Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

teşekkürler canım şükür iyi geçti ileriki haftalarda açılmadan bu zamanlarda da kalbi durur falan diye endişeleniyordum neyseki hiç bi sorun çıkmadı.. ayyy canım aslanlar gibi deyince savaşa gidiyorum gibi geldi. bunda daha rahatım zaten bu defa başaracağımı hissediyorum inşalah iyi geçecek...
bu defa bebek diye söylemiyorum ama günü baya geçmedimi canım merak etmeye başladım bende ağrında geçmiş çok garip bu kadar gecikmen olurmuydu benecede her ihtimale karşı bir daha yap olmazsa doktora git.
elektiriklermi kesik en sinir olduğum şey sıkıntıdan patlarım ben hele de psikolojim o anda berbatsa çok kötü olurum hiç unutmuyorum ilk evlendiğim zamanlarda birgün kesilmişti sabahtan akşama kadar gelmedi sinirimden oturup ağlamıştım eşim çok dalga geçmişti elektirikler yok diye ağlanırmı diyip hala dalga geçer benimle

Canım getirme öyle aklına kötü şeyler yaaa evet biliyorum insan hamileyken binbir türlü ihtimal geçiyor aklından ama sen yinede düşünmemeye çalış canımm.Evet insanın ruhu kararıyor herşey de elektirik var sinirim zıpladı ya derin dondurucuda da bişeylerim vardı bu kadar saat elektirik olmayınca hafif çözüldüü atıcam artık bazı şeyleri.Canım bilmiyorum ya sinirim de bozuluyorr neden olmuyorum anlamıyorum mevsim geçişlerinde bazen olur ama bilmiyorum işte bide bebekten sonra içimi temizlediler ondan olsa daha önce sorun çıkardı zaten hsg çekindim orda da çıkardı bilmiyorum bekliyorum işte stres yaptıkça daha da gecikiyodur belkii

selam kızlarrr biz evimize geldik 7 gibi eşim sağolsun biraz daha gelmesem çöp eve dönecekmiş evimhızlıca toparladık cumayada temizlikçi alırım..sizler nasılsınız ne kaynatıyonuuz bakim:79:
canım hoş geldin sefalar getirdin bebikimcanım işşalah günlerin güzel geçmiştir eşin evi patırmış he benimkide memlekete her seferinde gidiyim geliyim vallahi gözlerim yerinden pörtlüyodiyorum her safarinde ev böyle dagınık pis olurmu hep memleketten geldigimizde bir kavgamız vardır kendisiyleinanın evi temizlemeden yatamıyorum sabah ezanını buluyo temizlik çok titiz bir insanım şimdi bile yerimde duramıyorum ne yapacagımı şaştımda kaldım eşime diyorum şunu yap bunu yap dün kızdı hem dedi emir veriyosunrica et canımı ye dedi bugünde dedim kocacim sana zahmet olmazsa kahvaltıyı hazırlarmısın dedim he dedi böyle ol canımı yeeşler bebek gibidir ne yapcen huyuna gitmek lazım
az kaldı mayısa amanın :18::18::18:ben sigortada yapıcam allah nasip ederse işşallah herşey istedigimiz gibi gider kızlar 2 mayısa 3 kurban hazırmısınız ben hazırım hadi sizde hazır olun bakın ben hiç korkuyormuyum:18::18::83::83::83:
canım elektirigin gitti he bende dedim bu bensiz yapamazdı gelirdi dedim ama neyse allahım gönlüne göre versin işşallah kardeşim

GAMZE 81 neredesin kuzu aklım hep sende ne olur ses ver meraktan öldüm dirildim burda işşallah iyisindir bir sorunun yoktur işşallah sen iyi ol bebeginde istersen hiç girme yeterki arada ses verözledim canım seni fadikte girmiyo zaten artık

canlarım merhaba..şuan aktif olan arkadaş yok topikte sanırım..iyisinizdir inş hepiniz..ben aynı,yatıyorum arada kalkıp sizlere bakmak için internet açıyorum..öyle işte..yatıp duvarı gözetliyorum serklaj sonrası yatmak en iyisiymiş ya dikkat etmeye çalışıyorum napim..
bu arada yatarken de bol bol düşünüyorum..ben şuan sadece elevit,bebe asprini,kan hapı,progestan içiyorum..bide serklaj sonrası antibiyotiğim vardı bugün bitti..acaba başka ilaç içmem gerekiyor mu?serklaj sonrası dr lar size ne verdi?burda penisilin iğne,prepar,nidilat falan yazıyordu..onları dr lar hamilelik ilerledikçe mi veriyorlar ki aklım ona takıldı?dr ların bi eksiği yüzünden bunca zorluk sonrası bi olumsuzluk yaşamak istemiyorum..ani kasılma vb..dahası ilk hamileliğim ya kasılma ne demek onu bile bilmiyorum zaten kafam karmakarışık böyle işte
tekrar görüşmek üzere..arada içim zılıyor herhalde dikiş atılan yer zonkluyor..ben çıkayım tekrar girerim akşam..

