- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.821
geldi canım eve temizlik yapıyo bende yavaş yavaş sizden sonra yemek yaptım mis oldu mis kız yemek yapmayı özlemişim be
chnb bebem beni niden bırakıp gidiyosunkoştur koştur yoruldum peşinden ama
Çabuk geçiyor zaman inan. Sen şanslısın onlar biraz büyüyünce birbirlerine arkadaş olacaklar. Biz kapı kapı çok arkadaş aradık. Ne kadar oynasak da çocuk çocukla mutlu. Ama şimdi yardımcı biri yoksa yanında çok yoruluyorsundur, uykusuz da kalıyorsundur. Allah yardımcın olsun? Artık epey tepki veriyorlardır? Bu arada tam olarak kaç haftalık doğmuşlardı? Erken diye doktorlar ekstra kontrol ediyorlar mı aylık kontrollerinde?
geldi canım eve temizlik yapıyo bende yavaş yavaş sizden sonra yemek yaptım mis oldu mis kız yemek yapmayı özlemişim be
chnb bebem beni niden bırakıp gidiyosunkoştur koştur yoruldum peşinden ama
kız dermiyim acaba dersindaha dur sen evi temizlemegi bile ozlemistim ben (ozlemez olaydim)
Canım buradayım ve oradayım. Yemek yapıyorum bir taraftan, evi toparlıyorum. 10 elimde on marifet.
evet zaman cabuk geciyor 4aylik olduk bugun teyzesi. canim kimse yok tek yardimci esim oda geceleri ben birini yedirirken oda oburunu yediriyor pazar gunleride eve temizlige yardim ediyor oda daha yeni buzamana kadar hep kendim yaptim arasira komsum yardim etti 32haftalik dogdular kizim 21 oglum 18gun kuvezde kaldi ama eve getirdigimizde siringayla besliyordum inanki biberon ememiyorlardi oyuzden topigi biraktim nete giremiyordum ama dr baska birsey yapmiyorya boylarina kilolarina bakiyor bir sikayet varmi soruyor okadar acaba baska drmu arasam salliyormu yoksa doktorum? tepkileri iyi aguluyorlar muzik dinleyince tepki veriyorlar guluyorlar dekmeleyerek uzerinden battaniyeyi bile atiyor veletler
kaynanam evle boguşuyo ben ise oturmuş sizle muhabbet ediyom işmi bu ha
sagolsun geldi önceden yoktu bu ilk keyfini çıkarmak lazım degilmi hayde bebeleri tutun hayde halaya tey tey teyrandevuyu cumaya aldık dedigim doktora bakalım kutumdan ne çıkıcek
Maşallah canım. Ters giden bir şey varsa Doktor farkeder herhalde. Ama bence bir kere tıp fakültelerinde edirnede sağlam çocuk bölümü vardı orada ay ay takip ediyorlardı. Bulunduğun yerde fakülteye bir sor. Bence de iyidir ama belki normal doktorun bilmediği ekstra bir kontrol vardır. Tabi bilmiyorun aklıma öyle fikir geldi. Maşallah resimden de cin gibi akıllı duruyorlar maşallah...
Ev işlerinde de Allah yardımcın olsun. Normal memeden ememediler diye mi anne sütüne devam edemedin?
kaynanam evle boguşuyo ben ise oturmuş sizle muhabbet ediyom işmi bu ha
sagolsun geldi önceden yoktu bu ilk keyfini çıkarmak lazım degilmi hayde bebeleri tutun hayde halaya tey tey teyrandevuyu cumaya aldık dedigim doktora bakalım kutumdan ne çıkıcek
Hayırlısı canım. Sağlıklı olsun da. Ben hiç önemsemiyorum. Çünkü diğerinde oğlan deyince üzülmüştüm. Şimdi üzüldüğüme üzülüyorum. Sağlıkla doğsunlar yeter...
