Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
geldi canım eve temizlik yapıyo bende yavaş yavaş sizden sonra yemek yaptım mis oldu mis kız yemek yapmayı özlemişim be

chnb bebem beni niden bırakıp gidiyosun koştur koştur yoruldum peşinden ama

Canım buradayım ve oradayım. Yemek yapıyorum bir taraftan, evi toparlıyorum. 10 elimde on marifet.

evet zaman cabuk geciyor 4aylik olduk bugun teyzesi. canim kimse yok tek yardimci esim oda geceleri ben birini yedirirken oda oburunu yediriyor pazar gunleride eve temizlige yardim ediyor oda daha yeni buzamana kadar hep kendim yaptim arasira komsum yardim etti 32haftalik dogdular kizim 21 oglum 18gun kuvezde kaldi ama eve getirdigimizde siringayla besliyordum inanki biberon ememiyorlardi oyuzden topigi biraktim nete giremiyordum ama dr baska birsey yapmiyorya boylarina kilolarina bakiyor bir sikayet varmi soruyor okadar acaba baska drmu arasam salliyormu yoksa doktorum? tepkileri iyi aguluyorlar muzik dinleyince tepki veriyorlar guluyorlar dekmeleyerek uzerinden battaniyeyi bile atiyor veletler

geldi canım eve temizlik yapıyo bende yavaş yavaş sizden sonra yemek yaptım mis oldu mis kız yemek yapmayı özlemişim be

chnb bebem beni niden bırakıp gidiyosun koştur koştur yoruldum peşinden ama

daha dur sen evi temizlemegi bile ozlemistim ben (ozlemez olaydim)

daha dur sen evi temizlemegi bile ozlemistim ben (ozlemez olaydim)
kız dermiyim acaba dersin inan saglıklı bir şekilde dogum yapayım daha bri şet istemiyorum ev işi vız gelir tırıs gider bana ben güçlü sfinazım bilirsin:76::76::76::76:
Canım buradayım ve oradayım. Yemek yapıyorum bir taraftan, evi toparlıyorum. 10 elimde on marifet.

aferim sana ama ben yoruldum peşinde koşmaktan sana zahmet buruyada ugra beni bu koşmaktan kurtar

Maşallah canım. Ters giden bir şey varsa Doktor farkeder herhalde. Ama bence bir kere tıp fakültelerinde edirnede sağlam çocuk bölümü vardı orada ay ay takip ediyorlardı. Bulunduğun yerde fakülteye bir sor. Bence de iyidir ama belki normal doktorun bilmediği ekstra bir kontrol vardır. Tabi bilmiyorun aklıma öyle fikir geldi. Maşallah resimden de cin gibi akıllı duruyorlar maşallah...

Ev işlerinde de Allah yardımcın olsun. Normal memeden ememediler diye mi anne sütüne devam edemedin?

kaynanam evle boguşuyo ben ise oturmuş sizle muhabbet ediyom işmi bu ha
sagolsun geldi önceden yoktu bu ilk keyfini çıkarmak lazım degilmi hayde bebeleri tutun hayde halaya tey tey tey randevuyu cumaya aldık dedigim doktora bakalım kutumdan ne çıkıcek

Hayırlısı canım. Sağlıklı olsun da. Ben hiç önemsemiyorum. Çünkü diğerinde oğlan deyince üzülmüştüm. Şimdi üzüldüğüme üzülüyorum. Sağlıkla doğsunlar yeter...

tamam ben bir arastiririm iyi aklima goturdun canim kafa kalmadiki napayim evet emmedikleri icin sut veremedim 1,5ay anne sutu verdim sadece ama sonra baktim azaliyor ve yetmiyor mamaya gectim ama yarim ayda mama arasi sut verdim pompayla anca okadar geldi zamanla azaldi ve kesildi neler yaptim beni bigorsen sevmedgim dere otuyla kanka oldum ama artmadi sutum gecenlerde baris acikinca meme verdim oylesine ama nasil cekiyordu icim acidi tam emecegi zamanlarda sut veremedim

ay kiz keyfine bakbirazda o calissin benimkisi yardima geldi ama onada ben baktim 1hafta dayandi kacti kocasini yalniz birakamadi

