- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.141
canıımmm hoşgelmişsinn buluşabildik sonunda... gerçi sen beni heryerde buluyorsun artık
Evet bulurumm yakalarımm :13::13:.
Ama biraz çıkmak zorundayımmmüsait olunca giricem yinee
işşallah canım herşey gönlümüze göre olur inan korkuyodum ama artık korkumu yendim giricem ameliyathaneye babalar gibi çıkıcam güçlü safinazım benne şans canım yaaa koca hastanede aynı yatak pes doğrusu... ama korkunu güzel yenmişsin çok taktir ettim seni bebişin için herşeye katlanırsın fedakar annesin sen...
bilmiyorum canım ben cuma günü 2li test için gidicem ozamn ayrıntıları nasıl gideceğimi kaçta gideceğimi söyler ama herhalde 9da hastanede olurum... 1gece yatacakmısın hastanede.. crameren de çarşamba olacakmış öğleden sonra çıkacakmış
sorma beben doktor soruyo ne hastalıgın var bende panik atagım var dedim ondan bir şey olmaz korkma dediZor bir gün olmuş ama maşallah panik atak filan hepsini yendin maşallah... Haftaya güzel haberlerini bekleyeceğiz. Dinlen bol bol...
bende senden güzel haberler bekliyordumda neyseMaşallah canım size hep böyle güzel haberler bekliyoruzz sizden
Bence başka bir doktor görüşü daha al,biraz önce başka bir arkadaşımız da yazmış herşey normal hiiç bir sorun yok isterseniz yapalım demişler şimdi sadece dikiş tutuyormuş.İnşallah doktorunun dediği doğrudur ama ben olsam birkaç doktordan daha görüş alırdım.Bizi habersiz bırakma geli,şmeleri yaz lütfen.
Chnb,canım benim geçen gittiğim doktora pıhtılaşmayla ilgili soru sordum bana çok yakın bir arkadaşının çok sağlıklı bir çocuk doğurduktan sonra 2. bebeğinde bu sorunun çıktığını bebeği kaybettiğini, test yapıldığında pıhtılaşma problemi çıktığını sonraki hamileliğinde iğne yaparak bebeğini kucağına aldığını söyledi ilk bebek için allah korumuş dedi yani bu sorunla sağlıklı bebek doğurup sonraki hamileliğinde sorun yaşanabiliyormuş.
Tubaa canım benimde bağışıklığım yok.Bildiğim kadarıyla bu şu demek bugüne kadar vicudumuz bu mikropla karşılaşmamış.Ve bu nedenle nasıl yıkandığına emin olmadığımız çiğ sebzeleri yememiz meyve sebzeleri bir süre sirkeli suda bekletmemiz ve çiğ et balık gibi şeyleri ellediğin zaman ellerini çok iyi yıkamak gerekiyor yani bana söyleneden hatırladığım ellememen deil elledikten sonra parazit taşıma ihtimallerine karşı ellerini çok iyi dezenfekte etmen gerekiyorr.
Burda sadece dikiş tutmasına rağmen zamanında doğum yapan bir sürü arkadaşımız.Yatarak sadece yemek ve wc ve banyo için kalktıklarını biliyorum.İnşallah sorunsuz ve zamannında bebeğini kucağına alırsınn.
Canım ya olsa bitse iyi olurdu tabi ama sağlığın herşeyden önemli.Ptesi ni bekliycez artık sende bu arada bol bol dinlen bebişle kendine iyi bakk canımm
sen geliyorsun ben gidiyorum, ben geliyorum sen gidiyorsun paşam gibi yakında isyan edicem artık:84::84: Neyse canım şaka bi tarafa sen bak işine ben öğrendim artık sınırsız yaa
canım misafirler oğlanla oynuyor. Tek kaldın birazdan kalkarlar herhalde arada bakayım dedim. Pilav üzerine türkiyedeki pirinç üretimi hakkında muhabbet devam ediyor...
Durucum bebekim nasılsın bebem
kan tahlilleri çıktıda bazıları yüksek neden acaba HAMİLELİKTEN OLABİLİRMİ
canım öncelikle sizlerle tanışdıgım için teşekür ederim tabiki benide aranıza aldıgınız için banada bir kardeşiniz olarak bagrınıza bastıgınızın için teşekür ederimmuhteşem sülümanı izliyoduk reklamlarda bakıp çıktım canım yeni gördüm..hamilelikte değişiyor birazda nelerin yükseldiği önemli dr bakmadımı bişey olsa söylerdi canım sana önemli değildir herhalde..p.tesine kaldı demek serklaj olsun geç olsun güç olmasın derler alıştırma oldu sana korkularını yenmişsin hem tebrikler..
Aaaa herkesler burda.Yarın kan testine gidiyorumm bu kadar eminim dedim ama bugün psikolojik mi bilmiyorum kendimden bende şüpelenmeye başladım.Bu kadar teste rağmen kanda çıkarsa pes diycem %5 beni buldu yarın test çıkınca hemen yazarım bende gerçek sonucu alıym da yoksa hemen ilaca başlarım artık.
merhabalar
dün dr kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür..cumartesi 25 haftamız bitiyor..rahim boyumuz 5cm çıktı..çok şaşkın ve çok sevinçliyim..Maaşallah bu sefer iyi gidiyor..ilk kızımda bu haftalarda 2.5 cm deydi..İnşallah sonuna kadar sorunsuz devam ederiz..
Allahım hepimizin gönlüne göre versin..
muhteşem sülümanı izliyoduk reklamlarda bakıp çıktım canım yeni gördüm..hamilelikte değişiyor birazda nelerin yükseldiği önemli dr bakmadımı bişey olsa söylerdi canım sana önemli değildir herhalde..p.tesine kaldı demek serklaj olsun geç olsun güç olmasın derler alıştırma oldu sana korkularını yenmişsin hem tebrikler..
merhabalar
dün dr kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür..cumartesi 25 haftamız bitiyor..rahim boyumuz 5cm çıktı..çok şaşkın ve çok sevinçliyim..Maaşallah bu sefer iyi gidiyor..ilk kızımda bu haftalarda 2.5 cm deydi..İnşallah sonuna kadar sorunsuz devam ederiz..
Aaaa herkesler burda.Yarın kan testine gidiyorumm bu kadar eminim dedim ama bugün psikolojik mi bilmiyorum kendimden bende şüpelenmeye başladım.Bu kadar teste rağmen kanda çıkarsa pes diycem %5 beni buldu yarın test çıkınca hemen yazarım bende gerçek sonucu alıym da yoksa hemen ilaca başlarım artık.
canım sülümanımı seyrediyon ben burda bekliyon sizleri siz orda sülümanı seyredim bendede belkim bir sülüman var yada sultan beni syredin filimin alası var gel vatandaş paşanın dıamına gel tek bırakılan paşa sıkıntıdan patladı şok şok şok
muhteşem sülümanı izliyoduk reklamlarda bakıp çıktım canım yeni gördüm..hamilelikte değişiyor birazda nelerin yükseldiği önemli dr bakmadımı bişey olsa söylerdi canım sana önemli değildir herhalde..p.tesine kaldı demek serklaj olsun geç olsun güç olmasın derler alıştırma oldu sana korkularını yenmişsin hem tebrikler..
yettim gariiiiboşver sağlıklı olsunda ne olursa olsun canım benimde giden evlatlarım erkekti ama bu kız ve ben onu çooooooooooooooooooook seviyorum hiç fark yok sağlıkla gelsinler yeter hiç evladımız yok sonuçta
merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?