- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.581
yakalandınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoş geldim bebekim yeni gördüm seni inan eşim yanımda sütümü getirdide ona dalmışım biraz sohbet ediyodukta sende katıl aramıza yerin her zaman var biliyosun
maşşallah canım bu konuda inan takdir etim seni çiçegi hakkettin sen al bakıyım sana layık degil amaidare ediver artık keşke herkez senin benim gibi düşünceli olsa nerde işşallah rabbim 40 haftaları gösteriri sna bu arada hey millet nerdesiniz yaw
gelinde iki lafın belini kıralım tek kaldım topik köşelerinde kimse yok bari bende serenat yapayım bari kendime başlıyorum deneme 1 2 3 lay lay ay ne şarkı söylesem acaba dur buldum öhö öhö
terkedildim terkedildim topik köşelrinde terkedildim ne arayanım ne soranım var terkedildim ah ulen ah gelde süt içme len kociş bana çek ordan bir büyük şişe inek sütü çok efkarlandırm bugün ben ah ulen ah
canım aleyküm selam diyelim bugün bol bol yazıştık senle zatenteşekür ederim kuzummmmm sağol şöyle bir geziniyorum topiklerimdeeeeeeeeeeeee (bu gün hiç giremedim yoğunluktan )sizede bir slm vereyim dedim
Canım eşim yolda o gelince pek takılamıyorum. Gördüm seni diğer topikte canım
icroc hoş geldin kuzum benim nasılsın görüşmeyeli özledim kız sizlerinasılsın görüşmeyeli ben sevtun 2 canım unuttunmu yoksa beni
tamam canım tanıdım yazının sonuna yazmışsın niye unutayım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
ham dolsun iyi sende ne haberler var emesended görüşemiyoruz hayırdır kötü bir şey yok degilmi sen nasılsın görüşmeyeli
Selam kızlar bugün doktor randevum vardı ayrıntılı ultrasona bakıldı herşey çok şükür güzel çıktı bebeğim gayet sağlıklıydı..Rahim ağzına gelince muayeneden önce nstye bağladılar sancı kasılma çıkmadı çok şükür gerçi nstye bağlayan hemşire beceremedi kalp atışlarını alamıyorum fln dedi yarım bıraktı 12 dakika bakılmış oldu sancı hiç çıkmadı meğer bu haftalarda kalp atışı nst de bebek küçük olduğu için görülmezmiş boşuna panik yaptırdı beni..Rahim ağzı iyi çıktı 24-28 hafta yatak istirahati demişti doktor gidişata göre bunu 26.haftaya uzatabiliriz herşey böyle devam ederse dedi..Günde 2-3 kere kasılmam oluyor dedim bu çok normal rahim kaslardan oluşuyor kaslar çalıştığına göre sertleşmesi arada çok normal önemli olan nstde çıkmaması dedi yani sizlerdede arada olursa hemen panik yapmayın ve kesinlikle yerden bişi almayın ve uzanarak bişi almayın bu bizler için çok önemliymiş...
ne olsun canım hastaneye gidip geliyorum iğneleri vurunmuşdum yalnız fazla dozda vurdurdu doktor 1den çok yumurtam oluşduğu için aşılamayı durdur doktor çatlatma iğnesinide vurmadı kendi haline bıraklım dedi kendi haline bırakdık 3-4 gün sonra kanamam oldu doktora gittim iğneler yapar dedi başka riskli gebelik doktoruna sordum aşırı gelişen yumurtalardan sonra böyle kanama olur diye yazmış mail atmışdım cevap vermiş yarın kontrole gidicem bakalım ne dicek eşim istanbula gidelim tüp bebek yaptıralım diyor bilmiyorum ne olacak bekliyorum
canım ,işşallah hemencik gelir teyzesinin gülü inan çok sevindim eski dostlarımı gördümyaçok özlemişim be sizleri fedakar arkadaşlarım benim kızlar bu arkadaşlar eski girdigim topikten bazıları emesenden diyolar seni, çok özledik ne yapalım elden bir şey gelmiyor burası iyi en azından burdakile beni anlıyolar üzmüyolar allah hepsinden razı olsun iyiki onlarla dostum
canım ,işşallah hemencik gelir teyzesinin gülü inan çok sevindim eski dostlarımı gördümyaçok özlemişim be sizleri fedakar arkadaşlarım benim kızlar bu arkadaşlar eski girdigim topikten bazıları emesenden diyolar seni, çok özledik ne yapalım elden bir şey gelmiyor burası iyi en azından burdakile beni anlıyolar üzmüyolar allah hepsinden razı olsun iyiki onlarla dostum
bilmiyorum canım moralman çökdüm ya bu kanama çünkü adetimden 20 gün sonra geldi çünkü sözde yarın gebelik testi yapacak doktor maddi-manevi ne bileyim insan etkileniyor birde iğneler kalçadan yapılınca delik deşik olmuşdum mosmor morarmışdı oturamıyordum üstüne eşim de aynı acıları çekecem diye sinirlenip duruyor sürekli ilaç kullanıp duruyorsun diyor kafam karışdı anlıcan
bilmiyorum canım moralman çökdüm ya bu kanama çünkü adetimden 20 gün sonra geldi çünkü sözde yarın gebelik testi yapacak doktor maddi-manevi ne bileyim insan etkileniyor birde iğneler kalçadan yapılınca delik deşik olmuşdum mosmor morarmışdı oturamıyordum üstüne eşim de aynı acıları çekecem diye sinirlenip duruyor sürekli ilaç kullanıp duruyorsun diyor kafam karışdı anlıcan
ayrıca olanları duydum sevtuncum ne diyebilirim bilmiyorum sanırım yanlış anlaşılmalar olmuş bana göre benim düşüncelerim yani ayrıca neden kendini topikden soyutluyorsun ki istediğin zaman girebilirsin yani bu kadar kendine engel koyma
Canım benim iki doktorum da hiç bir şey demiyor onu yap bunu yapma diye. Erken diye mi? Ben de normal yaşantıma biraz daha ağır çekim devam ediyorum. Sen doktorunu değiştirmiştin. Memnun musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?