Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
belki de aynı gün atılır dikişlerimiz, amasenin hamileliğin daha ilerde sanki değilmi,yanlış mı hatırladım?

bide özel demi atılacak,ne kadar ödeyeceksin konuştun mu canım?

bilmemki canım aramızda 1-2 gün var ama sen öndesin diye hatırlıyorum biz bugün 10+3deyiz
özel hastanede olacak gittiğim hastanenin sgk anlaşması yok özel sigortam var onu kullanıyorum ama serklaj 2500tlmiş. 1gece yatıyorum doktorum gecede gelip kontrol ediyor bi sorun olmazsa ertsi günü çıkıyorm ben daha önceki kaybettiğimde de orda olmuştu tecrübeliyim bu konuda ama yine yaklaştıkca korku başladı.
2mayısda 12+1 olucam erken mi acaba öncekinde de13+6da kanamam olmuştu ve açılma başlamıştı doktor gecikmek istemedi benimde ısrarlarımla

Duru Bebek sen pıhtılaşma problemini 3 düşükten sonra mı öğrendin? Onlarda kalbi mi durmuştu yoksa kanamayla kendiliğinden mi düşmüştü? Şundan sordum: Bu iğne kanı sulandırıp bebeğe akışı kolaylaştırıyor, bebeği besliyor. Düşük olmasın diye değil di mi? Düşük için progestan kullanıyoruz. Neyin neye yaradığını algılamaya çalışıyorum. İğne önceden olmuyordum ama iki hamileliğimde de progestan kullanmıştım hatta geçenkinde crinone jel ve pruloton depotta kullanmıştım. O ilaçlara rağmen erken doğum yaptıysam(gerçi kanamam kesilince ilacı da kesiyorduk) pıhtılaşmadan dolayımıydı?

Her hafta çağırana mı gidiyorsun canım? İlaç vermiyor diyordun verdi mi sonra. İğne oluyor musun?

Dikişini hangisine attıracaksın? Biliyorlar mı iki doktora gittiğini?

canım biri her hafta biri bir ay sonra çağırdı bir ay sonra çağırana zaten 3 hafta oldu gideli söylemedim iki dr gittiğimi ama her hafta çağıran doktorum hafta içi ağrı ile gitiğimde hiç ilgilenmedi çok sıkıldım bi daha gitmiycem o hastaneye.

diğeri medikal parkta zatem haftaya 1 ay oluyo dikişi oraya attıracam büyük ihtimalle sonrada hep oraya gierim.

ben iğne ve korasprin için bunlar dışında ali fuat beyede gidip sordum kesinlikle gerek yok dedi üçüde,zaten pıhtıaşma varsada corasprin bi işe yaramaz mecbur iğne vurulacaksın dediler ama sende bi sorun yok dediler,hatta medikal parkta ki dr dışında diğer ikisi progestanda vermedi,medikalkparktaki vucutta progestan çok iyi bi sorun yok ama mdem çalışıyorsun sadece seni uyuştorsun ki bol bol dinlen kendini yorma diye veriyorum dedi.

Senin pıhtılaşma testlerin yapıldı mı? Oğlun nasıl bu arada? Biz söyledik.

benim bugün 10+4 aynıymış kız,dikiş ne kadar erken olursa o kadar iyi hiç sıkılma canım.

Canım bana 11 12 gibi serklajını yaparız dei fakültedeki doktor...(Hala doktorum diyomuyorum ona nedense...)

Senin pıhtılaşma testlerin yapıldı mı? Oğlun nasıl bu arada? Biz söyledik.

yapıldı canım birsürü test protein c,s bişeyler vardı unuttum şimdi.

biz heniz söylemedik canım biliyosun çok istiyor bizimki oyüzden birşey olursa çok yıkılır bizim için henüz çok erken ve ben uzun süre söylemeyide planlamıyorum.

Aslında biz de söylemedik. Alt komşunun kızı iğnemi yapıyor. İndik oğlanla. Annesi kardeşin oluyormuş dedi. Böylece öğrenmiş oldu... Komşu da söylemediğimizi bilmiyordu...

selam kızlarrr biz evimize geldik 7 gibi eşim sağolsun biraz daha gelmesem çöp eve dönecekmiş evimhızlıca toparladık cumayada temizlikçi alırım..sizler nasılsınız ne kaynatıyonuuz bakim:79:

selam kızlarrr biz evimize geldik 7 gibi eşim sağolsun biraz daha gelmesem çöp eve dönecekmiş evimhızlıca toparladık cumayada temizlikçi alırım..sizler nasılsınız ne kaynatıyonuuz bakim:79:

Hoş geldin canım. Nasıl geçti yolculuk. Koklasaydın oraları benim için bol bol... Ön sayfada sana soru sordum canını sıkmazsa cevaplar mısın?

