Kızlarrr muhabet koyu bakıyorummm.Canım türkiyenin bir ucundan bir ucuna evleriniz var maşallah
.Bizim bi tane bile yok
ben önceden ıstanbulun senin memlekete yakın yerinde oturuyordum
bdüzünde :)) mahfoldum ama işim şehir merkezindeydi hergün 4 saat yolda gidiyorduu servisim vardı ama tam trafik saatine denk geliyordu eziyet, ev eşimin işine yakın benimkine 40 km her akşam evde cıngar çıkıyordu yiyodum başının etini valla vır vır vır ama evde at koşturuluyordu valla şahaneydi bi mutfağı vardı salon takımı bile konurdu :)))yep yeniydi 1,5 sene önce isyan çıkardım taşındıkk.Şimdiki evim şehir merkezinde mutfaga ikinci kişi giremiyor sıkışıyosun
ev 30 yıllık gece yan komşu horluyo uyuyamıyorum sesinden
apartmanda özel hayat yok kim ne yapsa duyuluyor
sözde 3 oda ama bir oda da sadece yatak odamın gardrobu duruyor çünküyatak odasına sığmadı yani turşu gibi oturuyorumm :)) eşim olsa sığamayız valla :)).Kiram 1200 tl 130 da apartman aidatı bide ev sahibi zam istiyo biz yapmıyoruz krizde tuttuk yoksa bu evi 1500 tl ye vercekmiş tutulmayınca bu fiyata verdi şimdide zam deyip duruyoo evin tek özelliği merkezde olması gerisi yok.Adama sordum bigün evi satsanız nekadar istersiniz dedim 400 bin dediii
utanmada yokk.Yani bizim ev sahibi olmamız rüya.
canım okadar kira olurmu ya şaştımda kaldım he işşallah yaradan önce sana güzel ahlalı saglıklı saatli hayırlı evlatlar versin sana ve eşine sevdiklerine sonrasa başını sokabilecegin mutlu huzurlu bir yuva banim gibi kutu gibi evin olsun kutu gibi dedigime bama aslında saray yavrusu benim için küçücük evi 3 saatte temizliyorum büyük olsa kaç saatte kim bilir temizlerdim
komşulr bana çok kızıyolar daha yeni evlisin iki kişisin çocukta yok evi hegün yemizliyosun diyolar bana delisin sen akıllı olsan yapmazsın dediler öyelmiyim acep
Kız sen bigün yazarken böle yemekleri hamişlerden birinin biyeri şişcekk
.Canım ben yazmamıştım bu detayı ama sen taksi bulamadık deyince aklıma geldi.Benim sabah sancım tutunca kimseye söylemeden haber vermeden kendim gittim hastaneye hemde kendi kullandığım arabayla
yolda arada iki büklüm olarak sürdüm arabayı hastaneye gittim gidince park yeri bulamadım arabayı kapıya bırakıp girdim içeri sonra beni aramışlar doğum yaptığımı anlayınca olay oldum hastanede .Tabi yapılacak şey deil biliyorum ama ben konduramadım kendime bişey yok sandım tam aptallık bidaha hiç böle şey yaparmıyım.Yani canımm Taksi araba olacağın önüne geçilmiyor ben hemen gittim ama nafileee üzme kendini
canım yazmam birdaha merak etme bende deimde yazmıyım dünürüm dediki fikir olur yaz dedi ondan yane
canım dedigin gibi önüne hiç bir şey geçmiyo olucagın önüne inanıyorum buna
nereye gidersem gideyim taksiyle arasan yok en son pazartesi kontürole gidicem aradık gene yok yagmur sepeliyomu bir yerdeneşimle dışarda bekliyoruz kapının önünde evim otabana uzak biraz malesef 10 dakikada tepeye çıkıyosun en son taksiye bindik yoldan öyle gittik hastaneye içim gitti ama yavruma bir şey olucak diye normalde hep evdeyim allahtan evcimenimide sıkılmıyo canım
:yeni evliydik eşimle ilk oglumu dogum yaptım bir ozaman parasızlıga lanet ettim birde ölem oglumda taksi bulamadıkya ona eşim her seferinde taksiyi arasın gözümün önüne o manzara geliyo sanki beynime kazınmış gibi abi ne olur bir taksi çevir yolla eşim hamile kanaması var yalvarmasını bir görseydin o an aglardın inan
her aradıgında o an geliyo aklıma sanki filime sarılmış gibi
ben hamileyimya şimdi nasip olursa 40 haftayı dolduruyomusum arıyomuşuz taksiyi gene yok evde dogururum artım doktorumda kociş olur artık
ay ne korkunç olurdu he amanın allah korusun
canım bu arda gözümden kaçmadı degil beni ne zaman gezmeye götürücen otomofilinle
hep sen geziyosun ayıp oluyo ama banane bende isterim benide gezdir banane:76::76::76::76::76::76:
ayyy evet orda yazıyorum buraya bakıyorum ne yazmışsın diye sonra bi bakıyorum faceye yazmışın takip edemiyorum seni
ah banada yazsanıza faceden ordanda yazışırdık artık ama nirde sen sabah okdar bekle faceyi bile açtım bekliyorum orası olmazsa buraya düşer yavrular yazışırık ama nerde
kalkın bakem yoklama yapıyorum okula gelmeyeni bırakıcam okulda herkez girsin ben iyiyim paşam dedim ondan sonra isterse akşam girsin tamammı ögretmeniniz konuşuyo hu kime deyom
bakın size seranat yapmaya başlarsan kaçasak delik arasınız yoksada ajdardan çikita muzu koyarım o işkence sürer gider böle
ara sıra giricem iştimaya gelmeyenlerin akşam vay haline kaçınılmaz son var