Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
maşallah maşallah allah tamamına erdirsin allah artırsın..amiiiiiiiiiiiiin.bizede nasip etsin
amin kardeşim amin işşallah
canım allahım analı babalı büyütsün işşallah bebegini ne sana ne eşine acısını göstermesin:123::123: darısı bizlere işşallah bak ne güzel mükafatını aldıninan çok sevindim nasıl bir duyguydu ilk karşılaşma ben kesin aglarım 10 senenin özlemi var degilmi zaten sulu gözlüyüm olur olmaz herşeye aglıyorum darısı bizlere işşallah saglıcakla bizlerde alalım kucaklarımıza işşallah bu topikte evlat acısı çekmeyiz benim yavrum sizin sizin yavrunuz benim biliyorumki allah korusun birimizinkine bir şey olsa çok aglarız rabbim aglayanlardan degilde gülenlerden nasip etsin işşallahinanın sizleri çok seviyorum haberiniz olsun ben sevilmicek hatunmuyum bakın ne kadar şirin biriyim ben:86::86::86:
gamzeee şafağı yukarı taşısana kuzu 1 sıra daha atlıyım heyecan tavan yapsın
ah canım sen çıkarsında ben zor vallahi çok kişi var üstümde teker teker işşallah dogum listesine geliriz hep beraber en altaki garip vallahi kızlar hamile kalında terfi etsin benim gibi olan dünürüme teker teker çıksın bakın ben nasıl çıktım allahıma şükürler olsun dahada hamile istiyorum daha yukarı çıkayım elinizi çabuk tutun bebişler fadikçim jorjet rengetecimyaz sonunu bekleme ozamana kadar karnın topilik olur kız gel sen bu fırsatı kaçırma bak sana dondurma vercem söz :131::131::131::131: tadı güzel degilmi sevgimi kattım içine haberin olsun aşkum benim
Bende alta eklense diye bakıyorum. Üstte çok var ne de olsa...
Regreteden haber yok di mi, akşam olmamıştı adet...
canım erken yatıcaktı o ondan girmedi gözümden kaçmadı zannetmeyim gece muhabbet koyuymuşgamzecim eşim pc yerini degiştirdi az dur dedi yapıcam bekle dedi gözümü açtım sabah olmuşnasıl oldu uyumuşum ben ya hep kandırıyo mikrop ne olucak

kızlar siizlere güzel bir gün diliyorum yaradan işallah kucagımıza aldıgımız emzirdigimiz günleri gösteriri işşallah:119::119::119::119::119:

canlar ben çıkıyorum sonra görüşürz kesme şekeri doyurucam gelirim gene kaynanam erken gelirse giremem

gozun aydin caniiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm benim cok sukur Allahima sende bebisini kucagina aldin Allah saglikli mutlu uzun omurler versin

canım Allah analı babalı büyütsün, çok sevimdim.. mis gibi kokuyordur şimdi.
Darısı bizim başımıza inşallah.

ah ulen ah gene kimse yok millet gene nerdesiniz kesin kaçtınız bir yerlere demisizi bir yakalarsam vay halinize

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.Zorluklara dayandın mükafatını en güzel şekilde aldın tekrar maşallah

Bende alta eklense diye bakıyorum. Üstte çok var ne de olsa...
Regreteden haber yok di mi, akşam olmamıştı adet...

Yok canım ben olmuyorum mevsimseldir diye düşünüyorum ama haftaya bi doktora gideceğim artıkk

ah ulen ah gene kimse yok millet gene nerdesiniz kesin kaçtınız bir yerlere demisizi bir yakalarsam vay halinize

Canım,yeni geldik eve. Oğlanın 23 nisan gösterisi vardı. Hatay'da karadeniz oyunu horon oynadılar. Allah sizlere de nasip etsin. Duygulanıyor insan...

Yok canım ben olmuyorum mevsimseldir diye düşünüyorum ama haftaya bi doktora gideceğim artıkk[/QUOTE]

Hayırlısı canım. İhmal etme git bir görün doktora...

Karnım çok acıktı biri hayrına beni gelip doyursa ne olurdu

Ne yapayım sana canım. Bizde de yok yemek. Şimdi yapacağım...

Derins bebişler nasıl? Uyudular mı? Aynı anda uyuyorlar mı? Acıkınca aynı anda mı acıkıyorlar? Nasıl ikiz annesi olmak?

Hayırlısı canım. İhmal etme git bir görün doktora...

Ne yapayım sana canım. Bizde de yok yemek. Şimdi yapacağım...[/QUOTE]

CANIM İNSAN DUYGULANMAZMI YAEVLAT BU İFTAAR ETMİŞİNDİR GÖRDÜKÇE NEYSE GÖRÜŞÜRÜZ SONRA YAVRULAR BEKLEDİM BEKLEDİM GELMEDİNİZ KAYNANAM GELDİ BEN ÇIKIYORUM ARTIK KAVUŞMAMIZ BİR BAŞKA VUSLATA KALDI NE DEYİM

Derins bebişler nasıl? Uyudular mı? Aynı anda uyuyorlar mı? Acıkınca aynı anda mı acıkıyorlar? Nasıl ikiz annesi olmak?

ay cok fena acikmalarini ayarladim 1saat arayla veriyorum birinin yemesi gazidi derken oburunun zamani geliyor uykulari duzensiz kesintisiz uyumuyorlar surekli baslarindayim uyanip beni gorurlerse uyuyorlar yok gormezlrse bagirip otekinide uyandiriyor bende deliriyorum bu arada masallah oglusuna bizimkiler nezaman horon yapcak acep

Çabuk geçiyor zaman inan. Sen şanslısın onlar biraz büyüyünce birbirlerine arkadaş olacaklar. Biz kapı kapı çok arkadaş aradık. Ne kadar oynasak da çocuk çocukla mutlu. Ama şimdi yardımcı biri yoksa yanında çok yoruluyorsundur, uykusuz da kalıyorsundur. Allah yardımcın olsun? Artık epey tepki veriyorlardır? Bu arada tam olarak kaç haftalık doğmuşlardı? Erken diye doktorlar ekstra kontrol ediyorlar mı aylık kontrollerinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…