- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.641
Ayyyy paşamm yaa Hayırlısı neyse o olsun,gönlümden geçen şimdi deil ama Varsa da üzülmeyeceğimm
Canım bir iki gün sonra yapmıştım çok silikdi ama çıkmıştı bununla aynı zamanlar dıı.Bilemiyorum ağrımda geçmeye başladı bir iki gün geçsin tekrar yaparımm sonra baktım teste yine bişey yokk doktora giderimm
Aman da amannmaşallah canım ya minnoşu yerim ben.Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindimm.Tarihin de hayırlı olsun canımmmm steres yapmamaya çalış kendini yavaş yavaş hazırla zaten tecrübelisin o acill di bu önlem amaçlı Allahın izniyle Aslanlar gibi grip çıkacaksınn inşallahh
Kızlar bugün akşam 5 den beri elektrikler yok biraz önce geldii saatlerdir karanlıktaydım yaa((( Trafo arzalanmışş bu saate yaptılar istanbulun merkezinde karanlıkta kaldım bunca saat
teşekkürler canım şükür iyi geçti ileriki haftalarda açılmadan bu zamanlarda da kalbi durur falan diye endişeleniyordum neyseki hiç bi sorun çıkmadı.. ayyy canım aslanlar gibi deyince savaşa gidiyorum gibi geldi. bunda daha rahatım zaten bu defa başaracağımı hissediyorum inşalah iyi geçecek...
bu defa bebek diye söylemiyorum ama günü baya geçmedimi canım merak etmeye başladım bende ağrında geçmiş çok garip bu kadar gecikmen olurmuydu benecede her ihtimale karşı bir daha yap olmazsa doktora git.
elektiriklermi kesik en sinir olduğum şey sıkıntıdan patlarım ben hele de psikolojim o anda berbatsa çok kötü olurum hiç unutmuyorum ilk evlendiğim zamanlarda birgün kesilmişti sabahtan akşama kadar gelmedi sinirimden oturup ağlamıştım eşim çok dalga geçmişti elektirikler yok diye ağlanırmı diyip hala dalga geçer benimle
canım hoş geldin sefalar getirdin bebikimselam kızlarrr biz evimize geldik 7 gibi eşim sağolsun biraz daha gelmesem çöp eve dönecekmiş evimhızlıca toparladık cumayada temizlikçi alırım..sizler nasılsınız ne kaynatıyonuuz bakim:79:
az kaldı mayısa amanın :18::18::18:ben sigortada yapıcam allah nasip ederse işşallah herşey istedigimiz gibi gider kızlar 2 mayısa 3 kurban hazırmısınız ben hazırım hadi sizde hazır olun bakın ben hiç korkuyormuyum:18::18:evet canım aramızda 1gün var. en küçük biziz ama bizim günümüz belli oldu paşamda 2mayısda olursa 3kişi aynı gün olacağız
bende erken olsun istiyorum ama işte herşeyden endişelenir oldum önceki 13+6da açılmaya başladı 20.haftada acil serklaj yapıldı çok geç kalınmıştı bunda açılmadan hemen olsun istiyorum. bugünde okadar çok soru sordumki doktor hemen istediğimi zannetti en sonundaserklaj için çok erken 2li testide bugün yapamam dedi belki 1.haftada yapacaktı ama benim ısrarlarımla 12.haftaya aldı şimdide erkenmi oldu diyorum işte klasik ikizler burcu yani hep kararsızımdır
hoşgelmişsiniz gezentiler nasıldı yolculuk. çokmu kötü olmuş evin durumu doğuma kadar nasıl idare edeceksiniz
canım elektirigin gitti he bende dedim bu bensiz yapamazdı gelirdi dedim ama neyseAyyyy paşamm yaa Hayırlısı neyse o olsun,gönlümden geçen şimdi deil ama Varsa da üzülmeyeceğimm
Canım bir iki gün sonra yapmıştım çok silikdi ama çıkmıştı bununla aynı zamanlar dıı.Bilemiyorum ağrımda geçmeye başladı bir iki gün geçsin tekrar yaparımm sonra baktım teste yine bişey yokk doktora giderimm
Aman da amannmaşallah canım ya minnoşu yerim ben.Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindimm.Tarihin de hayırlı olsun canımmmm steres yapmamaya çalış kendini yavaş yavaş hazırla zaten tecrübelisin o acill di bu önlem amaçlı Allahın izniyle Aslanlar gibi grip çıkacaksınn inşallahh
Kızlar bugün akşam 5 den beri elektrikler yok biraz önce geldii saatlerdir karanlıktaydım yaa((( Trafo arzalanmışş bu saate yaptılar istanbulun merkezinde karanlıkta kaldım bunca saat
canlarım merhaba..şuan aktif olan arkadaş yok topikte sanırım..iyisinizdir inş hepiniz..ben aynı,yatıyorum arada kalkıp sizlere bakmak için internet açıyorum..öyle işte..yatıp duvarı gözetliyorumserklaj sonrası yatmak en iyisiymiş ya dikkat etmeye çalışıyorum napim..
