- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.901
Canım benim iki hafta geçmişoldu daha tam belirtim yok. 7 den sonra benim bulantım olur bakalım olacak mı bunda? Hayırlısı ne ise o olsun canım.
canım kan tahlili yaptır derim ben
tamam canim sagol arasira bilgi ver banaİyi bari. Ben cam rende almıştım. Meyve geçince sen de al canım. Bir de kayısı zamanı geliyor bence elmadan , şeftaliden başlama meyveye. Ben öyle başladım oğlumun poposunda çatlak oluşmuştu doktorlar da anlayamadı fakültede anlaşılmıştı neler çekmiştik sonra da düzenli kayısı kompostosu sayesinde atlattık canım. Yoğurdu da kendin mayalamaya çalış canım. Geçişlerde birkaç gün ara ile olsun. Çok da yüklenme ben de verilen tarife göre yapıyordum acemilik hepsini bitirtmeye çalışıyordum sanki o ölçüde yemese çocukta gerilik olacak diye düşünüyordum. Acemilik işte... Ara ara tecrübelerimi paylaşırım canım...
masallah bebisine canim celestonun faydasini bende gordum cok yararli bir igne bu arada ben ysmn_ rumuzu degistimtaze anne geeeeeldiiiiiiii
nasılsınız ızlar iyi dilekleriniz dualarınız beni çok mutlu etti.Allah isteyen herkese versin bu duyguyu tattırsın inş.bebeğim 2 380 gr doğdu.36+1 günlükken.genel anestezi olacaktım.ama akciğerde ödem oluştğu için spinal oldum.ben sürekli dua ediyorum Allahım ne olur ağlasın sağlık sorunu olmasın diye.sonra bir iki hafif ses duydum.sonra bir ağlama sesi filmlerdeki gibi.doktor elinde minicik bebeğimi gösterip ayşe bak oğlun dedi.benim gözyaşlarım akıyor durmuyor inanamıyorum hala.çünkü ilk gebeliğimde ilk 3 ay geçince artık düşmez diyerek çok hayal kurmuştuk.bunda da zorluklzr çekince elime almadan yüzünü görmeden inanmam dedim ve hala eşie anneme soruyorum bu benim miannemi oldum şimdi ben diye.tüm hastane personeli doktor hemşireler temizlik elemanları herkes .çok merak ediyorlardı.ben ameliyatta o kan kokusundan va kalp çarpıntısından bayılacaktım buda spinal anestezinin kötü yanı.birde bel ağrım hala geçmedi.neyse ben sezeryandan çıkmadan hemşireler bebişimin totosuna vurmuş.sen bizi çok uğraştırdın diye.nöbeti olmayan hemşireler ziyaretime geldi.artık doktor viziteye geldiğinde stres korkunun yerini şakalaşmaya bıraktı.herkes artık rahattı ve gülüyorduk.hala altını değitirp gazını çıkartamıyorum ama annelik harika bişeymiş.iyiki tüm olumsuzluklara rağmen devam ettim.kızlar bende sadece rahim ağzı kısalığı vardı hamde preterm eylem vardı.herşeyin çaresi varmış.çok şükür.sizlere çooooooooooook dua ettim sezeryan anında.inş.dualarım kabul olur.celestone iğne yapıldığı için solunum güçlüğü çekmedi.ısısı düşüktü 2 gün odamda küvezde kaldı.emzirdim.pzt muayenesi var inş.herşey yoluna gider.
hepinize merhabalar . cuma günü kontrolumuz vardı. 16+3 olmuşuz. rahim ağzuı 4 cm ölçüldü. serklaj yapılmayacak. doktora akıntıları sordum. şöyle açıkladı"" hamilelikte akıntı daha da fazlalaşır. bu su gbibi yada krem rengi gibi olup çamaşırda durduktan sonra sararıyorsa sorun yok. fakat kokulu sarı kasıntı vb. olursa hemen dr. başvurmak gerekli. mutlaka 3 lt su içmek gerekli . ""dedi.
bu arada cinsiyetimizi de öğrendik. bir pipi vardı.bebeğimiz erkek.
benim daha önce ki gebeliğimde suyum yavaş yavaş bitmişti. doktora her muanede suyu nasıl diye soruyorum. bunda """daha da iyi olabilir, ama sorun yaratmaz"" dedi. tabi bizim için ucu böyle açık bir cümle yetiyor. ne yapmam lazım dedim. bol sıvı tüket dedi. offff offff
20 haftaya randevu verdi. detaylı ultrason ve kan tahlilleri tekrarlanacakmış.
