- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.041
tatlım aynı sıkıntı bende de var bende kızımın suyumun bitmesi yüzünden kaybettim seni cok iyi anlıyorum endişelerimiz aynı
aminn canım inşallah göreceksiniz ben çok inanıyorum buna..doğum hakkında fikrim sürekli değişiyor çok düşünmüyorum kısmette ne varsa o artık bebiş dönmüş normal doğuma uygun açıklığım güzel olursa deniycem galiba ama zorlanırsam dr söyledim riske atmıycak sezeryana alıcak,alnımıza ne yazıldıysa artık rabbim bilir teslimiyetçiyim..
canım pıhtılşma topiğinden biliyorum zaten seni.. erken dönem de kaybın vardı en büyüğü kaç haftaydı cm güzel ama erken dönemde yapılanın çokta riski yok bence benim 22.haftada anlaşıldı yapmadı dr hep yattım o daha zor bence..yaptır derim ben ama sen bilirsin..enfeksiyon açısından uyanık olursun tahlil yaptırırsın su içersin serum taktırırsın serklajda olursa daha güvende olursunuz sanki..bebişinede maşallahh
idolumsun... 28,32,36 allah sana daha da güzel zamanları nasip etsin. sizde serklaj yokmuş. tespit edildiğinde acil bir durumda mıydınız rutın kontrol de mi fark edildi.
canım sağol sizlerde görüceksiniz inşallahhh..benimde bu topicte idollerim vardı uğurlu gelsin sanada inşallah..benim 22.haftamda detaylı usg de kısaldığı tespit edildi fakat dr dikiş atmak istemedi risklerinden dolayı sonra kasılmalarım bel ağrılarım oluyodu kısala kısala 1.2 ye kadar düştü ama hep yattım yeni yeni ayaklandım artık..
daha önce kayıplarınız var mı? ilk gebelik mi? hiç bir şey yokken bir anda düştü yani.
ben uğurlu geleceğine eminim. doğunca üstüne kocaman bir nazar bocuğu koyarak avatarın yaparsın. bizde moral buluruz.
canım benim 8-9 haftalık 3 kaybım var histeroskopi ile septum alındı rahimden dr um ara ara bakıyordu birden kısalmamıştır bence karından çok farkedilmiyor vajinal bakınca gördü..verdiğin bilgiler çok hoş bence balık yağı alma omega hapları var içimi daha kolay ondan al ben kullanmadım şimdi alsam doğuma kadar faydası olurmu acaba?
özellilkle son 3 ay dedi zaten. bence al o seninle daha 1 ay daha kalacak bence.
canim ben hatirlayamadim seni ama evet pihtilasma topiginede giriyorum ve suna igen ve hap kullaniyorum kan sulandirici sende kullaniyormusun?canim ilk uc dusugum ilk haftalarda oluyordu kalp atisini hic gormemistik onlarda daha sonra pihtilasma tespit edildi 4.hamileligimde ignelere basladik 23+2ye kadar ise yaramisti oglum enfeksion yuzunden dogdu yani serklajda hala kararsizim birde drum dun oyle diyince.bir dra daha danisicam bakalim o ne diyecek zaten her kaontrolumde olcturucem insallah normali kac olmali ve riskin baslamasi kac cm de oluyoraminn canım inşallah göreceksiniz ben çok inanıyorum buna..doğum hakkında fikrim sürekli değişiyor çok düşünmüyorum kısmette ne varsa o artık bebiş dönmüş normal doğuma uygun açıklığım güzel olursa deniycem galiba ama zorlanırsam dr söyledim riske atmıycak sezeryana alıcak,alnımıza ne yazıldıysa artık rabbim bilir teslimiyetçiyim..
canım pıhtılşma topiğinden biliyorum zaten seni.. erken dönem de kaybın vardı en büyüğü kaç haftaydı cm güzel ama erken dönemde yapılanın çokta riski yok bence benim 22.haftada anlaşıldı yapmadı dr hep yattım o daha zor bence..yaptır derim ben ama sen bilirsin..enfeksiyon açısından uyanık olursun tahlil yaptırırsın su içersin serum taktırırsın serklajda olursa daha güvende olursunuz sanki..bebişinede maşallahh
canım ben kullanamıyormuşum kan pıhtılaşması var iğne vuruyorum bunun için kullanmayın diyor..chnb canım aklında olsun sende kullanmıycan omega haplarını zararlıymış
Canım sağ ol. Balık yağı hapı kullanayım mı sence?[/QUOT
balık yağı kan sulandırıyomuş. o nedenle miki side kullanılmamsı gerekli. zaten iğne alıyosunuz ya fazlası mı oluyor acaba
Canım sağ ol. Balık yağı hapı kullanayım mı sence?[/QUOT
balık yağı kan sulandırıyomuş. o nedenle miki side kullanılmamsı gerekli. zaten iğne alıyosunuz ya fazlası mı oluyor acaba
Evet doktora sormak lazım. Bu iğne işi beni çok sarstı. Öncekilerde böyle bir şey bilmiyordum ve biri ite kaka 38. haftada doğdu. Biri malesef 25. haftada. Bu kadar ileri haftalara dayanabilir miydi bebeklerim pıhtılaşma problemim olsaydı? Acaba sonradan mı oluştu bu sorun?
aminn canım inşallah göreceksiniz ben çok inanıyorum buna..doğum hakkında fikrim sürekli değişiyor çok düşünmüyorum kısmette ne varsa o artık bebiş dönmüş normal doğuma uygun açıklığım güzel olursa deniycem galiba ama zorlanırsam dr söyledim riske atmıycak sezeryana alıcak,alnımıza ne yazıldıysa artık rabbim bilir teslimiyetçiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?