- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.681
cep numaralarımız var bizim birbirlerimizde canım diyoruzki herklezin telefonu olsa girilmezse ararız içimiz rahatlar ondan dedi dünürüm allah razı olsun 2 gün girmedim sag olsun chnb aradı beni bir şeymi oldu diye merak etmiş kardeşim benim be ondan dedim bazen girilmiyoya merak ediliyo inan aklıma neler geldi anlatsam
işallah canım benim daha güzelleri senin olsun işşallah evim benim 75 mk kutu gibi çok seviyorum evimi hamdolsun huzurumda var allah bozmasın işşallah gönlüne göre ev bulabilirsin canım benim dogumdan sonra işşallah gideriz almaya eşimin dedigi gibi biz oturucaz biz beyenicez onlar otel gibi kullanıyolar degilmi evi
Ev önemli canım. İçine sinsin. Burada evler birbirine çok yakın yapılıyor. Herkes birbirini görüyor pencereden. Aldığımız ev her taraftan açık diye hemen aldık yoksa fiyatı bizi çok aşıyordu yoksa... Eşim çok mutsuzdum diğer evde oylansın burada diye aldı. Sağ olsun üzerime yaptı...
evet cok önemli ben artık umudumu kaybediyorum ev bulamıyoruz bende arayamıyorum eşimde işten gec geliyorrburda da öyle yanyana bakona cıksan karşı karşıya misafirliğe gitmişiz gibi oluyor perde acamıyoruz ama aradığımız ev öyle olmasın istiyoruz ama onlarda cok pahalı eşim ,le ben cok didikliyoruz o yüzden de bulmamıyoruz cok mu abartıyoz acaba :44: hadi yaa vayyy bakim benim koçiş kime yapcak araba benim üstüme
yemek saati ben kaçargörüşürz sonra
haaa şimdi anldımiyi yapmuışsın para lazım ben şimdi hç bir şey almıyorum .. evde sıkı yönetim varrr .. bbebiş olsun babamız alıp gelicek 40mız cıkınca bende cıkarım artık bide bizim ev işimiz var ama bende aramaz oldum evi .. ev arayıp bulacak artık bizi
Canım maşallah duru'ya .Ayarı bozuktur ama için rahat etsin git tabi senyarın da.Maşallah gezilmiş alışverişler yapılmışş
canım çok sevindim inan kızımın iyi olmasına allahım kucagına alıcagın günleride işşallah gösterir sana ve bizlerene güzel sahilde yemek yediniz he içine çekseydin havasını ben sadece doktor teyzetye gidince çıkıyorum evden daha da yok tek iletişimim bu topik bugün kümseler gelmedi tek başıma kortum buralarda sesizdi sakindi ne olur beni yanlız bırakmayın eşimde yoktu evde tek canım sıkıldı ya benim hiç bir şey tatmin etmedi beni bir gelse dedim ama nirde aklım gamzede nerde bu hatun seside çıkmıyo gamze ses ver kuzum iyimisin bir daha yoklama yapıcem sabah kalkar kalkmaz yazın ben iyiyim diye içimizde rahat etsin inan gamzecim sen girdinmi diye baktım toıpige yoksun nerelerdesin ya ne zaman girdigine bile baktım yapma böyle beni merakta bırakma ne olur hepiniz için geçerkli bu aman sabah girin iyiyim deyin sonra çıkın bu arada ben biraz serviz dışıyım
Canım o kadar folikasit içtin o dediğin olmaz merak etme canım. Boş yere üzülme. Oh ne güzel Edirne, İstanbul geziyorsun...
sağolun canlarım benimm darısı başınıza inşallah..çok üzülüyodum ben seçemedim hiçbirşeyini diye ama şükür atlattık o günleri sizinde su gibi geçsin inşallah..leyleği havada gördüm derler burda çok gezince ben dün gördüm hakkatenbaşladım bile..chnb cim folik asit omurilik için nöral tüp defektini önlüyor benim bildiğim yarık dudağadamı iyi geliyormuş:26:sen soru sormuşsun canım bulamadım bidaha sor dedim onuda görmedin sanırım seve seve cevaplarım sor istersen öğretmenim canım benim
Canım Edirnedeki evde onun üstüne. Araba yok malesef. Ama yazın orta halli bir şey almayı düşünüyoruz. Zor arabasız malesef. Araba olsun onun üstüne. Evi de dar zamana getirip de sonradan pişman olacağınız ev almayın. Ben sıkılıyorum yakın olunca. Edirnedeki evimizden akşam Bulgaristan'ın ışıkları görünüyordu buradan Suriye görünmüyor ama idare ediyoruz işte...
Şansa bak sınır şehirlerde hep işimiz...
