- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.841
hamiş seni hamiş seni
Yok canım ben eminim olmadığıma.Anlardım olsaydım
Kızlar ben size bir bakıp çıkayım dedim Annemlere gidiyorum birazdan,eve dönersem girerim yine
neyapa bilirsinki mecbursun bosver sen dinlen nasil olsa bebek olduktan sonra yatagi zor bulursunah canım kıyamam az dişimi sıkıcam bebem erkekkardeşimin dügünü var okullar kapanınca işşallah dügünden sonra hem gelin dedi abla gelirim seni diye hemde ablam kızını yollucak 17 yaşında işleri o yapar artık pekde güzeldir benim yegenime nede olsa güzelligini teyzesinden almış:86::86::86:rahatsız oluyorum ben oturuken onun iş yapmasına ama ne yapıyım elim kolum baglı çok agırıma gidiyo ya benim
evet haklisin simdi daha iyiyiz aptamil veriyorduk 20tl ikigun dayaniyordu baska mama yemiyorlardi Allahtan simdi bebelac veriyorum bunu sevdiler bugunden kasik mamasinada gectik bakalim hayirlisiPombayla zor tabii. Hayırlısı. Anne sütü en iyisi tabi ama şimdiki mamalar da gayet iyi. Yalnız 2 tane olunca bütçeyi sarsıyordur.Bez iki mama iki, giysi iki. Allah eşine sabır versin canım... Bebişlere de sağlıklı güzel bir ömür...
neyapa bilirsinki mecbursun bosver sen dinlen nasil olsa bebek olduktan sonra yatagi zor bulursun
evet haklisin simdi daha iyiyiz aptamil veriyorduk 20tl ikigun dayaniyordu baska mama yemiyorlardi Allahtan simdi bebelac veriyorum bunu sevdiler bugunden kasik mamasinada gectik bakalim hayirlisi
taze anne geeeeeldiiiiiiii
nasılsınız ızlar iyi dilekleriniz dualarınız beni çok mutlu etti.Allah isteyen herkese versin bu duyguyu tattırsın inş.bebeğim 2 380 gr doğdu.36+1 günlükken.genel anestezi olacaktım.ama akciğerde ödem oluştğu için spinal oldum.ben sürekli dua ediyorum Allahım ne olur ağlasın sağlık sorunu olmasın diye.sonra bir iki hafif ses duydum.sonra bir ağlama sesi filmlerdeki gibi.doktor elinde minicik bebeğimi gösterip ayşe bak oğlun dedi.benim gözyaşlarım akıyor durmuyor inanamıyorum hala.çünkü ilk gebeliğimde ilk 3 ay geçince artık düşmez diyerek çok hayal kurmuştuk.bunda da zorluklzr çekince elime almadan yüzünü görmeden inanmam dedim ve hala eşie anneme soruyorum bu benim miannemi oldum şimdi ben diye.tüm hastane personeli doktor hemşireler temizlik elemanları herkes .çok merak ediyorlardı.ben ameliyatta o kan kokusundan va kalp çarpıntısından bayılacaktım buda spinal anestezinin kötü yanı.birde bel ağrım hala geçmedi.neyse ben sezeryandan çıkmadan hemşireler bebişimin totosuna vurmuş.sen bizi çok uğraştırdın diye.nöbeti olmayan hemşireler ziyaretime geldi.artık doktor viziteye geldiğinde stres korkunun yerini şakalaşmaya bıraktı.herkes artık rahattı ve gülüyorduk.hala altını değitirp gazını çıkartamıyorum ama annelik harika bişeymiş.iyiki tüm olumsuzluklara rağmen devam ettim.kızlar bende sadece rahim ağzı kısalığı vardı hamde preterm eylem vardı.herşeyin çaresi varmış.çok şükür.sizlere çooooooooooook dua ettim sezeryan anında.inş.dualarım kabul olur.celestone iğne yapıldığı için solunum güçlüğü çekmedi.ısısı düşüktü 2 gün odamda küvezde kaldı.emzirdim.pzt muayenesi var inş.herşey yoluna gider.
