- 4 Kasım 2010
- 1.929
- 2.035
- 333
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.601
canım ben ordakilerin huzurunu kaçırıyomuşum ondan işstenmedim bir huyum var istenmedigim yerded durmam zaten bebegim aklıma geliyodu bazen yazınca tepkiler oluyodu canımı çok yaktılar beni acıtasyonla suçladılar ben haklıyken haksız duruma düştüm daha bilmedigin çok şeyler var beni ance anam babam eşim yönetir başkası degilburası iyi canım oraya istenmedigin için girmiyorum inan eskilerin hepsi gitmiş hep yeniler gelmiş keyfide çıkmaz zaten hamiel kalanlar teker teker terk ediyolar topigi daha çok kişi gidicek bakta gör
canım eşin yanaşmaz yanına ozaman bazen benimki sesini yükseltse aglıyorum durumumla alakalı herhaldeBenim eski doktorumda demiyordu şunu yap bunu ye iç diye bu doktor çok ilgili bunun özel olmasıyla alakası var birazda sanırım eskiside özel hastanedeydi ama hastaneler çok kalabalık yeteri kadar vakit ayırıpta ilgi gösteremiyorlar..Bu doktorumdan bayaa memnunum bugün eşimde ilk kez gördü doktoru kesinlikle bunla devam etmeliyiz dedi..uyardığı şeyleri ben hep size yazıyorum sürekli çok bol su diyor günde 3 lt ve asla eğilmek yok diyor ne otururken nede ayaktayken yere eğilme 1 kereden bişi olmaz diyipte bi kereliğine yaparsın geri dönülmicek bi hareket olur asla eğilmek ve uzanmak yok dedi bide korku filmi izleme gergin tartışmalı ortamlarda bulunma asla dedi eşimin yanında sölemeside süper oldu hattaa
canım normalde siteye pek girmiyorum zaten o yüzden fazla yorum yapamıyorum karar senin kararın sonuçde nerde iii hissediyorsan orda bulunursun bende bekleyip görücem bakalım yarın neler olacak sabahın köründe randevum
Canım hayırlı olsun. Darısı başımıza. Serklaj için ip filan istedi mi?
canım sendemi erkek diyorsun herkes erkek diyor eşimde havalara uçuyor bende önceki kaybettiğim kız olduğu için kız istiyorum ama hayırlısı tabi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez evet canım birbirimize dualar ederiz artık..canım seninki bakta gör erkek demedi deme benimkide kıpır kıpırdı yavrum işşallah test sonuçlarımız da iyi çıkar benim günü belli degil muhtamelen 2 mayısta olucak aynı gün yapıcak serklajı sen ban ben sana dua ediyim burdakilerde topluca dua ederler bize geçinip gideriz
sağol canım sen hayırlısıyla atlattın sıra bizde inşallah bizde atlatırızoyy oyyy maşallah size. çok sevindim canım. hayırlısı ile dikişide atlatacaksın. dikkat et kendine...
tuubaaoz
canım maşallah senin kesme şekerimi gördün ne güzel duygu degilminasip olursa bende özele gidicem dedimya dalında uzman doktor var diye bakalım o ne dicek eşimde görmek çok istiyo ultroson resmine bakıp bakıp durdu garibim:98::98::98::98:
canım eşin yanaşmaz yanına ozaman bazen benimki sesini yükseltse aglıyorum durumumla alakalı herhaldeiyi ben o doktora keşke kaynanamı götürsemmi ney memnunsa devam et tabe
Getir şekerim getir kaynana iyi fikirmişBende hem çok sulugöz oldum hemde çok sinirli oldum herşeye bağırıp kızıyorum çekilmez bi hamileyim diyebilirim:84:
Benim eski doktorumda demiyordu şunu yap bunu ye iç diye bu doktor çok ilgili bunun özel olmasıyla alakası var birazda sanırım eskiside özel hastanedeydi ama hastaneler çok kalabalık yeteri kadar vakit ayırıpta ilgi gösteremiyorlar..Bu doktorumdan bayaa memnunum bugün eşimde ilk kez gördü doktoru kesinlikle bunla devam etmeliyiz dedi..uyardığı şeyleri ben hep size yazıyorum sürekli çok bol su diyor günde 3 lt ve asla eğilmek yok diyor ne otururken nede ayaktayken yere eğilme 1 kereden bişi olmaz diyipte bi kereliğine yaparsın geri dönülmicek bi hareket olur asla eğilmek ve uzanmak yok dedi bide korku filmi izleme gergin tartışmalı ortamlarda bulunma asla dedi eşimin yanında sölemeside süper oldu hattaa
canım dedigin dogru ama onlarda haklı ne yapsınlar demisağol canım darısı başına hayır canım herşey onlara ait ben hiç bir şey almıycam
canım sendemi erkek diyorsun herkes erkek diyor eşimde havalara uçuyor bende önceki kaybettiğim kız olduğu için kız istiyorum ama hayırlısı tabi sağlıklı olsunda kız erkek farketmez evet canım birbirimize dualar ederiz artık..
