Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yavyum istedigin şafkat olsun bebem ama benim şekkatim çok kötü haberin olsun gözlerin pörtlerse karışmam ona göre:90::90::90::90:

canlarım ben çıkıyorum yarın malum kontrol var heyecan bastı şimdiden... muhabbette güzeldi ama.. fazla ilerlemeyin haaa...iyi geceler hepinize hoşcakalın

bende çıkıyorum çay demlicem eşimde çagırıyo zaten belimde agrıdı biraz beni özletin anacım görüşürüz işşallah yarın yada yarından yakın

Tubacımmm canımmm stress yapmamaya çalışş Allahın izniyle herşey yolunda gidecekk kocam öpüyorumm seniii

sağol canım.. inşallah iyi geçecek kalp atışlarına bakacak doktor amcamız tahlil sonuçlarımıza bakacak birde 2li test ve serklaj günü belli olacak..
bende öpüyorum seni

evet canım pıhtılaşman fazla ama şükür oğlunda etkilememiş demekki benim 4.gebeliğim buiğnenin havası çıkarılmaz canım bilakis kalem gibi tutulduğunu düşün önce ilaç ardından hava giderki ilaç geri çıkmasın..çünkü ilaç kas içi değil cilt altına yapılıyor hava yayılmasını hızlandırıp dışa kaçmasını önlüyor..sağlık ocağındakiler çok karşılaşmadıklarından bilmiyorlar genelde..

kızlar selem ben geçmişi okurken herkes gitmiş,1haftadır biraz kasık ağrım vardı giremedim,bende ikili testi bekliyorum.

paşam sankiseninle yakın değilmiydi haftalarımız ne çabuk yaptırdın ikiliyi,cinsiyetini bile göstermiş azcık baksana benim bugün 10+3 haftaya ikili için gidicem bir sonraki haftada serklaj olur heralde,bi önceki dr 2 mayıs demişti serklaj için ama ordan vazgeçtim geçen kasık ağrım var diye gittim 2 saaat bekledim baktıramadım bi bebeğime,normal kontroller iyiydi acil bi gittim rezil oldum özel has. olcek bide....

chnb canım senin nasıl gidiyo,yalnızbu nöbet olayı beni yıktı ben kaç haftadır tutuyorum bugün nöbetçiydim,6,30 da okuldayım saat 2,30 a kadar bide 8 saat dersim vardı canım çıktı valla,neyseki yarın boş.

aramıza yeni katılanlara ve diğer harkese selam,hamişleride tebrikler.

Sağ ol hemşireciğim benim. :94:İyi oldu sorduğum. Acaba bu sonradan mı oldu dersin, belki de oğlumda yoktu. Ya da ilk düşüğümün de nedeniydi ama belki diğer oğlumda etkilemedi. Kafam karıştı. 0,45lik benimkiler düşük mü dozu sence innohep?

Canım sağ ol. Ben bugün nöbetten muaftır diye yazı yazdırdım yarın vereceğim canım... Sen de böyle bir şey yazdır istersen. İdaren bilmiyor mu durumunu canım?

benide düşündürüyor bu konu senin durumunda bikaç kişiyi daha okumuştum..senin iğnenin içeriği 10000ünite benimki 5700 yani yüksek benden merak etme pıhtılaşma topiğindede senin durumdakiler bu doz kullanmışlar dr güvenmen için bir neden daha :))

Selen cim bana özelden msj atmışsın ama ben 100 msj yazmadığım için cevap yazamıyorum, o yüzden buradan cevaplıyorum msjını ''Dikiş için İbrahim Bey ısrarla 3 lü testi bekliyor, bense acaba geç kalırmıyım diye hep korkuyorum, ama o kendinden çok emin, daha önceki tüm hastalarınada 16-17. haftalarda atmış dikişi, bende tedirğin bir şekilde o haftaları bekliyorum. Sen nasılsın? Geçen kasılmalarım oluyor demiştin inşallah geçmiştir kasılmaların.'''

Bence hala oluyor günde 2 kere falan hissediyorum kasılma ama 3 doktora gittim 3üde bunun kasılma olmadığını söylediler bugün doktor günüm gittiğimde tekrar söyleyeceğim onun dışında bi şikayetim yok çok şükür..Sende doktoruna güveniyorsan düşünme gerisini bnm doktorum 24 haftalık bi gebeye bile dikiş attık geçen gün dedi 16.haftalar gayet normal yani stres yapma olurmu zor bi işlem değil girmenle çıkman bir olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…