- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.501
güzel geçmesine sevindim canı işşalah olumlu sonuç almışındır ben ne yapayım benimki bugün evdeydi biraz romantik takıldık dişarı çıktı işi vardı iş için gitti yoladaymış gelri birazan rabbim agzımıızn tadını bozmasın işşallah bu arada yumoşlarari kafana takma neden dersen ben hep geç gebe kaldım bu erkek oldu kızmı acaba erklekmi diyorum erkekge benziyo olabilir ama kızda olabiklri dedi benimki kimse inanmıyo ama bebegin oldugu yer pıt pıt atıyo vallahi eşimede dedim hiç heveslenme erkek buda dedim sizlerede oldumu acaba benim gibi yoıksa benim dünürün dedigi gibi gazmı dünür sen ne dersin:90::90::90::90::90:
Canımm ben 17. hafta da bile hissetmemiştim arada süpeleniyodumm ama emin olamıyodumm bilemiyorum tabii genelde senin haftalarda hissedilmiyor diye bilemiyorumm ama senin adın paşammsen hissedersinnn .Evet canım olumlu sonuç aldım siz hamişler dualarınızı eksik etmiyorsunuz bize de bereket yağıyorr .
canım inan burda iki yüzlü insanlar yok hep canları yanmış evlat acısı çekmiş insanlar var inan hepsinide seviyorum yanlarımda olsalar canıma cigerime sokucamde sevgiden alllahtan yanımda degiller yoksa tombul kollarımda sevgiden sıkardım kesin aynen suratları böel olurdu kesin:90::90::90::90:
Kız seni şıkıştırırım tombişşşş :)) mıncık mıncık severim seniiiiiii
yavyum istedigin şafkat olsun bebem ama benim şekkatim çok kötü haberin olsun gözlerin pörtlerse karışmam ona göre:90::90::90::90:Canımm kesen görünmüş maşallah sanahadi bakalım şimde de en güzel sesi pıt pıt ları bekliyoruz herkesler hamile bi ara okadar azdı ki hamişler.Bereket geldi maşallah listemize yaa .Evet kızlar siz karnıburnun da olunca ben girerim sıraya ama ozaman anlamam valla fırsat bulamıyoruz bebek ağlıyo ilgi beklerim şevkat beklerim valla ona göre .Zaten çekilmiyo benim hamişliğim kocamı bezdirmiştim 17 hafta da siz kaçmayın benden hamiş olunca:26::26::26:.Koçiş diyo ki bana hamile olunca meditasyon falan yapsan korkuyo da bendenn hamileyken :123::123: evlenirken hep iyi günler için evlenmedik ya idare etsin canım azcık
ben neden göremedim acaba hatırsız seni kız eşim geldi çıkabilirmiyimm ben işimiz varda cd almış sinama seyredicezdefaceye girdinmi sana top5 hazırladım beğenecekmisin bakalım
mrb arkadaşlar.."gamze" beni de listeye eklemişsiniz tşk ederim..
ayrıca bana msj yazıp,burda beni merak ettiğini söyleyen bütün arkadaşlarıma teker teker tşk ediyorum..bilgisayar başında fazla kalamadığım için teker teker alıntı yapıp tşk edemedim..kusura bakmayın..en fazla 2-3 dk mesajları okuyup tek msj yazıp çıkıyorum..çünkü serklaj yaram hala kanama yapıyor..
iyi geceler canlarım..görüşmek üzere tekrar..