sağol canım sen hayırlısıyla atlattın sıra bizde inşallah bizde atlatırız
evet canım gördüm çok güzeldi. git canım eşinde görsün devlette de o sıkıntı oluyor eşlerin yüzüne kapatıyorlar kapıyı
canım en azından bizleri sterse sokmazlar demicanım eşin yanaşmaz yanına ozaman bazen benimki sesini yükseltse aglıyorum durumumla alakalı herhaldeiyi ben o doktora keşke kaynanamı götürsemmi ney memnunsa devam et tabe
Getir şekerim getir kaynana iyi fikirmişBende hem çok sulugöz oldum hemde çok sinirli oldum herşeye bağırıp kızıyorum çekilmez bi hamileyim diyebilirim:84:
Selen benim doktorlardan biri özelde biri fakültede. Özeldeki bayağı ilgeleniyor eski hastasıyım bir de artık ne zaman yoğun değildir diye tahminlerde bulunuyorum genelde akşam üzeri gidiyorum. Burada randevu yok özelde de. Geçen sene varmış hastane ilk açıldığında. Yürümemiş güya. Ama o kadar şey yaşadım yine de tedbir olarak ne yapayım dedim. Normal hayatına devam et dedi benim ileriki haftalarda sıkıntım olduğu için mi dedi bilmiyorum. Fakültedeki de demedi bir şey canım. Ama ben biraz dikkat ediyorum ama çamaşır asıyorum yere çömelerek de mi eğilmek yasak sence canım? Sağ ol...
İlk başlarda düşük riskine karşı böyle tedbirli olmak gerekiyor sonrada dikişler ve erken doğum riski için bende ilk haftalarda bu kadar dikkat etmiyordum tabii doktorumda uyarmıyordu ağır iş yapma diyorlardı sadece sen eğilmemeye çalış dicem çamaşırı çamaşır askılarına assan ben öyle yapıyorum aslında ben çok uzun zmndır kendi çamaşırımı kendim yıkamıyorum makinaya eğilip doğrulmuyorum ama sen yalnız ve çocuklusun işin daha zor böyle işlerde eşinden yardım al mümkün oldukça..
erkege benziyo diyemedim içimden erkek geçiyo allah biliyoya bakta göz senin benim erkek chnb nin kıızı olucakdünür alucam ona trabzon hazsıt-rı takıcam kızıma birde tersi oluyomuş yandı ozaman dünür içeme dogan oluyo bazen 2 mayısta hazırlan dikş zamanı ben diyorumki banyomu yapayım boy gusül abdesimi alıyım 2 rekatta namaz kılıyım dua ediyim öyle gidiyim diyorum ne dersiniz dikiş atılanlkarda artık bizlere dua ederler işşallah ben çünkü herekze dua ediyorum
canım en azından bizleri sterse sokmazlar demi
paşam3405 canım bende cinsiyet tahmini istiyorum henüz dr bişey demedi çok merak ediyorum,bazılarının 6. hissi kuvvetlidir,benimki ne sence?
tuubaaoz+
crameren
ceylinirem
GÖRÜNTÜ VAR SEN YOK NEDENSEMEDEY MEDEY SESİM GELİYOMU
canım birüstteki mesajda pek beceremedim ama cinsiyet tahmini istiyorum?????
şimdi ilham gelmedi sonra bakarız bebenama içimden kız geliyo fikrim her an degişebiliriz haberin olsun
tamam canım sen ikili testin sonucunu almışmıydın?
canım senin günün kesinleştimi
canın ben iki dr takip ediyordum,biri 2 mayısta çağırdı hem ikili testini yaparız aç gel dikişinide atarız dedi ama ikili test sonucu çıkmadan nasıl atılıyoki dikiş bide geçen gün ağrım oldu gittim 2 saat bekledim bebeğime bi bakmadan geri geldim ilgilenmediler yani.
diğer doktor nisan sonu çağırdı haftaya pztsi gidicem 11+3 oluyoruz ikiliyi yaptırırım ama dikişiçin ne zaman çağırır bilmiyorum.
anladım canm haklısın insan öyle bir anda ilgi bekliyor acil bir durumda seninle ilgilenmeleri önemli.
bende bugün gittim doktor haftaya cuma 2li test için çağırdı sonuçlar çıkar pazartesi 2mayısda serklaj dedi
İlk başlarda düşük riskine karşı böyle tedbirli olmak gerekiyor sonrada dikişler ve erken doğum riski için bende ilk haftalarda bu kadar dikkat etmiyordum tabii doktorumda uyarmıyordu ağır iş yapma diyorlardı sadece sen eğilmemeye çalış dicem çamaşırı çamaşır askılarına assan ben öyle yapıyorum aslında ben çok uzun zmndır kendi çamaşırımı kendim yıkamıyorum makinaya eğilip doğrulmuyorum ama sen yalnız ve çocuklusun işin daha zor böyle işlerde eşinden yardım al mümkün oldukça..
canın ben iki dr takip ediyordum,biri 2 mayısta çağırdı hem ikili testini yaparız aç gel dikişinide atarız dedi ama ikili test sonucu çıkmadan nasıl atılıyoki dikiş bide geçen gün ağrım oldu gittim 2 saat bekledim bebeğime bi bakmadan geri geldim ilgilenmediler yani.
diğer doktor nisan sonu çağırdı haftaya pztsi gidicem 11+3 oluyoruz ikiliyi yaptırırım ama dikişiçin ne zaman çağırır bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?