
malesef belli olmaz testin sonuşları çıkmadan söylemiyolar birde karnın dok git aç gitme şekerli bir şeyler ye benim gibi sabah 8 gidersin öglen ezanında gelirsin eve benim kereta 3 kere ultrosona sıoktu beni kesme şekerin keyfini bekledik anlıcagım garip eşim her seferinde oldumu dedi yok dedim ulen dedi mimmacık boyuyla kafa tutuyo bize görüyomusun dedijeli sıktı karnıma 3 kere dile kolay en sonunda aşllahım ne olur görünsün diye çok yalvardım eşimede dedim içeri girince bildigin duaları oku dedim
ben öncekinde yaşadım o durumu canım bilirim. üniversitede yaptırmıştım ilk girdim uğraştılar yok göstermedi kendini git hastaneyi dolan şekerli bişeyler yiyip iç öyle gel dediler gittim yine yok en sonunda ölçtüler ama canım çıkmıştı sağdan soldan üstten bastırdılar hep hareket etsin diye 2gün onun acısını çektim 2gün sonrada kanamam oldu açılma başlamış hep acaba onların karnımı bastırmalarının etkisi oldumu diye düşündüm. ama bu defa tedbirliyim tatlıları yiyip öyle giderim birde kendi doktorum yapacak durumumu biliyor daha dikkatli olur
hadi kız kurtuldun alt sıradan bakalım ben ne zaman kurtulcambugun yaptım test hamişim perşembe doktora gideceğim inş. hersey yolunda gider...
Ceylinirem,canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin maşallahh
ehhh ne yapalım bekleriz artık 1-2ay daha ama seni meraklandırdım dimiikorktunmu varsa diye kıyamam sana ben ama çıksaydı da elbette sevinirdin gerçi çok fazla sevinilmiyor hemen korkular endişelr başlıyor da olsun en azından oldu diye karalar bağlamazdın. neden öyle olmaz diye düşünüyorsun ki istemiyor değilsin sadece 1-2ay beklemeyi düşünüyorsun sigorta olmasa bile eşinin yanında olması önemli. dediğin gibi mevsimselde olabilir stres üzüntü yaşadıysan onlarda etkileyebilir..
yalnız kurtuldum diye hiiiçç sevinme1 hafta rahatsın eşinin yanına geldikten sonra başlarım yine bak listeye sıra sana geliyor artık düşünmekten:97: çalışmaya terfi etmen lazım
Yandıkkk her ay senin elindencanım :)),Tabiki kalsam herşeye rağmen sevinirdimm hayırlısı neyse o olsun .Kaç aydır eşimle ne zaman görüşsek tam yumoş zamanım bide Hsg den sonra ihtimal artıyormuş korkum biraz da ondan yoksa aslında dikkatliydikk
amanın şekerim gelmiş hoş gelmiş nasıl geçti iş görüşmen:86::86::86::86:
Canımm güzel geçtii sen napıyosun
ya... sizleri yazışmalarınızı çok seviyorum. hergün girmiyorum giremiyorum ama birikmiş sayfaları da okumak çok zevkli oluyor. çok güzel moral oluyor. ağrılar sızılar receteler tavsiyeler her sohbet sıcacık. çok sevdim sizlerii çooookkkk..
Canım sen de katılo zaman. Gerçekten ben de tüm arkadaşları çok seviyorum. Arada özet bilgi ver çünkü buraya arada yazanlar oluyor kim kim di unutuyoruz...
sizin geçmişteki arkadaşlarınızla çok sıcak sohbetiniz var. çok zevkli. bizlerde yavaş yavaş alışırız.
sizin geçmişteki arkadaşlarınızla çok sıcak sohbetiniz var. çok zevkli. bizlerde yavaş yavaş alışırız.
Ceylinirem,canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin maşallahh
Yandıkkk her ay senin elindencanım :)),Tabiki kalsam herşeye rağmen sevinirdimm hayırlısı neyse o olsun .Kaç aydır eşimle ne zaman görüşsek tam yumoş zamanım bide Hsg den sonra ihtimal artıyormuş korkum biraz da ondan yoksa aslında dikkatliydikk
faceye girdinmi sana top5 hazırladım beğenecekmisin bakalım
güzel geçmesine sevindim canı işşalah olumlu sonuç almışındır ben ne yapayım benimki bugün evdeydi biraz romantik takıldık dişarı çıktı işi vardı iş için gitti yoladaymış gelri birazan rabbim agzımıızn tadını bozmasın işşallah bu arada yumoşlarari kafana takma neden dersen ben hep geç gebe kaldım bu erkek oldu kızmı acaba erklekmi diyorum erkekge benziyo olabilir ama kızda olabiklri dedi benimki kimse inanmıyo ama bebegin oldugu yer pıt pıt atıyo vallahi eşimede dedim hiç heveslenme erkek buda dedim sizlerede oldumu acaba benim gibi yoıksa benim dünürün dedigi gibi gazmı dünür sen ne dersin:90::90::90::90::90:Ceylinirem,canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin maşallahh
ya... sizleri yazışmalarınızı çok seviyorum. hergün girmiyorum giremiyorum ama birikmiş sayfaları da okumak çok zevkli oluyor. çok güzel moral oluyor. ağrılar sızılar receteler tavsiyeler her sohbet sıcacık. çok sevdim sizlerii çooookkkk..
canım inan burda iki yüzlü insanlar yok hep canları yanmış evlat acısı çekmiş insanlar var inan hepsinide seviyorum yanlarımda olsalar canıma cigerime sokucamde sevgiden alllahtan yanımda degiller yoksa tombul kollarımda sevgiden sıkardım kesin aynen suratları böel olurdu kesin:90::90::90::90:
Bekleriz canım burası gerçekten çok samimi. Artık birbirimize o kadar alıştık ki bakmadığım gün hatta yazmadığım gün olmuyor. Hatta eşim geç geliyor bazen erken gelince üzülüyorum. O zaman buraya fazla bakamıyorum diye...
faceye girdinmi sana top5 hazırladım beğenecekmisin bakalım
Tubaa bende bakıyorum nereye hazırlamış diye :))))) süperrrrrbayıldımmm :)) saol canımmm çok beğendimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?