bizimde öyle bir düşüncemiz vardı canım bakıyorduk ama bende vazgeçtim şimdi hayırlısıyla önce bi bebişimiz olsun kucağımıza alalım ondan sonra bakacağız şimdi birde onun stresini yaşamak istemiyorum.. olduktan sonra bebişle birlikte alışverişleri de yaparız evde bakarız
ben de manzarılı evleri cok severim ... aslında bende göle karşımı alsamcanavar felanıda görürüz belki yada irana karşıııı edirneyi cok merak etim gitmek isterim oaralarıda orası aslında bize cok sapa kalmış :44: yolumuz düşmedi :26: olur oda inşallah gercekten de bizim gibilere araba şart ne zaman ne olucak bilemiyoruz
ben yine iyi olsam bakıyom cıkarken tezgahtar eminim sinir oluyorduralmasamda almış gibi oluyom baktığımda eşime diyorum şunlar güzel bunlar iyi şimdiden aşina olsun da ne alıcağını bilsin
ben de manzarılı evleri cok severim ... aslında bende göle karşımı alsamcanavar felanıda görürüz belki yada irana karşıııı edirneyi cok merak etim gitmek isterim oaralarıda orası aslında bize cok sapa kalmış :44: yolumuz düşmedi :26: olur oda inşallah gercekten de bizim gibilere araba şart ne zaman ne olucak bilemiyoruz
ben yine iyi olsam bakıyom cıkarken tezgahtar eminim sinir oluyorduralmasamda almış gibi oluyom baktığımda eşime diyorum şunlar güzel bunlar iyi şimdiden aşina olsun da ne alıcağını bilsin
Duru Bebek sen pıhtılaşma problemini 3 düşükten sonra mı öğrendin? Onlarda kalbi mi durmuştu yoksa kanamayla kendiliğinden mi düşmüştü? Şundan sordum: Bu iğne kanı sulandırıp bebeğe akışı kolaylaştırıyor, bebeği besliyor. Düşük olmasın diye değil di mi? Düşük için progestan kullanıyoruz. Neyin neye yaradığını algılamaya çalışıyorum. İğne önceden olmuyordum ama iki hamileliğimde de progestan kullanmıştım hatta geçenkinde crinone jel ve pruloton depotta kullanmıştım. O ilaçlara rağmen erken doğum yaptıysam(gerçi kanamam kesilince ilacı da kesiyorduk) pıhtılaşmadan dolayımıydı?
Canım folik asit bildiğim kadarıyla yarık dudağa da iyi geliyor.
canım benim ikinciden sonra anlaşıldı 3.de iğne kullandım ama düzensizdi saatlerin önemini bilmiyordum..birde kanamam olunca iğnenin yarısını yaptım oda hataymış..ilkini ilaçla düşük yaptım 2 ve 3.de kürtaj oldum..sonra histeroskopi yapıldı rahimde septum varmış t şeklinde üstelik onu aldılar..bu iğneler kanı sulandırıyor çünkü bizim kanımız hamilelik hormonuyla dahada koyulaşıyormuş iğneler normal seviyeye çekiyormuş.bende 4 ündede progestan kullandım bunda 4ay oldu kanamam crinone de kullandım arada ama dr sıkı sıkı tembihledi sakın iğneni kesme dedi kanamanın iğneyle ilgisi yokmuş..pıhtılaşmadan erken doğum değilde erken dönem kayıp olur bence erken doğumla alakası yok sanırım..karışık olmadı inşallah..
canım benim çok şanlısın aslında bir evim biel yok anlıyormusunCanım Edirnedeki evde onun üstüne. Araba yok malesef. Ama yazın orta halli bir şey almayı düşünüyoruz. Zor arabasız malesef. Araba olsun onun üstüne. Evi de dar zamana getirip de sonradan pişman olacağınız ev almayın. Ben sıkılıyorum yakın olunca. Edirnedeki evimizden akşam Bulgaristan'ın ışıkları görünüyordu buradan Suriye görünmüyor ama idare ediyoruz işte...
kızzzz buu saateene yaptınız bakem kim yaptı ben artık mutfaga girebiliyorummmmmm :118: bugün yemek bile yaptımmm :118:
canım benim çok şanlısın aslında bir evim biel yok anlıyormusunsüriye iran ırak kardeş olmuşunuz birde bakmışsın allahım agız tadiyla oturmayı nasip etsin işşallah
+canım eşim hazırladı yedik az bamya yemegi vardı birde çeşnili pirinnç pilavi yapmış salata tememdiranca geldi iş yaptı eli agırdır ama çok lezzetli yapar kocişim araba üstüneymiş iyi vallhi ben kocayı üstüme yaptım okadar arabasızlıga ne zamqan lanet ettim biliyomusun kanamam oldugunda 2 yeride aradık taksi yok eşim en sonunda yalvardı ne olur bir taksi çevirin yollayın diye garibim sonunu siz biliyosunuz artık ama işşallah bir ufaktan ikinci el istiyorum tam şöför olunca bakarız öteki yeni cici arabalara
şekerim seni gördüm altta hoş geldin bebem :86::86::86::86:
Canım Edirnedeki evde onun üstüne. Araba yok malesef. Ama yazın orta halli bir şey almayı düşünüyoruz. Zor arabasız malesef. Araba olsun onun üstüne. Evi de dar zamana getirip de sonradan pişman olacağınız ev almayın. Ben sıkılıyorum yakın olunca. Edirnedeki evimizden akşam Bulgaristan'ın ışıkları görünüyordu buradan Suriye görünmüyor ama idare ediyoruz işte...
Tubişimmm ben yazana kadar herkesler dağılmış biz başbaşa kalmışız şekerim bende dert yanıyodumm tamm :))
canım benim çok şanlısın aslında bir evim biel yok anlıyormusunsüriye iran ırak kardeş olmuşunuz birde bakmışsın allahım agız tadiyla oturmayı nasip etsin işşallah
+canım eşim hazırladı yedik az bamya yemegi vardı birde çeşnili pirinnç pilavi yapmış salata tememdiranca geldi iş yaptı eli agırdır ama çok lezzetli yapar kocişim araba üstüneymiş iyi vallhi ben kocayı üstüme yaptım okadar arabasızlıga ne zamqan lanet ettim biliyomusun kanamam oldugunda 2 yeride aradık taksi yok eşim en sonunda yalvardı ne olur bir taksi çevirin yollayın diye garibim sonunu siz biliyosunuz artık ama işşallah bir ufaktan ikinci el istiyorum tam şöför olunca bakarız öteki yeni cici arabalara
şekerim seni gördüm altta hoş geldin bebem :86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?