Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Duru bebek nasılsın canım? Ben de yavaş yavaş iş yapıyorum. Doktor da normal hayatına devam et dedi. Arada kaldım. Ama evin hali harap...
iyiyim canım sen nasılsın yorma kendini temizlikçi alırsın olmadı..ben çantamı hazırlıyorum bugün son eksikleri aldım emzik,emzik kutusu göğüs pedi vs..belim ağrıyo diye bıraktım şimdi valize tıkıştırmak kaldı

canım bencede ikiside iyi haber bukadar korkmana gerek yok uyuycan uyancan bitmiş hayırlısıı olsun dualarımız seninle..

canım 1 akşam kaldım ben hastanede. 2 pijama aldım yanıma, 3-4 tane çamaşır aldım. ben çok terledim yelpaze getirdi annem.

canım yelpaze iyi fikirmiş bende alayım yanıma hastane çok sıcak oluyor bende öncekinde çok terlemiştim annem kağıtlarla yellemişti.. bana da fikir oldu

Maşallah Kandırma kızımı yalancı emziklerle. Bol bol emzir...
O emzik işi zor millet gidiyor en iyi en pahalı emzikleri alıyor bebeler gidip bakkaldaki 1 liralık emzikleri tutuyorlar ya... Çok gülüyorum o zaman Benim görümceler verdirmemişlerdi oğluma... Buna belki kullanırım kısmet olursa...

ben birde hazırlık olarak bu hafta serklajdan önce saçlarımı kestiricem kısacık saçlarım uzun ve kıvırck bakımı zor oluyor banyoda 2saat onlarla uğraşıyorum öncekinde 2 hafta serklajlı yattım ama o 2haftada saçlarım keçeleşmişti resmen. hamileyken kestirilmez diyorlar (ömrü kısa olurmuş) ama kestircem öncekinde kestirmedim de ne oldu sonuç ortada.. kısacık yapcam erkek gibi yıkamak rahat olur

Batıl aslında ama ben öncekinde kestirmiştim o yüzden yine de etkileniyor insan. Ama sende tutmamış. Saçma ama insan takılıyor işte. Ama serklajdan önce olması mantıklı. Güzel bir model yaparsın artık...

ne olur ne olmaz aldım bende en ucuzu nuk markaydı ondan aldım herkes öyle dediinşallah sütüm olsunda emziriyim bol bol canım..eşimi aradım doğuruyorum yetiş dedim ölüyodu panikten nerdesin 112 yi ara nasıl bağırıyo kahkaha atınca 5sn dondu sonrada sakın yapma dedi kalbim durcaktı diyoalıştırma yapıyorum dedim heheheeee..benimde evimin ince temizliğe ihtiyacı var ama annem gelsin ozaman kadında alırım yaparız beraber.sende izin gününde dinlensen daha iyi bence

benim saçlarımda rengarenk valla ama annem kesinlikle kestirtmedi çok uzun değil zaten o yüzden idare ettim ama yıkamak açısından kısa daha iyi zaten yaz olcak rahat edersin canım..

vallahi ne bileyim canım ben öncede hiç inanmadım ama dediğin gibi etkilenip kestirmemiştim ama bakımı çok zor oluyor bu defa kestircem. 2ay önce kestirdim uzadılar bile 6ay içinde daha çok uzarlar.. ben kafaya koydum kararlıyım serklaj öncesini bekliyordum kestirmek için 2gün içinde hallederim...
ayy bilmiyorum bi süre alışamam zaten ama yapacak bişey yok kıvırck olduğu için daha hiç kısa kestirmedim hep uzundur bu defa değişik olacak.. aman yatarken ne modeli yapacağım ki.. 7/24 kremlerden sürüp şekil veririm olur..

Allah iyiliğini versin canım yaaa çok güldüm inan iyi işletmişsin eşini
ayy ne panik olmuştur ama
Allah o günleri görmeyi nasip ederse bende yapcam çok hoşuma gitti

Allah iyiliğini versin canım yaaa çok güldüm inan iyi işletmişsin eşini
ayy ne panik olmuştur ama
Allah o günleri görmeyi nasip ederse bende yapcam çok hoşuma gitti

görüceksin inşallah allahın izniyle canım yap yap evde durup durup gülüyorum çok komikti..ama bidaha yapmıycam geçekten olur bukezde adamı inandırmaya uğraşırım

olsun canım ilgilen sen misafirlerinle (2kişiler ya ilgi isterler) biz herzaman yazışırız hele birde gelirsen çıkartırız acısını...
bak bebek bebek demiyorum farkındasın dimi arkadaşlar daha çok baskı yapıyorlar tets yap diye sen her nekadar kesin yok desende bende şüpheleniyorum ve merak içinde bekliyorum ama sana bu konuda fazla bişey diyemiyorum ama varsa da inat ettiğin için yandın sen haberin olsun... o değil şimdi geleceksin buraya eşinin yanına yumurtlama günlerinde kaçacak hiç ihtimal olmayacak bundan sonra
neyse sana kolay gelsin iyi bak misafirlerine biz bekliyoruz burda seni

Canım hamilelikten mi progestan mı dün akşam 10.30 da yattım sabah 10'da evtelefonunyla kalktım. Meğer yanlış numarayı aramışlar. Telefon çalmasa kim bilir kaça kadar uyurdum. Temizlikçiler sabah 8 de geliyorlar burada. Ben de keyfime düşkünüm uykumdan olmak istemedim...

