- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #11.941
tesekkur ederim canim tup bebeklerbu tstler sadece tekiz geelikler için doğru değerler veriyor. Benim ikizlerim içinde yapmadılar. Bebekler çoğul olunca referans değerleri sapıyor çünkü. Endişe etme. 11-12 de ense kalınlığı bakılıyor çoğullarda. Zaten bebişlerinde mongolizm yok. Fotoları öyle görünmüyor. Sağlıkla büyürler insallah. Doğal ikiz miler
HOŞBULDUK... nasılsın ??
arkadaşlar başlığı ilk açan arkadaş sağlıklı doğum yaptı mı kavuştu mu bebeşine. eskileri okudum ama kim kimdi hatırlayamıyorum.
hepinize merhabalar . cuma günü kontrolumuz vardı. 16+3 olmuşuz. rahim ağzuı 4 cm ölçüldü. serklaj yapılmayacak. doktora akıntıları sordum. şöyle açıkladı"" hamilelikte akıntı daha da fazlalaşır. bu su gbibi yada krem rengi gibi olup çamaşırda durduktan sonra sararıyorsa sorun yok. fakat kokulu sarı kasıntı vb. olursa hemen dr. başvurmak gerekli. mutlaka 3 lt su içmek gerekli . ""dedi.
bu arada cinsiyetimizi de öğrendik. bir pipi vardı.bebeğimiz erkek.
benim daha önce ki gebeliğimde suyum yavaş yavaş bitmişti. doktora her muanede suyu nasıl diye soruyorum. bunda """daha da iyi olabilir, ama sorun yaratmaz"" dedi. tabi bizim için ucu böyle açık bir cümle yetiyor. ne yapmam lazım dedim. bol sıvı tüket dedi. offff offff
20 haftaya randevu verdi. detaylı ultrason ve kan tahlilleri tekrarlanacakmış.
sizde de serklaj yok. Nasıl gidiyor hamileleiğiniz. Rahim uzunluğunuz falan nasıl. Hangi ilaçları kulllanıyorsunuz.
iyiyim canim ama cikmissin
talım allah bağışlasınmaşallah listede erkek populasyonu arttı hadi kız bebişleri de olsun benim dr da aynı şeyleri söyledi neden sıkıldım yada üzüldün anlamadım :26:
evet bende de yok serklaj... iyi gidiyor arada bel ağrın oluyor bende bel fıtığı var bende .. tek korkucan şey akıntı, enfeksiyon, sancı ve bel ağrıları bunlar olursa hiç teretdütsüz dr git... benim 3 bucuktu rahim boyu...ben progestan, kan sulandırı iğne , coaspirin ve rahatsızlandığımda iğne oluyorum( düşük engelleyici) sen neler kullanıyorsun?? tabi arada fitilde kullandım bide serumda yiyorum enfeksiyon riski için..
kusura bakma tatlım işteyim arada bakıp yazabiliyorum
gamze bugün bebi neden görmüyosun
kızla nasılsınız görüşmeyeli
talım allah bağışlasınmaşallah listede erkek populasyonu arttı hadi kız bebişleri de olsun benim dr da aynı şeyleri söyledi neden sıkıldım yada üzüldün anlamadım :26:
evet bende de yok serklaj... iyi gidiyor arada bel ağrın oluyor bende bel fıtığı var bende .. tek korkucan şey akıntı, enfeksiyon, sancı ve bel ağrıları bunlar olursa hiç teretdütsüz dr git... benim 3 bucuktu rahim boyu...ben progestan, kan sulandırı iğne , coaspirin ve rahatsızlandığımda iğne oluyorum( düşük engelleyici) sen neler kullanıyorsun?? tabi arada fitilde kullandım bide serumda yiyorum enfeksiyon riski için..
kızlarr lütfen yardımcı olun bana servikal yetnezliği olan dikişi olan bayanlar normal doğum daha mı kolay oluyo .sezeryanlamı doğum yapan çok yoksa normal mi yatdımcı olursanz sevinirim
selam kızlar ben sabahtan hastaneye gittim kan tahlillerim vardı onları yaptırdım belim hala ağrıyor belki normaldir artık sürekli sağa sola dönüyorum gece sabit durunca ağrıyor..paşa ikili testle cinsiyetin asla alakası yok benimde 50den düşüktü ama kız ense kalınlığı güzel sonucunda temiz bence stres yapma hiç,bu arada evet ben bu ara fazla gezdim yoruldum yatıyorum bugün..regrete naptı acaba test yada dr gittimiki?
