- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.741
Amin canım. Büyümüş bebişlerin maşallah...Aman canım süte güvenme. Bebişlerin küçük... Ben spiral taktırmıştım oğlumdan sonra. Eğer kansızlık sorunun yoksa tavsiye ederim. Biraz süreyi uzatıyor ama sanki diğerlerinden daha pratik gibi...
canım iyi olmana inan sevindim bak şimdi hangi ilaçları kullanıyuosun n24 haftaya kadar kullanmı dedi doktornidilatta çarpıntı yapıyo diyolar çok korkuyorum çarpıntıdan ya
canım alta yazıyo zaten 18 haftalıkken galiba bu kiloda olur diyop bence
ah canım gerçektende hamileyim ben demi bende diyorum neden midem bulanıyo
tesekkur ederim bitanemaklima yatarak gecirdigim gunler geldi keske yine hamile olsam ve doya doya yasasam
tatlım sen 18 haftalık değilsin ki :26:
rica ederim tatlımgercekten hamilelik günlerini özlüyormusun
vet ozluyorum simdi arkadaslar diycek ne hamilelik meraklisiymis delimi neama doya doya yasamadimya oyuzden bebislerimi sagsalim kucagima alacagimi bilseydim cokdaha keyifli gecirirdim hamilelik donemimi yatarak gecen gunlerin bile keyfini cikarirdima ama endise yuzunden birsey anlayamadim
çalışan arkadaşlar raporları nasıl alıyorsunuz bilgi verirmisiniz?özellikle heyet raporu alnlar kaçar günlük heyet alıyorlar.
endişeler olmasa güzel olabilirdi belki sürekl yatmak ve evde olmak sıkıcıhep evde yatmakla geciyor günler rahat olsak gezerdim kendim ve bebişim için bir şeyler alırdım :97: tek güzel olan şey bebişimin benimle olması
evet buyuduler ve artik baslarindan ayrilamiyorumsut vermiyorumki zaten 2aydan fazla oldu kesileli doktordan nefret ediyorum ama mecbur gitmeliyim ben ameliyatdan sonra gitmedim doktora ne durumdayim bilmiyorum ben kolay hamile kalan birisi degilim tup bebekle kalmistim eskiden dogal yoldan kaldim ama yumurta tedavisiyle ve dis gebelikti anliyacagin bende bebek falan olmaz
çalışan arkadaşlar raporları nasıl alıyorsunuz bilgi verirmisiniz?özellikle heyet raporu alnlar kaçar günlük heyet alıyorlar.
artık sürekli kalacak canım malum serklaja az kaldı :18::18:canım gelmiyo ama özledim yavruyu ne yalan söylüyüm
ama merak etme telefondan işini halladiyor hatun
keyfiniz yerindeyse iyi benimde midem çok bulanıyo bugün hiç bir şey yiyesin yok tabe ondanmıkocişte yok özledim onu ne güzel yanımdaydı işe gitti erkenden dedim tek kalıcam canım birinin eve ekmek getirmesi lazım demi dedi adam haklı tabe ama ne yapcez kapımızı açan yok yemek yapıyım dedim yapsamda eşim kızar giderken tembih etti bir şey yapma diye sen dedi oyuncagına takıl daha ben bir şey istemiyorum dedi nasıl olucak ya üzülüyorum adama hem iş hem evde iş olmuyo ne yapsak acep kaynanamda yarın gelicek gelsede ne kadar gelicekki degilmi gene tek kaldık anlıcagın bebegim iyi olsunda gerisi boş vallahi zaten annemlerde gelmedi kayınvalidesi gelmiş ablamın ondan dedi kusura bakma gelemiyoruz dedi üzüldüm oglumu görücem diye seviniyodum tabe yavruyuda özledim çok çenesi vardı ama bana laf etmesini bile özledim ya anne ne kadar kalıcak bebem yanında
ayyy hissediyormusun canım ne güzelhoşbulduk canım, bugün hareketleri daha belirgin. kıpır kıpır sanki....
sıkıntılı günlerin ardından bebeklerini almışsın kucağına canım ne mutlu inşallah bizde bu günleri sorunsuz geçirip kavuşuruz bebişlerimize..... bende serklajdan çok sonrasından korkuyorum iyice pinpirikli oldum zaten en küçük birşeyde hemen doktoru arıyorum. bu endişeyle sıkıntıyla günler nasıl geçecek bakalım....evet hamileyken hep biran once zaman gecsinde dogumum olsun diyordum her doktor kontrolunde endiseler sikintillar evde gecen bunaltici zaman belki tek bebek olsaydi rahim sorunum cikmazdi nebileyim Allahin taktiri sadece iki ay geze bildim disarida ondan oncesi serklaf ve kanamali donemdi sonrasida malum rahim agzi yetmezligi Allah kolaylik versin sizlere
Ah canım öyle deme. Benim okulda öğretmen arkadaş tüp bebekle bebek sahibi oldu. Onun kapı komşusuda. Geçen dediki bebeiş 6 aylık. Kadın doğal yolla hamile kalmış. Çok duydum canım. Doktora da git rahimin toparlanmış mı ne var ne yok baktır mutlaka canım. Sprali yine diyeyim bence rahat.
ay ilerde olsun isterim esimin sigortasin bekliyorum 45gunu doldurmasi lazimmis yeni girdi ise yurtdisindan yeni geldik gidicem dr bi baksin nehaldeyim bileyim eger pko yuzunden olmuyorsa adetim yine ilac verir sanirim spiralide konusurum
artık sürekli kalacak canım malum serklaja az kaldı :18::18:
ayyy hissediyormusun canım ne güzel
sıkıntılı günlerin ardından bebeklerini almışsın kucağına canım ne mutlu inşallah bizde bu günleri sorunsuz geçirip kavuşuruz bebişlerimize..... bende serklajdan çok sonrasından korkuyorum iyice pinpirikli oldum zaten en küçük birşeyde hemen doktoru arıyorum. bu endişeyle sıkıntıyla günler nasıl geçecek bakalım....
Evet Allah bebeişlerine ömür versin ilerde dediğin gibi daha rahat olur. Şimdi çok minikler annesi...
sagol canim seninkilerede kac haftaliksin cizelgen yok
canım odaha yeni mini minnacık
şekerim hoş geldin bakıyorumda erkencisin:76::76::76::76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?