- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.181
daha iyiyim canım sağolasın evet son aylardan sanırım fazla vaktimiz yok galiba kızım sinyalleri veriyor..tatlım gecmiş olsun.. şimdi nasıl oldun..sonn ayların azizliği galiba :18:
rica ederim canım ne demekcanım teşekkür ederim yoklama verdigin için birde bakmışız dogrumuşsun ne ka güzel olurdu yaw ama az daha dursun içerde
Kızlar testin sonucunu aldım sonuç negatif.Verirken telefonda sonucu söylermisiniz dedim evet dediler
arayınca yok söyleyemeyiz gelin alın dediler neyse sonuçta söylediler.Ben eczaneden doktorun yazdığı ilacı aldım sabah akşam 1 tane içilecekmiş 6 günde bitiyomuş.Sonuç beni ne üzdü ne mutlu etti hepinizi.
Aldım canım :)) bişey kalmadı süresinin dolmasına, 2 ay ondan önce olursa da olur artık
kafama bir şey takıldı serklaj yapılırken işlem bitince serum yiyomuyuz çarpıntı yapıyomu merak ettim biri bana desin ne olur neyle karşılaşıcagımı bilirsem korkmam allah aşkına kızlar bir deyin kardeşinize ilaçta ne yazıyolar merakımı giderin
bukadar evhamlı insan görmedim ben dövcem seni yaaaa sıkma kesme şekeri yiteeer..serum dediğin şeyleri açıklıyım sana izotonik:tuzlu steril SUUUU,dekstroz:şekerli steril SUUU,ringer laktat:tuzluve şekerli karışık steril SUUUU..ve su çarpıntı yapmazzz..prepar ilaç koyuyolar içine ki senin haftanda çok erken verilmez sana..belki biraz serum alırsın okaaa panik yok kesme şekerciğimi üzme duru kızar teyzesii
yirim ben o duruyuallah razı olsun canım ya içimi rahatlattın profum benim arkadaş dedi serum son anda biterken dedi çarpıntı olsu sen şimdi paniksin diyeyimde korkma dedi haber babında sana göre ilaç ne verirler bebem bilgin varmı bunuda bilirsem bunu hakkettin :131::131::131::131:
kafama bir şey takıldı serklaj yapılırken işlem bitince serum yiyomuyuz çarpıntı yapıyomu merak ettim biri bana desin ne olur neyle karşılaşıcagımı bilirsem korkmam allah aşkına kızlar bir deyin kardeşinize ilaçta ne yazıyolar merakımı giderin
veriridim kız hamilesin nede olsaoooo hem çiçek hem dondurmaaa bilemezsemde verirmisincanım bana serklaj yapılmadı biliyosun ama nidilat yada prepar gibi çarpıntı yapan ilaçlar için erken olduğundan eminim korkma kuzu geççek gitçek hayırlısıyla..ben komşuya gidiyorum gece gelirim bu arada
serklaja girerken veriyorlar 1 şise serum bitince bir daha verilmiyor.hastaneden çıkarkende bana sadece antibiyotik verdi o kadar.içini rahat tut korkulucak hiçbirşey yok.
Kızlar testin sonucunu aldım sonuç negatif.Verirken telefonda sonucu söylermisiniz dedim evet dediler
arayınca yok söyleyemeyiz gelin alın dediler neyse sonuçta söylediler.Ben eczaneden doktorun yazdığı ilacı aldım sabah akşam 1 tane içilecekmiş 6 günde bitiyomuş.Sonuç beni ne üzdü ne mutlu etti hepinizi.
Tuba, nasılsın? Yarın görümcem ve eltim geliyor İstanbul'dan. Buzdolabının içini sildim birazdan ütü yapacağım. Yarın öğleden acil temizlikçi bulmam lazım...
Regrete o yazıyı tekrarlar mısın doktora sorarım adını unuttum o şeyin.
Durubebek ne güzel keyfini çıkar bu günlerin...
Misafir gelirse giremem beni merak etmeyin, ara ara bakabilirim belki...
sağol canım iyiyim yarın ikili test için gidicez inşallah iyi geçer. serklajdan önceki son günlerimde eşim biraz gezdiriyor bizi..
sende fazla yorma kendini dikkat et
Bu arada ben biraz önce adet oldum ya bigün daha beklesem ne teste ne ilaca gerek olcakmış(
gözün aydın canım yaptığın gün gelince çok sinir bozucu oluyor. belkide sonuç kesinleşince rahatladın geliverdi...
Belkide bilmiyorum ki sonuçta hamile olmadığım 2 idrar ,1 kan testi ve en son kırmızılarla keşinleşti.Emin oldum yani kesin deilim
Ben cok yorgunum çıkıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?