Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar ben yatıyorum. Öpüyorum sizleri... Yarın boş günüm. Görüşürüz...

slm ben aranızda yeniyim.tugbacozar kardeşim ben de ısparta dayım ve hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremedim.senin doktor kim bilgi verirsen sevinirim

Kız neyin inadını ettin? Bizi öldürecek misin iki üç gün daha meraktan. Ne sabırlısın ben olsam hemen alın bütün kanlarım feda olsun derdim.

artık bizde burda ortadan çatlarız meraktanhayırlısı olsun ne deyim kardeşim

Sanırım yay canım. Ben oğlak, baba terazi, abi akrep kimse kimseye uymuyor...

:18::18::18::18: kızmayın ya eminim biliyorum hissediyorum deilim söz son 2 3 gün gelmedi testi yaptırcam .Canım kalınlaşma olması tam adet olmak üzere olduğumu da gösterebilirmiş 2 gün söz veriyorum sonra direk testt.Normalde o kadar tez canlıyımdır ki bu yaptığım hiç karekterime uygun deil ama diyorum ya biliyorumm olmadığımı doktora da öyle söyledim gülüştük onu bile ikna ettim olmadığıma bana müsade etti biraz beklemek için ama siz yiyeceksiniz beni ya :))).

Tubacımm görüyorumm seni canım senle yaşışmak için de can atıyorum valla :)) misafirim kalıcı ve hamile ilgilenmem gerekiyorr.Öpüyorum canımm bu gece başka hamişe randevum var

kızlaaarrr iyi geceler hepinize,ay o kadar kaynatıyosunuzki okuyorum okuyorum geçmişi,tam bitti diyorum yazmaya kalkışıyorum işim çıkıyo yazamadan kalkıyorum pc başından,bugünde maşallah sayfalar almış yürümüş,okumadan yazayım dedim..

öncelikleee AYER ,ÇOK ÇOK ÇOOK TEBRİK EDİYORUM TAZE ANNE,ALLAH EVLADINA SAĞLIKLI VE MUTLU BİR ÖMÜR VERSİN

CEYLİNİREM SENDE HAMİLESİNN,ALLAH 40.HAFTALI GÖSTERSİN.AMİİİNNNN

gelelim benim durumaa,ben cumartesi günü hsg çektirdim,regreteciminn gittiği yere gittim ve iyiki de oraya gittim,acı,sancı vs hiçbişey yok,bundan bi buçuk yıl önce(ameliyattan önce) az da olsa sancım olmuştu..filmi çeken doktor ''ciddi bir T-SHAPE hastası isen histereskopini yapan doktor çok iyi bi doktormuş,T ' likten eser yok,normal armut şeklinde,olması gerektiği gibi dedi,sadece rahim içinde bi beyazlık vardı ,su mu içtin ? sanırım bağırsaklar rahime baskı yapıyor dedi,bende içmedim ama kabızım ondan olabilirmi dedim,olabilir dedi,sonucu henüz cemil beye götürmedim,ona gittiğimde sorucam artık..
benden böyle,en azından histereskopiden sonra yaşadığım bir kürtaj,bir erken doğum,sonrasında yapılan iç temizleme işlemi esnasında rahimde bi sorun olmamış,ben yapışıklıktan çok korkuyodum çünkü..

doktora gidince de gelişmeleri yazıcam..hepinizi kocaman öptüm,kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn

bende istemiştim o kitaptan,hastaneden çıktığım gün gelmişti,kargodan ben teslim almıştım evde o kadar insan varken,kötü tesadüf

canımm sen şimdi böyle test yapmamakta inat edince aklıma benim son hamileliğim geldi,bende artık devamlı bebeğimi kaybedince bu kez oluruna bırakıcam ,hamile olduğumu öğrenmezsem sanki psikolojik olarak kendimi daha rahat hissedicem gibi gelmişti bana ve test yapmamakta inat etmiştim.şimdi bişey yazıcam kendimi iyice açık edicem ama olsun amaaaann yazıcam vallaa regl olmadım on gün geçmişti,ne test yapıyorum ne doktora gidiyorum en son eşim dayanamadı,bi sabah wc ye gittim,söölemesi ayıp sadece çiş yaptım ,eşim dedi sifonu çekme ben yaptıktan sonra çekerim dedi,bi baktım geldi elinde çift çizgili test,seviniyo,adam klozetten çekmiş ,allahım ne gülmüştüm yaa

