- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.921
amanın kız bu ikili test bebekte bir bozukluk varmı diye bakılıyo o degilmi birde sonucum temizmidir bir anlasam içim rahat olcek bilen el atsın ne olur
canım yarın 11 randevu aldım ozman belli olucak sonuç ozamanda serklajı dicek şu zaman yapalım diye az kaldı dikişe amanın tutmayın beni
yok canim valla yapmadilar ya ben bir yerden duymustum ikizlerde sonuc anlasilmiyor diye yapilmiyormus ama bilmiyorum cogul gebeliklerde yapilmiyormus:44:
Canım bu alıntı üzerine baktım benim bebeğin eski sonucuna. 68 çıkmış free b hcg. Benimki erkekti demek bu teori herkes için geçerli değil. Ama artık ultrasonda da belli olabilir. Benim geçenkinde 12. haftada demişti erkek diye...
gelip ben doyuruyumu onları çok severim bebek doyurmaınıne olur yakın olsaydık ya ne güzel birini bırakır birini severdim ben
chnbcim şimdi o cinsiyetidemi belirliyo kız
ablamda yapmadlar ama 3lüsünü yaptılar ense kalınlıkarınıda bakıldı yavrularımın aklıma geldikçe halen aklımdan gitmiyo öldüklerinde ikizlerim çok aglamıştım çok zor hemde çok ablam dediki senin gibi dogurdum bak yatıyorum dedi içimi acıttı bebeklerinin degeirini bil ysm
evetya yakin olsaydik neguzel olurdu kizimin bagirmasi cok kotu beynime giriyor sesi resmen kime benzedi anlamadimki acaba teyzesinemi benzedi necok sukur ablan bebegini kucagina almis sende alicaksin Insallah ama unutulurmu gidenler unutulmaz...
ah canım benim onun tırmalamasını yerim benaz kaldı canım 5 sene daha dişini sık bak nasılda rahatlıcaksın
kızlar ben okula gidiyorum. akşama görüşürüz...
canım bende işşallah girebilirim eşim bugün evde
canım sakın yapma bridaha inan erinmem gelri pataklarım seni ahanda böle böleaz kaldı dişini sık ama bak benim teyzemin gelini aynı senin gibi iş yaptı bebek ters dönmüş serom vermişler allah korusun kordon dolanır kızımın başına mazallah annesi şurda doguma ne kaldı yüzdün yüzdün sonuna geldin inan okadar içim gidiyoki evi temizlemek birde düşün çok titizim ondan eşimle çok kavgalar ediyoruz şu işi yap diyorum yapmıyuo sinirden bende yapınca başlıyo evde kapışma gerisini sen düşün inan ogün çok kızdı bana iş yapıyorum diye bir bagırdı korkutum okadar evliyiz görmedim ben onu:18::18::18 kadar agladımki bagırmasına zor susuturdu beni adam haklı sonra sonuçlarına ben katlanıcam diye kızdı son pişmanlık fayda etmez dedi canım sıkıldı yemek yaptım ogün korka korka :18::18::18:eşimde annesi yaptı biiliyo yemekleri bozuntuya vermedim anlıcagın gittigin yere kadar artık bebeginle sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım allahım kucagına aldıgın günleri göstersin işşalahbu arada DİP NOT gözümden kaçmıyo degil bu aralar çok geziyosun he:90::90::90::90:
kız gamze delüsü nerdesin kız sen kaç zamandır bakıyımhesap ver bakıyım kardeşine deli olduk kız okadar diyorum yoklama verin istersen girmeyin deyi demi beni merakta bırakıyosun olmuyo böyle ama he
hey millet kalkın sabah oldu öteki yavrularım uyutuyodu bu kesme şeker erkenden kaldırıyo karnımız çok acıkıyo nedense dünden beri benim kesme şeker rahiminde kazı yapıyo yerleşmeye çalışıyo galiba sızlıyodadoktoru aradım korkma normal dedi sızlamlar rahim kasılıyomuş gerildigi için oluyomuş korkma dedi içim rahataladı vallahi
bu arada ikili testin sonuçlarını aldım
parp-a ikili testin sonucu 1.38
serbesthcg33.2 bilen varmı acaba sonucu :26::26::26:
ya kizlar bana kimse ikili uclu testten bahs etmediya dr yaptirmamisti ne icinki bu testler
ultrasonda ense kaç cıktı. bu 3 değerin yazılı olduğu grafiklerin olduğu bir kağıt lazım. orada 1:rakam yazar onun 1:250 den daha düşük bir değer olması lazım. ( YANİ ALTTTAKİ RAKAM 250 DEN DAHA BÜYÜK OLMALI)
sizde de serklaj yok. Nasıl gidiyor hamileleiğiniz. Rahim uzunluğunuz falan nasıl. Hangi ilaçları kulllanıyorsunuz.
canım ense kalınlıgı 1 çıktı sonuşlarda malum biliyomusun sen:26::26:bir link varmıki acaba
ysm 5 sene nedirki göz açıp kapayana kadar gider bebek korkma :90::90::90:
canım doktorların kendi programları var bu değerleri yazıyolar sonuç kendinden hesaplanıyor. Ama nette ikili test diye ararsan bulursun bi kaç birşey. Ense kalınlığıda süper bence sorun yoktur.yaşın kaç
canım 31 oldum korkuyorum sonuş kötü çıkıcak diye kkda bir ara gözüme ilşti ense kalınlıgıyla ilgili link var nerde bulamıyorum ya
yaştada hiç bir şey yok. Ense kalınlığı 3 e eşit ve büyükse tehlikeli. Senin 1 hiç sorun yok yani . Içini ferah tut. Yaş nedeniyle risk artıyor sadece. 40 a yakın falan olsan mesela.
Kötü düşünmeyelim kötü hiç bir şey olmasın. Yüreğini ferah tut. Değerlerinde bişi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?