Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

hoşgeldin canım. ii bari bi daha nöbet yok.sevindim.
senin kontrol ne zamandı canım?

yaklaşık 10 gün sonra bitiyor ilaçım. sen hangilerini içiyorsun?
canım bak ben sabahları bir tane folik plas ve zinko hami ve progestoron 100 alıyorum kahvaltıdan sonra öglen 1 .30 gibi folik plas ve coraspirini içiyorum akşamda 10 gibi 2 tane progestororn ve folik plas içiyorum okadar ,inanın ilaç içmeyi hiç sevmiyodum bebegimin saatlerini bile geçirmiyorum allahım saglıklıcana kucaklarımıza almayı naip etsin işşallah ua bir şey sorucamda utanıyorum ben y abenim iç çamaşırım çok ıslanıyo bu bebekte hep ilk leri yaşıyorum korkumdan bakıyorum bildiginiz üstüme keçirmiş gibi birde yıkayınca elime sütssü kıvanda geliyo neden acaba ben,im gibi olan varmı

canım dedigin dogru inan o garipler nerden bilicek degilmi evet evede geliyolarmış ablam ikizlerini kaybetti sanki ögertmiş gibi eve geldiler garip cevap veremedi ben cevapladım bütün soruları 15 gün gittim evine sabah çıktım eşimle akşam geldim eşimle çok zor hemde çok zor halen gözümün önünden gitmiyo ikizlerini dogurdu hastaneye nasıl gittim bilemedim onu yatakta görünce senin gibi dogurdum bak dedi yatıyorm okadar kötü oldumki anlatamam sanki ben yatıyomuş gibi oldum çok agırıma gitti şimdiş 1 tane oglumuz var yaradan acısını göstermesin

olmadım yaaaa.Anlamadığım olduğum zaman ki gibi ağrıyor kaç gündür ama olmuyorr neyse biraz daha bekliym olmadı bi dr a giderimm

canım sen kesim hamilesin bakta gör kimi hamilelik idrarda çıkmıyo kanda çıkıyo haberin olsun ben öyle çok kişi biliyorum vallahi en yakında eltim 10 gün geçti çıkmadı kanda çıkmıştıbedi bizim kankinin dedigi gibi bride böyel oluyomuşunozaman gelme keyfime

olmadım yaaaa.Anlamadığım olduğum zaman ki gibi ağrıyor kaç gündür ama olmuyorr neyse biraz daha bekliym olmadı bi dr a giderimm

Canım hayırlısı. Belki mevsimseldir. Birkaç gün bekle bakalım. Önceki gebeliğinde evde testi kaçıncı günü yapmıştın?

kızlar kontrolümüz iyi geçti. bebişimiz kocaman olmuş, hareketlenmiş, eller ayaklar kıpır kıpır hiç durmuyor:124: rahim uzunluğum 3,5cm çıktı. haftaya cuma 2li test yapacak pazarteside serklaj. 2mayısa gün verdi :18::18:

arkadaşlar bugun biraz canım sıkıldı gece saat dört gibi tuvalete kalktım az bir kan vardı.ve bir daha olmadı şükür yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum kasık ve bel ağrımda oluyo ara ara sizlerinde ağrılarınız oluyormu?

Canım hayırlı olsun. Darısı başımıza. Serklaj için ip filan istedi mi?

Canım bunda olmadı ama diğer hamileliklerimde benim de olmuştu. Hala benim de ağrım oluyor arasıra. Sanki adet olacağım gibi oluyor. Sonra geçiyor ara ara ...

canım seninki bakta gör erkek demedi deme benimkide kıpır kıpırdı yavrum işşallah test sonuçlarımız da iyi çıkar benim günü belli degil muhtamelen 2 mayısta olucak aynı gün yapıcak serklajı sen ban ben sana dua ediyim burdakilerde topluca dua ederler bize geçinip gideriz

canım önceki yavrumdada olmuştu bneim ilaç kullanıyosun işşallah aman ihmal etme progestanı sakın allahım acısını göstermesin işşallah sana ve hepimizebu arada gamzecik nerelerdesin ya özletiyosun kendini halen düzelemedinmi rabbim şifa versin kardeşim sana

Canım bunda olmadı ama diğer hamileliklerimde benim de olmuştu. Hala benim de ağrım oluyor arasıra. Sanki adet olacağım gibi oluyor. Sonra geçiyor ara ara ...

canım çok korkuyorum her an bişey olcakmış gibi geliyor.bende ara ara adet olcakmışım gibi geliyor.halsizlik yorgunluk var üzerimde sanırım korkudan pskolojikmen oluyor.yarın doktora gidince bir sorun cıkmaz inş.o zamn biraz rahatlayacagım sanırım

Canım bana kız dedin bakalım bahtıma ne çıkacak? Artık topik içi beşik kertmesi yaparız bebeleri....

Canım hayırlı olsun. Darısı başımıza. Serklaj için ip filan istedi mi?

canım benim eşim alıcak serklaj takımını söz size söylerim nasıl bir şey diye merak etme sen kız ışıgın var kendin yoksun yaw gene seni gidi seni aralık annelerindesin gene demibugün birşeyi keşfetim gamze ve selenk arkadaşımızda başka topikte ısıgı yananı dolanıyorum hafiye gibi nerelerdeler diye:90::90::90::90::90: güçlü safinazım ben hemen yakalarım sizleri ışıklarınız yana görünsün yeterki,:82::82::82::82:

Canım bana kız dedin bakalım bahtıma ne çıkacak? Artık topik içi beşik kertmesi yaparız bebeleri....

kızını alıcam haberin olsun dünür okadar ne istersen takarız adana burmasına kadar ama trabzon burması çok pahalı oluyo bişraz insaf edersin degilmi dünürüne

evet canım kullanıyorum allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…