- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.021
merhaba canlar beni merak etmişsiniz kusuruma bakmayın...
önemli birşeyim yok her zamnki sıkıntılar işte...
biraz sonra daha uzun bir mesaj yazarım...
gamzecim ben adet oldum canım...
birde beni listeye yazma istersen bana biraz zamn verir ben yine gelemeyemeceğim...
inş döndüğümde direk hamile listesine girerim...
yeni hamilelerimiz varmış çok çok tebrik edrim...
rabbim tamamına erdirsin...
allah yardımcınız olsun...
KIZLAR ben bugün doktora gittim 4 mayıs serklaj yapılcak,öğleden sonra çıkarmışım ,serklaj sonrasında da ağır iş yapma yeter çalışabilirsin dedi,ama ben inatla rapor istedim.tamam dedi. şimdiye kadar anneme gidip yatmayı planlıyordum ama evdede geçirebilirim sanki kendimi yormadan ne dersiniz?
bide bugün 11 + 5 ve dr şu an çokerken ama erkeğe benziyo dedi , biraz (itiraf ededim çoook) hüzünlendim. kaybettiğim bebeğim kızdı bu kız olsaydı sanki onun yerine koyup acımı biraz hafifletecektim ama erkekolunca iki oğlumun arasında ölmüş bir kızım olacak hep , bide pişmanlıklarım hiç bitmeyecek keşke onda da dikiş attırsaydım, bundaki gibi özen gösterseydim vs.
neyse zaten kesin değilmiş drçok erken henüz dedi,en yakın arkadaşıma 12. haftada ekek dediler kızız oldu hayırlısı...(umutlarım devam ediyor yani:)))
sağolun canlarım....
sizide anlıyorum bende arada gelmek istiyorum ama o zamnda kopamıyorum...
ve bazen burasıda bana çok acı veriyor...
bana birşey sormak isteyen bana özel mesaj atsın...
o zamn cevaplarım inş...
zaten bende tamamen terk etmiyorum seyrekte olsa arada gelirim....
sizleri seviyorum...
rabbim yar ve yardımcınız olsun....
KIZLAR ben bugün doktora gittim 4 mayıs serklaj yapılcak,öğleden sonra çıkarmışım ,serklaj sonrasında da ağır iş yapma yeter çalışabilirsin dedi,ama ben inatla rapor istedim.tamam dedi. şimdiye kadar anneme gidip yatmayı planlıyordum ama evdede geçirebilirim sanki kendimi yormadan ne dersiniz?
bide bugün 11 + 5 ve dr şu an çokerken ama erkeğe benziyo dedi , biraz (itiraf ededim çoook) hüzünlendim. kaybettiğim bebeğim kızdı bu kız olsaydı sanki onun yerine koyup acımı biraz hafifletecektim ama erkekolunca iki oğlumun arasında ölmüş bir kızım olacak hep , bide pişmanlıklarım hiç bitmeyecek keşke onda da dikiş attırsaydım, bundaki gibi özen gösterseydim vs.
neyse zaten kesin değilmiş drçok erken henüz dedi,en yakın arkadaşıma 12. haftada ekek dediler kızız oldu hayırlısı...(umutlarım devam ediyor yani:)))
benimde bir kızım var ölen oğlumdu şimdi yine kızım olucak sağlıklı sıhhatli olsun yeter.insan üzülmüyor değil ama takdiri ilahi olan oldu.keşkeler her zaman oluyor malesef son pişmanlıklar fayda etmiyor.
canlarım kusura bakmayın yeni girdim eşimle eve size bir iyi bir kötü haberim var iyi haberim çok şükür bebegim saglıklı kötü haberimde doktor bam diye suratıma söylediyarın saat 9 gel yatışını yapalım dedi aç karnına gidicekmişim eşim serklaj setini bugün almaya gidicek hiç bu kadar erken beklemiyodum dikişi ben ne yapcam çok korkuyorum allahım yardımcım olsun kötü tarafı benim doktor yarın burda yok işi varmış gelebilirsem dedi gelicem ama dedi korkma emin ellerdesin dedi ben dedi elimi senin elinin üstünden çekmicem dedi mayıs 2 beklerken tarıh dikişi allah rızası için bana dua edinde dikişim iyi geçsin daha bir şey istemiyorum çok korkuyorum ameliyathanede yatırıp yapılıcak dikişi dualarınıza ihtiyacım var canımı yakmazlar degilmi birde giderken yanıma ne götüreyim dikiş attıranlar bana desinler ne almam lazım yanıma
benimde bir kızım var ölen oğlumdu şimdi yine kızım olucak sağlıklı sıhhatli olsun yeter.insan üzülmüyor değil ama takdiri ilahi olan oldu.keşkeler her zaman oluyor malesef son pişmanlıklar fayda etmiyor.
Canım bebişinin erkek olmasına hüzünlenmiş olabilirsin ama zamanla geçer bu hüzün, sağlıklı bir doğsun da, onu öperken koklarken cinsiyeti senin için hiç farketmez. Hoş bende böyle diyorum ama benimde ilk kaybettiğim evladım kızdı ve bununda kız olması istiyorum, daha da cinsiyetini görmedim. Hepimiz için hayırlısı olsun...
