Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
yakalandınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoş geldim bebekim yeni gördüm seni inan eşim yanımda sütümü getirdide ona dalmışım biraz sohbet ediyodukta sende katıl aramıza yerin her zaman var biliyosun

hoş geldim bebekim yeni gördüm seni inan eşim yanımda sütümü getirdide ona dalmışım biraz sohbet ediyodukta sende katıl aramıza yerin her zaman var biliyosun

teşekür ederim kuzummmmm sağol şöyle bir geziniyorum topiklerimdeeeeeeeeeeeee (bu gün hiç giremedim yoğunluktan )sizede bir slm vereyim dedim

Canım eşim yolda o gelince pek takılamıyorum. Gördüm seni diğer topikte canım

demek seratımı duydunuz benim onda geldiniz naber durucum annesini üzmüyo işşallah okadar istiyormki kıpırtıları tam olarak dumak yavruma not tutuyorum günlük yani çok şirin oldu işşallah dogdugunda okutturcam ona annesinin neler çektigini anlasın kerata ne olur rabbim bu kerez beni bırakıp gitmesin 40 haftaları işşallah görürüm

teşekür ederim kuzummmmm sağol şöyle bir geziniyorum topiklerimdeeeeeeeeeeeee (bu gün hiç giremedim yoğunluktan )sizede bir slm vereyim dedim
canım aleyküm selam diyelim bugün bol bol yazıştık senle zaten gel devamlı beklerim
Canım eşim yolda o gelince pek takılamıyorum. Gördüm seni diğer topikte canım

canım nasıl yakaladım seni ama zehir hafiyeyim ben :82::82::82::82:bende diyorum bunlar şarkımı taaa ordan duydular sesime aşık oldular ondan geldiler diyorum habira netten düşüyorum ya nedense canım acıdı be

icroc hoş geldin kuzum benim nasılsın görüşmeyeli özledim kız sizleri nasılsın görüşmeyeliben sevtun 2 canım unuttunmu yoksa beni

Son düzenleme:
tamam canım tanıdım yazının sonuna yazmışsın niye unutayım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

ham dolsun iyi sende ne haberler var emesended görüşemiyoruz hayırdır kötü bir şey yok degilmi sen nasılsın görüşmeyeli

ne olsun canım hastaneye gidip geliyorum iğneleri vurunmuşdum yalnız fazla dozda vurdurdu doktor 1den çok yumurtam oluşduğu için aşılamayı durdur doktor çatlatma iğnesinide vurmadı kendi haline bıraklım dedi kendi haline bırakdık 3-4 gün sonra kanamam oldu doktora gittim iğneler yapar dedi başka riskli gebelik doktoruna sordum aşırı gelişen yumurtalardan sonra böyle kanama olur diye yazmış mail atmışdım cevap vermiş yarın kontrole gidicem bakalım ne dicek eşim istanbula gidelim tüp bebek yaptıralım diyor bilmiyorum ne olacak bekliyorum

Canım benim iki doktorum da hiç bir şey demiyor onu yap bunu yapma diye. Erken diye mi? Ben de normal yaşantıma biraz daha ağır çekim devam ediyorum. Sen doktorunu değiştirmiştin. Memnun musun?

canım ,işşallah hemencik gelir teyzesinin gülü inan çok sevindim eski dostlarımı gördümya çok özlemişim be sizleri fedakar arkadaşlarım benim kızlar bu arkadaşlar eski girdigim topikten bazıları emesenden diyolar seni, çok özledik ne yapalım elden bir şey gelmiyor burası iyi en azından burdakile beni anlıyolar üzmüyolar allah hepsinden razı olsun iyiki onlarla dostum

bilmiyorum canım moralman çökdüm ya bu kanama çünkü adetimden 20 gün sonra geldi çünkü sözde yarın gebelik testi yapacak doktor maddi-manevi ne bileyim insan etkileniyor birde iğneler kalçadan yapılınca delik deşik olmuşdum mosmor morarmışdı oturamıyordum üstüne eşim de aynı acıları çekecem diye sinirlenip duruyor sürekli ilaç kullanıp duruyorsun diyor kafam karışdı anlıcan

Üzme kendini canım... Seni özleyen buraya yazsın biz onlarla da dertleşiriz canım...