bende dedim bir kusurmu işledim acaba cevap veriyo dedim ay bana tatlımmı dedin beni, onurlandırdın inantatlım bugün işteyim o yüzden senle ilgilenemiyorum sürekli giden gelen oluyorcok yoğunuz yoruldumda
canım sen diyodun iyi şey düşün iyi olsun ne oıldu lafına bakımsıkıntımın sebebi ve endişemin suyu için dr.un daha iyi olabilir demesi. daha önceki gebeliğimde yavaş yavaş azalmaya başlamıştı. korkuyorum o nedenle.
teşekkür ederim bebem chnb demişti onu kız beni yanıltın bende sabahtan beri düşünüyorum o genetik testi bebek cinsiyeti belirleme degil diyeselam kızlar ben sabahtan hastaneye gittim kan tahlillerim vardı onları yaptırdım belim hala ağrıyor belki normaldir artık sürekli sağa sola dönüyorum gece sabit durunca ağrıyor..paşa ikili testle cinsiyetin asla alakası yok benimde 50den düşüktü ama kız ense kalınlığı güzel sonucunda temiz bence stres yapma hiç,bu arada evet ben bu ara fazla gezdim yoruldum yatıyorum bugün..regrete naptı acaba test yada dr gittimiki?
canım serklaşlılar kolay doguruyo açıklı oldugundan birde kısalık oldugundan hemde çok saglıoklı bebegin hayatı teylikeye girmezse normal yap rahatta kalkarsın sezeryanda adam yarım gibi oluyo :94::94:kızlarr lütfen yardımcı olun bana servikal yetnezliği olan dikişi olan bayanlar normal doğum daha mı kolay oluyo .sezeryanlamı doğum yapan çok yoksa normal mi yatdımcı olursanz sevinirim
öncelikle sağklı ve zamanlı doğum diliyorum. ben sezeryan ile 38+2 de yaptım doğumumu.doktorum o güne randevu vermişti, dikişi alınca normal da yapabilirsin dedi ama o gün nst de hiç sancım çıkmayınca daha fazla bekletip riske atmak istemedim ben ve sezeryana karar verdik.kızlarr lütfen yardımcı olun bana servikal yetnezliği olan dikişi olan bayanlar normal doğum daha mı kolay oluyo .sezeryanlamı doğum yapan çok yoksa normal mi yatdımcı olursanz sevinirim
nuraycım naber canım taze annacik senioglum nasıl annesi
selam kızlar ben sabahtan hastaneye gittim kan tahlillerim vardı onları yaptırdım belim hala ağrıyor belki normaldir artık sürekli sağa sola dönüyorum gece sabit durunca ağrıyor..paşa ikili testle cinsiyetin asla alakası yok benimde 50den düşüktü ama kız ense kalınlığı güzel sonucunda temiz bence stres yapma hiç,bu arada evet ben bu ara fazla gezdim yoruldum yatıyorum bugün..regrete naptı acaba test yada dr gittimiki?
aman canım iyi olda önemli degil bol bol yat allahım emeklerimizi işşallah boşa çıkarmazmrb kızlar nasılsınız,
bugün çok karnım ağrıyor. sabah beri yatıyorum. biraz önce doktorumu aradım.idrar tahlillerin ii dedi. bu haftalarda rahim genişlediği için normal dedi. çok dayanamayacak gibi olursan parol iç dedi. şimdi biraz azaldı...
ah canım çok utandım bak şimdi hemencecikte nasıl degiştirdim bebegin cinsiyetiniöncelikle sağklı ve zamanlı doğum diliyorum. ben sezeryan ile 38+2 de yaptım doğumumu.doktorum o güne randevu vermişti, dikişi alınca normal da yapabilirsin dedi ama o gün nst de hiç sancım çıkmayınca daha fazla bekletip riske atmak istemedim ben ve sezeryana karar verdik.
saol canım , sen nasılsın..benim bebeşim kız canım karıştırdın sen :))))annanesi gezdiriyor şimdi bende bu arada bi bakayım dedim. ağlayana kadar burdayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?