Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
selam kızlar yoklamamı veriyim uykusuz ve bol bel ağrılı bir gece geçirdik şimdi daha iyiyiz...herkeslere güzel bi gün diliyorum..

Kızlar biraz önce kan testi verdim 2 saat sonra alcam.Benim içim hala hamile deilsin diyor ama çok kendimi dinlemeye başladım kendime hamile olduğuma inadırmaya başladığımı fark ettim :)) nerdeyse cizelge yapcam :)).En iyisi son sözü kan testi söylesin :)) deilsem söktürücüyü alıcam sanırım kısa sürede getirir.

kızlar merhaba size bir sorum olacak. bende polikistik var tedavi ile hamile kalmıştım ama maalesef 26 haftatada rahim ağzı yetmezliğinden dolayı bebeğimi kaybettim. tekrar 2 defa aşılama denedik ama olmadı şimdi ise tüp bebek tedavisine başladık. Hayırlısı ile güzel sonuçlanır bebeğime kavuşurum. size sormak istediğim şu : bu seferde hamile kalırsan rahim ağzına dikiş atılacak.tüp bebek tedavisi yapılırken iğneler falan bu süre içinde evde olmak istiyorum. çünkü işyerim çok uzak 3 otobüs değiştiriyorum ve çok stresli. zaten bebeğimi kaybettiğimde doktorum tekrar hamile kalırsan sürekli yatman gerek demişti. Tüp bebek yaptırdığım merkez bana bu süre zarfında rapor verirmi sizce? tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyoru. Allahım inşallah bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder.

başış sağ olsun.. allah bidaha yaşatmasın...tabiki kendi dr.un ayarlar onu.. .. benim 2. bebeğim tüpdü o zaman bana verdiler ama bildigim kadarıyla heyet en fazla 30 gün veriyorlar sonra tekrar yeniliyorsun 1 yılda da toplam da 6 ay alabiliyorsun...ama sen doktorunla konuş mutlaka verecekiktir...heyet al mutlaka normal raporu zaten tek dr.dan kolaylıkla alabiliyorsun..bide heyeti tam teşekküllü hastaneler yazabiliyor dr.unla onuda konuşş..

canım sağol Allahım kimseye yaşatmasın. senin tüp bebk tutmuşmuydu.

selam kızlar yoklamamı veriyim uykusuz ve bol bel ağrılı bir gece geçirdik şimdi daha iyiyiz...herkeslere güzel bi gün diliyorum..

tatlım gecmiş olsun.. şimdi nasıl oldun..sonn ayların azizliği galiba :18:

hakkında hayırlısı olsun canım..valla yapsan güzel olurdu pembeli mavili senide listenin üstüne alırdık haberlerini bekliyoruz

canım teşekkür ederim yoklama verdigin için birde bakmışız dogrumuşsun ne ka güzel olurdu yaw ama az daha dursun içerde
amanın işşallah sonuş poziğtif çıkar çıktı çıktı yoksa eşine dicem bir daki sefere gözünün yaşına bakama dicem ben nasıl sabredicem ya o saate kadar
canım başın sag olsun kardeşim allahım bir daha acı yaşatmasın bak bende 7 sene arayla hamile kaldım ama bu ölen bebegimden sonra korunmayı bıraktık 2 ayında kaldım kilo çok önemli canım birde spor allahım başka acı göstermesin işşallah raporu bilmiyorum ben çalışmadıgım için
evet tutmuştu.. ama kaybettim kızımı sen nereye yaptırıcaksın??

kız şöyle üzüntülü bebek koyma gördükçe içim gidiyo sana bende üzülüyorum
bu arada herkeze güzel günler diliyorum

Regreteciğim okulda baktım ara ara yazını gördüm. Hemen yaz canım...

Kızlar testin sonucunu aldım sonuç negatif.Verirken telefonda sonucu söylermisiniz dedim evet dediler
arayınca yok söyleyemeyiz gelin alın dediler neyse sonuçta söylediler.Ben eczaneden doktorun yazdığı ilacı aldım sabah akşam 1 tane içilecekmiş 6 günde bitiyomuş.Sonuç beni ne üzdü ne mutlu etti hepinizi .

Hayırlısı. Küçük bir ihtimalde olsa belki vardır diyordum. Mevsimseldir belki de...
Yaz sonunda hala kararlı mısın?

Hayırlısı. Küçük bir ihtimalde olsa belki vardır diyordum. Mevsimseldir belki de...
Yaz sonunda hala kararlı mısın?

Canım ben önceden yaz sonuna kararlıydım şimdi haziran ayından sonra belki olabilir diye düşünüyorum.Eşimle konuşmalıyım tabi ben kendime göre karar alıp duruyorum ama o belki başka zaman der tabi sonuçta benim dediğim zaman olur

Aldım canım :)) bişey kalmadı süresinin dolmasına, 2 ay ondan önce olursa da olur artık

Ben hemen isterken eşim istememişti. Yok grip, yok suçiçeği derken yine onun dediği oldu. Nisan diyordu. Nisanda öğrenmiş oldum. Erteledikçe sanki uzaklaşıyormuş gibi oluyorsun. Be de senin gibi çabuk hamile kalıyorum bir ay tutmadı ya aklıma gelmeyen kalmadı. Yine polip mi oldu, bebeğin eşini temizlerken ya da rahim filmi, histeroskopide zarar mı olu gibi bayağı vesveselenmiştim. Bir de 17 gün lekelenme hepten dengemi bozdu. Şükür Allahım fazla aratmadı. Allah gönlüne göre versin canım arkadaşım...

Canımm benim,sen hemen hamile kalabildiğini 3 kere kalmandan biliyordun, aslında ben tam olarak bilemiyorum evet kaybettiğim bebeğimde hemen hamile kaldım ama bundan sonra da böyle olur mu bilmiyorum.Çünkü başka denemem yok bunda da hamile olmadığıma çok emindim ama küçük ihtimaller hep acaba mı dedirtti..Bazen de şöyle düşünüyorum korkuyorum ya sigortam geçsin şu olsun bu olsun diye, çok istediğim de olmaz diye ödüm patlıyor.Allahım isteyen herkese hayırlı olan ve istediği zaman versin inşallah.Tüm hamişlerimiz de sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerinii.

Chnb canım,geçen serklaj yerine kullanılan plastik yüzük gibi şeyi yazışmıştık onu buldum paylaştım burda okudun mu ?Yoksa gözünden kaçtı mı canım

üzüldüm bak şimdi topige giriyosun beni dürtmüyosun aşk olsun

Chnb canım,geçen serklaj yerine kullanılan plastik yüzük gibi şeyi yazışmıştık onu buldum paylaştım burda okudun mu ?Yoksa gözünden kaçtı mı canım

Canım gördüm ama ben hiç kimseye uygulandığını ya dadoktorları tarafından bahsedildiğini duymadım. Bahseden de burada değil yurt dışındandı. Sağ ol canım.

kafama bir şey takıldı serklaj yapılırken işlem bitince serum yiyomuyuz çarpıntı yapıyomu merak ettim biri bana desin ne olur neyle karşılaşıcagımı bilirsem korkmam allah aşkına kızlar bir deyin kardeşinize ilaçta ne yazıyolar merakımı giderin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…