Eşin gerçekten korkmuştur. Yalancının mumu meselesi inanmaz artık sana....

Kıvırcık zor tabii. Kestir bak sen kestirmemişsin olmuş, ben kestirdim oldu. Bunun standardı yok. Rahatına bak canım...

merhaba canlar beni merak etmişsiniz kusuruma bakmayın...
önemli birşeyim yok her zamnki sıkıntılar işte...
biraz sonra daha uzun bir mesaj yazarım...

gamzecim ben adet oldum canım...
birde beni listeye yazma istersen bana biraz zamn verir ben yine gelemeyemeceğim...
inş döndüğümde direk hamile listesine girerim...

yeni hamilelerimiz varmış çok çok tebrik edrim...
rabbim tamamına erdirsin...
allah yardımcınız olsun...

KIZLAR ben bugün doktora gittim 4 mayıs serklaj yapılcak,öğleden sonra çıkarmışım ,serklaj sonrasında da ağır iş yapma yeter çalışabilirsin dedi,ama ben inatla rapor istedim.tamam dedi. şimdiye kadar anneme gidip yatmayı planlıyordum ama evdede geçirebilirim sanki kendimi yormadan ne dersiniz?

bide bugün 11 + 5 ve dr şu an çokerken ama erkeğe benziyo dedi , biraz (itiraf ededim çoook) hüzünlendim. kaybettiğim bebeğim kızdı bu kız olsaydı sanki onun yerine koyup acımı biraz hafifletecektim ama erkekolunca iki oğlumun arasında ölmüş bir kızım olacak hep , bide pişmanlıklarım hiç bitmeyecek keşke onda da dikiş attırsaydım, bundaki gibi özen gösterseydim vs.

neyse zaten kesin değilmiş drçok erken henüz dedi,en yakın arkadaşıma 12. haftada ekek dediler kızız oldu hayırlısı...(umutlarım devam ediyor yani:)))

uzun zaman oldu kk ya gelmeyeli...
aslında yine girmemeği düşünüyordum ama özel mesaj gelince mail adresime özel mesaj aldınız diye uyarı geliyor...
mesaj da ne yazdığını göremiyorum ama beni merak ettiğinizi anladım ve gireğimde merak etmeyesiniz dedim...
benim burda hiç kimseyle sorunum yok hatta çok sevdiğim arkadaşlar var...
en son mesaj yazdığımda eşimle tartışmıştık ve kafam çok bozuktu girmek istemedim...
daha sonrada biraz buradan uzaklaşmaya alışınca artık bırakayım dedim...
inannın başlarda çok zor oldu kim ne yapıyor herkes iyimi diye hep merak ediyordum....
ben hiç aralıksız buraya (kk)2.5 yılımı verdim...
çok zaman geçirdim burada ve bana hep morel oldu...
en acı günümü bile allahın izniyle kk sayesinde daha çabuk atlattım...
gördümki hayatta acı çeken birtek ben değilim...

ama artık kk bana ilaç olmuyor....
buraya takılarak kendimi daha fazla üzüyorum...
bu yüzden ben yine gelmeyeceğim beni merak etmeyin canlarım
üyeliğimi sildirmiyorum belki ilerde yine dönerim...
inanın geçmişi bile okumadım girer girmez ağladım zaten...
burası benim için çok önemliydi geçmişide okuyup az daha kalırsam ayrılması zor olucak...

şunuda söyleyeyim eşimle ciddi bir sorunumuz yok her zaman ki şeyler artık benim gözüme çok batıyor...ama ben büyütüyorum galiba...
biraz daha ılımlı olmaya çalışacağım...

canım anlıyoruz biz seni nasıl istiyorsan öyle yap en iyisini sen bilirsin ama sende bizi anla senden haber alamayınca merak ettik çook seni

sağolun canlarım....
sizide anlıyorum bende arada gelmek istiyorum ama o zamnda kopamıyorum...
ve bazen burasıda bana çok acı veriyor...

bana birşey sormak isteyen bana özel mesaj atsın...
o zamn cevaplarım inş...
zaten bende tamamen terk etmiyorum seyrekte olsa arada gelirim....
sizleri seviyorum...
rabbim yar ve yardımcınız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…