- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.781
meraba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
evel gün bebeği aşağıda hisettim feci şekilde bel azğrısı ile gece hastaneye geldik.ve dün bebeğimi doğurdum.yani ben de anne oldum inanamıyorum.Allahım sana şükğrler olsun.çok çektim 2 ay hastanede yatım 24 saat sürekli serum aldım.akciğer ödemi oluştu ama Allah güç verdi ve bebeişimi doğurdum.yaeın taburcu oluyorum.akciğerimde ödem oluştuğu için spinal anestezi ile sezeryan oldum.belime de 4. denemede ilaç verildi.bu benim şansım herhalde damar yolları defalarca açılırken birde belimden.ama sonu çok tattlıııııııııııııı.he birde hepinize sezeryN Boyunca dua ettim.
evel gün bebeği aşağıda hisettim feci şekilde bel azğrısı ile gece hastaneye geldik.ve dün bebeğimi doğurdum.yani ben de anne oldum inanamıyorum.Allahım sana şükğrler olsun.çok çektim 2 ay hastanede yatım 24 saat sürekli serum aldım.akciğer ödemi oluştu ama Allah güç verdi ve bebeişimi doğurdum.yaeın taburcu oluyorum.akciğerimde ödem oluştuğu için spinal anestezi ile sezeryan oldum.belime de 4. denemede ilaç verildi.bu benim şansım herhalde damar yolları defalarca açılırken birde belimden.ama sonu çok tattlıııııııııııııı.he birde hepinize sezeryN Boyunca dua ettim.
gamzeee şafağı yukarı taşısana kuzu 1 sıra daha atlıyım heyecan tavan yapsın
oda mı doğurdu ne zaman :118:
Canım onlar Nuraylaydılar. Doğum yapmıştır ama hala haber vermedi. Neden acaba?
tamam tatlım taşıdımvallla cifter cifter olunca :18: allah bebişlerimizi zamanında getirsin inşallah darısı senle özlemde :18: annecikler
inşallah her şey yolundadır :26: minişleri yaramazdırlar da ondan girmiyo olabilirhadi sende yavaş yavaş yukarı cıkıyoruz
oda mı doğurdu ne zaman :118:
Canım onlar Nuraylaydılar. Doğum yapmıştır ama hala haber vermedi. Neden acaba?
ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum Tarihi Bebeğin Adı Serklaj
derinsss Kız &Erkek 23.12.2010 Baris-Ecrin VAR
Edamecrin Kız 2010 Gözde VAR
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke VAR
Nuray Kız 20.03.2011 Özge VAR
Şafak Kız VAR
Ayer82 Erkek 21.04.2011 VAR
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen Doğum Tarih Serklaj
Özlem Kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 Şuan yok..
melekceren 12.10.2011 Şuan yok..
elza81 15.10.2011 Şuan yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
ayer & şafak allah analı babalı büyütsünn isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
maşallah maşallah allah tamamına erdirsin allah artırsın..amiiiiiiiiiiiiin.bizede nasip etsin
tamam tatlım taşıdımvallla cifter cifter olunca :18: allah bebişlerimizi zamanında getirsin inşallah darısı senle özlemde :18: annecikler
inşallah her şey yolundadır :26: minişleri yaramazdırlar da ondan girmiyo olabilirhadi sende yavaş yavaş yukarı cıkıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?