Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
tuubaaoz+
bebem hoş geldin sendemi yokalmaya geldin böyle olun canımı yiyin

ben burda sabahtan akşama kadar sizi bekliyorum ne gelen var ne giden inanın sevinçten aglamak üzüreyim keyifler nasıl :76::76::76::76:

bende varım bende bizimde keyfimiz yerinde
dün annem geldi sağolsun şimdiden bize bakmaya başladı hiç bir iş yaptırmıyor

tuubaaoz+
bebem hoş geldin sendemi yokalmaya geldin böyle olun canımı yiyin

ben burda sabahtan akşama kadar sizi bekliyorum ne gelen var ne giden inanın sevinçten aglamak üzüreyim keyifler nasıl :76::76::76::76:

annenden ayrıldın bütün gün burdasın tabi. şimdi benimki geldi arada söylensede neyseki çok sıkmıyor

annenden ayrıldın bütün gün burdasın tabi. şimdi benimki geldi arada söylensede neyseki çok sıkmıyor

canım gelmiyo ama özledim yavruyu ne yalan söylüyüm
ama merak etme telefondan işini halladiyor hatun
keyfiniz yerindeyse iyi benimde midem çok bulanıyo bugün hiç bir şey yiyesin yok tabe ondanmıkocişte yok özledim onu ne güzel yanımdaydı işe gitti erkenden dedim tek kalıcam canım birinin eve ekmek getirmesi lazım demi dedi adam haklı tabe ama ne yapcez kapımızı açan yok yemek yapıyım dedim yapsamda eşim kızar giderken tembih etti bir şey yapma diye sen dedi oyuncagına takıl daha ben bir şey istemiyorum dedi nasıl olucak ya üzülüyorum adama hem iş hem evde iş olmuyo ne yapsak acepkaynanamda yarın gelicek gelsede ne kadar gelicekki degilmi gene tek kaldık anlıcagın bebegim iyi olsunda gerisi boş vallahi zaten annemlerde gelmedi kayınvalidesi gelmiş ablamın ondan dedi kusura bakma gelemiyoruz dedi üzüldüm oglumu görücem diye seviniyodum tabe yavruyuda özledim çok çenesi vardı ama bana laf etmesini bile özledim yaanne ne kadar kalıcak bebem yanında

hepinize çok teşekkür ederim kızlar Allah hepinizden razı olsun :) ayy bu yatmak ne kötü bişeymiş yaw 1 haftada mahvoldum heryerim ağrıyo belim ağrıyo bu sefer korkuyorum nooluyo diye :) ama Allaha şükür iyiyz kızımla ikimizde şuana kadar bi ağrı sızı sancı fln olmadı 31. haftamız bitmez üzere günler birbir geçtikçe biraz daha rahatlıyorum :) bütün planlarım altüst olduğu için biraz moralim bozuk tabi ama napalım yaşamamız gereknleri yaşıyoruz işte ..

Şu mübarek günde en büyük duam Allahım hepimize , bizim durumumuzda olan herkese , doğum yatağında olan herkese çok çok çok çok yardım etsin.. bebişlerimizede sağlık versin inş....

Hayırlı cumalar..

hoşbulduk canım, bugün hareketleri daha belirgin. kıpır kıpır sanki....
ay canım yerim ben onun kıpırtılarını ben

Son düzenleme:
paşam,gamze teşekkür ederim..

rahim ağzım bu sefer 4cm bende bilmiyorum..ekstra birşeyde yapmıyorum..bu kızımda ilkine göre daha çok dolanıyorum..ilkinde kalkmıyordum diyebilirim..
yarın 24 haftamız bitecek İnşallah..26 nisan da dr kontrolümüz var hayırlısı bakalım 2 haftada rahim boyum ne durumda..
bayağıdır progestan kullanıyorum sabah akşam..24 haftada bitireceğiz ve nidilata geçeceğiz..çünkü 24 haftadan sonra progestan işe yaramazmış..
chnb hamileymiş hayırlı olsun..tebrikler..

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum Tarihi Bebeğin Adı Serklaj
derinsss Kız &Erkek 23.12.2010 Baris-Ecrin VAR
Edamecrin Kız 2010 Gözde VAR
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke VAR
Nuray Kız 20.03.2011 Özge VAR

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen Doğum Tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Özlem Kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 Şuan yok..
melekceren 12.10.2011 Şuan yok..
elza81 15.10.2011 Şuan yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet :97:

canim benide eklersen sevinirim 23.12.2010 baris-ecrin

SENİDE ekledim tatlım

tatlım satı yanlış girmiş bikere 241 gr 18- 19 haftalarda bebik o ağırlığa geliyor bence ya satı yanlış giriş dr.un yada başka ultrasyonu sana vermiş ...

hos bulduk canim yazarim Insallah birgun sizde bebisleride eklersiniz listeye

Amin canım. Büyümüş bebişlerin maşallah... Aman canım süte güvenme. Bebişlerin küçük... Ben spiral taktırmıştım oğlumdan sonra. Eğer kansızlık sorunun yoksa tavsiye ederim. Biraz süreyi uzatıyor ama sanki diğerlerinden daha pratik gibi...

Bulantının nedeni sakın olmasın? Kız başka niye olacak? Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin vakitlice inşallah... Amin...

Ben yoklama için girdim hemen çıkcam :)).Senin canın sağolsun gezdirmezmiyim hiç ben seni .Ben kaçtımm

Fadik girmiyo ( şAFAK meraktan çatlattı Bide Bermell kızlar özledik yaa ses verinn

Evet canım biz de merak ediyoruz. Bermel de kontrollerinden sonra yazacaktı...O da yazmadı.İnşallah iyilerdir...

Sağ olasın. Maşallah canım sana ve bebişe. Yine de 24 bence riskli hafta. Biraz daha dikkat et canım... Ben bu tarihlerden korkuyorum.:18::18::18:

canım iyi olmana inan sevindim bak şimdi hangi ilaçları kullanıyuosun n24 haftaya kadar kullanmı dedi doktornidilatta çarpıntı yapıyo diyolar çok korkuyorum çarpıntıdan ya
senide ekledim tatlım

Tatlım satı yanlış girmiş Bikere 241 gr 18- 19 haftalarda bebik o ağırlığa geliyor bence ya satı yanlış giriş dr.un yada başka ultrasyonu sana vermiş ...
canım alta yazıyo zaten 18 haftalıkken galiba bu kiloda olur diyop bence
bulantının nedeni sakın Olmasın? Kız başka niye olacak? Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin vakitlice inşallah... Amin...

ah canım gerçektende hamileyim ben demi bende diyorum neden midem bulanıyo

tesekkur ederim bitanem aklima yatarak gecirdigim gunler geldi keske yine hamile olsam ve doya doya yasasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…