- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.001
iyiyim canım sen nasılsın yorma kendini temizlikçi alırsın olmadı..ben çantamı hazırlıyorum bugün son eksikleri aldım emzik,emzik kutusu göğüs pedi vs..belim ağrıyo diye bıraktım şimdi valize tıkıştırmak kaldıDuru bebek nasılsın canım? Ben de yavaş yavaş iş yapıyorum. Doktor da normal hayatına devam et dedi. Arada kaldım. Ama evin hali harap...
canlarım kusura bakmayın yeni girdim eşimle eve size bir iyi bir kötü haberim var iyi haberim çok şükür bebegim saglıklı kötü haberimde doktor bam diye suratıma söylediyarın saat 9 gel yatışını yapalım dedi aç karnına gidicekmişim eşim serklaj setini bugün almaya gidicek hiç bu kadar erken beklemiyodum dikişi ben ne yapcam çok korkuyorum allahım yardımcım olsun kötü tarafı benim doktor yarın burda yok işi varmış gelebilirsem dedi gelicem ama dedi korkma emin ellerdesin dedi ben dedi elimi senin elinin üstünden çekmicem dedi mayıs 2 beklerken tarıh dikişi allah rızası için bana dua edinde dikişim iyi geçsin daha bir şey istemiyorum çok korkuyorum ameliyathanede yatırıp yapılıcak dikişi dualarınıza ihtiyacım var canımı yakmazlar degilmi birde giderken yanıma ne götüreyim dikiş attıranlar bana desinler ne almam lazım yanıma
canım 1 akşam kaldım ben hastanede. 2 pijama aldım yanıma, 3-4 tane çamaşır aldım. ben çok terledim yelpaze getirdi annem.
iyiyim canım sen nasılsın yorma kendini temizlikçi alırsın olmadı..ben çantamı hazırlıyorum bugün son eksikleri aldım emzik,emzik kutusu göğüs pedi vs..belim ağrıyo diye bıraktım şimdi valize tıkıştırmak kaldı
ben birde hazırlık olarak bu hafta serklajdan önce saçlarımı kestiricem kısacıksaçlarım uzun ve kıvırck bakımı zor oluyor banyoda 2saat onlarla uğraşıyorum öncekinde 2 hafta serklajlı yattım ama o 2haftada saçlarım keçeleşmişti resmen. hamileyken kestirilmez diyorlar (ömrü kısa olurmuş) ama kestircem öncekinde kestirmedim de ne oldu sonuç ortada.. kısacık yapcam erkek gibi yıkamak rahat olur
MaşallahKandırma kızımı yalancı emziklerle. Bol bol emzir...
O emzik işi zor millet gidiyor en iyi en pahalı emzikleri alıyor bebeler gidip bakkaldaki 1 liralık emzikleri tutuyorlar ya... Çok gülüyorum o zamanBenim görümceler verdirmemişlerdi oğluma... Buna belki kullanırım kısmet olursa...
ben birde hazırlık olarak bu hafta serklajdan önce saçlarımı kestiricem kısacıksaçlarım uzun ve kıvırck bakımı zor oluyor banyoda 2saat onlarla uğraşıyorum öncekinde 2 hafta serklajlı yattım ama o 2haftada saçlarım keçeleşmişti resmen. hamileyken kestirilmez diyorlar (ömrü kısa olurmuş) ama kestircem öncekinde kestirmedim de ne oldu sonuç ortada.. kısacık yapcam erkek gibi yıkamak rahat olur
Batıl aslında ama ben öncekinde kestirmiştim o yüzden yine de etkileniyor insan. Ama sende tutmamış. Saçma ama insan takılıyor işte. Ama serklajdan önce olması mantıklı. Güzel bir model yaparsın artık...