ayrıca olanları duydum sevtuncum ne diyebilirim bilmiyorum sanırım yanlış anlaşılmalar olmuş bana göre benim düşüncelerim yani ayrıca neden kendini topikden soyutluyorsun ki istediğin zaman girebilirsin yani bu kadar kendine engel koyma

canım üzülme nasip degilmiş diceksin bak yaradan bir tane verdi yanına aldı gene veriri rabimden ümidini kesme sakın inan bende senin gibi çok ugraştım sen biliyosun neler çektigimiben inanınyorum bir gün benim gibi ummadıgın zamanda gelicek yavrun bak ne güzel en azından adet olabiliyosun hiç olamayanlar var inan ona önce şükretmek lazım eşlerimizde desem keza öyle biraz sabır canım biraz sabır bebegim öldügünde kimseye diyemedim hep namaz kılarken hep derdim rabbim beni kimseye imrendirme banada evladımı kucagına almayı nasip et o secdelerin dili olsada konuşsa inan ne kadar göz yaşı döktügümü bir yaradan bir ben biliyordum herkez düşügün bir bacagı içerde hamile kalırsın dedi bende hep nerde bende o şans dedim içimde 23 subatta bebegimi kucagıma alıcaktım oglum benim annesinin bir tanesi ama alamadım okadar ogün agladımki dedim ey rabbim şimdi bebegim kucagımdaydı ama yok ben nerelere gideyim kafamı nerelere vurayoım dedim çok canım acıdı beni sakat gözüyle görenlerde oldu inanırmısın dogum yaptımda ne oldu sakat damgası vuruldum ben hastalıklıymışım bir aydam sonra rahimi vucudum kusuyomuş ne agrıma gitmişti 23 subatta anneme dedim anne bebegim benimle birlikte olu-caktı dedim onu koklucaktım emziricektim en azından buragım diye bagrıma basıcaktım ne agladım o gün anacımda dayanamadı kızım üzülme elimden keşke bir şey gelse dedi ama gelmişyo ne yapayım dedi gene hamile kalırsın bak dedi dedim ben kim hamile kalmak kim dedim ama rabbim verince veriyo bir seferde oldu dahada olmamıştı o testi yaptıgımda benim halimi görsen salya sümük agladık eşimle bende inanınyorum zamanı gelmemiştir arkadaşım inan buruya takıl burası çok güzel insanda ne gam ne keder kalıyo arkadaşlarım çok iyiler hepsi senin benim gibi melek annesidir istedigini sorabilirsin onlara ben kefilim oldumuüzülmek yok sakın bak benide üzüyosun haberin olsun

canım ben ordakilerin huzurunu kaçırıyomuşum ondan işstenmedim bir huyum var istenmedigim yerded durmam zaten bebegim aklıma geliyodu bazen yazınca tepkiler oluyodu canımı çok yaktılar beni acıtasyonla suçladılar ben haklıyken haksız duruma düştüm daha bilmedigin çok şeyler var beni ance anam babam eşim yönetir başkası degil burası iyi canım oraya istenmedigin için girmiyorum inan eskilerin hepsi gitmiş hep yeniler gelmiş keyfide çıkmaz zaten hamiel kalanlar teker teker terk ediyolar topigi daha çok kişi gidicek bakta gör

tuubaaoz
canım maşallah senin kesme şekerimi gördün ne güzel duygu degilminasip olursa bende özele gidicem dedimya dalında uzman doktor var diye bakalım o ne dicek eşimde görmek çok istiyo ultroson resmine bakıp bakıp durdu garibim:98::98::98::98:

Canım benim iki doktorum da hiç bir şey demiyor onu yap bunu yapma diye. Erken diye mi? Ben de normal yaşantıma biraz daha ağır çekim devam ediyorum. Sen doktorunu değiştirmiştin. Memnun musun?

Benim eski doktorumda demiyordu şunu yap bunu ye iç diye bu doktor çok ilgili bunun özel olmasıyla alakası var birazda sanırım eskiside özel hastanedeydi ama hastaneler çok kalabalık yeteri kadar vakit ayırıpta ilgi gösteremiyorlar..Bu doktorumdan bayaa memnunum bugün eşimde ilk kez gördü doktoru kesinlikle bunla devam etmeliyiz dedi..uyardığı şeyleri ben hep size yazıyorum sürekli çok bol su diyor günde 3 lt ve asla eğilmek yok diyor ne otururken nede ayaktayken yere eğilme 1 kereden bişi olmaz diyipte bi kereliğine yaparsın geri dönülmicek bi hareket olur asla eğilmek ve uzanmak yok dedi bide korku filmi izleme gergin tartışmalı ortamlarda bulunma asla dedi eşimin yanında sölemeside süper oldu hattaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…