bu arada yatarken de bol bol düşünüyorum..ben şuan sadece elevit,bebe asprini,kan hapı,progestan içiyorum..bide serklaj sonrası antibiyotiğim vardı bugün bitti..acaba başka ilaç içmem gerekiyor mu?serklaj sonrası dr lar size ne verdi?burda penisilin iğne,prepar,nidilat falan yazıyordu..onları dr lar hamilelik ilerledikçe mi veriyorlar ki aklım ona takıldı?dr ların bi eksiği yüzünden bunca zorluk sonrası bi olumsuzluk yaşamak istemiyorum..ani kasılma vb..dahası ilk hamileliğim ya kasılma ne demek onu bile bilmiyorum zatenkafam karmakarışık böyle işte
tekrar görüşmek üzere..arada içim zılıyor herhalde dikiş atılan yer zonkluyor..ben çıkayım tekrar girerim akşam..
Derinsss canım ben senin sen olduğunu bilmedim. Görmedim herhalde mesajını kusuruma bakma vallahi görmemişim.
derinssss nasılsın bebem görüşmeyeli ikizler nasıl
Derinsss canım ben senin sen olduğunu bilmedim. Görmedim herhalde mesajını kusuruma bakma vallahi görmemişim.
gecmise takilmisim... Kusura bakmayin evet benim canim bu arada hayirli olsun hamilesin sagsalim kucagina alman dilegiyle pasam canim sikkinya gecmiste fusboru okudum tekrar oglende oburu bebegi okumustumya cok kotu oldum
canım sorma inan bende aynı sennin gibi düşünüyorum bir girse iyiyim ben dese inan mutlu olucam
off off Allahim kimseye dusmanima bile evlat acisi yasatmasin keske girsede konussak demekki hakkinda hayirlisi buymus senide uzuyorum kusura bakmachnb arkadasa senmi soyledin ben oldugumu bilmiyorduda kimse temizlik bittimi yazik adamadaya temizlikci alsaydinizya
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı Serklaj
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Edamecrin KIZ 2010 Gözde VAR
Tatlışoğlu KIZ 03.03.2011 İlke VAR
Nuray KIZ 20.03.2011 Özge VAR
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
melekceren 12.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 şuan yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
canım temizlik bittide ben ince temizlik yapıyoprum huyum kurusunevet canım k,iim diye sordu alta seni görmüş dedim bu iyi dedi ben dedi yeni yaıyordum o yeni dogum yapmışitı dedi senin adına çok sevindi kızmadın degilmi kötü maksadım yok yane:18::18::18:
durubebekim nerelerdesiniz yav meraktan öldüm bundan sonra herkez sabah kalkıp yoklama vericek ona göre beni merakta bırakmayın ulenyişte o kaaaaa
görüşmeyeli ne yaptın bakem kızım ne yapıyo işşallah annesini bol bol tekmeliyodur
canımmmmm tamam veririzbiz istanbulda dr daydık kızım 2500gr olmuş herbişeyi güzeldi fakat 4boyutlu ultrasonları ayarsızmış kızımın dudağı tuhaf göründü yarık dudak gibi dr normal ultrasonla bayağı baktı yok dedi cihazın ayarı yokmuş zaten yüzüde net değildi ama gene kurt düşürdü bikere benim yarın çorludaki dr baktırıcam gene..kızım dönmüş normal doğum pozisyonunda artık baş aşağıda..sonra çıktık sahilde yemek yedik oturduk alışveriş yaptık güzel bi gündü yani..sen nasılsın sakinmiş bugün topikçiğimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?