Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum tarihi Bebeğin adı Serklaj
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Edamecrin KIZ 2010 Gözde VAR
Tatlışoğlu KIZ 03.03.2011 İlke VAR
Nuray KIZ 20.03.2011 Özge VAR

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen doğum tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Özlem kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 şuan yok..
melekceren 12.10.2011 şuan yok..
elza81 15.10.2011 şuan yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet :97:

fadik seneden güzel haberler bekliyoruzzz

canım çok sevindim inan kızımın iyi olmasına allahım kucagına alıcagın günleride işşallah gösterir sana ve bizlere ne güzel sahilde yemek yediniz he içine çekseydin havasınıben sadece doktor teyzetye gidince çıkıyorum evden daha da yok tek iletişimim bu topik bugün kümseler gelmedi tek başıma kortum buralarda sesizdi sakindi ne olur beni yanlız bırakmayın eşimde yoktu evde tek canım sıkıldı ya benim hiç bir şey tatmin etmedi beni bir gelse dedim ama nirde aklım gamzede nerde bu hatun seside çıkmıyo gamze ses ver kuzum iyimisin bir daha yoklama yapıcem sabah kalkar kalkmaz yazın ben iyiyim diye içimizde rahat etsin inan gamzecim sen girdinmi diye baktım toıpige yoksunnerelerdesin ya ne zaman girdigine bile baktım yapma böyle beni merakta bırakma ne olur hepiniz için geçerkli bu aman sabah girin iyiyim deyin sonra çıkın bu arada ben biraz serviz dışıyım

tatlım ben geldimmmmm iyiyimmmmmm merak eetmeee

tatlım ben geldimmmmm iyiyimmmmmm merak eetmeee

iyi olmana sevindim inan kociş yemek hazırlıyo hazır olana kadar takılıyım bari birazdan çagırıcak beni yarın annele ablam geliyor oglumu görücem yaşasınkaynanamda cumartesi geliyo kalmaya gene ne etcem ben ya bilemiyorum bebek odasına çekyat bakıcaklar hatunun bacısı almış geliyim illada gidelim alalım dedi eşimde giderim resmini çekiyim benikide beyensin dedi oda ne beyenicek alt tarafı bir çekyat beyenmesede olur dedieşimde anne o oturucak evde onun beyenmesi lazım dedi kestirip attı aman dedi ne yaparsanız yapın dedi zevkide birşey olsa bari çok zevksiz allah affetsin eşime bozuldu hemen giyindi giti hatun allahtan kuranı varda yarın annemgil gelicek gelemiyor:90::90::90::90:

aşşall ne rekli ailesiniz kim nerde ne yapıyor kim geliyor kim gitmiş ne yapmış anlamadım :26: cekatı neden aldınız ki bebişin odasına :26:

gecmise takilmisim... kusura bakmayin evet benim canim bu arada hayirli olsun hamilesin sagsalim kucagina alman dilegiyle pasam canim sikkinya gecmiste fusboru okudum tekrar oglende oburu bebegi okumustumya cok kotu oldum

Hoş geldin canım... Bebekler bölümümüz var bilgileri yazarsan Gamze ekler seni... Topik bebelerimiz onlar...

Canım o kadar folikasit içtin o dediğin olmaz merak etme canım. Boş yere üzülme. Oh ne güzel Edirne, İstanbul geziyorsun...

kızlar beni merak etm,işsiniz biz iyiyiz allaha şükür bizim laptop bozuldu kaç gündür tamirde sizleri cok özledim eşim kendi laptopunu getirttim

Canım sevindim iyi olmana. Paşamla telefonlaştık senin hakkında konuştuk. Herkes en azından birinin özeline telefon bıraksa iyi olur...:102:

aşşall ne rekli ailesiniz kim nerde ne yapıyor kim geliyor kim gitmiş ne yapmış anlamadım :26: cekatı neden aldınız ki bebişin odasına :26:

canım evi tamir ettimya ben diyodumya yemek odasına eskitme gümüşlüllerim var koltuk takımını sevabıma birine verdim anlıcagım sadece mobilyalar var ben hamiel oldugumdan gidemicem beyenmeye ondan nasip olursa dogu yaptıktan sonra gidicem zeten kullanmıyoruz o odayı kapısını çektim koltuk takımını alınca halısını perdesini işşallah bebegimin 40 okutunca almaya gidicem çekyatda gelincede oda müsayit normalde o odada oturuyodum hamile olunca eşim odayı boşaltı bir tane çekyat alıcam oraya televizyonumuda koyucam oraya oda tam banyonun karşısı karşı karşıyo yorulmayım babında anladın sen onu ondan bebegim oluncada işşallah odasını alıcam olay biticek yemek odasına koltuk allaım dedik eşim dedi sen beyen içinde sen oturucan bende dogumdan sonraya karar verdim bebegede para lazım degilmi kardeşimallhım bunu benden ayırnasın işşallah ne demezsin çok renkli aileyizdir biz

Canım sevindim iyi olmana. Paşamla telefonlaştık senin hakkında konuştuk. Herkes en azından birinin özeline telefon bıraksa iyi olur...:102:

evet iyiyiz sen nasılsın? hamilrlik nasıl gidiyor?? olur nereye bırakıcam anlamadım :26: bu ara kullandığın simgeleri beyendimmmm sen kapmışsın bu işi hocam

haaa şimdi anldım iyi yapmuışsın para lazım ben şimdi hç bir şey almıyorum .. evde sıkı yönetim varrr .. bbebiş olsun babamız alıp gelicek 40mız cıkınca bende cıkarım artık bide bizim ev işimiz var ama bende aramaz oldum evi .. ev arayıp bulacak artık bizi

evet iyiyiz sen nasılsın? hamilrlik nasıl gidiyor?? olur nereye bırakıcam anlamadım :26: bu ara kullandığın simgeleri beyendimmmm sen kapmışsın bu işi hocam

cep numaralarımız var bizim birbirlerimizde canım diyoruzki herklezin telefonu olsa girilmezse ararız içimiz rahatlar ondan dedi dünürüm allah razı olsun 2 gün girmedim sag olsun chnb aradı beni bir şeymi oldu diye merak etmiş kardeşim benim be ondan dedim bazen girilmiyoya merak ediliyo inan aklıma neler geldi anlatsam

işallah canım benim daha güzelleri senin olsun işşallah evim benim 75 mk kutu gibi çok seviyorum evimi hamdolsun huzurumda var allah bozmasın işşallah gönlüne göre ev bulabilirsin canım benim dogumdan sonra işşallah gideriz almaya eşimin dedigi gibi biz oturucaz biz beyenicez onlar otel gibi kullanıyolar degilmi evi

CRAMEREN
nasılsın bebekim sen bakıyım bugün nerelerdeydin hesap ver çabuk herkezden yoklama alıyorum ben bugün

Canım bulantı faslım başlamadı şükür. Herhangi birimizin özeline mesala benimde olabilir cep veya ev numaranı bırakırsan böyle durumlarda ararız canım. Simgeleri de öğrenmeye başladım...

Ev önemli canım. İçine sinsin. Burada evler birbirine çok yakın yapılıyor. Herkes birbirini görüyor pencereden. Aldığımız ev her taraftan açık diye hemen aldık yoksa fiyatı bizi çok aşıyordu yoksa... Eşim çok mutsuzdum diğer evde oylansın burada diye aldı. Sağ olsun üzerime yaptı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…