Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Regrete adet oldun mu canım. Bu arada kiran ne kadar çokmuş? Biz iki evi satsak yine senin 30 yıllık evini alamayız canım. İstanbul'un orta halli bir yerinde biraz daha eklesen kredi borcu ödersin? Taşın oradan sen?

Alamak da istemezsin canımm 2 çocuk eşin sen sıkışır kalırsınız benim evde :)) .Canım ev için biraz toplu para lazım şimdilik toplu paramız yok olunca bakcaz artıkk .Ev işime çok yakın eskiden 600 TL ye bu evimden 10 kat güzel bir evde oturuyordum ama çok büyük eziyet oluyordu o yüzden biraz daha burda oturmak zorundayım.Sonra dediğin gibi biraz toplu para ve kiraya biraz ekleyip krediyle bir ev almaya çalışırız

Bu arada hala hastalanmadım ama hamile olduğumu da düşünmüyorumm olsam anlardım geçen sefer hamile olduğumu anlamamla mide ağrılarım göğüs hassasiyetim hemen başlamıştı şimdi hiçbiri yok.

Kızlar ben biraz çıkıyorumm yemek yapmam lazım geç vakir girerim yine

gitme sana muhtacım gözlerimde yaşsın muhtacım muhtacım ellerine muhtacım heryerine muhtaç

eylemcim özellikle sana sormak istiyordum biraz önce çevrim dışıydın.sen raporlarını nasıl alıyorsun bilgi verirmisin?benim işleri iyice karıştırıyorlar.

canım ben devlet hastanesindeki dr dan alıyordum..kendi dr un açıyo raporu sonra 2dr a daha imzalatıyosun(kendi dr imzaladığından sorun çıkarmıyorlar)45 aldım 30 aldım dr kalmış ne verirse itiraz etme devamını alırsın gene..özeldende alanlar duydum ama işyerin kabul etmeyebilir..

ben dr gittim bu arada normal dedi dudağına ama siyah beyaz ya bişey anlamadım gözüm görmeyince tam rahatlamadım inşallah kızım sağlıkla gelir..biz komşuya davetliyiz bu akşam geç dönerim öptüm sizii

Yok bir şey Allahın izniyle. Folik asit önlüyor canım. Senin diğer doktorun da yaptığı işe bak. Tam hamileliğin tadını çıkaracakken bir de vesvese soktu içine. Yok bir şey...

Ben de yokum kızlar ...

ben emekli sandığına bağlıyım.serklajdan sonra dr 10 gün vermişti.şimdi bergamaya geldim raporum bitti.hastanedeki dr önce 30 gün heyet vereyim demiş sonra 10 gün vereyim sonra 30 gün heyet vereyim demiş.hergün birşeyler değişiyor.heyetler 30 a düşmüş herhalde.durumumuz belli dr lar rapor vermeye de korkuyorlar artık.dr birisi serklaj yapan dr niye heyet vermedi demiş başka dr göndermiş.birisi birisini tutmuyor.

birkerelik en fazla 30 gün veriyor sonra işe başlıyorsun sonra tekrar alıyorsun 30 günlük ben 2 yıldan beri bunun içindeyim... 30 gün verebilirdi neden vermedi daha iyi oluyor sonra yine bir 30 günlük daha alırsın neden vermesinler daha önce erken kaybın yokmu?? cok daha rahat veriyorlar ..bana dr rapor vereyim dedi ben son aylar kullanıcam dedi bana bıraktı sana neden sorun cıkarıyorlar anlamadım :26: senin en doğaal hakkın.. kendine doğum hastanesinden dr bul arada onada git o zaman seni bilir daha rahat ropor almanı sağlar..

bilmemki nereler acaba

Gamzecim bebekim nasılsın görüşmeyeliözlemişimşöyle bir srılayım sana bari birde öpem oh be pek dadluymuş be
hey millet nerdesiniz bakıyım geç oldu gelin bakıyım 2 asker bekliyo burda sizi siz halen yoksunuz yawolmuyo böle he şekerim yemegi pişiremedinmi kız daha :125::125::125:

meraba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
evel gün bebeği aşağıda hisettim feci şekilde bel azğrısı ile gece hastaneye geldik.ve dün bebeğimi doğurdum.yani ben de anne oldum inanamıyorum.Allahım sana şükğrler olsun.çok çektim 2 ay hastanede yatım 24 saat sürekli serum aldım.akciğer ödemi oluştu ama Allah güç verdi ve bebeişimi doğurdum.yaeın taburcu oluyorum.akciğerimde ödem oluştuğu için spinal anestezi ile sezeryan oldum.belime de 4. denemede ilaç verildi.bu benim şansım herhalde damar yolları defalarca açılırken birde belimden.ama sonu çok tattlıııııııııııııı.he birde hepinize sezeryN Boyunca dua ettim.

allahım saglıkla buyutmeni nasip etsin... allahımmmmmmmmm uzun uzun ömür versinnnnnnnnnn ..sansı bahtı acık olsun bebeğinin :)) dilerim bizde o günleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…