- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.721
hoş geldin bebem yoklamaya 3 kişi geldi varmı artıranmrb kızlar, bende yoklamamı yapayım, tekrar gelirim gene. öptümmmm...
tuubaaoz+
bebem hoş geldin sendemi yokalmaya geldin böyle olun canımı yiyin
ben burda sabahtan akşama kadar sizi bekliyorum ne gelen var ne giden inanın sevinçten aglamak üzüreyimkeyifler nasıl :76::76::76::76:
bende varım bendebizimde keyfimiz yerinde
dün annem geldi sağolsun şimdiden bize bakmaya başladı hiç bir iş yaptırmıyor
annenden ayrıldın bütün gün burdasın tabi. şimdi benimki geldi arada söylensede neyseki çok sıkmıyor
hoş geldin bebem yoklamaya 3 kişi geldi varmı artırannasıl oldun keyifler nasıl
ay canım yerim ben onun kıpırtılarını benhoşbulduk canım, bugün hareketleri daha belirgin. kıpır kıpır sanki....
hepinize çok teşekkür ederim kızlar Allah hepinizden razı olsun :) ayy bu yatmak ne kötü bişeymiş yaw 1 haftada mahvoldum heryerim ağrıyo belim ağrıyo bu sefer korkuyorum nooluyo diye :) ama Allaha şükür iyiyz kızımla ikimizde şuana kadar bi ağrı sızı sancı fln olmadı 31. haftamız bitmez üzere günler birbir geçtikçe biraz daha rahatlıyorum :) bütün planlarım altüst olduğu için biraz moralim bozuk tabi ama napalım yaşamamız gereknleri yaşıyoruz işte ..
Şu mübarek günde en büyük duam Allahım hepimize , bizim durumumuzda olan herkese , doğum yatağında olan herkese çok çok çok çok yardım etsin.. bebişlerimizede sağlık versin inş....
Hayırlı cumalar..[/QUOTE
canım iyi olmana sevindim ben de çok yatmıştım inan etlerim acıd yata yata şimdide dikş heyecanı sardı ne etcez bilmiyorumallah yardımcımız olsun işallah ne deyim bakalım haftalar neler göstericek inanın etlerşm acısın yatmaya razıyım yeterki yavrum beni bırakıp gitmesin ogulların gibisaglıklı saatli doguruyum yeter bana
Hayırlı cumalar..
sanada hayırlı cumalar allahım duanı kabul etsin işşallah
durubebegim işler bitimi canım bittiyse banada beklerim bebem:90::90::90::90:
canim benide eklersen sevinirim 23.12.2010 baris-ecrin
bugün midem çok fena ya hamira bulanıyo niden acabahalsizlikte var ne yapcem ben benimkide işte ne yapsamda geçse bulantım saçımı çıkıyo ney ya kafama bir şey takıldı benim doktora gittimde bebegin botu 55.9 mm kilosu 241 bunda bir gariplik var ama :26::26::26:sizlerinkinde ne yazıyodu birde ultroson resmi küçük adammış gibi belli bir yorum yapın bana alta yazıyo yanında 18 hafta 1 diye acaba o zamanınmı gramı kafayi yidim ya fikri olan:26::26:
hos bulduk canim yazarim Insallah birgun sizde bebisleride eklersiniz listeye
bugün midem çok fena ya hamira bulanıyo niden acabahalsizlikte var ne yapcem ben benimkide işte ne yapsamda geçse bulantım saçımı çıkıyo ney ya kafama bir şey takıldı benim doktora gittimde bebegin botu 55.9 mm kilosu 241 bunda bir gariplik var ama :26::26::26:sizlerinkinde ne yazıyodu birde ultroson resmi küçük adammış gibi belli bir yorum yapın bana alta yazıyo yanında 18 hafta 1 diye acaba o zamanınmı gramı kafayi yidim ya fikri olan:26::26:
Ben yoklama için girdim hemen çıkcam :)).Senin canın sağolsun gezdirmezmiyim hiç ben seni.Ben kaçtımm
Fadik girmiyo( şAFAK meraktan çatlattı Bide Bermell kızlar özledik yaa ses verinn
paşam,gamze teşekkür ederim..
rahim ağzım bu sefer 4cm bende bilmiyorum..ekstra birşeyde yapmıyorum..bu kızımda ilkine göre daha çok dolanıyorum..ilkinde kalkmıyordum diyebilirim..
yarın 24 haftamız bitecek İnşallah..26 nisan da dr kontrolümüz var hayırlısı bakalım 2 haftada rahim boyum ne durumda..
bayağıdır progestan kullanıyorum sabah akşam..24 haftada bitireceğiz ve nidilata geçeceğiz..çünkü 24 haftadan sonra progestan işe yaramazmış..
chnb hamileymiş hayırlı olsun..tebrikler..
canım iyi olmana inan sevindim bak şimdi hangi ilaçları kullanıyuosun n24 haftaya kadar kullanmı dedi doktorpaşam,gamze teşekkür ederim..
Rahim ağzım bu sefer 4cm bende bilmiyorum..ekstra birşeyde yapmıyorum..bu kızımda ilkine göre daha çok dolanıyorum..ilkinde kalkmıyordum diyebilirim..
Yarın 24 haftamız bitecek inşallah..26 nisan da dr kontrolümüz var hayırlısı bakalım 2 haftada rahim boyum ne durumda..
Bayağıdır progestan kullanıyorum sabah akşam..24 haftada bitireceğiz ve nidilata geçeceğiz..çünkü 24 haftadan sonra progestan işe yaramazmış..
Chnb hamileymiş hayırlı olsun..tebrikler..
canım alta yazıyo zaten 18 haftalıkken galiba bu kiloda olur diyop bencesenide ekledim tatlım
Tatlım satı yanlış girmişBikere 241 gr 18- 19 haftalarda bebik o ağırlığa geliyor bence ya satı yanlış giriş dr.un yada başka ultrasyonu sana vermiş ...
bulantının nedeni sakınOlmasın? Kız başka niye olacak? Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin vakitlice inşallah... Amin...
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum Tarihi Bebeğin Adı Serklaj
derinsss Kız &Erkek 23.12.2010 Baris-Ecrin VAR
Edamecrin Kız 2010 Gözde VAR
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke VAR
Nuray Kız 20.03.2011 Özge VAR
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen Doğum Tarih Serklaj
Şafak Kız ?? Var..
Özlem Kız 03.05.2011( DENİZ ) Var
Ayer Erkek 18.05.2011 Var ..
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 Şuan yok..
melekceren 12.10.2011 Şuan yok..
elza81 15.10.2011 Şuan yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?