- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.561
canım benim eşim alıcak serklaj takımını söz size söylerim nasıl bir şey diye merak etme sen kız ışıgın var kendin yoksun yaw gene seni gidi seni aralık annelerindesin gene demibugün birşeyi keşfetim gamze ve selenk arkadaşımızda başka topikte ısıgı yananı dolanıyorum hafiye gibi nerelerdeler diye:90::90::90::90::90: güçlü safinazım ben hemen yakalarım sizleri ışıklarınız yana görünsün yeterki,:82::82::82::82:
kızını alıcam haberin olsun dünür okadar ne istersen takarız adana burmasına kadar ama trabzon burması çok pahalı oluyo bişraz insaf edersin degilmi dünürüne
evet canım kullanıyorum allah yardımcımız olsun
canım bak ben sabahları bir tane folik plas ve zinko hami ve progestoron 100 alıyorum kahvaltıdan sonra öglen 1 .30 gibi folik plas ve coraspirini içiyorum akşamda 10 gibi 2 tane progestororn ve folik plas içiyorum okadar ,inanın ilaç içmeyi hiç sevmiyodum bebegimin saatlerini bile geçirmiyorum allahım saglıklıcana kucaklarımıza almayı naip etsin işşallah ua bir şey sorucamda utanıyorum ben y abenim iç çamaşırım çok ıslanıyo bu bebekte hep ilk leri yaşıyorum korkumdan bakıyorum bildiginiz üstüme keçirmiş gibi birde yıkayınca elime sütssü kıvanda geliyo neden acaba ben,im gibi olan varmı
canım dedigin dogru inan o garipler nerden bilicek degilmi evet evede geliyolarmış ablam ikizlerini kaybetti sanki ögertmiş gibi eve geldiler garip cevap veremedi ben cevapladım bütün soruları 15 gün gittim evine sabah çıktım eşimle akşam geldim eşimleçok zor hemde çok zor halen gözümün önünden gitmiyo ikizlerini dogurdu hastaneye nasıl gittim bilemedim onu yatakta görünce senin gibi dogurdum bak dedi yatıyorm okadar kötü oldumki anlatamam sanki ben yatıyomuş gibi oldum çok agırıma gitti şimdiş 1 tane oglumuz var yaradan acısını göstermesin
Ah canım bizimki Trabzonlu bana takmadılar o burmadan. Burma neyse de Trabzon hasırı içimde kaldı. Kızıma isterim haberin olsun...
Canım ablan niye ikizlerini kaybetmişti? Onlar da mı erken doğdu? Benim babam 7 aylık doğmuş. Doktor genetik de olabilir demişti. Annemin de düşüğü var benden önce?
kızlar kontrolümüz iyi geçti. bebişimiz kocaman olmuş, hareketlenmiş, eller ayaklar kıpır kıpır hiç durmuyor:124: rahim uzunluğum 3,5cm çıktı. haftaya cuma 2li test yapacak pazarteside serklaj. 2mayısa gün verdi :18::18:
kız gittim gittim gidemedim neyse gitmeden deyim bariikiz gebelik biliyosun riskli ailede büyük ablam var 2 gebelik geçridi kızında 5 cm açıklık vardı 9 ay kanaması kesilmedi 2 evladı var allah bagışlasın benim büyük ablamda ikizdi allah tarafından anlıcagın doktor doktor degildi bir şey sanıyoya eşi ve ablam dedim abla bak benim gözüm bu doktoru tutmadı sen başka doktora daha görün desemde nafile sakalımız yokki sözümüz geçsin hatta eşim kızdı kaldırı bir şey derler hatrını kırarlar dedi bende karışamamaya karar verdim bir haber geldiki eşi aradı ablan kzı dogurdu oglanı doguruyop hastaneye nasıl gittim bilemedim yani halimi görseniz acırdınız bana 24 haftalıktı birden evde suyu patlamış bacakları ve kasıkları ogün çok agrıyomuş ama tuhafıma giden benim gibi yırpranmadı ben ogullarımda çok aglamıştım o ben hazırlıklıydım dedi her seferinde metanetli oldu hep bazen derki keşke seni neden dinlemedimki ben der keşkeler ah keşkeler yerine gelse neleri getiridim geri ben oglunada 4 ay sonra hamile kaldı malum yaşı var şuan 35 ben 31 ögretmenlerin ahmile kalma ayını allah seni
Canım bizim doğumlar yaz tatiline gelince bebek küçük olyor okula başlıyorsun hemen. O yüzden bu ayları takip etmeye çalışıyor herkes ki okula başlandığında 6 ayı geçsin. Tabi evde olmak rahat. O ay bu ay yok bak istediğin kadar çocuğuna...