canım inan aynı bende sinin gibi olurdum sevincimden insan inanamıyor demi gözüyle bile görse bile allahım saglık saat versin ogluşuma işşallahtaze anne geeeeeldiiiiiiii
nasılsınız ızlar iyi dilekleriniz dualarınız beni çok mutlu etti.Allah isteyen herkese versin bu duyguyu tattırsın inş.bebeğim 2 380 gr doğdu.36+1 günlükken.genel anestezi olacaktım.ama akciğerde ödem oluştğu için spinal oldum.ben sürekli dua ediyorum Allahım ne olur ağlasın sağlık sorunu olmasın diye.sonra bir iki hafif ses duydum.sonra bir ağlama sesi filmlerdeki gibi.doktor elinde minicik bebeğimi gösterip ayşe bak oğlun dedi.benim gözyaşlarım akıyor durmuyor inanamıyorum hala.çünkü ilk gebeliğimde ilk 3 ay geçince artık düşmez diyerek çok hayal kurmuştuk.bunda da zorluklzr çekince elime almadan yüzünü görmeden inanmam dedim ve hala eşie anneme soruyorum bu benim miannemi oldum şimdi ben diye.tüm hastane personeli doktor hemşireler temizlik elemanları herkes .çok merak ediyorlardı.ben ameliyatta o kan kokusundan va kalp çarpıntısından bayılacaktım buda spinal anestezinin kötü yanı.birde bel ağrım hala geçmedi.neyse ben sezeryandan çıkmadan hemşireler bebişimin totosuna vurmuş.sen bizi çok uğraştırdın diye.nöbeti olmayan hemşireler ziyaretime geldi.artık doktor viziteye geldiğinde stres korkunun yerini şakalaşmaya bıraktı.herkes artık rahattı ve gülüyorduk.hala altını değitirp gazını çıkartamıyorum ama annelik harika bişeymiş.iyiki tüm olumsuzluklara rağmen devam ettim.kızlar bende sadece rahim ağzı kısalığı vardı hamde preterm eylem vardı.herşeyin çaresi varmış.çok şükür.sizlere çooooooooooook dua ettim sezeryan anında.inş.dualarım kabul olur.celestone iğne yapıldığı için solunum güçlüğü çekmedi.ısısı düşüktü 2 gün odamda küvezde kaldı.emzirdim.pzt muayenesi var inş.herşey yoluna gider.
ben yoklamamı veriyim dün bütün gün dışardaydık gece de misafirlikte yoruldum biraz o yüzden bugün evdeyiz buralarda olucam..herkesler iyimi??
Ben geldim dün akşam pek kaynatılmamışhoşuma gitti aklım sizde kalmıştı neler konuşuyo şimdi bizim kızlar diye.Ben ufak çaplı bir temizliğe grişiyorumm tatlı kızlar .Akşam yine gelirimmm
taze anne geeeeeldiiiiiiii
ben yoklamamı veriyim dün bütün gün dışardaydık gece de misafirlikte yoruldum biraz o yüzden bugün evdeyiz buralarda olucam..herkesler iyimi??
canım inan aynı bende sinin gibi olurdum sevincimden insan inanamıyor demi gözüyle bile görse bile allahım saglık saat versin ogluşuma işşallah
bakıyorum sen bu aralar çok geziyosun heyat bakıyım yeriine kızım olunca bol bol gezersin bended kısalık var sizleri gördükçe okuyunca inanın çok seviniyorum sizde başarıyosunuz bende başarabilirim işallah digerleri yoklamaya gelmediler gelsinler çekicem kulaklarını
bugün pazarya hiç sevmiyorum hafta sonlarını kimseler olmuyo topikte teker teker gelenler anlatsınlar bakıyım neler yapmışlarda gelememişler gamzecim ve şekerim nerelerdesiniz gene yaw ve digerleri keyfini çıkarın hafta sonunun bende tek oturuyum evimde yapayanlız
Maşallah. Yakında tamamen senin ilgilendiğin aradada biri bu bebeğe baksa da ben bütün evin işini yapmaya razıyım dediğin günlerde gelecek.
Gez gez canım ben 35. haftadan sonra hiç oturmamıştım veeee 38. haftada doğdu. Bir şey olmaz inşallah. Bari artık tadını çıkar...
Canım veli toplantısı vardı. Sabah 8.30 da çıktık evden. Sonra da bir arkadaşa gittik. Anca geldim. Affet.
hepinize merhabalar . cuma günü kontrolumuz vardı. 16+3 olmuşuz. rahim ağzuı 4 cm ölçüldü. serklaj yapılmayacak. doktora akıntıları sordum. şöyle açıkladı"" hamilelikte akıntı daha da fazlalaşır. bu su gbibi yada krem rengi gibi olup çamaşırda durduktan sonra sararıyorsa sorun yok. fakat kokulu sarı kasıntı vb. olursa hemen dr. başvurmak gerekli. mutlaka 3 lt su içmek gerekli . ""dedi.
bu arada cinsiyetimizi de öğrendik. bir pipi vardı.bebeğimiz erkek.
benim daha önce ki gebeliğimde suyum yavaş yavaş bitmişti. doktora her muanede suyu nasıl diye soruyorum. bunda """daha da iyi olabilir, ama sorun yaratmaz"" dedi. tabi bizim için ucu böyle açık bir cümle yetiyor. ne yapmam lazım dedim. bol sıvı tüket dedi. offff offff
20 haftaya randevu verdi. detaylı ultrason ve kan tahlilleri tekrarlanacakmış.
