Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım benim iki hafta geçmişoldu daha tam belirtim yok. 7 den sonra benim bulantım olur bakalım olacak mı bunda? Hayırlısı ne ise o olsun canım.

canım kan tahlili yaptır derim ben

Evet hayırlısı artıkk yarın testi tekrarlarımm sonra bikaç gün içinde giderim bi doktora belki yarın bile giderim stres oldum çünküü.Canım bişey varsa doktorda belli olur kan testi yaptırmayım o yüzden.

Ben biraz çıkıyorum kızlar

tamam canim sagol arasira bilgi ver bana
masallah bebisine canim celestonun faydasini bende gordum cok yararli bir igne bu arada ben ysmn_ rumuzu degistim

Allah kucagina sagsalim almayi nasip etsin canim oglun geliyormus masallah Allah 40 haftalara gelmeyi nasip etsin

bugun temizlik vardi malum giremedim herkes iyiymis sevindim pasam yalnizmi kaldin sen yine gelicem yarin Insallah seni yalniz birakmicam

Servikal serklaj bazen transabdominal olarak da uygulanabilir. Bu dikişler sürekli kalabilir ve vajinal doğuma engeldir. Kaldıraç pesserlerin (Smith-Hodge gibi) kullanılması serklaj ile benzer sonuçları vermiştir. Ancak bu yaklaşım nadiren kullanılır. Kanama, uterin kontraksiyon, aşikar enfeksiyon, membran ruptürü, serklaj için kontraendikasyon oluşturur. Serklaj sonrası skar gelişmesi sebebiyle hastaların %15 ine sezaryenla doğum uygulamak gerekir

Canım sanırım plastik halkanın adı peser di bugün okudum bunu,pesser kullanılır ama nadir yazıyor

canım iyi sayılırım,bugün evdeydim duramadım balkonları yıkadım şimdide tam alt bölgemde sancım var,eşim yalvardı yıkama diye bişey olmaz dedim..inşallah olmaz bişey sen nasılsın..

Ay canım ya keşke yapmasaydınn sıkıldın tabi günlerdir bişey yapamamaktan şimdi dayanamıyosunn.Canım inşallah bişey olmaz tehlikeli zamanları atlattın ama yine de kendine dikkat et lütfenn 38.haftadan önce haber beklemiyoruz senden

bugun temizlik vardi malum giremedim herkes iyiymis sevindim pasam yalnizmi kaldin sen yine gelicem yarin Insallah seni yalniz birakmicam
canım bende işşallah girebilirim eşim bugün evde
ayy canım bi enerjiktim bugün havada güzeldi..pişman oldum ama ne fayda..inşallah 38i görürüm gerçekten..sen yarın bi dr git bende seni merak ediyorum yada testi tekrarla mutlaka iyi geceler canım..

canım sakın yapma bridaha inan erinmem gelri pataklarım seni ahanda böle böleaz kaldı dişini sık ama bak benim teyzemin gelini aynı senin gibi iş yaptı bebek ters dönmüş serom vermişler allah korusun kordon dolanır kızımın başına mazallah annesi şurda doguma ne kaldı yüzdün yüzdün sonuna geldin inan okadar içim gidiyoki evi temizlemek birde düşün çok titizim ondan eşimle çok kavgalar ediyoruz şu işi yap diyorum yapmıyuo sinirden bende yapınca başlıyo evde kapışma gerisini sen düşün inan ogün çok kızdı bana iş yapıyorum diye bir bagırdı korkutum okadar evliyiz görmedim ben onu:18::18::18kadar agladımki bagırmasına zor susuturdu beni adam haklı sonra sonuçlarına ben katlanıcam diye kızdı son pişmanlık fayda etmez dedi canım sıkıldı yemek yaptım ogün korka korka :18::18::18:eşimde annesi yaptı biiliyo yemekleribozuntuya vermedim anlıcagın gittigin yere kadar artık bebeginle sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım allahım kucagına aldıgın günleri göstersin işşalahbu arada DİP NOT gözümden kaçmıyo degil bu aralar çok geziyosun he:90::90::90::90:

kız gamze delüsü nerdesin kız sen kaç zamandır bakıyımhesap ver bakıyım kardeşine deli olduk kız okadar diyorum yoklama verin istersen girmeyin deyi demi beni merakta bırakıyosun olmuyo böyle ama he

hey millet kalkın sabah oldu öteki yavrularım uyutuyodu bu kesme şeker erkenden kaldırıyo karnımız çok acıkıyo nedense dünden beri benim kesme şeker rahiminde kazı yapıyo yerleşmeye çalışıyo galiba sızlıyoda doktoru aradım korkma normal dedi sızlamlar rahim kasılıyomuş gerildigi için oluyomuş korkma dedi içim rahataladı vallahi

bu arada ikili testin sonuçlarını aldım
parp-a ikili testin sonucu 1.38
serbesthcg33.2 bilen varmı acaba sonucu :26::26::26:

Canım bak diğer topikte bir arkadaş ne yazmış ikili test sonucuyla ilgili:

" %90 oranla tutan bir şey var bu cinsiyet tahmininde , o da 2li testteki free BHcg değeri .. 50den az ise erkek , 50den fazla ise kız olma durumu .. bende tutmuştu , 2li test oğlumda 38di mesela "

Buna göre seninki erkek o zaman...

doktora sormadinmi sonucu canim nezaman sorcan?

o şekerlerim gelmiş ha böyle olun canımı yiyin
günaydın şekerler ysm bebem bebeler nasıl uyuyolarmı ayaktalarmıbenim bebeyi sorarsan yerleşmeye çalışıyo kereta okadarda kira almıcam dedim beynse bari evi ya beyenmeyipte giderse gene işşallah beyenir yavrum annesinin gülü arkadaşım geldi dün hamile oldugumu duymamış oturduk neyse bebekten konu açıldı bem biliyo zannediyorum dedim bizde ota katı kiraya verdik dedim oda kız siz evmi aldınız ban neden denedin dedi kızdı yok ben kim ev kim dedim benim orta katı diyorum anlamıyo artık tam dicem eşim girdi al canım kalma sen getirdim çayları dedi kızda aynı şu ifadesenin eşin dedi bize hizmet ediyo sonra şeton düştü amanın dedi çok sevindim başladı bu şekil takılmaya sevinçtenkız dedi inan bilmiyodum duydum geldigini özledim seni dediçok sevindi allahım dedi başa kadar getirmiş sonuna kadar götürü işşallah dogum ettigimde hastaneye gelmişti iki gözü iki çeşmeydi garibim kardeşim diye çok agladıkbebegin resmini gösterdim kız görbak bu erkek kıza hiç umutlanma benim oglan gibi koca kafalı bu dedi

amanın kız bu ikili test bebekte bir bozukluk varmı diye bakılıyo o degilmi birde sonucum temizmidir bir anlasam içim rahat olcek bilen el atsın ne olur
doktora sormadinmi sonucu canim nezaman sorcan?

canım yarın 11 randevu aldım ozman belli olucak sonuç ozamanda serklajı dicek şu zaman yapalım diye az kaldı dikişe amanın tutmayın beni

ay canim benim birsey olmicak Allahin izniyle sen merak etme begenir mecimek evini benimkilerde uyuyor mama saati yaklasiyor

ay canim benim birsey olmicak Allahin izniyle sen merak etme begenir mecimek evini benimkilerde uyuyor mama saati yaklasiyor

gelip ben doyuruyumu onları çok severim bebek doyurmaınıne olur yakın olsaydık ya ne güzel birini bırakır birini severdim ben
chnbcim şimdi o cinsiyetidemi belirliyo kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…