ne olur ne olmaz aldım bende en ucuzu nuk markaydı ondan aldım herkes öyle dediinşallah sütüm olsunda emziriyim bol bol canım..eşimi aradım doğuruyorum yetiş dedim ölüyodu panikten nerdesin 112 yi ara nasıl bağırıyo kahkaha atınca 5sn dondu sonrada sakın yapma dedi kalbim durcaktı diyo alıştırma yapıyorum dedim heheheeee..benimde evimin ince temizliğe ihtiyacı var ama annem gelsin ozaman kadında alırım yaparız beraber.sende izin gününde dinlensen daha iyi bence
Allah iyiliğini versin canım yaaa çok güldüm inaniyi işletmişsin eşini
ayy ne panik olmuştur ama
Allah o günleri görmeyi nasip ederse bende yapcam çok hoşuma gitti
görüceksin inşallah allahın izniyle canım yap yap evde durup durup gülüyorum çok komikti..ama bidaha yapmıycam geçekten olur bukezde adamı inandırmaya uğraşırım
:18::18::18::18: kızmayın ya eminim biliyorum hissediyorum deilim söz son 2 3 gün gelmedi testi yaptırcam .Canım kalınlaşma olması tam adet olmak üzere olduğumu da gösterebilirmiş 2 gün söz veriyorum sonra direk testt.Normalde o kadar tez canlıyımdır ki bu yaptığım hiç karekterime uygun deil ama diyorum ya biliyorumm olmadığımı doktora da öyle söyledim gülüştük onu bile ikna ettim olmadığıma bana müsade etti biraz beklemek için ama siz yiyeceksiniz beni ya :))).
Tubacımm görüyorumm seni canım senle yaşışmak için de can atıyorum valla :)) misafirim kalıcı ve hamile ilgilenmem gerekiyorr.Öpüyorum canımm bu gece başka hamişe randevum var
ne olur ne olmaz aldım bende en ucuzu nuk markaydı ondan aldım herkes öyle dediinşallah sütüm olsunda emziriyim bol bol canım..eşimi aradım doğuruyorum yetiş dedim ölüyodu panikten nerdesin 112 yi ara nasıl bağırıyo kahkaha atınca 5sn dondu sonrada sakın yapma dedi kalbim durcaktı diyo alıştırma yapıyorum dedim heheheeee..benimde evimin ince temizliğe ihtiyacı var ama annem gelsin ozaman kadında alırım yaparız beraber.sende izin gününde dinlensen daha iyi bence
vallahi ne bileyim canım ben öncede hiç inanmadım ama dediğin gibi etkilenip kestirmemiştim ama bakımı çok zor oluyor bu defa kestircem. 2ay önce kestirdim uzadılar bile 6ay içinde daha çok uzarlar.. ben kafaya koydum kararlıyım serklaj öncesini bekliyordum kestirmek için 2gün içinde hallederim...
ayy bilmiyorum bi süre alışamam zaten ama yapacak bişey yok kıvırck olduğu için daha hiç kısa kestirmedim hep uzundur bu defa değişik olacak.. aman yatarken ne modeli yapacağım ki.. 7/24 kremlerden sürüp şekil veririm olur..
merhaba canlar beni merak etmişsiniz kusuruma bakmayın...ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum Tarihi Bebeğin Adı Serklaj
derinsss Kız &Erkek 23.12.2010 Baris-Ecrin VAR
Edamecrin Kız 2010 Gözde VAR
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke VAR
Nuray Kız 20.03.2011 Özge VAR
Şafak Kız VAR
Ayer82 Erkek 21.04.2011 VAR
HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen Doğum Tarih Serklaj
Özlem Kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 Şuan yok..
melekceren 12.10.2011 Şuan yok..
elza81 Erkek 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
fadik nerelerdesin?? umuarım her şey dilediğin gibidir :44:Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Fadik 21 nisan
Regrete yaz sonu :97:
jorjet:97:
yeni hamilelerimiz varmış çok çok tebrik edrim...
rabbim tamamına erdirsin...
allah yardımcınız olsun...
canım anlıyoruz biz seni nasıl istiyorsan öyle yap en iyisini sen bilirsin ama sende bizi anla senden haber alamayınca merak ettik çook seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?