canım iyş olmana inan çok sevindim birde biz şu dikişi atlatsak daha iyi olucak kızlar size bir soru sorabilirim herhalde siz yemek yedikten sonra olsun başka zaman olsun birden kalktıgınızda ayaga çarpıntınız oluyomu ben de oluyoda sorayım dedim bugün çok kötü oldum gene neden acaba hastalıgımdanmı oluyo sakinleştigişmde geçiyo ma ne bilem kafayı yemesem bari inanın eski beni çok özledimbu arada nerelerdesiniz kimseler yok bugün nedense okadarda sevinerek açıyorum burayı ama kimse yok niden

Derinsss canım ben senin sen olduğunu bilmedim. Görmedim herhalde mesajını kusuruma bakma vallahi görmemişim.

derinssss nasılsın bebem görüşmeyeli ikizler nasıl

Derinsss canım ben senin sen olduğunu bilmedim. Görmedim herhalde mesajını kusuruma bakma vallahi görmemişim.

gecmise takilmisim... kusura bakmayin evet benim canim bu arada hayirli olsun hamilesin sagsalim kucagina alman dilegiyle pasam canim sikkinya gecmiste fusboru okudum tekrar oglende oburu bebegi okumustumya cok kotu oldum

gecmise takilmisim... Kusura bakmayin evet benim canim bu arada hayirli olsun hamilesin sagsalim kucagina alman dilegiyle pasam canim sikkinya gecmiste fusboru okudum tekrar oglende oburu bebegi okumustumya cok kotu oldum

canım sorma inan bende aynı sennin gibi düşünüyorum bir girse iyiyim ben dese inan mutlu olucam

canım sorma inan bende aynı sennin gibi düşünüyorum bir girse iyiyim ben dese inan mutlu olucam

off off Allahim kimseye dusmanima bile evlat acisi yasatmasin keske girsede konussak demekki hakkinda hayirlisi buymus senide uzuyorum kusura bakma chnb arkadasa senmi soyledin ben oldugumu bilmiyorduda kimse temizlik bittimi yazik adamadaya temizlikci alsaydinizya

canım temizlik bittide ben ince temizlik yapıyoprum huyum kurusun evet canım k,iim diye sordu alta seni görmüş dedim bu iyi dedi ben dedi yeni yaıyordum o yeni dogum yapmışitı dedi senin adına çok sevindi kızmadın degilmi kötü maksadım yok yane:18::18::18:

durubebekim nerelerdesiniz yav meraktan öldüm bundan sonra herkez sabah kalkıp yoklama vericek ona göre beni merakta bırakmayın ulenyişte o kaaaaa

görüşmeyeli ne yaptın bakem kızım ne yapıyo işşallah annesini bol bol tekmeliyodur

gamzecim yok listeyi öne alıyım bari nerdesin be güzelim

yok kiz senin kotu niyetin olurmu hic ama doverim seni ha git yat yerine ince temizligide unut bebisi rahatsiz etme senin yerinde ben olsam varya kilimi bile kipirdatmam

şekerim sabahtan beri nerdesin sen bakem agaç oldum burda bekle bekle canımda sıkıldı koçişte gelmedi zaten

canımmmmm tamam veririzbiz istanbulda dr daydık kızım 2500gr olmuş herbişeyi güzeldifakat 4boyutlu ultrasonları ayarsızmış kızımın dudağı tuhaf göründü yarık dudak gibidr normal ultrasonla bayağı baktı yok dedi cihazın ayarı yokmuş zaten yüzüde net değildi ama gene kurt düşürdü bikere benim yarın çorludaki dr baktırıcam gene..kızım dönmüş normal doğum pozisyonunda artık baş aşağıda..sonra çıktık sahilde yemek yedik oturduk alışveriş yaptık güzel bi gündü yani..sen nasılsın sakinmiş bugün topikçiğimiz..

Canım maşallah duru'ya .Ayarı bozuktur ama için rahat etsin git tabi senyarın da.Maşallah gezilmiş alışverişler yapılmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…