- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.221
Günaydın kızlar, yarın 3 lü tarama testimiz var sonucu iyi çıkarsa doktorum serklaj için gün verecek, şimdiden endişeler ve korkular sardı her tarafımı, inşallah hepimiz bu hamileliklerimizi sorunsuz atlatırız ve inşallah Allah'ım şu anda hamile olmayanlara da sağlıklı bir hamilelik yaşatır. Yarın doktordan sonra yine yazarım, kendinize iyi bakın.
ah bebeikim ne yapcen pazartesi sabah 9 serklejım var bende korkuyorum allahtan hayırlısı artık:18::18::18:ne yapcez başa gelen çekilir çarşamba yattım coraspirin kullanıyorum diye bir hafta sonra gel dedi aklında bulunsun o ilacı içiyuosan bir hafta önce kez yoksa benim gibi strese girersin vallahi
Doğumdan sonra panik atak başlangıcı bende de oldu, belirli bir süre nefesiz kaldığımı ve nefessiz boğulacağımı sandım.Doktora gittik doktor psikolojik dedi, sanırım erken doğum olmasın diye kullandıkları ilaçların (nidilat ve prepar) yan etkisi bu, ama korkularımızı dizginleyince panik atak depreşmiyor, her zaman olumlu düşünmeye çalış, bu sefer başaracağız merak etme... :79:
Coraspin kullanmıyorum ben, belli olmaz benim serklajda belki pazartesi olur, ikimiz içinde hayırlısı olsun.
ah bebeikim ne yapcen pazartesi sabah 9 serklejım var bende korkuyorum allahtan hayırlısı artık:18::18::18:ne yapcez başa gelen çekilir çarşamba yattım coraspirin kullanıyorum diye bir hafta sonra gel dedi aklında bulunsun o ilacı içiyuosan bir hafta önce kez yoksa benim gibi strese girersin vallahi
geldim canımmm..ya 1.kat komşumuzu annem çok sevdide canı sıkılmasın diye oraya götürdüm onu muhabbet sohbet derken onunda rahim ağzı yetmezliğinden bebeğini kaybettiğini öğrendim tüp bebekmiş oğlu olucakmış 40 yaşında 24.haftada suyu gelip doğum başlamış bidaha hiç denememişler çünkü yumurtalık rezervi düşükmüş yumurtlama olmuyomuş artık tüpte olmaz demişler..başka çocuğuda yok çok üzüldüm oda benimkini ilk sanıyomuş bende hikayemi anlatınca çok kaynaştık..bana 1 elbise hediye etti hiç giyememiş sen son haftanda olsa giy bari dedi..annem insandan anlıyo vesselam çok yaralı hanımefendi bir kadınmış
chnb işleri bittinmi bebem :44::44::44:yormasaydın kendini vallahi eşim birşeyler yaptı yedik muftak savaş alanı gibidedim nasıl kirlettiysen temizle sanki, ikinci dünya savası çıkmış gibi ses geliyo amanın bir şeyler kırılmasa bari
Merhaba chnbcim
inan senin adina cok sevindim..hamileligin hayirli ugurlu olsun rabbim insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin.insallah kalp atislarinida duyarsin haftaya.
selam kizlar nasilsiniz ugrayamadim kacgundur
Günaydın kızlar, yarın 3 lü tarama testimiz var sonucu iyi çıkarsa doktorum serklaj için gün verecek, şimdiden endişeler ve korkular sardı her tarafımı, inşallah hepimiz bu hamileliklerimizi sorunsuz atlatırız ve inşallah Allah'ım şu anda hamile olmayanlara da sağlıklı bir hamilelik yaşatır. Yarın doktordan sonra yine yazarım, kendinize iyi bakın.
canım panik yapma. Allahın izniyle hayırlısıyla olup bitecek.
Yaşı çok da fazla değilmiş. Allah ona da hayırlı bir evlat nasip eder inşallah... Bizim senin komşun gibi bir öğretmen arkadaş vardı ona da aynı şeyleri demişler. Hatta prof. Televizyona da çıkıyormuş bu prof. Arayasım geliyor onu televizyonda gördükçe derdi yumurtlaman yok olmaz kesinlikle senin çocuğun demiş. Sonra Edirne tıpta akapunktur tedavisi gördü bir bayandı dokturu. Sonra hamile kaldı. Benim oğlandan 2 ay büyük. Sonra dönem başı toplantısında karşılaştık. Onun oğlu 10 aylık benimkisi 8. Uzakta oturuyordu elimle işaret ettim emziriyor musun diye. Bana eliyle 2 işareti yapıyor. Ben de 2 ay önce kestim demek istiyor sandım. Meğer 2. ye hamileyim diyormuş.Arka arkaya büyüttü. Ona de o da gitsin o kadına...
Sen de bol bol gez canım artık...
Canım Allah yüzüme güldü. Sabah yan komşunun kayınvalidesine rastladım, sabahın köründe gelinin kapısına vuruyordu. Ona dedim sizin temizliğe gelen bayan varmış gelir mi dedim. Sorarım dedi. Ama son gün zor oluyor randevusu vardır belki dedi. Öğlen geldim umudu kestim işe girişeyim dedim gelini tıklattım. Aradı kayınvalidesini. Sağ olsun kız her şeyimi yaptı ben de yemek yaptım. Gerçekten çok iyi oldu.
Bu arada arkadaşlara açıklayayım akşama görümcem ve eltim İstanbul'dan geliyor. Bu ara bayağı habersiz ve son anda haberli misafirim oldu.
İnşallah canım.Arayı uzatma. Özlüyoruz seni. Tedavinde gelişmeler oldukça yaz...