Kızlar yarın Fadik'in adet günü. İnşallah o da güzel haberler verir...

Aslında biz de söylemedik. Alt komşunun kızı iğnemi yapıyor. İndik oğlanla. Annesi kardeşin oluyormuş dedi. Böylece öğrenmiş oldu... Komşu da söylemediğimizi bilmiyordu...

aslında bizde de oldu böyle bikaç şey ama biz geçiştirdik ilerde olur diye diyorlar falan dedik pek üstünde durmadık o da üstelemedi.

benim bugün 10+4 aynıymış kız,dikiş ne kadar erken olursa o kadar iyi hiç sıkılma canım.
evet canım aramızda 1gün var. en küçük biziz ama bizim günümüz belli oldu paşamda 2mayısda olursa 3kişi aynı gün olacağız

Canım bana 11 12 gibi serklajını yaparız dei fakültedeki doktor...(Hala doktorum diyomuyorum ona nedense...)
bende erken olsun istiyorum ama işte herşeyden endişelenir oldum önceki 13+6da açılmaya başladı 20.haftada acil serklaj yapıldı çok geç kalınmıştı bunda açılmadan hemen olsun istiyorum. bugünde okadar çok soru sordumki doktor hemen istediğimi zannetti en sonunda serklaj için çok erken 2li testide bugün yapamam dedi belki 1.haftada yapacaktı ama benim ısrarlarımla 12.haftaya aldı şimdide erkenmi oldu diyorum işte klasik ikizler burcu yani hep kararsızımdır

hoşgelmişsiniz gezentiler nasıldı yolculuk. çokmu kötü olmuş evin durumu doğuma kadar nasıl idare edeceksiniz

Hoş geldin canım. Nasıl geçti yolculuk. Koklasaydın oraları benim için bol bol... Ön sayfada sana soru sordum canını sıkmazsa cevaplar mısın?

hoşbuldukkk kokladım bol bol hemşerim ama ben gittim yağmur başladı 1 hafta gece gündüz yağdı bugün güneş açtı şansıma..grip olup geldimtubacım hayırlısı olsun seninde canım serklaj günün belli olmuş.evi sorma masa üstündeki meyveler çürümüş atmamış kocacım sağolsun o derecetemizlikçi bayan alıcam zaten annemde gelir ay sonu

Ayyyy paşamm yaa Hayırlısı neyse o olsun,gönlümden geçen şimdi deil ama Varsa da üzülmeyeceğimm

Canım hayırlısı. Belki mevsimseldir. Birkaç gün bekle bakalım. Önceki gebeliğinde evde testi kaçıncı günü yapmıştın?

Canım bir iki gün sonra yapmıştım çok silikdi ama çıkmıştı bununla aynı zamanlar dıı.Bilemiyorum ağrımda geçmeye başladı bir iki gün geçsin tekrar yaparımm sonra baktım teste yine bişey yokk doktora giderimm

Aman da amann maşallah canım ya minnoşu yerim ben.Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindimm.Tarihin de hayırlı olsun canımmmm steres yapmamaya çalış kendini yavaş yavaş hazırla zaten tecrübelisin o acill di bu önlem amaçlı Allahın izniyle Aslanlar gibi grip çıkacaksınn inşallahh

Kızlar bugün akşam 5 den beri elektrikler yok biraz önce geldii saatlerdir karanlıktaydım yaa ((( Trafo arzalanmışş bu saate yaptılar istanbulun merkezinde karanlıkta kaldım bunca saat

sağol canım günü belli oldu hemencik zaman geçer artık hayırlısıyla atlatırız inşallah... yaaa baya iyi çalışmış eşin yanii bende sinir oluyorum benimkide öyle getirip yiyor salonda ama nedense daha sonra onlar hiç mutfağa gitmiyor zorla söylene söylene götürüyor ama 2 haftadır iyi çalıştı temizlik yaptı bulaşıkları makineye yerleştirdi çamaşırları astı kahvaltılar yemekler hazırladı ama bundan sonra yapmaz artık yarın annem geliyor kurtuluyor diye keyfi yerinde
sende yorma kendini çok az kaldı gripde olmuşsun boşver ev temizlenir bebiş rahat olsunda

Canım hoşgeldinn evinee ben olsam yemiştim kocişi valla:113::113::113::113: değerini bilsinn senin gibi anlayışlı eşi varr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…