Crameren serklajını kim yapacak?
evet tabiki önemli olan sağlıklı olması, zaten normelde iki kız ,iki oğlan önemli değil normel gebelikler yaşasam yani bu sıradan ikinci gebeliğim olsa öle önemsemezdim,ama arada kızımla ilgili bir sürü hayaller kurmuştum 24 hafta sonra bi anda elimden uçunca çok yıkıldım,kız olsa bunları unuturdum,inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebeklerimizi hepimiz.
canım özelden minimini ile görüştük,ben Ali Fuat Bey'i çok bekliyoruz diye istememiştim ama bugün gittim not aldılar bekletilmiyecek diye falan hem fiyatta 350 lira dediler uygun geldi. Ali Fuat By'e gidicem artık.
sağolun canlarım....
sizide anlıyorum bende arada gelmek istiyorum ama o zamnda kopamıyorum...
ve bazen burasıda bana çok acı veriyor...
bana birşey sormak isteyen bana özel mesaj atsın...
o zamn cevaplarım inş...zaten bende tamamen terk etmiyorum seyrekte olsa arada gelirim....
sizleri seviyorum...
rabbim yar ve yardımcınız olsun....
Bua arada Ceylinirem de geçen perşembe doktora gidecekti. Bir daha ses çıkmadı. İnşallah olumsuz birşey yoktur.:44::26:
bende sabahları kalkmayı hiç sevmiyorum o yüzden 9.30 diye tembihliyorum sende öyle yap bence kendin yapma dinlen bol bol canım..Canım hamilelikten mi progestan mı dün akşam 10.30 da yattım sabah 10'da evtelefonunyla kalktım. Meğer yanlış numarayı aramışlar. Telefon çalmasa kim bilir kaça kadar uyurdum. Temizlikçiler sabah 8 de geliyorlar burada. Ben de keyfime düşkünüm uykumdan olmak istemedim...
Eşin gerçekten korkmuştur. Yalancının mumu meselesi inanmaz artık sana....
Kıvırcık zor tabii. Kestir bak sen kestirmemişsin olmuş, ben kestirdim oldu. Bunun standardı yok. Rahatına bak canım...
canım seni merak etmiştik inşallah toparlanıp dönersin bende bir dönem girmemiştim çok zor oluyor alışınca ama iyide geliyor..güzel haberlerle tekrar gelmeni bekliyoruz allaha emanet ol canım..merhaba canlar beni merak etmişsiniz kusuruma bakmayın...
önemli birşeyim yok her zamnki sıkıntılar işte...
biraz sonra daha uzun bir mesaj yazarım...
gamzecim ben adet oldum canım...
birde beni listeye yazma istersen bana biraz zamn verir ben yine gelemeyemeceğim...
inş döndüğümde direk hamile listesine girerim...
ben canım giriyorum bakıyorum yazmaya bu ara fırsatım olmadı biraz zor geçiyor hamilelik üstten ultrasyonla gözükmedi kese alttan bakmama izin verirmisin dedi doktor allttan baktı daha ufaktı bu hafta büyümüştür inş.cumartesi tekrar gideceğim.kasıklarımdaa yoğun ağrım oldugunu söledim normal dedi şimdide kabızlık çekiyorum aradım ilaç ismi verdi bakalım cumartesiyi bekliyorum çok endişeleniyorum inş hersey yolunda gider....:44::44::44::44::44:
sıkıntımın sebebi ve endişemin suyu için dr.un daha iyi olabilir demesi. daha önceki gebeliğimde yavaş yavaş azalmaya başlamıştı. korkuyorum o nedenle.
ben 3.hedefime ulaştım 28...32...36rabbim hepinize göstersin inşallahhhh umarım kucağımdada görürüm kızımı dua edin bize..durucum nezaman istersen gel annecim keyfine kalmış artık diyoruuuuum..
aminn canım inşallah göreceksiniz ben çok inanıyorum buna..doğum hakkında fikrim sürekli değişiyor çok düşünmüyorum kısmette ne varsa o artık bebiş dönmüş normal doğuma uygun açıklığım güzel olursa deniycem galiba ama zorlanırsam dr söyledim riske atmıycak sezeryana alıcak,alnımıza ne yazıldıysa artık rabbim bilir teslimiyetçiyim..ahh ne güzelallah hepimize o haftaları göstersin sağlıkla .... duru sağlıkla gelsinde beklersin artık annesi bebişini :97: doğumu nasıl düşünüyorsun ??
arkadaslar merhaba
daha once yazmistim hatirladinizmi bilemiyorum serklaj hakkinda danismitim size.bugun dr a gittik cok sukur hersey yolunda bebegim de 5 gun buyuk cikti normalinden yani 11+3 is suan.insallah hepimizin sonuna kadar herseyimiz yolunda gider ve saglikla kucaklariz bebeklerimizi.
simdi geleyim esas konuya bugun yeniden gorustuk serklaj konusunu normal hamileligimi takip eden drumla rahmi olctu ve 4 cm cikti.kesinlikle gerek yok serklaja sana bunu kim soyledi dedi yani yaptirmalisin diye.zaten onunda cok riskleri var dedi ve zaten bildigim riskleri siraladi bana.ve sen daha onceki bebegini enfeksionda kaybetmissin rahim acilmasiyla alakasi yok dedi.
simdi size sorum bu olcu yeterlimi daha bilgilisiniz bu konuda ne yapmaliyim yardimci olurmusunuz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?