Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım bu alıntı üzerine baktım benim bebeğin eski sonucuna. 68 çıkmış free b hcg. Benimki erkekti demek bu teori herkes için geçerli değil. Ama artık ultrasonda da belli olabilir. Benim geçenkinde 12. haftada demişti erkek diye...

yok canim valla yapmadilar ya ben bir yerden duymustum ikizlerde sonuc anlasilmiyor diye yapilmiyormus ama bilmiyorum cogul gebeliklerde yapilmiyormus:44:

ablamda yapmadlar ama 3lüsünü yaptılar ense kalınlıkarınıda bakıldı yavrularımın aklıma geldikçe halen aklımdan gitmiyo öldüklerinde ikizlerim çok aglamıştım çok zor hemde çok ablam dediki senin gibi dogurdum bak yatıyorum dedi içimi acıttı bebeklerinin degeirini bil ysm

cumaya nasip olucak teyzesi işşallah bakalım ne var kutuda içime erkek doguya sanada kızyoksa tersi oluyomuş ne gülerim ozaman

gelip ben doyuruyumu onları çok severim bebek doyurmaınıne olur yakın olsaydık ya ne güzel birini bırakır birini severdim ben
chnbcim şimdi o cinsiyetidemi belirliyo kız

evetya yakin olsaydik neguzel olurdu kizimin bagirmasi cok kotu beynime giriyor sesi resmen kime benzedi anlamadimki acaba teyzesinemi benzedi ne cok sukur ablan bebegini kucagina almis sende alicaksin Insallah ama unutulurmu gidenler unutulmaz...

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum Tarihi Bebeğin Adı Serklaj
derinsss Kız &Erkek 23.12.2010 Baris-Ecrin VAR
Edamecrin Kız 2010 Gözde VAR
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke VAR
Nuray Kız 20.03.2011 Özge VAR
Şafak Kız VAR
Ayer82 Erkek 21.04.2011 VAR

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen Doğum Tarih Serklaj
Özlem Kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 Şuan yok..
melekceren 12.10.2011 Şuan yok..
elza81 Erkek 15.10.2011 Şuan yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet :97:

evetya yakin olsaydik neguzel olurdu kizimin bagirmasi cok kotu beynime giriyor sesi resmen kime benzedi anlamadimki acaba teyzesinemi benzedi ne cok sukur ablan bebegini kucagina almis sende alicaksin Insallah ama unutulurmu gidenler unutulmaz...

ah canım benim onun tırmalamasını yerim benaz kaldı canım 5 sene daha dişini sık bak nasılda rahatlıcaksın

kızlar son çıkmadan bir bakayım dedim 5 tl karşılığında (kargo ücreti) annelik akademisi yazın googleye ücretsiz hamilelik ya da bebebğim kitabından birini veriyor. Ben başvurdum. Bir arkadaşa gelmiş güzel diyor.

ultrasonda ense kaç cıktı. bu 3 değerin yazılı olduğu grafiklerin olduğu bir kağıt lazım. orada 1:rakam yazar onun 1:250 den daha düşük bir değer olması lazım. ( YANİ ALTTTAKİ RAKAM 250 DEN DAHA BÜYÜK OLMALI)

ya kizlar bana kimse ikili uclu testten bahs etmediya dr yaptirmamisti ne icinki bu testler

bu tstler sadece tekiz geelikler için doğru değerler veriyor. Benim ikizlerim içinde yapmadılar. Bebekler çoğul olunca referans değerleri sapıyor çünkü. Endişe etme. 11-12 de ense kalınlığı bakılıyor çoğullarda. Zaten bebişlerinde mongolizm yok. Fotoları öyle görünmüyor. Sağlıkla büyürler insallah. Doğal ikiz miler

canım ense kalınlıgı 1 çıktı sonuşlarda malum biliyomusun sen:26::26:bir link varmıki acaba
ysm 5 sene nedirki göz açıp kapayana kadar gider bebek korkma :90::90::90:

canım ense kalınlıgı 1 çıktı sonuşlarda malum biliyomusun sen:26::26:bir link varmıki acaba
ysm 5 sene nedirki göz açıp kapayana kadar gider bebek korkma :90::90::90:

canım doktorların kendi programları var bu değerleri yazıyolar sonuç kendinden hesaplanıyor. Ama nette ikili test diye ararsan bulursun bi kaç birşey. Ense kalınlığıda süper bence sorun yoktur.yaşın kaç

canım 31 oldum korkuyorum sonuş kötü çıkıcak diye kkda bir ara gözüme ilşti ense kalınlıgıyla ilgili link var nerde bulamıyorum ya

canım 31 oldum korkuyorum sonuş kötü çıkıcak diye kkda bir ara gözüme ilşti ense kalınlıgıyla ilgili link var nerde bulamıyorum ya

yaştada hiç bir şey yok. Ense kalınlığı 3 e eşit ve büyükse tehlikeli. Senin 1 hiç sorun yok yani . Içini ferah tut. Yaş nedeniyle risk artıyor sadece. 40 a yakın falan olsan mesela.

Kötü düşünmeyelim kötü hiç bir şey olmasın. Yüreğini ferah tut. Değerlerinde bişi yok.

sagol canım bir nevzede içimi rahatlatın inan işşallah bir kötü sonuş almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…