affetmem okadar sabahtan beri o topik senin bu topik benim bekliyorurum geliceksiniz diye çocugum yokki veli tıolantısına gidiyim kaynanam yeni gitti evine bir dün yemek yaptım sormayın hatun bile beyendi yaptıklarımı sülemem amane yaptıgımı canınız çeker sonra yemek yapmayı özlemişim biri deseydi güler geçerdim he insanın elleri baglı olması çok kötğ bir şey saglıklı hamieler kıymetini bilsinler öyle bizim gibi yatmıyolarki anca geziyolar yazık ama bize ya
hepinize merhabalar . cuma günü kontrolumuz vardı. 16+3 olmuşuz. rahim ağzuı 4 cm ölçüldü. serklaj yapılmayacak. doktora akıntıları sordum. şöyle açıkladı"" hamilelikte akıntı daha da fazlalaşır. bu su gbibi yada krem rengi gibi olup çamaşırda durduktan sonra sararıyorsa sorun yok. fakat kokulu sarı kasıntı vb. olursa hemen dr. başvurmak gerekli. mutlaka 3 lt su içmek gerekli . ""dedi.
bu arada cinsiyetimizi de öğrendik. bir pipi vardı.bebeğimiz erkek.
benim daha önce ki gebeliğimde suyum yavaş yavaş bitmişti. doktora her muanede suyu nasıl diye soruyorum. bunda """daha da iyi olabilir, ama sorun yaratmaz"" dedi. tabi bizim için ucu böyle açık bir cümle yetiyor. ne yapmam lazım dedim. bol sıvı tüket dedi. offff offff
20 haftaya randevu verdi. detaylı ultrason ve kan tahlilleri tekrarlanacakmış.
Ah canım benim ya. Benim oğlanın toplantısı değil canım. Öğrencilerimin veli toplantısı.Ben de yemeğe giriştim biraz. Haftasonu sıkıcı oluyor evet.
Sevindim. Bu aralar liste erkeğe mi dönüyor ne...Bizim ne olacak bakalım. İnşallah enfeksiyona karşı dikkatli olursan bir şey olmaz. Ben 3 litre içemiyorum suyu. 3 litrenin içinde yalnız su mu yoksa diğer içecekler dahil mi?
ben hiç veli toplantısına gitmedim ögretmenim nasıl oluyo zevklimimenüde ne var güzel bir şeyse hemen geliyim
canım kardeşim inan çoksevindim allahım 40 haftaları gösterir işşallah alahım analı babalı büyütsün canım benim saglıcakla büyüt bebeginicanım benimde herşey normaldi ama olan birden oldu seni korkutmak gibi olmasında kesin dikş gerkemiyo dendi banada ben senin yerinde olsam bir doktora daha giderim ben mesela şansımı bir doktora bırakmıcam cumaya 6 randevu aldım allah nasip ederse gidicem birde o görsün bakalım o ne dicek adan bu dalda uzman yesin onun pipisini paşa teyzesi bu arada benim rahimim ara sıra sızlıyo neden acaba sizdede oluyomu merak ettim oluyosa neden oluyo :44::44::44::44:
bendede süzme mercimek çorbası var sebzeli yaptım yanındada ıspanagın kökleri varya biz onu pirinçli kıymalı yapıyoruz amasyanın özel yemegi birde sebzeli bulgur pilavı yaptım yanınada cacıkCanım eğer çocuk iyi ise veli mutlu oluyor, zayıfı varsa ve şikayet edersen üzülüyor, bazen de sinirleniyor. Buradaki veliler daha sakin. Edirne'de en ufak olumsuz bir şey desen suçlu seni çıkarırlar. Derse giren 10 öğretmen suçlu kendi çocukları melek. Ama buradaki çocuklar da veliler de daha sakin. Yoğundu çok veli geldi. Çenem hiç durmadı.
Yemeğe gelince mercimekli bulgur pilavı ve ıspanak. Pek de parlak sayılmaz malesef. Beğenirsen gel canım...
Ah canım benim ya. Benim oğlanın toplantısı değil canım. Öğrencilerimin veli toplantısı.Ben de yemeğe giriştim biraz. Haftasonu sıkıcı oluyor evet.
Sevindim. Bu aralar liste erkeğe mi dönüyor ne...Bizim ne olacak bakalım. İnşallah enfeksiyona karşı dikkatli olursan bir şey olmaz. Ben 3 litre içemiyorum suyu. 3 litrenin içinde yalnız su mu yoksa diğer içecekler dahil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?