- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.201
kız ben senin vallahi yorgunlugunu alırdım sen en iyisi bir daha düşün
gamzem bebem nasılsın görüşmeyeli
hadi hadi git bara okadar ekmek parası kazanıyosun banaTüh yaa tombişimde gelmiş çok da özlemiştim hiç konuşamıyoruz kaç gündürnapalım artıkk paşam bebişim çok özleyeceğim ama başka gün doya doya mıncıklarım seni .Çok yorgunummm :18:
canım sizler nasılsınız seni göremiyorum bebem facede yoksa denkmi gelemiyoruz:44::44::44:canımm nasılsın?? 2li testin yapıldımı??
iyiyim tatlım ...bizde bugün bizde işten geldikbiraz yorulduk ...ama şimdi iyiyiz sen nasılsın görüşmeyeli
paşammmm bende çıkıyorum desem kızarmısın:18::18:
durucum bebeikim gelmiş ay ne kadan sevinçliyim ben anlatamam sevincimi:81::81::81::81::81:
ama kulagını çekicem ondan kaçamzsın hele sag saglim dogur bebegi kızımı sonra ben sana sorucamköprüden bir geçelimde gerisini düşünürüz artık oturma nasıl geçti bebem anlat kardeşine:82::82:
durucum bebeikim gelmiş ay ne kadan sevinçliyim ben anlatamam sevincimi:81::81::81::81::81:
ama kulagını çekicem ondan kaçamzsın hele sag saglim dogur bebegi kızımı sonra ben sana sorucamköprüden bir geçelimde gerisini düşünürüz artık oturma nasıl geçti bebem anlat kardeşine:82::82:
geldim canımmm..ya 1.kat komşumuzu annem çok sevdide canı sıkılmasın diye oraya götürdüm onu muhabbet sohbet derken onunda rahim ağzı yetmezliğinden bebeğini kaybettiğini öğrendim tüp bebekmiş oğlu olucakmış 40 yaşında 24.haftada suyu gelip doğum başlamış bidaha hiç denememişler çünkü yumurtalık rezervi düşükmüş yumurtlama olmuyomuş artık tüpte olmaz demişler..başka çocuğuda yok çok üzüldüm oda benimkini ilk sanıyomuş bende hikayemi anlatınca çok kaynaştık..bana 1 elbise hediye etti hiç giyememiş sen son haftanda olsa giy bari dedi..annem insandan anlıyo vesselam çok yaralı hanımefendi bir kadınmış
üzüldüm bak evladı olmayan bilir acısını canım yarabbim sabır versin işşallah senin bebegine teyzelik yapar ne dersin annenmi geldiş ay ne güzel gez yavrum gez nasıl olsa bu son gezişlerin bir daha çok ararsın bol yat uyu onu bile zor bulucem işşallah sakin bir bebek olur benim teyzemin kızı hemşire temmusta başlıyo işe allahtan birşey olmazsa kızımız var ayşe nurum çok tatlı maşşallah bir saçları var bir suratı var bakmaya kıyamazsınız aallahım nazarlardan saklasın darısı bizlere olsun işallah
Gamze bilmiyorum ki yapmayı haftaya salı kalp atışlarını duyayım, tam haftasını öğreneyim yaparım o zaman... Ben çıkıyorum oğlanla dışarı çıkıyorum. Öptüm...
görüşürüz işşallah bebem benim yat dinlen kızımıda yormaamin canım gerçekten çok acı bende çok üzüldüm..zaten durunun gerçekte teyzesi yok sadece dayısı ve amcası olcak ama şimdiden bi sürü teyzesi var kızımın..annemin hatırına gitmiştim bu konular açılınca çok kaldım belim koptu valla..çok yakında gezmeler bitçek bencede..amin canım darısı hepimize olsun allahın izniyle olucak inşallah..bende yatıyorum iyi gecelerrr:80:
selam kizlar nasilsiniz ugrayamadim kacgundur
günaydın en zayıftan en tombul anneler tombul burda ben oluyorumtabe keyifler nasıl canlarım beni sorarsanız biraz nane mollayım ben yainsanın ailesi neden üzerki ya anlamış degilim kardeşimle annem sen bir güzel kavga edin üzüle üzüle ben gece bir yataktan çarpıntıyla uyandımki sormayın gene stersten üzüntüden panik atagım azdıeşimde kızdı yapma bebege bir şey olucak dedi allahtan bebek aklıma geldide panik nöbetini frenledim artık kafama bir şey takmıcam diyorum gene takıyorum kaldım arada bir akıl verin en yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?