Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ayy canım olurmu öyle şey doktor rahat ol dedi bende abarttım sanırım..bencede normaldir bu ağrılar ama dinleniyorum korkudan..nişanlanmıyım daha beklesin 1-2 hafta bu hafta sonu kuzenimin düğünü var ist.de

kız daha nişanımı düşünüyon sen bakemgezme yok dedim kime diyorum ben olmuyo he igne yaparım bak rahat durmazsan:94::94::94::94:

Ne güzel canım sürekli yatarken şimdi düğüne gideceksin. Aman canım Trakya oyunları insanın kanını kaynatır. Dayanamaz oynarsan Allah korusun... Dikkat et... (Aklıma şimdi kameralı telefon alsana bana 9-8,9-8 çalayım sana şarkısı geldi....)

hoppa ortaya karışık takılalım amasya miskete ne dersin
hopa kopalım hayde oyuna

canım benimde 34ten sonra bel ve kasık ağrılarım çok olmuştu yazıyordum hatta buradan hatırlarsan. sanırım bu haftalarda ağrılar normal artık..endişelenme bence de 38 leri göreceksin..
sağol idolüm benim inşallah görürüm bende az kaldı hayırlısıyla 38 e..özge kızçesi nasıl biraz rahatladımı gaz ve emme durumu?
kız daha nişanımı düşünüyon sen bakemgezme yok dedim kime diyorum ben olmuyo he igne yaparım bak rahat durmazsan:94::94::94::94:
nişan değil canım bana nişan gelmesin dediydimkuzenin düğünü var giderim kısmetse..ben 300 iğne yaptım korkarmıyım iğneden kız ama hatırın için oynamam söz

yok canım oynamam tamam oturduğum yerden tempo tutarımsende görüceksin bu günleri inşallah hep dua ediyorum kısmetse doğumumdada okuycam sizlere..

regreteeeee,tubaaaa sobee napıyonuz kızlar?regrete dr gidebildinmi canım..

sobelendikmi canım geçmişi okuyordum neler kaynatmışsınız diye.. nişanlar düğünler oooo birde trakya amasya karışık oyunlar oynanmış iyi eğlenmişsiniz maşallah.. Allah neşemizi bozmasın...
bende merakla bekliyorum regreteden gelecek haberleri bugün gidecekti doktora ama ne yaptı acaba:26:

ah canım bügün yanlış anlamam üstümde hecanım sence sonuşlar iyi degilmi içimi rahatlattın sag olbende diyorum bu hanım kızıda gezmeye götürüyo şimdiden paşa teyzesi yesin onu
merakla seni bekliyorum canım....

beni bekleyen yok galiba gideyim bari Ne yapıyosunuz şekerim sonuş ney bebem gittinmi doktor amcaya:94::94::94:

Son düzenleme:
evet yaa gelsin artık ama gitmedi sanırım önce geçmişi okuyor gitseydi yazardı..

bence sonuçların gayet iyi canım herşey mikemmellll paniğe gerek yoook..

evet yaa gelsin artık ama gitmedi sanırım önce geçmişi okuyor gitseydi yazardı..

bence sonuçların gayet iyi canım herşey mikemmellll paniğe gerek yoook..

inan yanımda olsan seni doyana kadar öperdim allatan yanımda degilsin yoksa yanmıştın verilmiş sadakan varmış ben biraz pis öperimde

merakla seni bekliyorum canım....

regreteeeee,tubaaaa sobee napıyonuz kızlar?regrete dr gidebildinmi canım..

Kızlar evde şuan misafir var,çok hızla okuyup yazmak istedim sonra malesef çıkmak zorundayım.Evet bu gün dr gittim çok tatlı bir kadın dı önce uzun uzun konuştuk.Önceki testleri mi gösterdim anormal bişey görmedi neyse kendisi 2 çocuk annesi ve 2 çocuğunu da benim bebek sonrası gittiğim profösöre de doğurmuş.Benim Kılıç beyin hastası olduğunu anlayınca ekstra ilgilendi neyse regle olmadığımı söyleyince hamilelik olabilir mi dedi bende sanmadığımı korunduğumuzu söyledim.Benim korunma yöntemimde küçük de olsa ihtimal olduğunu belirtti.Usg de baktı rahim de çok ciddi bir kalınlaşma olduğunu bunun ya tam regle öncesinde ya hamilelikte olan bişey olduğunu söyledi ben hastaneye gitmeden tekrar test yapmıştım emin olmak için onda da negatif çıktı doktora 2 test yaptığımı ikisinde de negatif çıktığını söyledim.Şuan hamile olsam da kese göremeyeceğini ama hamile olma ihtimalimin çok küçük olduğunu emin olmak için kan testi yaptırmamı eğer deilsem de söktürücü bir ilaç kullanacağımı söyledi.Bende doktora hamile olmadığıma emin olduğumu söyledim :)) biraz gülüştük karşılıklı 2 farklı markanın testinden birisinde çıkması gerektiğini ama çok nadir çıkmama ihtimali de var dedi bende bütün küçük ihtimaller beni mi bulacak dedim :)) neyse kızlar bikaç gün beklemeden test yaptırmayacağım inat ettim :)) olacağımı biliyorumm doktorda bekle biraz sorun olmaz dedi kist mist bişey yokk neyse uzun uzun yazdım çenem düştü ben çıkıyorumm ayıp oluyorr öpüyorumm hepinizi

kızlar birazadn kendime avatar yüklücem benim bebegim pek dadlu aynı anasıbakında görün tabi becerebilirsem

Kız neyin inadını ettin? Bizi öldürecek misin iki üç gün daha meraktan. Ne sabırlısın ben olsam hemen alın bütün kanlarım feda olsun derdim.

artık bizde burda ortadan çatlarız meraktanhayırlısı olsun ne deyim kardeşim

Kız neyin inadını ettin? Bizi öldürecek misin iki üç gün daha meraktan. Ne sabırlısın ben olsam hemen alın bütün kanlarım feda olsun derdim.

allah seni ne yapmasın hemi çok güldürdün beni vallahi yazdıgına halende sırıtıyorum aynı böyle oldugu gibi :86::86::86::86::86:

Regreteciğim çok ciddi kalınlaşmanın nedenini söylemiş doktor sana. Kist yok ise, adetin de şimdi yeni bittiğine göre tek bir ihtimal kalıyor canım. Bırak inadı filan. Hamilelik varsa da progestan filan başlatır veya başka iğne filan. Bırak inadı canım bence... Git yaptır kan testini. Ona göre tedbirini alırsın canımcığım...Dinle beni...

allah seni ne yapmasın hemi çok güldürdün beni vallahi yazdıgına halende sırıtıyorum aynı böyle oldugu gibi :86::86::86::86::86:

Normalde çok ciddi olduğumu söylerler. Zaten şakaları da çok zor anlarım. Oğlak burcuyum burcumun özelliği kahretsin her şeye çok ciddi bakarım. Güldürdüysem ne mutlu. Ben iğnemi olup geleyim koşuya...

inan yanımda olsan seni doyana kadar öperdim allatan yanımda degilsin yoksa yanmıştın verilmiş sadakan varmış ben biraz pis öperimde

hayırlısı olsun canım kist yokmuş bu rahatlattı tabide keşke kan verseydin söktürücü kullanırdın olmadı..

canım bende koçum ama hiç alakam bile yok o burçla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…