Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım normalde siteye pek girmiyorum zaten o yüzden fazla yorum yapamıyorum karar senin kararın sonuçde nerde iii hissediyorsan orda bulunursun bende bekleyip görücem bakalım yarın neler olacak sabahın köründe randevum

canım eşin yanaşmaz yanına ozaman bazen benimki sesini yükseltse aglıyorum durumumla alakalı herhalde iyi ben o doktora keşke kaynanamı götürsemmi neymemnunsa devam et tabe

canım ben burda rahatım benim kıymetimi bilmediler ben ona yanıyorum neyse başka konularda konuşlalım bu arada ben biraz izninizi istiyorum dönerim birazdan anladınız siz oni

Canım hayırlı olsun. Darısı başımıza. Serklaj için ip filan istedi mi?

sağol canım darısı başına hayır canım herşey onlara ait ben hiç bir şey almıycam

canım sendemi erkek diyorsun herkes erkek diyor eşimde havalara uçuyor bende önceki kaybettiğim kız olduğu için kız istiyorum ama hayırlısı tabi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez evet canım birbirimize dualar ederiz artık..

oyy oyyy maşallah size. çok sevindim canım. hayırlısı ile dikişide atlatacaksın. dikkat et kendine...
sağol canım sen hayırlısıyla atlattın sıra bizde inşallah bizde atlatırız

evet canım gördüm çok güzeldi. git canım eşinde görsün devlette de o sıkıntı oluyor eşlerin yüzüne kapatıyorlar kapıyı

Selen benim doktorlardan biri özelde biri fakültede. Özeldeki bayağı ilgeleniyor eski hastasıyım bir de artık ne zaman yoğun değildir diye tahminlerde bulunuyorum genelde akşam üzeri gidiyorum. Burada randevu yok özelde de. Geçen sene varmış hastane ilk açıldığında. Yürümemiş güya. Ama o kadar şey yaşadım yine de tedbir olarak ne yapayım dedim. Normal hayatına devam et dedi benim ileriki haftalarda sıkıntım olduğu için mi dedi bilmiyorum. Fakültedeki de demedi bir şey canım. Ama ben biraz dikkat ediyorum ama çamaşır asıyorum yere çömelerek de mi eğilmek yasak sence canım? Sağ ol...

canım dedigin dogru ama onlarda haklı ne yapsınlar demi özele gitmememin sebebi birinci sebep doktorumdan memnunum vizitesi 150 tl inan ona para veremem hemde korkuyorum dışarı çıkmaya aklım çıkıyo bir şey olucak diye ondan haftaya cumartesi randevu alıcam allah nasip ederse bu doktor erkek ama olsun eşimi birde anacıgımı götürücem çok merak ediyo merakını gidersin geçen dedi cinsiyeti bellimi deid yok dedim erkege benziyo diyemedim içimden erkek geçiyo allah biliyoya bakta göz senin benim erkek chnb nin kıızı olucakdünür alucam ona trabzon hazsıt-rı takıcam kızıma birde tersi oluyomuş yandı ozaman dünür içeme dogan oluyo bazen 2 mayısta hazırlan dikş zamanı ben diyorumki banyomu yapayım boy gusül abdesimi alıyım 2 rekatta namaz kılıyım dua ediyim öyle gidiyim diyorum ne dersinizdikiş atılanlkarda artık bizlere dua ederler işşallah ben çünkü herekze dua ediyorum

İlk başlarda düşük riskine karşı böyle tedbirli olmak gerekiyor sonrada dikişler ve erken doğum riski için bende ilk haftalarda bu kadar dikkat etmiyordum tabii doktorumda uyarmıyordu ağır iş yapma diyorlardı sadece sen eğilmemeye çalış dicem çamaşırı çamaşır askılarına assan ben öyle yapıyorum aslında ben çok uzun zmndır kendi çamaşırımı kendim yıkamıyorum makinaya eğilip doğrulmuyorum ama sen yalnız ve çocuklusun işin daha zor böyle işlerde eşinden yardım al mümkün oldukça..

evet canım eş okadar önemliki eşi insana destek olunca bir başka insan güçlü oluyo degilmi allahım eşlerimiiz başlarımızdan eksik etmesin işşlalah eşler laf söylemezler başa kalkmazlar inan yeri gelince kaynana olsa annem olsa kardeşin olsa laf eder ama eş öylemi etmez hep destektir eş köstek degil ama bir şeyi unutma kekligi kızdırmaya gelmez ona göre şerbet vericeksin damara aynen benim yaptıgım gibi:90::90::90::90::90:

canım senin günün kesinleştimi

canın ben iki dr takip ediyordum,biri 2 mayısta çağırdı hem ikili testini yaparız aç gel dikişinide atarız dedi ama ikili test sonucu çıkmadan nasıl atılıyoki dikiş bide geçen gün ağrım oldu gittim 2 saat bekledim bebeğime bi bakmadan geri geldim ilgilenmediler yani.

diğer doktor nisan sonu çağırdı haftaya pztsi gidicem 11+3 oluyoruz ikiliyi yaptırırım ama dikişiçin ne zaman çağırır bilmiyorum.

anladım canm haklısın insan öyle bir anda ilgi bekliyor acil bir durumda seninle ilgilenmeleri önemli.
bende bugün gittim doktor haftaya cuma 2li test için çağırdı sonuçlar çıkar pazartesi 2mayısda serklaj dedi

belki de aynı gün atılır dikişlerimiz, amasenin hamileliğin daha ilerde sanki değilmi,yanlış mı hatırladım?

bide özel demi atılacak,ne kadar ödeyeceksin konuştun mu canım?

Canım inan ütüyü yeni bitirdim sağolsun normalde yardım eder ama çok yoğun. Akşam 10dan önce gelince seviniyorum. Ama gelince yapar. Az önce sofrayı kurdu kızartmayı yaptı. Ama işi yoğun artık azalacak diyor. Serklajdan sonraya azalır zaten. Oğlan sağ olsun büyük. Ama yemeği, tuvaleti, ödevi, oyunu , bir de bizden çok ütüsü var. Ama şükür şu an bulantım yok başlarsa vay halime. Kafamı bile kaldıramam sarhoş gibi gezerim o zaman. Daha anneme demedim yalnızca kardeşime dedim. Üzülür yoksa gidemiyorum diye. Gurbetlik zor...

Her hafta çağırana mı gidiyorsun canım? İlaç vermiyor diyordun verdi mi sonra. İğne oluyor musun?

Dikişini hangisine attıracaksın? Biliyorlar mı iki doktora gittiğini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…