Hayırlısı canım. Sağlıklı olsun da. Ben hiç önemsemiyorum. Çünkü diğerinde oğlan deyince üzülmüştüm. Şimdi üzüldüğüme üzülüyorum. Sağlıkla doğsunlar yeter...

canımeli ayagı saglıklı saatli olsun gerisi boş vallahi bakma böyel konuştuguma rabbime şükürler olsun bebegim var karnımda birde test sonuçları iyi çıksa dikişide attırınca bu iş rabbime kaldı artık

Pombayla zor tabii. Hayırlısı. Anne sütü en iyisi tabi ama şimdiki mamalar da gayet iyi. Yalnız 2 tane olunca bütçeyi sarsıyordur. Bez iki mama iki, giysi iki. Allah eşine sabır versin canım... Bebişlere de sağlıklı güzel bir ömür...

"kızlar annelik akademisi comdan ücretsiz hamileyim kitabı istemiştim bugün geldi. tüm arkadaşlara tavsiye ederim. sadece kargo parası verdik. " diye yazmış aralık annelerinden bir arkadaş. Biz de mi istesek ne?

ay kiz keyfine bakbirazda o calissin benimkisi yardima geldi ama onada ben baktim 1hafta dayandi kacti kocasini yalniz birakamadi

ah canım kıyamam az dişimi sıkıcam bebem erkekkardeşimin dügünü var okullar kapanınca işşallah dügünden sonra hem gelin dedi abla gelirim seni diye hemde ablam kızını yollucak 17 yaşında işleri o yapar artık pekde güzeldir benim yegenime nede olsa güzelligini teyzesinden almış:86::86::86:rahatsız oluyorum ben oturuken onun iş yapmasına ama ne yapıyım elim kolum baglı çok agırıma gidiyo ya benim

"kızlar annelik akademisi comdan ücretsiz hamileyim kitabı istemiştim bugün geldi. tüm arkadaşlara tavsiye ederim. sadece kargo parası verdik. " diye yazmış aralık annelerinden bir arkadaş. Biz de mi istesek ne?

canım ne kadar kargo üçreti vermiş kankiler alırız güzelse tabe
ben bir içeri giriyim bakıyım ne yapıyo
dönerim birazdan

merhaba. iyi haftasonları. ben artık eskisi gibi giremiyorum ama yinede takib etmeye çalışıyorum. daha sık girmek istiyorum ama özge sürekli emmek isteyen ve sadece meme emerken uyuyan bir bebek. yerine koyduğum anda ağlamaya başlıyor.birde çok gazlı, emip emip geziyoruz gece gündüz evin içinde.

safak hala haber yazmadı. çok merak ediyorum.inşallah bebeğinden fırsat bulup yazamıyordur, aklıma kötüsünü getirmek istemiyorum.hiç kimsede numarası yokmu??

canım. çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.darısı diğer arkadaşların da başına.ben uykusuz gecelere başladım, hadi sıra sizde:89:bu arada benim memeler hala iyileşmedi. denemediğim şey kalmadı neredeyse.ağlaya ağlaya emziriyorum hala.bakalım ne zman geçecek.göğüs kalkanı, lanolin krem, lansinoh krem, bepanten krem,meme koruyucu vs. vs. ne duysam deniyorum.

Canım Şafak'ın numarası yok. Ben de belki sende vardır diye düşünmüştüm. Gaz için uçak pozisyonu yazmıştım geçen o iyi gelir biraz. Göğüs için de adını hatırlamıyorum hastanede bana lila rengi hani yolculukta kolonyalı mendil dağıtılır ya öyle ambalajda denemek için krem vermişlerdi. Çok iyi gelmişti ama adını inan hatırlamadım. Biraz da gazın hırsıyla emiyodur. Tam bir kısır döngü.

canım karbonatlı su dene inan çok iyi geliyo rkadaşıma iyi gelmışti dene istersen
demek bebekle bütünleştin ay ne güzel 24 saatiniz bütünleşmekle geçiyo desene
rabbim bizlerede nasip etsin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…