Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canım seni gerçekten anlıyoruz. Eşlerle sıkıntılar oluyor ara ara. Canım bu ayın senin için ne kadar önemli olduğunun farkındaydım. Allah tez zamanda inşallah seni de bu listede görmeyi nasip eder.

yeni hamilelerimiz varmış çok çok tebrik edrim...
rabbim tamamına erdirsin...
allah yardımcınız olsun...

Sağ olasın...

Hayırlısı inşallah. Zaten okullar kapanacak nasıl olsa. Rapor niye vermezler ki?

Canım üyeliğini iptal ettirmemene sevindim. Özelden arasıra atarız. Gerçekten insan buraya bağlanıyor. Sen istediğin zaman biz buradayız... İyi bak kendine... Arada da olsa yaz canım...

Bua arada Ceylinirem de geçen perşembe doktora gidecekti. Bir daha ses çıkmadı. İnşallah olumsuz birşey yoktur.:44::26:

benimde bir kızım var ölen oğlumdu şimdi yine kızım olucak sağlıklı sıhhatli olsun yeter.insan üzülmüyor değil ama takdiri ilahi olan oldu.keşkeler her zaman oluyor malesef son pişmanlıklar fayda etmiyor.

Başın sağolsun. Allah bir daha yaşatmasın...

Paşam şimdiden geçmiş olsun, inşallah ameliyatın sorunsuz bir şekilde son bulur. Yarın bizi habersiz bırakma. Bende cumartesi gideceğim doktora ve ondan sonra da serklaj yapılacak.Hepimiz için hayırlısı olsun...

Selen_k uzun zamandır gelmiyorsun, nerelerdesin? İnşallah iyisindir.

Canım bebişinin erkek olmasına hüzünlenmiş olabilirsin ama zamanla geçer bu hüzün, sağlıklı bir doğsun da, onu öperken koklarken cinsiyeti senin için hiç farketmez. Hoş bende böyle diyorum ama benimde ilk kaybettiğim evladım kızdı ve bununda kız olması istiyorum, daha da cinsiyetini görmedim. Hepimiz için hayırlısı olsun...

evet tabiki önemli olan sağlıklı olması, zaten normelde iki kız ,iki oğlan önemli değil normel gebelikler yaşasam yani bu sıradan ikinci gebeliğim olsa öle önemsemezdim,ama arada kızımla ilgili bir sürü hayaller kurmuştum 24 hafta sonra bi anda elimden uçunca çok yıkıldım,kız olsa bunları unuturdum,inşallah sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebeklerimizi hepimiz.

Crameren serklajını kim yapacak?

canım özelden minimini ile görüştük,ben Ali Fuat Bey'i çok bekliyoruz diye istememiştim ama bugün gittim not aldılar bekletilmiyecek diye falan hem fiyatta 350 lira dediler uygun geldi. Ali Fuat By'e gidicem artık.

Canım öğrendiğin bilgileri paylaşırsın. Eşim bilgisayarda bu akşam yokum. Öpüyorum sizleri...

Fadikkk yaaa sen benim için çok özelsin en acılı günlerimde bana destek oldun gönlüm seni hep burda görmek, senden haber almak arasıra dertleşmek istiyor.Ama burda benim ne istediğim değil senin ne hissettiğin önemli eğer burası sana iyi gelmiyorsa ve mutsuz ediyorsa diyebileceğim hiçbir şey yok umarım bir gün bizi özler ve geri dönersin ben seni çok özleyeceğim ((.Sen duygularını yazınca uzun zamandan sonra yine gözümden yaş geldi burda hiç kimsenin artık mutsuz olmasını istemiyorum en kısa sürede mutluluğu yakalayacağına çok eminimm.Mutlu,sağlıklı,huzur dolu günlerde buluşmak üzere tatlı arkadaşımm ....

Canım benim, bize bir daha yazdığında güzel haberlerle döneceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum.Dualarım ve güzel dileklerim tüm kalbimle seninle, umarım sakin olur stres yapmazsın seni kocamannn öpüyor kucaklıyorumm tombişimmm

Bua arada Ceylinirem de geçen perşembe doktora gidecekti. Bir daha ses çıkmadı. İnşallah olumsuz birşey yoktur.:44::26:

ben canım giriyorum bakıyorum yazmaya bu ara fırsatım olmadı biraz zor geçiyor hamilelik üstten ultrasyonla gözükmedi kese alttan bakmama izin verirmisin dedi doktor allttan baktı daha ufaktı bu hafta büyümüştür inş.cumartesi tekrar gideceğim.kasıklarımdaa yoğun ağrım oldugunu söledim normal dedi şimdide kabızlık çekiyorum aradım ilaç ismi verdi bakalım cumartesiyi bekliyorum çok endişeleniyorum inş hersey yolunda gider....:44::44::44::44::44:

bende sabahları kalkmayı hiç sevmiyorum o yüzden 9.30 diye tembihliyorum sende öyle yap bence kendin yapma dinlen bol bol canım..

canım hayırlısı olsun inşallah sorunsuz atlatıcaksın..banada ilk erkek dedi sonra kız kayıplarım erkekti çok üzüldüm eşim kızdı kendime getirdi beni yaşamasını geçtik sağlığını geçtik cinsiyetmi dedi haklydı..ve inan şuan bende çok anlamsız bulunuyorum o üzüntümü kızıma okadar bağlandımki...sakın üzülme rabbim kokularını duyurunca herşey geçecek unutulmuycak ama hafifliycek..hem daha çok erken dur bakalım belkide kızdır..