canım bak benim halen aedt sancısı gibi agrım oluyo adet günlerin gelince dikkat et bak agrın oluyo malum rahim arıyomuş kanamayı inan doktorum dedi sadece sakin ol bak bended mercimek tanesi kadar oldu çok şükür daha olmadı sen ilk oglumda bendeki kanamayı görseydin şaşar kalırdın vallhiüzülme yat dinlen sıkıntı yapma kendine önceleri her tuvalete gittigimde kan varmı acab diye dertleniyodun sonra oturdum kendi kendime düşündüm ben ne yapıyorum strese neden sokuyorumki kendimi diye kızdım hatta olucagı varsa oluyo kardeşim bunu unutma yaradan neyi bizim için uygum görüyosa onu yaşıyoruz biz bugün müezzinin hanımı eşimi görmüş beni sormuş nerelerde hanımın görükmüyo demiş oda eşim yeni hamile demiş kadın çok sevinmiş işşallah bu demiş sizin imtaanınız allaha sıgının işşallah bunu saglılıcana alırsınız kucagınıza demiş allah razı olsun kafana bir şey takma ben mesela tokadan ve türbandan başka bir şey takmıyorum:90::90::90: ben inanınyorumki saglıklı bir gebelik geçiricez rabim bir daha evlat acısı göstremesin işşallah hiç birimize ben biraz servis dışıyım dönerim birazdan anladınız siz oni
saol canım allah razı olsun azda olsa içim rahatladı ama takmamak elde olmuo insan bir kere kaybedince korkoyuyo biliyorum kendime zara veriyorum rabbimin dediği olur elde değil işte ama kendimle mücadele ediyorum takmamak için
Bir de Durubebek hastanedeki hemşire ilk yaptığında biraz iğneyi akıtmıştı havasını aldırmıştı. Alt komşu hemşire kıza gösterirken havasını alma doğrudan batır daha hızlı kana karışır dedi. Sence hangisi doğru?
canım ben sürekli havasını alarak yaptım iğnelerimi.9 ay dile kolay son güne kadar yaptık.artık son günlerde iğneyi batırıyorduk ilaç gitmiyordu içeri. tüm cilt altım değişik ebatlardaşişliklerle ve sertliklerle doluydu. morluklardan hiçç bahsetmiyorum. çok şükür hepsi geride kaldı.havasını almayınca daha çok morarıyor ve şişiyor.bana kliniktekiler havasını al dediler. bende innohep 07 kullanıyordum.
canım ben sürekli havasını alarak yaptım iğnelerimi.9 ay dile kolay son güne kadar yaptık.artık son günlerde iğneyi batırıyorduk ilaç gitmiyordu içeri. tüm cilt altım değişik ebatlardaşişliklerle ve sertliklerle doluydu. morluklardan hiçç bahsetmiyorum. çok şükür hepsi geride kaldı.havasını almayınca daha çok morarıyor ve şişiyor.bana kliniktekiler havasını al dediler. bende innohep 07 kullanıyordum.
Benim şimdiden her yerim mosmor canım. 9 ay Allah nasip etsin de vurayım önemli değil. Doktorun hemşiresi alıp yaptı diğeri almadan. Bakalım bi de aldırıp deneyim. Sağ olasın canım...
allahım 40 haftalrı görmeni nasip etsin canım teşekkür edrim ayrıca bilgilendirdigin için sag olasımSelam kızlar bugün doktor randevum vardı ayrıntılı ultrasona bakıldı herşey çok şükür güzel çıktı bebeğim gayet sağlıklıydı..Rahim ağzına gelince muayeneden önce nstye bağladılar sancı kasılma çıkmadı çok şükür gerçi nstye bağlayan hemşire beceremedi kalp atışlarını alamıyorum fln dedi yarım bıraktı 12 dakika bakılmış oldu sancı hiç çıkmadı meğer bu haftalarda kalp atışı nst de bebek küçük olduğu için görülmezmiş boşuna panik yaptırdı beni..Rahim ağzı iyi çıktı 24-28 hafta yatak istirahati demişti doktor gidişata göre bunu 26.haftaya uzatabiliriz herşey böyle devam ederse dedi..Günde 2-3 kere kasılmam oluyor dedim bu çok normal rahim kaslardan oluşuyor kaslar çalıştığına göre sertleşmesi arada çok normal önemli olan nstde çıkmaması dedi yani sizlerdede arada olursa hemen panik yapmayın ve kesinlikle yerden bişi almayın ve uzanarak bişi almayın bu bizler için çok önemliymiş...
allahım 40 haftalrı görmeni nasip etsin canım teşekkür edrim ayrıca bilgilendirdigin için sag olasımsenin adınada inan çok sevindim neden çizelge yapmadın kendine merak ettim en azından bilridik ne kadarlık oldugunu ne dersin
Ne demek doktorumun verdiği mühim bilgileri sizlerle paylaşınca rahatlıyorum sizlerinde dikkatli davranıcağınızı bilerek..Çizelgeye gelince benimle birlikte bebeğini kaybeden ve bana destek olan arkadaşlarım oldu zor zamanlarımda onlarda hamilelik haberlerini alıp sevinene kadar çizelge yapmak içimden gelmedişu anda 20+5 teyim bu şeklide bilgilendireyim bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?