Durubebek nasılsın canım? bebiş nasıl ?
canım iyi sayılırım,bugün evdeydim duramadım balkonları yıkadım şimdide tam alt bölgemde sancım var,eşim yalvardı yıkama diye bişey olmaz dedim..inşallah olmaz bişey sen nasılsın..
Ben çıkıyorumm kızlar iyi gecelerr
canım bende işşallah girebilirim eşim bugün evdebugun temizlik vardi malum giremedim herkes iyiymis sevindim pasam yalnizmi kaldin sen yine gelicem yarin Insallah seni yalniz birakmicam
ayy canım bi enerjiktim bugün havada güzeldi..pişman oldum ama ne fayda..inşallah 38i görürüm gerçekten..sen yarın bi dr git bende seni merak ediyorum yada testi tekrarla mutlaka iyi geceler canım..
canım bende işşallah girebilirim eşim bugün evde
canım sakın yapma bridaha inan erinmem gelri pataklarım seni ahanda böle böleaz kaldı dişini sık ama bak benim teyzemin gelini aynı senin gibi iş yaptı bebek ters dönmüş serom vermişler allah korusun kordon dolanır kızımın başına mazallah annesi şurda doguma ne kaldı yüzdün yüzdün sonuna geldin inan okadar içim gidiyoki evi temizlemek birde düşün çok titizim ondan eşimle çok kavgalar ediyoruz şu işi yap diyorum yapmıyuo sinirden bende yapınca başlıyo evde kapışma gerisini sen düşün inan ogün çok kızdı bana iş yapıyorum diye bir bagırdı korkutum okadar evliyiz görmedim ben onu:18::18::18 kadar agladımki bagırmasına zor susuturdu beni adam haklı sonra sonuçlarına ben katlanıcam diye kızdı son pişmanlık fayda etmez dedi canım sıkıldı yemek yaptım ogün korka korka :18::18::18:eşimde annesi yaptı biiliyo yemekleri bozuntuya vermedim anlıcagın gittigin yere kadar artık bebeginle sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım allahım kucagına aldıgın günleri göstersin işşalahbu arada DİP NOT gözümden kaçmıyo degil bu aralar çok geziyosun he:90::90::90::90:
kız gamze delüsü nerdesin kız sen kaç zamandır bakıyımhesap ver bakıyım kardeşine deli olduk kız okadar diyorum yoklama verin istersen girmeyin deyi demi beni merakta bırakıyosun olmuyo böyle ama he
hey millet kalkın sabah oldu öteki yavrularım uyutuyodu bu kesme şeker erkenden kaldırıyo karnımız çok acıkıyo nedense dünden beri benim kesme şeker rahiminde kazı yapıyo yerleşmeye çalışıyo galiba sızlıyodadoktoru aradım korkma normal dedi sızlamlar rahim kasılıyomuş gerildigi için oluyomuş korkma dedi içim rahataladı vallahi
bu arada ikili testin sonuçlarını aldım
parp-a ikili testin sonucu 1.38
serbesthcg33.2 bilen varmı acaba sonucu :26::26::26:
canım bende işşallah girebilirim eşim bugün evde
canım sakın yapma bridaha inan erinmem gelri pataklarım seni ahanda böle böleaz kaldı dişini sık ama bak benim teyzemin gelini aynı senin gibi iş yaptı bebek ters dönmüş serom vermişler allah korusun kordon dolanır kızımın başına mazallah annesi şurda doguma ne kaldı yüzdün yüzdün sonuna geldin inan okadar içim gidiyoki evi temizlemek birde düşün çok titizim ondan eşimle çok kavgalar ediyoruz şu işi yap diyorum yapmıyuo sinirden bende yapınca başlıyo evde kapışma gerisini sen düşün inan ogün çok