tamam ben bir arastiririm iyi aklima goturdun canim kafa kalmadiki napayim evet emmedikleri icin sut veremedim 1,5ay anne sutu verdim sadece ama sonra baktim azaliyor ve yetmiyor mamaya gectim ama yarim ayda mama arasi sut verdim pompayla anca okadar geldi zamanla azaldi ve kesildi neler yaptim beni bigorsen sevmedgim dere otuyla kanka oldum ama artmadi sutumgecenlerde baris acikinca meme verdim oylesine ama nasil cekiyordu icim acidi tam emecegi zamanlarda sut veremedim
ay kiz keyfine bakbirazda o calissin benimkisi yardima geldi ama onada ben baktim 1hafta dayandi kacti kocasini yalniz birakamadi
"kızlar annelik akademisi comdan ücretsiz hamileyim kitabı istemiştim bugün geldi. tüm arkadaşlara tavsiye ederim. sadece kargo parası verdik. " diye yazmış aralık annelerinden bir arkadaş. Biz de mi istesek ne?
canım ne kadar kargo üçreti vermiş kankiler alırız güzelse tabe
ben bir içeri giriyim bakıyım ne yapıyo
dönerim birazdan
Canım bilmiyorum. Baktım ama bulamadım internetten...
meraba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
evel gün bebeği aşağıda hisettim feci şekilde bel azğrısı ile gece hastaneye geldik.ve dün bebeğimi doğurdum.yani ben de anne oldum inanamıyorum.Allahım sana şükğrler olsun.çok çektim 2 ay hastanede yatım 24 saat sürekli serum aldım.akciğer ödemi oluştu ama Allah güç verdi ve bebeişimi doğurdum.yaeın taburcu oluyorum.akciğerimde ödem oluştuğu için spinal anestezi ile sezeryan oldum.belime de 4. denemede ilaç verildi.bu benim şansım herhalde damar yolları defalarca açılırken birde belimden.ama sonu çok tattlıııııııııııııı.he birde hepinize sezeryN Boyunca dua ettim.
merhaba. iyi haftasonları. ben artık eskisi gibi giremiyorum ama yinede takib etmeye çalışıyorum. daha sık girmek istiyorum ama özge sürekli emmek isteyen ve sadece meme emerken uyuyan bir bebek. yerine koyduğum anda ağlamaya başlıyor.birde çok gazlı, emip emip geziyoruz gece gündüz evin içinde.
safak hala haber yazmadı. çok merak ediyorum.inşallah bebeğinden fırsat bulup yazamıyordur, aklıma kötüsünü getirmek istemiyorum.hiç kimsede numarası yokmu??
canım. çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.darısı diğer arkadaşların da başına.ben uykusuz gecelere başladım, hadi sıra sizde:89:bu arada benim memeler hala iyileşmedi. denemediğim şey kalmadı neredeyse.ağlaya ağlaya emziriyorum hala.bakalım ne zman geçecek.göğüs kalkanı, lanolin krem, lansinoh krem, bepanten krem,meme koruyucu vs. vs. ne duysam deniyorum.
merhaba. iyi haftasonları. ben artık eskisi gibi giremiyorum ama yinede takib etmeye çalışıyorum. daha sık girmek istiyorum ama özge sürekli emmek isteyen ve sadece meme emerken uyuyan bir bebek. yerine koyduğum anda ağlamaya başlıyor.birde çok gazlı, emip emip geziyoruz gece gündüz evin içinde.
safak hala haber yazmadı. çok merak ediyorum.inşallah bebeğinden fırsat bulup yazamıyordur, aklıma kötüsünü getirmek istemiyorum.hiç kimsede numarası yokmu??
canım. çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.darısı diğer arkadaşların da başına.ben uykusuz gecelere başladım, hadi sıra sizde:89:bu arada benim memeler hala iyileşmedi. denemediğim şey kalmadı neredeyse.ağlaya ağlaya emziriyorum hala.bakalım ne zman geçecek.göğüs kalkanı, lanolin krem, lansinoh krem, bepanten krem,meme koruyucu vs. vs. ne duysam deniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?