- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.881
canım ben bağıra bağıra 4 saatte doğurdum ikizlerimi.zaten hastanede yatıyordum. bir sürü komplikasyon vardı bebeklerin birinde. suyu hiç yoktu. diğerininde azalmaya başlayınca biz karar verdik bitsin diye. suni sancıyla sabaha kadar açılma bekledik. kolay olmadı benim doğumum. ama işte bu geç düşükler ve o müdahaleler sebebimiz bence. o kadar deşelenince doğası bozuluyor rahmin.
Öyle deme deme,üzülürüm üzülürümcanım napayım ya işim var biraz önce tam girdim yazcam kapı çaldı çıkmak zorunda kaldımm.Neyse şimdi burdayım söyle bakalım ne yapabilirim senin için??.
Şehzaden hayırlı olsun:))Allah inşallah tamamına erdirsin canım
Canım ya kızma,sende beni hep ihmal ediyosun msn de ya gamzeyle ya chnb ile konuşuyosun bana bi cümle yazıyosunn ben hiç kızıyomuyum ama sanaböyle yapıyomuyum hiç
ah canım kıyamam öpte barışalım hade sende haklısın ne yapam sevenlerim çok allah razı olsun hepinizden iyiki hayatıma girdiniz çok mutluyum çokbu arada gamze gene biyasada yok nerde acep bu hatun
hepsi kızdı
ama acı elem keder yok olsun artık.........................)))yaradan hep bizimle. Bebeklerimizle. Yazımızı herşeye şükrederek yaşayalım gitsin. Off niye biz demeyelim artık dimi. Herşey güzel olur ama en önemlisi hayırlısıysa olur.
Kim bilir... Şu an ben hamilelikle ilgili sıkıntılar yaşamıyorum. Bir de okula gidiyorum, iş yapıyorum, gezmeye de gidiyorum. Doktor da kısıtlamadı ama aslında dikkat etmem lazım. Sen baştan beri yatıyor musun?
Canım adet olabildin mi? Mevsimseldir dedin ama başka bir sıkıntı olmasın fazla ihmal etme...
öptümm ohhh miss gibii:)).
olmadımm evet bi sorun olduğu kesinn hafta içi doktora gideceğimm.Bakalım ne çıkcakk
Kim bilir... Şu an ben hamilelikle ilgili sıkıntılar yaşamıyorum. Bir de okula gidiyorum, iş yapıyorum, gezmeye de gidiyorum. Doktor da kısıtlamadı ama aslında dikkat etmem lazım. Sen baştan beri yatıyor musun?
..
canım benim ogullarımda geç döllenme oldu bunda hemen ozaman kızmı acebe ne dersinaMAN OLSUNDA SAGLIKLI OLSUN ERKEGŞN PİPİSİ KZIZN DUDUSU VAR KUTADAN İKİ SEÇENEK VAR YA KIZ BÖYLE ŞİRİN PAŞA ANNESİ GİBİ:86::86::86::86:YADA ERKEK PAŞANIN EŞİ GİBİ NE KADAR GÜZELLER DEMİ:90::90::90::90:
ikisinde de birbirinden güzelsin canımmCanım erkek taşıyan sperm yavaş ama güçlü,kız taşıyan sa hızlı ama güçsüz oluyormuş belki de kız gerçekten çünkü benim de geç döllenmeydi erkek di.ay merak ettim şimdi ne acaba?
olmadımm evet bi sorun olduğu kesinn hafta içi doktora gideceğimm.Bakalım ne çıkcakk
ah canım sen ne ks güzel öpüyon ole seninki ne zaman gelcek eve:123::123::123::123:
hepsi kızdı
ama acı elem keder yok olsun artık.........................)))yaradan hep bizimle. bebeklerimizle. yazımızı herşeye şükrederek yaşayalım gitsin. off niye biz demeyelim artık dimi. herşey güzel olur ama en önemlisi hayırlısıysa olur.
yok canm nerde. ben yöneticilik yapıyorum.
ilk günlerde bişiyim yoktu. bu sefer yırttık doğuma kadar sadece eli ayağı şişenlerden olucam herhalde dedim. 9 haftaydı rahim ağzı 3 cm olmuş. ağrı sızı. doktor yatma sakın yavaş yavaş hareket et dedi. bi12 . hafta rahimde düzeldi 4 cm oldu ama çok ağrım vardı. sırtımı düzeltemiyordum. gittim rapor aldım 12 gün. o iyi geldi. 2 haftadır yine çalışıyorum.
özel sektör işte olmuyor. birde hem teknik hem idari yöneticiyim. rapor alınamıyor.
nasip olursa ögrenicez cuma günü bakalım ne çıkıcek saglıklı olsunda daha bir şey istemiyorum ne olursa olsun elimde hiç biri yok hepsine razıyım nasıl olsa bizim parçamız canım
Peki bir daha test yaptın mı? Benim 4 gün varken çıkmamıştı adet günü çıkmıştı...
Canım ben birkaç gün geçince yapmıştım tertemiz di.Geçen sefer adet olacakmışım gibi belirtiler vardı, ama midem hemen hassaslaşmaya başlamıştı ağrıyodu yanıyodu göğüsler sızlıyodu ,ağzımın tadı bi garipti şimdi hiç bişey yok bir iki kere olmuştu önceden böyle geciktiği yine öğledir ama hafta içi doktora gidecem merak ediyorum ne oldu diye
Ya bugün rahimim sızlıyo nedense ya tedirgin oluyorum
Hayırlısı korunmuşsunuz da. Ama hamileliklerin belirtileri farklı olabiliyor. Benim geçenkinde hemen daha adetim gelmeden anlamıştım. Bunda anlayamadım. Yine sen o 3 liralık testlerden yap istersen bir kez daha. Gecikme olabiliyor bazen. Hormonal durumlar olabiliyor bazen. İnşallah önemli bir şey değildir de zaten ilaç deposu gibiyiz şmdiden ilaç kullanmazsın...
Ya bugün rahimim sızlıyo nedense ya tedirgin oluyorum
Ödüm patlıyor zaten kötü bişey derler diye.Canım yarın alırım bi test daha yaparım haklısın tabi farklı olabilir ama benim olmam gereken tarihimden 1 hafta geçti bazı değişiklikler olmazmıydı bu kadar süre geçince?
canım kan tahlili yaptır derim benÖdüm patlıyor zaten kötü bişey derler diye.Canım yarın alırım bi test daha yaparım haklısın tabi farklı olabilir ama benim olmam gereken tarihimden 1 hafta geçti bazı değişiklikler olmazmıydı bu kadar süre geçince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?