canım sakın 10 gün kalkma yat burayada sonra yazarsın çünkü benim bildigim bir müddet yazamıyo dikişi olanlar birde aklıma takıldı serklaja ne götürüyoruz gecelikmi pijamamı beni aydınlatıtın size zahmet siz ne götürdünüz yanınada hastaneye giderken ona göre bende götürücem ne lazımsa sigortada dikilicek rahimim benim:82::82::82::82:
Kız seni şıkıştırırım tombişşşş :)) mıncık mıncık severim seniiiiiii
tombul kollarım feda olsun sana bebekim işşallah istedigin zaman yaradn sana evlat verir hazır olman lazım bebege çünkü
canlarım ben çıkıyorum yarın malum kontrol var heyecan bastı şimdiden... muhabbette güzeldi ama.. fazla ilerlemeyin haaa...iyi geceler hepinizehoşcakalın
yavyum istedigin şafkat olsun bebem ama benim şekkatim çok kötü haberin olsun gözlerin pörtlerse karışmam ona göre:90::90::90::90:
ben neden göremedim acaba hatırsız seni kız eşim geldi çıkabilirmiyimm ben işimiz varda cd almış sinama seyredicezde
canım sakın 10 gün kalkma yat burayada sonra yazarsın çünkü benim bildigim bir müddet yazamıyo dikişi olanlar birde aklıma takıldı serklaja ne götürüyoruz gecelikmi pijamamı beni aydınlatıtın size zahmet siz ne götürdünüz yanınada hastaneye giderken ona göre bende götürücem ne lazımsa sigortada dikilicek rahimim benim:82::82::82::82:
canım ben özelde olucam giderken eşofmanla gitmeyi düşünüyorum orda da pişama veriyorlar 1gece kalıcam başka bişey götürmeyi düşünmüyorum yanımda. tabi annem refakatçi olarak hazırlıklı bu defa çaylar bardaklar götürecekmiş
Tubacımmm canımmm stress yapmamaya çalışş Allahın izniyle herşey yolunda gidecekkkocam öpüyorumm seniii
Tubacımmm canımmm stress yapmamaya çalışş Allahın izniyle herşey yolunda gidecekkkocam öpüyorumm seniii
Kocaman diyeceğime kocamm yazmışım yaa KOCAMANN ÖPÜYORUUMMM :))))
hiç farketmedim.. Allah iyiliğini versin çok hoş olmuş
özledin dimi kocanı
Canım benim oğlanda böyle testler filan yapılmamıştı.Ama onda anlatmıştım ya çok çektim. Ama pıhtılaşma ile ilgili bir sorunum olduğunu bilmeden. Benim daha fazlaymış seninkinden. Pıhtılaşma sorunum mu daha fazla? İğne az önce oldum...:94:
Bir de Durubebek hastanedeki hemşire ilk yaptığında biraz iğneyi akıtmıştı havasını aldırmıştı. Alt komşu hemşire kıza gösterirken havasını alma doğrudan batır daha hızlı kana karışır dedi. Sence hangisi doğru?
evet canım pıhtılaşman fazla ama şükür oğlunda etkilememiş demekki benim 4.gebeliğim buiğnenin havası çıkarılmaz canım bilakis kalem gibi tutulduğunu düşün önce ilaç ardından hava giderki ilaç geri çıkmasın..çünkü ilaç kas içi değil cilt altına yapılıyor hava yayılmasını hızlandırıp dışa kaçmasını önlüyor..sağlık ocağındakiler çok karşılaşmadıklarından bilmiyorlar genelde..
kızlar selem ben geçmişi okurken herkes gitmiş,1haftadır biraz kasık ağrım vardı giremedim,bende ikili testi bekliyorum.
paşam sankiseninle yakın değilmiydi haftalarımız ne çabuk yaptırdın ikiliyi,cinsiyetini bile göstermiş azcık baksana benim bugün 10+3 haftaya ikili için gidicem bir sonraki haftada serklaj olur heralde,bi önceki dr 2 mayıs demişti serklaj için ama ordan vazgeçtim geçen kasık ağrım var diye gittim 2 saaat bekledim baktıramadım bi bebeğime,normal kontroller iyiydi acil bi gittim rezil oldum özel has. olcek bide....
chnb canım senin nasıl gidiyo,yalnızbu nöbet olayı beni yıktı ben kaç haftadır tutuyorum bugün nöbetçiydim,6,30 da okuldayım saat 2,30 a kadar bide 8 saat dersim vardı canım çıktı valla,neyseki yarın boş.
aramıza yeni katılanlara ve diğer harkese selam,hamişleride tebrikler.
Sağ ol hemşireciğim benim. :94:İyi oldu sorduğum. Acaba bu sonradan mı oldu dersin, belki de oğlumda yoktu. Ya da ilk düşüğümün de nedeniydi ama belki diğer oğlumda etkilemedi. Kafam karıştı. 0,45lik benimkiler düşük mü dozu sence innohep?
tamam tatlım ekledim senigelişmelerden bizimde haberimiz olsun
Selen cim bana özelden msj atmışsın ama ben 100 msj yazmadığım için cevap yazamıyorum, o yüzden buradan cevaplıyorum msjını ''Dikiş için İbrahim Bey ısrarla 3 lü testi bekliyor, bense acaba geç kalırmıyım diye hep korkuyorum, ama o kendinden çok emin, daha önceki tüm hastalarınada 16-17. haftalarda atmış dikişi, bende tedirğin bir şekilde o haftaları bekliyorum. Sen nasılsın? Geçen kasılmalarım oluyor demiştin inşallah geçmiştir kasılmaların.'''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?