öyle olsun canım dur sana yapıcaklarım var haberin olsun
inan çok merak ettim vallahi dün yatarken aklıma geldin bu dedim girmiyo nerelerde inan çok sevindim senin adınagelsin bebeler işşallah bu kerez ayrılmamak üzere işşallah
bende istemiştim o kitaptan,hastaneden çıktığım gün gelmişti,kargodan ben teslim almıştım evde o kadar insan varken,kötü tesadüf
aynısının degişigi ablamda olmuştu ikizleri dogum etti eve getirdik bizim akraba ögretmiş gibi hediye yollamıştı elinden kargo kutusunu bir fırlatması vardı aglaması vardı hiç unutmuyorum
desene benim eşimden başkalarıda varmış ay ne gülmüştüm ilk ogluma test yapalım dedi ama 2 hafta geçti memleketten yeni gelmiştim eşim diyo yapalım ben diyorum yapmayalım en son dedi gir yap bana ver ben yapıcam işi hallettim verdim hiç unutmuyorum oruçtu bakıyo hiç oralı olmuyorumya ben paş diyo nevar diyorum gen başlası paşaşaşaşaşaşş ne dedin be adımımı ezberliyosun dedim baksana dedi sen çift çizgiyi gör başla aglamayahiç unutmam geçen evi toplarken ölen oglumun testi geldi kayınvalidem dedi bu ney obdan bir ters kaldı birde ilaçlar çok agladımben oglumu çok özledim kızmayım ban acısı geçmiyo hançer gibi saplandı çıkmıyo yüregimde ah dedim yavrumun ilaçları başladım aglamaya ben ne yapıcam acıları nasıl geçicek bilmiyorum neyse ben çıkıyorum 11 randevum var ikili testin sonucunu alıcam bakıcak birde dikişin tarihi belli olucak ban dua edinde herşey yolnunda gitsin bende mutlu geliyim evime

Canım sevindim senin adına. Senin korunma sürenini bitmesine ne kadar kaldı? İnşallah listemiz daha da çoğalır inşallah...

Allah bir daha yaşatmasın canım...

Acıklı şeyler yok... İnşallah güzel haberlerle gelirsin. Serklaj ipini anlatacaktın bize aldın mı canım?

Duru bebek nasılsın canım? Ben de yavaş yavaş iş yapıyorum. Doktor da normal hayatına devam et dedi. Arada kaldım. Ama evin hali harap...

canlarım kusura bakmayın yeni girdim eşimle eve size bir iyi bir kötü haberim var iyi haberim çok şükür bebegim saglıklı kötü haberimde doktor bam diye suratıma söyledi yarın saat 9 gel yatışını yapalım dedi aç karnına gidicekmişim eşim serklaj setini bugün almaya gidicek hiç bu kadar erken beklemiyodum dikişi ben ne yapcam çok korkuyorum allahım yardımcım olsun kötü tarafı benim doktor yarın burda yok işi varmış gelebilirsem dedi gelicem ama dedi korkma emin ellerdesin dedi ben dedi elimi senin elinin üstünden çekmicem dedi mayıs 2 beklerken tarıh dikişi allah rızası için bana dua edinde dikişim iyi geçsin daha bir şey istemiyorum çok korkuyorum ameliyathanede yatırıp yapılıcak dikişi dualarınıza ihtiyacım var canımı yakmazlar degilmi birde giderken yanıma ne götüreyim dikiş attıranlar bana desinler ne almam lazım yanıma

gozun aydin bebisin saglikli onemli olanda o hicbirsey duymiycaksin hic korkma bibakcan bitmis hersey sonucta bebegin icin yapiyorsun herseyi oyle dusun bebeginin guvenligi onun daha iyi olmasi icin hersey dualarim seninle canim ben bisey almamistim yanima yani hastanenin verdigini giydim benden bisey istemediler

Canım gözün aydın. Bence iyi olmuş. Ben seni tanıyorum daha çok evhamlanacaktın o zaman. İyi olmuş evham süren kısalmış bence. Sen her ihtimale karşı bol çamaşır al yanına. Bir de bence pijama yerine gecelik daha kullanışlı sanırım hemen kalkmana izin olmaz. Sıyırıp sürgüye yaparsın. Bence diğeri zor olur bir de idrar olabilir. İnşallah iyi olacak canım bak bu yüzden iki bebeğini kaybettin. Bunu Allah'ın izniyle kucağına alacaksın. Dualarımız seninle. 2-3 takım gecelik al. Bir de sigorta belli olmaz yanına bir battaniye al. Mümkünse özel oda ayarlat canım.

ayyy canım çok ani olmuş önceden belli olsaydı ona göre hazılardın kendini bende geçenki randevuda tarih belli olsun diye çok ısrar ettim şimdi biraz rahatım günümü bekliyorum. zaten korkuyordun iyice panik olmuşsundur şimdi..ama öylede iyi oluyor çabucak atlatıyorsun anlamıyorsun gelip geçiyor.. 1gece yatacakmısın hastanede? ben özelde oldum ve olucam hiç bir şey almadım herşey oraya ait sadece yanımda 1 takım kıyafet çamaşır götürcem sen devlette olacaksın bilmiyorum ekstra bişey lazım olurmu en azından yanına çamaşır gecelik pişama falan al kolay giyebilcen şeyler olsun benim aklıma gelen bunlar başka gerekli şeyler varsa arkadaşlarda yazar. ayrıca hiç canın yanmıyor merak etme genel anesteziyle yapıldığı için gözlerini açtığında herşey bitmiş oluyor. sen kesme şekerini düşün sadece:97:
dualarımız seninle sende bizden duanı eksik etme senden sonra sıra bende hayırlısıyla atlatırız inşallah eve gelince yaz bize merak ederiz seni

canım 1 akşam kaldım ben hastanede. 2 pijama aldım yanıma, 3-4 tane çamaşır aldım. ben çok terledim yelpaze getirdi annem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…