Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Kim bilir... Şu an ben hamilelikle ilgili sıkıntılar yaşamıyorum. Bir de okula gidiyorum, iş yapıyorum, gezmeye de gidiyorum. Doktor da kısıtlamadı ama aslında dikkat etmem lazım. Sen baştan beri yatıyor musun?

Canım adet olabildin mi? Mevsimseldir dedin ama başka bir sıkıntı olmasın fazla ihmal etme...

evet canım dogru lafa nedenir bak onlar ordada lazım degilmi rahmetli babamın bir lafı var kızım dedi bana bir gün rabbim seni sınar bakalım kulum benimi yoksa yarattıgım varlıgımı daha çok seviyor dermiş alayım dermiş elimden isyan ediyomu allahım sevinen kullardan yapsın aglayan kullardan degil işşallah

olmadımm evet bi sorun olduğu kesinn hafta içi doktora gideceğimm.Bakalım ne çıkcakk

yok canm nerde. ben yöneticilik yapıyorum.
ilk günlerde bişiyim yoktu. bu sefer yırttık doğuma kadar sadece eli ayağı şişenlerden olucam herhalde dedim. 9 haftaydı rahim ağzı 3 cm olmuş. ağrı sızı. doktor yatma sakın yavaş yavaş hareket et dedi. bi12 . hafta rahimde düzeldi 4 cm oldu ama çok ağrım vardı. sırtımı düzeltemiyordum. gittim rapor aldım 12 gün. o iyi geldi. 2 haftadır yine çalışıyorum.
özel sektör işte olmuyor. birde hem teknik hem idari yöneticiyim. rapor alınamıyor.

İkisinde de birbirinden güzelsin canımm canım erkek taşıyan sperm yavaş ama güçlü,kız taşıyan sa hızlı ama güçsüz oluyormuş belki de kız gerçekten çünkü benim de geç döllenmeydi erkek di.Ay merak ettim şimdi ne acaba?

nasip olursa ögrenicez cuma günü bakalım ne çıkıcek saglıklı olsunda daha bir şey istemiyorum ne olursa olsun elimde hiç biri yok hepsine razıyım nasıl olsa bizim parçamız canım

ah canım sen ne ks güzel öpüyon ole seninki ne zaman gelcek eve:123::123::123::123:

Ben gideceğim canımm haftaya giderim sanırım,işleri biraz yoluna koyayım.Kız hamiş deilim diyorum olsam anlardımm vicudun verdiği tepkilerden

Çok zor şeyler yaşamışsın inşallah bu bebişinle kötü günlerin hepsi unutulacak.Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsınn

Allah yardımcın olsun bari çok ayakta kalmamaya çalış. Zordur tabi. Ben de nöbet tutmayacağım artık. Derste de dikkat etmeye çalışıyorum.

nasip olursa ögrenicez cuma günü bakalım ne çıkıcek saglıklı olsunda daha bir şey istemiyorum ne olursa olsun elimde hiç biri yok hepsine razıyım nasıl olsa bizim parçamız canım

Bakalım ne çıkacak kutudan. Hayırlısı çıksın da önemli değil gerisi boş...

Peki bir daha test yaptın mı? Benim 4 gün varken çıkmamıştı adet günü çıkmıştı...

Canım ben birkaç gün geçince yapmıştım tertemiz di.Geçen sefer adet olacakmışım gibi belirtiler vardı, ama midem hemen hassaslaşmaya başlamıştı ağrıyodu yanıyodu göğüsler sızlıyodu ,ağzımın tadı bi garipti şimdi hiç bişey yok bir iki kere olmuştu önceden böyle geciktiği yine öğledir ama hafta içi doktora gidecem merak ediyorum ne oldu diye

Hayırlısı korunmuşsunuz da. Ama hamileliklerin belirtileri farklı olabiliyor. Benim geçenkinde hemen daha adetim gelmeden anlamıştım. Bunda anlayamadım. Yine sen o 3 liralık testlerden yap istersen bir kez daha. Gecikme olabiliyor bazen. Hormonal durumlar olabiliyor bazen. İnşallah önemli bir şey değildir de zaten ilaç deposu gibiyiz şmdiden ilaç kullanmazsın...

Ödüm patlıyor zaten kötü bişey derler diye.Canım yarın alırım bi test daha yaparım haklısın tabi farklı olabilir ama benim olmam gereken tarihimden 1 hafta geçti bazı değişiklikler olmazmıydı bu kadar süre geçince?

Canım benim iki hafta geçmişoldu daha tam belirtim yok. 7 den sonra benim bulantım olur bakalım olacak mı bunda? Hayırlısı ne ise o olsun canım.

canım kan tahlili yaptır derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…