ANNE VE BEBEKLERİMİZ
Adı Cinsiyeti Doğum Tarihi Bebeğin Adı Serklaj
derinsss Kız &Erkek 23.12.2010 Baris-Ecrin VAR
Edamecrin Kız 2010 Gözde VAR
yaren Kız 20.02.2011 Sezin VAR
Güldenaz Kız VAR
Tatlışoğlu Kız 03.03.2011 İlke VAR
Nuray Kız 20.03.2011 Özge VAR
Şafak Kız VAR
Ayer82 Erkek 21.04.2011 VAR

HAMİLELERİMİZ
Adı Cinsiyeti Beklenen Doğum Tarih Serklaj
Özlem Kız 03.05.2011( DENİZ ) Var …
Eylem Kız 25.05.2011(DURU ) Yok..
Ardatuana Kız 13.06.2011(AZRA ) Var..
Elifce Kız 23.06.2011(ELA ) Var..
Mavinilay Kız 06.08.2011 Var
selen_k Kız 02.09.2011 Var ..
Samyeli Erkek 22.09.2011 Var..
minimini Kız 25.09.2011 Var..
gamze81 Erkek 27.09.2011 Yok ..
Tugbacozar Erkek 10.10.2011 Şuan yok..
melekceren 12.10.2011 Şuan yok..
elza81 Erkek 15.10.2011 Yok ..
Paşam 31.10.2011 Şuan yok.
Crameren 04.11.2011 Şuan yok.
tuubaaoz 13.11.2011 Şuan yok.
Chnb 17.12.2011 Şuan yok.
ceylinirem 19.12.2011 Şuan yok.

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Kullanıcı adı Müjdeyi Vereceği Tarih
Regrete yaz sonu :97:
jorjet :97:

canım seni merak etmiştik inşallah toparlanıp dönersin bende bir dönem girmemiştim çok zor oluyor alışınca ama iyide geliyor..güzel haberlerle tekrar gelmeni bekliyoruz allaha emanet ol canım..

inşallah herşey yolundadır canım dua edicez kızımla sana..kabız için kayısı suyu dene yada aç karnına kurusunu ye üstüne ılık su iç işe yarıyor..haber ver muhakkak cumartesi bize..

sıkıntımın sebebi ve endişemin suyu için dr.un daha iyi olabilir demesi. daha önceki gebeliğimde yavaş yavaş azalmaya başlamıştı. korkuyorum o nedenle.

tatlım aynı sıkıntı bende de var bende kızımın suyumun bitmesi yüzünden kaybettim seni cok iyi anlıyorum endişelerimiz aynı

bence dr nasıl uygun görüyorsa onu yap tatlım gerekirse hastanede gecir günlerini..ne olursa olsun hiç üzülme inan ilk başta kötü oluyor ama bebişin büyüdükce bunuda sahipleniyorsun evlat evlattır allah sağlığıyla kavuştursun... benim de ilk kaybım kızdı bu erkek kardeşi ecrenimin

ben 3.hedefime ulaştım 28...32...36rabbim hepinize göstersin inşallahhhh umarım kucağımdada görürüm kızımı dua edin bize..durucum nezaman istersen gel annecim keyfine kalmış artık diyoruuuuum..

ben 3.hedefime ulaştım 28...32...36rabbim hepinize göstersin inşallahhhh umarım kucağımdada görürüm kızımı dua edin bize..durucum nezaman istersen gel annecim keyfine kalmış artık diyoruuuuum..

ahh ne güzel allah hepimize o haftaları göstersin sağlıkla .... duru sağlıkla gelsinde beklersin artık annesi bebişini :97: doğumu nasıl düşünüyorsun ??

arkadaslar merhaba
daha once yazmistim hatirladinizmi bilemiyorum serklaj hakkinda danismitim size.bugun dr a gittik cok sukur hersey yolunda bebegim de 5 gun buyuk cikti normalinden yani 11+3 is suan.insallah hepimizin sonuna kadar herseyimiz yolunda gider ve saglikla kucaklariz bebeklerimizi.

simdi geleyim esas konuya bugun yeniden gorustuk serklaj konusunu normal hamileligimi takip eden drumla rahmi olctu ve 4 cm cikti.kesinlikle gerek yok serklaja sana bunu kim soyledi dedi yani yaptirmalisin diye.zaten onunda cok riskleri var dedi ve zaten bildigim riskleri siraladi bana.ve sen daha onceki bebegini enfeksionda kaybetmissin rahim acilmasiyla alakasi yok dedi.

simdi size sorum bu olcu yeterlimi daha bilgilisiniz bu konuda ne yapmaliyim yardimci olurmusunuz lutfen

ahh ne güzel allah hepimize o haftaları göstersin sağlıkla .... duru sağlıkla gelsinde beklersin artık annesi bebişini :97: doğumu nasıl düşünüyorsun ??
aminn canım inşallah göreceksiniz ben çok inanıyorum buna..doğum hakkında fikrim sürekli değişiyor çok düşünmüyorum kısmette ne varsa o artık bebiş dönmüş normal doğuma uygun açıklığım güzel olursa deniycem galiba ama zorlanırsam dr söyledim riske atmıycak sezeryana alıcak,alnımıza ne yazıldıysa artık rabbim bilir teslimiyetçiyim..

canım pıhtılşma topiğinden biliyorum zaten seni.. erken dönem de kaybın vardı en büyüğü kaç haftaydı cm güzel ama erken dönemde yapılanın çokta riski yok bence benim 22.haftada anlaşıldı yapmadı dr hep yattım o daha zor bence..yaptır derim ben ama sen bilirsin..enfeksiyon açısından uyanık olursun tahlil yaptırırsın su içersin serum taktırırsın serklajda olursa daha güvende olursunuz sanki..bebişinede maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…