kızdı bana iş yapıyorum diye bir bagırdı korkutum okadar evliyiz görmedim ben onu:18::18::18 kadar agladımki bagırmasına zor susuturdu beni adam haklı sonra sonuçlarına ben katlanıcam diye kızdı son pişmanlık fayda etmez dedi canım sıkıldı yemek yaptım ogün korka korka :18::18::18:eşimde annesi yaptı biiliyo yemekleri bozuntuya vermedim anlıcagın gittigin yere kadar artık bebeginle sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım allahım kucagına aldıgın günleri göstersin işşalahbu arada DİP NOT gözümden kaçmıyo degil bu aralar çok geziyosun he:90::90::90::90:
kız gamze delüsü nerdesin kız sen kaç zamandır bakıyımhesap ver bakıyım kardeşine deli olduk kız okadar diyorum yoklama verin istersen girmeyin deyi demi beni merakta bırakıyosun olmuyo böyle ama he
hey millet kalkın sabah oldu öteki yavrularım uyutuyodu bu kesme şeker erkenden kaldırıyo karnımız çok acıkıyo nedense dünden beri benim kesme şeker rahiminde kazı yapıyo yerleşmeye çalışıyo galiba sızlıyodadoktoru aradım korkma normal dedi sızlamlar rahim kasılıyomuş gerildigi için oluyomuş korkma dedi içim rahataladı vallahi
bu arada ikili testin sonuçlarını aldım
parp-a ikili testin sonucu 1.38
serbesthcg33.2 bilen varmı acaba sonucu :26::26::26:
Canım bak diğer topikte bir arkadaş ne yazmış ikili test sonucuyla ilgili:
" %90 oranla tutan bir şey var bu cinsiyet tahmininde , o da 2li testteki free BHcg değeri .. 50den az ise erkek , 50den fazla ise kız olma durumu .. bende tutmuştu , 2li test oğlumda 38di mesela "
Buna göre seninki erkek o zaman...
doktora sormadinmi sonucu canim nezaman sorcan?
ya kizlar bana kimse ikili uclu testten bahs etmediya dr yaptirmamisti ne icinki bu testler
o şekerlerim gelmiş ha böyle olun canımı yiyin
günaydın şekerlerysm bebem bebeler nasıl uyuyolarmı ayaktalarmı benim bebeyi sorarsan yerleşmeye çalışıyo kereta okadarda kira almıcam dedim beynse bari evi ya beyenmeyipte giderse gene işşallah beyenir yavrum annesinin gülü arkadaşım geldi dün hamile oldugumu duymamış oturduk neyse bebekten konu açıldı bem biliyo zannediyorum dedim bizde ota katı kiraya verdik dedim oda kız siz evmi aldınız ban neden denedin dedi kızdı yok ben kim ev kim dedim benim orta katı diyorum anlamıyo artık tam dicem eşim girdi al canım kalma sen getirdim çayları dedi kızda aynı şu ifade senin eşin dedi bize hizmet ediyo sonra şeton düştü amanın dedi çok sevindim başladı bu şekil takılmaya sevinçten kız dedi inan bilmiyodum duydum geldigini özledim seni dedi çok sevindi allahım dedi başa kadar getirmiş sonuna kadar götürü işşallah dogum ettigimde hastaneye gelmişti iki gözü iki çeşmeydi garibim kardeşim diye çok agladık bebegin resmini gösterdim kız görbak bu erkek kıza hiç umutlanma benim oglan gibi koca kafalı bu dedi
Canım mutlaka yapmışlardır birini. Şimdi hepsi yapıyor...
ay canim benim birsey olmicak Allahin izniyle sen merak etme begenir mecimek evini benimkilerde uyuyor mama saati yaklasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?