Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

kizz! napiyorsun sessiz sessiz burda

canim benide eklersen sevinirim 23.12.2010 baris-ecrin

canım okadar kira olurmu ya şaştımda kaldım he işşallah yaradan önce sana güzel ahlalı saglıklı saatli hayırlı evlatlar versin sana ve eşine sevdiklerine sonrasa başını sokabilecegin mutlu huzurlu bir yuva banim gibi kutu gibi evin olsun kutu gibi dedigime bama aslında saray yavrusu benim için küçücük evi 3 saatte temizliyorum büyük olsa kaç saatte kim bilir temizlerdimkomşulr bana çok kızıyolar daha yeni evlisin iki kişisin çocukta yok evi hegün yemizliyosun diyolar bana delisin sen akıllı olsan yapmazsın dediler öyelmiyim acep
canım yazmam birdaha merak etme bende deimde yazmıyım dünürüm dediki fikir olur yaz dedi ondan yanecanım dedigin gibi önüne hiç bir şey geçmiyo olucagın önüne inanıyorum bunanereye gidersem gideyim taksiyle arasan yok en son pazartesi kontürole gidicem aradık gene yok yagmur sepeliyomu bir yerdeneşimle dışarda bekliyoruz kapının önünde evim otabana uzak biraz malesef 10 dakikada tepeye çıkıyosun en son taksiye bindik yoldan öyle gittik hastaneye içim gitti ama yavruma bir şey olucak diye normalde hep evdeyim allahtan evcimenimide sıkılmıyo canım:yeni evliydik eşimle ilk oglumu dogum yaptım bir ozaman parasızlıga lanet ettim birde ölem oglumda taksi bulamadıkya ona eşim her seferinde taksiyi arasın gözümün önüne o manzara geliyo sanki beynime kazınmış gibi abi ne olur bir taksi çevir yolla eşim hamile kanaması var yalvarmasını bir görseydin o an aglardın inanher aradıgında o an geliyo aklıma sanki filime sarılmış gibiben hamileyimya şimdi nasip olursa 40 haftayı dolduruyomusum arıyomuşuz taksiyi gene yok evde dogururum artım doktorumda kociş olur artık ay ne korkunç olurdu he amanın allah korusun

canım bu arda gözümden kaçmadı degil beni ne zaman gezmeye götürücen otomofilinlehep sen geziyosun ayıp oluyo ama banane bende isterim benide gezdir banane:76::76::76::76::76::76:

ayyy evet orda yazıyorum buraya bakıyorum ne yazmışsın diye sonra bi bakıyorum faceye yazmışın takip edemiyorum seni
ah banada yazsanıza faceden ordanda yazışırdık artık ama nirde sen sabah okdar bekle faceyi bile açtım bekliyorum orası olmazsa buraya düşer yavrular yazışırık ama nerde
kalkın bakem yoklama yapıyorum okula gelmeyeni bırakıcam okulda herkez girsin ben iyiyim paşam dedim ondan sonra isterse akşam girsin tamammı ögretmeniniz konuşuyo hu kime deyom bakın size seranat yapmaya başlarsan kaçasak delik arasınız yoksada ajdardan çikita muzu koyarım o işkence sürer gider böle ara sıra giricem iştimaya gelmeyenlerin akşam vay haline kaçınılmaz son var

Son düzenleme:
hayırlı cumalr rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşş

mrh yaaaaaaa fadik bir süredir yok merak ettim haberi olan varmı diyeeeeeeeeeeeee bir süre gelmeyecek ti kk ye ama bu kadar zayacağını düşünmemişitm

dayanıyoruz malesef canım ben hep batırırken şifa olsun kızıma diyorum alıştım dr bırak dyor ben korkumdan bırakamıyorum bileeşim yapamaadı benim inşallah senin yapar canım..bu arada yoklamada verim ben iyiyim kızımda geceden beri tekmeliyo uyutmadı beni
bugün temizlik yapıcam arada bakarım size öptükkkk

Ben yoklama için girdim hemen çıkcam :)).Senin canın sağolsun gezdirmezmiyim hiç ben seni .Ben kaçtımm

Fadik girmiyo ( şAFAK meraktan çatlattı Bide Bermell kızlar özledik yaa ses verinn

hayırlı cumalr rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşş
canım seninde cuman mubarek olsun herkeze hayırlı cumalar allahım dualarınızı kabul etsin işşallah güzel bir hafta sonu geçirmek dilegiyle diyeyim bari:123::123::123::123:
canım kolay gelsin ne temziligi yapıyosun bebem ya yat bak gelirsem pataklarım he senimaşşallah kızıma benimkide işşallah tekmeler 20 haftanın üstünü görmedim ben hiç allahım bu bebeklerimizi bizlere kucagımıza almayı nasip etsin işşallahfazla yorma kuzucugu bebem kıyamaz ona teyzesi
Ben yoklama için girdim hemen çıkcam :)).Senin canın sağolsun gezdirmezmiyim hiç ben seni .Ben kaçtımm

Fadik girmiyo ( şAFAK meraktan çatlattı Bide Bermell kızlar özledik yaa ses verinn

aferim sana yoklama için gözüme girdiniz duru bebekle sen şekerim böyle olun canımı yiyin
keşke girselerde iyi olduklarını bilsek yaa

bugün midem çok fena ya hamira bulanıyo niden acabahalsizlikte var ne yapcem ben benimkide işte ne yapsamda geçse bulantım saçımı çıkıyo neyya kafama bir şey takıldı benim doktora gittimde bebegin botu 55.9 mm kilosu 241 bunda bir gariplik var ama :26::26::26:sizlerinkinde ne yazıyodu birde ultroson resmi küçük adammış gibi belli bir yorum yapın bana alta yazıyo yanında 18 hafta 1 diye acaba o zamanınmı gramı kafayi yidim ya fikri olan:26::26:

canım hamile olmayasın eminmisin dicem ama emziriyosan süt koruyo birde adet olmam lazın havalardan desem ondanda oluyor :94::94::94::94:bir görün istersen doktor amcaya

yok kiz ne hamilesi gerci olsa isime geli ama tek bebek olsunda tasiya bilim ama deliririm bakamam 3bebege test yaptim bisey yok fazlaca agrim var sanki kasiklarimda dolgunluk hiss var doktor amca kesin ama hic gidesim yok doktordan kurtulmak istiyorum:84:

kis anlayamadim senin ultrasonundami yaziyo? 12 haftalik bebegin kilosunabakilmazki

canım üşütmüş olmayasın ondanda olur bence doktoru bende sevmiyorum ama ne yapcen mecbur gidicen bazen diyorum keşke bekar kalsaydın:76::76::76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…