- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.761
sorma kizCizelgen guzelmis benimkini fadik yapmisti
benimkini durubebikim yaptı sag olsun
Regrete adet oldun mu canım. Bu arada kiran ne kadar çokmuş? Biz iki evi satsak yine senin 30 yıllık evini alamayız canım.İstanbul'un orta halli bir yerinde biraz daha eklesen kredi borcu ödersin? Taşın oradan sen?
sendemi beceremiyorsun?Fadik nerde yaa
hoşgeldin canım
bu arada hala hastalanmadım ama hamile olduğumu da düşünmüyorumm olsam anlardım geçen sefer hamile olduğumu anlamamla mide ağrılarım göğüs hassasiyetim hemen başlamıştı şimdi hiçbiri yok.
Kızlar ben biraz çıkıyorumm yemek yapmam lazım geç vakir girerim yine
bende beceriksizim canım malesef :90::90::90::90:
gitme sana muhtacım gözlerimde yaşsın muhtacım muhtacım ellerine muhtacım heryerine muhtaç
eylemcim özellikle sana sormak istiyordum biraz önce çevrim dışıydın.sen raporlarını nasıl alıyorsun bilgi verirmisin?benim işleri iyice karıştırıyorlar.
ben dr gittim bu arada normal dedi dudağına ama siyah beyaz ya bişey anlamadım gözüm görmeyince tam rahatlamadım inşallah kızım sağlıkla gelir..biz komşuya davetliyiz bu akşam geç dönerim öptüm sizii
biliyorsundur 30 gün iş ,görememlik var tek dr alıyorsun ..heyet raporunuda kadın doğum hastanesinden alıyorsun durumunu anlatınca muayene olunca zaten hemen verirlerama raporlarını düzenli kullan heyet toplam en fazla 6 ay kullanabilirsin bir kerede de 30 gün 30 gün bölerek alabiliyorsun ... ben artık bu konuda kitap yazıcammm sen ssk lımısın??
ben emekli sandığına bağlıyım.serklajdan sonra dr 10 gün vermişti.şimdi bergamaya geldim raporum bitti.hastanedeki dr önce 30 gün heyet vereyim demiş sonra 10 gün vereyim sonra 30 gün heyet vereyim demiş.hergün birşeyler değişiyor.heyetler 30 a düşmüş herhalde.durumumuz belli dr lar rapor vermeye de korkuyorlar artık.dr birisi serklaj yapan dr niye heyet vermedi demiş başka dr göndermiş.birisi birisini tutmuyor.
heryerinemi????
meraba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
evel gün bebeği aşağıda hisettim feci şekilde bel azğrısı ile gece hastaneye geldik.ve dün bebeğimi doğurdum.yani ben de anne oldum inanamıyorum.Allahım sana şükğrler olsun.çok çektim 2 ay hastanede yatım 24 saat sürekli serum aldım.akciğer ödemi oluştu ama Allah güç verdi ve bebeişimi doğurdum.yaeın taburcu oluyorum.akciğerimde ödem oluştuğu için spinal anestezi ile sezeryan oldum.belime de 4. denemede ilaç verildi.bu benim şansım herhalde damar yolları defalarca açılırken birde belimden.ama sonu çok tattlıııııııııııııı.he birde hepinize sezeryN Boyunca dua ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?