- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.801
amin kardeşim amin işşallahmaşallah maşallah allah tamamına erdirsin allah artırsın..amiiiiiiiiiiiiin.bizede nasip etsin
canım allahım analı babalı büyütsün işşallah bebegini ne sana ne eşine acısını göstermesin:123::123: darısı bizlere işşallah bak ne güzel mükafatını aldınmeraba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
evel gün bebeği aşağıda hisettim feci şekilde bel azğrısı ile gece hastaneye geldik.ve dün bebeğimi doğurdum.yani ben de anne oldum inanamıyorum.Allahım sana şükğrler olsun.çok çektim 2 ay hastanede yatım 24 saat sürekli serum aldım.akciğer ödemi oluştu ama Allah güç verdi ve bebeişimi doğurdum.yaeın taburcu oluyorum.akciğerimde ödem oluştuğu için spinal anestezi ile sezeryan oldum.belime de 4. denemede ilaç verildi.bu benim şansım herhalde damar yolları defalarca açılırken birde belimden.ama sonu çok tattlıııııııııııııı.he birde hepinize sezeryN Boyunca dua ettim.
ah canım sen çıkarsında ben zor vallahi çok kişi var üstümde teker teker işşallah dogum listesine geliriz hep beraber en altaki garip vallahigamzeee şafağı yukarı taşısana kuzu 1 sıra daha atlıyım heyecan tavan yapsın
canım erken yatıcaktı o ondan girmedi gözümden kaçmadı zannetmeyim gece muhabbet koyuymuşBende alta eklense diye bakıyorum. Üstte çok var ne de olsa...
Regreteden haber yok di mi, akşam olmamıştı adet...
meraba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
evel gün bebeği aşağıda hisettim feci şekilde bel azğrısı ile gece hastaneye geldik.ve dün bebeğimi doğurdum.yani ben de anne oldum inanamıyorum.Allahım sana şükğrler olsun.çok çektim 2 ay hastanede yatım 24 saat sürekli serum aldım.akciğer ödemi oluştu ama Allah güç verdi ve bebeişimi doğurdum.yaeın taburcu oluyorum.akciğerimde ödem oluştuğu için spinal anestezi ile sezeryan oldum.belime de 4. denemede ilaç verildi.bu benim şansım herhalde damar yolları defalarca açılırken birde belimden.ama sonu çok tattlıııııııııııııı.he birde hepinize sezeryN Boyunca dua ettim.
gamzeee şafağı yukarı taşısana kuzu 1 sıra daha atlıyım heyecan tavan yapsın
Bende alta eklense diye bakıyorum. Üstte çok var ne de olsa...
Regreteden haber yok di mi, akşam olmamıştı adet...
allah analı babalı sağlıkla büyütsün.zorluklara dayandın mükafatını en güzel şekilde aldın tekrar maşallah
Yok canım ben olmuyorum mevsimseldir diye düşünüyorum ama haftaya bi doktora gideceğim artıkk
ah ulen ah gene kimse yok millet gene nerdesiniz kesin kaçtınız bir yerlere demisizi bir yakalarsam vay halinize
Karnım çok acıktı biri hayrına beni gelip doyursa ne olurdu
Canım,yeni geldik eve. Oğlanın 23 nisan gösterisi vardı. Hatay'da karadeniz oyunu horon oynadılar.Allah sizlere de nasip etsin. Duygulanıyor insan...
Yok canım ben olmuyorum mevsimseldir diye düşünüyorum ama haftaya bi doktora gideceğim artıkk
Toplu alıntı yapmayı öğrendim bak...
Derins bebişler nasıl? Uyudular mı? Aynı anda uyuyorlar mı? Acıkınca aynı anda mı acıkıyorlar? Nasıl ikiz annesi olmak?
Karnım çok acıktı biri hayrına beni gelip doyursa ne olurdu
ay cok fenaacikmalarini ayarladim 1saat arayla veriyorum birinin yemesi gazidi derken oburunun zamani geliyor uykulari duzensiz kesintisiz uyumuyorlar surekli baslarindayim uyanip beni gorurlerse uyuyorlar yok gormezlrse bagirip otekinide uyandiriyor bende deliriyorum bu arada masallah oglusuna bizimkiler nezaman horon yapcak acep
ay kiyamam sana yakin olsak yapardim canim kaynanan gelmedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?