- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.541
Kızlar ben geldim. Yazılanları ancak bitirdim.
Durubebek geçmiş olsun. Kivi de çok fazla C vitamini varmış. Bir de kuşburnu çayı. Dene canım
Paşam bana kayısı hep iyi gelmiştir. Kompostosu ve posasını da ye.
Samyeli ağrılarının çok sık olmaması iyi. iKİ üç kez de önemli değil. Düzenli aralıklarla olması önemli.
Durubebek iyi oldu beni bilgilendirdin. Ayrıca teşekkürler.
Bana da iki doktorda yaşam şekli konusunda bir şey demedi. Ben de daha pelk dikkat edemiyorum. Çok ağır işler yapmıyorum o kadar. Bugün son kez nöbet tuttum. İdare hemen sildi beni nöbetten. Allah razı olsun...Benden böyle...
canım bak ben sabahları bir tane folik plas ve zinko hami ve progestoron 100 alıyorum kahvaltıdan sonra öglen 1 .30 gibi folik plas ve coraspirini içiyorum akşamda 10 gibi 2 tane progestororn ve folik plas içiyorum okadar ,inanın ilaç içmeyi hiç sevmiyodum bebegimin saatlerini bile geçirmiyorum allahım saglıklıcana kucaklarımıza almayı naip etsin işşallah ua bir şey sorucamda utanıyorum ben y abenim iç çamaşırım çok ıslanıyo bu bebekte hep ilk leri yaşıyorum korkumdan bakıyorum bildiginiz üstüme keçirmiş gibi birde yıkayınca elime sütssü kıvanda geliyo neden acaba ben,im gibi olan varmıyaklaşık 10 gün sonra bitiyor ilaçım. sen hangilerini içiyorsun?
Canım çok geçmiş olsunn,ballı limonlu ıhlamur çok iyi gelir rahatlatır seni,su içmesen diycem bol bol su iç ama zaten onuda bolca içiyosunn.Tekrar geçmiş olsun
Paşam ,canım ben hamileyken de öncesinde de hiç sağlık ocağına gitmemiştim hamileliğimde de sadece özele gittim,bigün benide aradılar hamileymişsiniz hayırlı olsun falan dedi son adet tarihimi sordu eşimin kan grubu, benimki neyse ben hiç bilmiyordum ozaman garip geldi bide telefonda SAT falan sorunca terslendim kıza nerden bileyim sizn nerden aradığınızı niye bukadar özel soru soruyorsunuz diye gıcık gıcık konuştum.Dedimya hamileliğim hiç çekilmiyor huysuz gıcık bişey oluyorumm:26::26:.Neyse hanım çok kibardı benim tüm gıcıklıklarıma rağmen tatlı tatlı anllatı ben özele gidince orası devlete bildiriyormuş hamile olduğumu ordan da şimdi aile hekimliğine geçtik ya bağlı olduğımuz Aile sağlığı merkezine bildiriliyormuş neyse arayıp bilgilendiriyorlar hatta evde ziyaret bile ediyorlarmış ben hala nerden çıktı bu yaa gibi geveliyince kız hala sabırla yıllardır yapılıyor dedi neyse bebeği kaybedince çok kötü üşüttüm o sağlık ocağına gittim evin hemen yakınındaymış adımı söyleyince hemşire beni tanıdı hemen bebeği sormaz mı(( dedim kaybettik üzüldü çok hamile olduğumuzu bildiriyorlar ama malesef kaybettiğimizi bildirmiyorlarmış.Bende kızdan o zaman için özür diledimm
Regrete adet olabildin mi?
canım dünürüm iyi olmana sevindi,m işşallah bebeginin nöbetlerini tutarsın kızının yaneRegrete adet olabildin mi?
Kızlar benim çıkmam lazım öpüyorum
olmadım yaaaa.Anlamadığım olduğum zaman ki gibi ağrıyor kaç gündür ama olmuyorr neyse biraz daha bekliym olmadı bi dr a giderimm
hoşgeldin canım. ii bari bi daha nöbet yok.sevindim.
senin kontrol ne zamandı canım?
olmadım yaaaa.Anlamadığım olduğum zaman ki gibi ağrıyor kaç gündür ama olmuyorr neyse biraz daha bekliym olmadı bi dr a giderimm
kızlar kontrolümüz iyi geçti. bebişimiz kocaman olmuş, hareketlenmiş, eller ayaklar kıpır kıpır hiç durmuyor:124: rahim uzunluğum 3,5cm çıktı. haftaya cuma 2li test yapacak pazarteside serklaj. 2mayısa gün verdi :18::18:
arkadaşlar bugun biraz canım sıkıldı gece saat dört gibi tuvalete kalktım az bir kan vardı.ve bir daha olmadı şükür yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum kasık ve bel ağrımda oluyo ara ara sizlerinde ağrılarınız oluyormu?
canım seninki bakta gör erkek demedi deme benimkide kıpır kıpırdı yavrum işşallah test sonuçlarımız da iyi çıkar benim günü belli degil muhtamelen 2 mayısta olucak aynı gün yapıcak serklajı sen ban ben sana dua ediyim burdakilerde topluca dua ederler bize geçinip giderizkızlar kontrolümüz iyi geçti. bebişimiz kocaman olmuş, hareketlenmiş, eller ayaklar kıpır kıpır hiç durmuyor:124: rahim uzunluğum 3,5cm çıktı. haftaya cuma 2li test yapacak pazarteside serklaj. 2mayısa gün verdi :18::18:
arkadaşlar bugun biraz canım sıkıldı gece saat dört gibi tuvalete kalktım az bir kan vardı.ve bir daha olmadı şükür yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum kasık ve bel ağrımda oluyo ara ara sizlerinde ağrılarınız oluyormu?
Canım bunda olmadı ama diğer hamileliklerimde benim de olmuştu. Hala benim de ağrım oluyor arasıra. Sanki adet olacağım gibi oluyor. Sonra geçiyor ara ara ...
canım seninki bakta gör erkek demedi deme benimkide kıpır kıpırdı yavrum işşallah test sonuçlarımız da iyi çıkar benim günü belli degil muhtamelen 2 mayısta olucak aynı gün yapıcak serklajı sen ban ben sana dua ediyim burdakilerde topluca dua ederler bize geçinip gideriz
canım önceki yavrumdada olmuştu bneim ilaç kullanıyosun işşallah aman ihmal etme progestanı sakın allahım acısını göstermesin işşallah sana ve hepimizebu arada gamzecik nerelerdesin ya özletiyosun kendini halen düzelemedinmi rabbim şifa versin kardeşim sana
Canım hayırlı olsun. Darısı başımıza. Serklaj için ip filan istedi mi?
Canım bana kız dedin bakalım bahtıma ne çıkacak? Artık topik içi beşik kertmesi yaparız bebeleri....
canım seninki bakta gör erkek demedi deme benimkide kıpır kıpırdı yavrum işşallah test sonuçlarımız da iyi çıkar benim günü belli degil muhtamelen 2 mayısta olucak aynı gün yapıcak serklajı sen ban ben sana dua ediyim burdakilerde topluca dua ederler bize geçinip gideriz
canım önceki yavrumdada olmuştu bneim ilaç kullanıyosun işşallah aman ihmal etme progestanı sakın allahım acısını göstermesin işşallah sana ve hepimizebu arada gamzecik nerelerdesin ya özletiyosun kendini halen düzelemedinmi rabbim şifa versin kardeşim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?