Nasılsın? Gittin mi doktora? Bebişler nasıl?
Allah yardımcın olsun canım. Yaz mutlaka. Nöbetten muaf oldum ben ya sen?
Canım sen nasılsın? Sancıların geçti mi?
destegin için sag ol sana serum verildimi dikişten sonra kanama oldumu sonradan merak ettim:26::26::26:canım panik yapma. Allahın izniyle hayırlısıyla olup bitecek.
yaşı çok da fazla değilmiş. Allah ona da hayırlı bir evlat nasip eder inşallah... Bizim senin komşun gibi bir öğretmen arkadaş vardı ona da aynı şeyleri demişler. Hatta prof. Televizyona da çıkıyormuş bu prof. Arayasım geliyor onu televizyonda gördükçe derdi yumurtlaman yok olmaz kesinlikle senin çocuğun demiş. Sonra edirne tıpta akapunktur tedavisi gördü bir bayandı dokturu. Sonra hamile kaldı. Benim oğlandan 2 ay büyük. Sonra dönem başı toplantısında karşılaştık. Onun oğlu 10 aylık benimkisi 8. Uzakta oturuyordu elimle işaret ettim emziriyor musun diye. Bana eliyle 2 işareti yapıyor. Ben de 2 ay önce kestim demek istiyor sandım. Meğer 2. Ye hamileyim diyormuş.Arka arkaya büyüttü. Ona de o da gitsin o kadına...
Sen de bol bol gez canım artık...
Canım allah yüzüme güldü. Sabah yan komşunun kayınvalidesine rastladım, sabahın köründe gelinin kapısına vuruyordu. Ona dedim sizin temizliğe gelen bayan varmış gelir mi dedim. Sorarım dedi. Ama son gün zor oluyor randevusu vardır belki dedi. öğlen geldim umudu kestim işe girişeyim dedim gelini tıklattım. Aradı kayınvalidesini. Sağ olsun kız her şeyimi yaptı ben de yemek yaptım. Gerçekten çok iyi oldu.
Bu arada arkadaşlara açıklayayım akşama görümcem ve eltim istanbul'dan geliyor. Bu ara bayağı habersiz ve son anda haberli misafirim oldu.
Inşallah canım.arayı uzatma. özlüyoruz seni. Tedavinde gelişmeler oldukça yaz...
Nasılsın? Gittin mi doktora? Bebişler nasıl?
Allah yardımcın olsun canım. Yaz mutlaka. Nöbetten muaf oldum ben ya sen?
Canım sen nasılsın? Sancıların geçti mi?
kızlar merhaba size bir sorum olacak. bende polikistik var tedavi ile hamile kalmıştım ama maalesef 26 haftatada rahim ağzı yetmezliğinden dolayı bebeğimi kaybettim. tekrar 2 defa aşılama denedik ama olmadı şimdi ise tüp bebek tedavisine başladık. Hayırlısı ile güzel sonuçlanır bebeğime kavuşurum. size sormak istediğim şu : bu seferde hamile kalırsan rahim ağzına dikiş atılacak.tüp bebek tedavisi yapılırken iğneler falan bu süre içinde evde olmak istiyorum. çünkü işyerim çok uzak 3 otobüs değiştiriyorum ve çok stresli. zaten bebeğimi kaybettiğimde doktorum tekrar hamile kalırsan sürekli yatman gerek demişti. Tüp bebek yaptırdığım merkez bana bu süre zarfında rapor verirmi sizce? tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyoru. Allahım inşallah bebeklerimize kavuşmamızı nasip eder.
merhaba kızlar bugün 2li testimiz yapıldı ölçümler iyi çıktı kan verdim sonuçlar yarın çıkacak. sonuçlar çıkınca dr arayıp hem sonuçları hemde pazartesi kaçta geleceğimi söyleyecek rahim uzunluğunu üstten ölçtü 3,5cm çıktı yine.. folik asidi bıraktırdı vitainle demir başladı.
çok az kaldı stersi biraz var ama hiç korkmuyorum..
destegin için sag ol sana serum verildimi dikişten sonra kanama oldumu sonradan merak ettim:26::26::26:
yavrum anan seni kadir gecesinde dogurmuş vesselamhep böyle şanslı olursun işşallah
Bugün yolkamayada kimse gelmedi zatengamze 81 biraz uzaklaştırma almış kk dan 2 mayıstan sonra aramıza gelicek işşallah gamzecim çabuk gel özlücez tatlım seni bizi senden mahrum etme ne olur seviyorum kız seni
merhaba kızlar bugün 2li testimiz yapıldı ölçümler iyi çıktı kan verdim sonuçlar yarın çıkacak. sonuçlar çıkınca dr arayıp hem sonuçları hemde pazartesi kaçta geleceğimi söyleyecek rahim uzunluğunu üstten ölçtü 3,5cm çıktı yine.. folik asidi bıraktırdı vitainle demir başladı.
Kızlar bu arada size biraz üzücü haberlerim var.Gamze ve paşam ceza almışlar bir süre siteye giremeyecekler((((((.Merak edersiniz diye yazmak istedim
iyim canım bende, sancılarım geçti çok şükür. temizlik işini halletmişsin. çok sevindim.
bugün baya canım sıkıldı evde. televizyon bütün gün açık ama nafile.... buna şükür ama...
Kızlar bu arada size biraz üzücü haberlerim var.Gamze ve paşam ceza almışlar bir süre siteye giremeyecekler((((((.Merak edersiniz diye yazmak istedim
selam kızlar benim belim ağrıyo diyodum ya dün çok arttı dr gittim kasık ağrımda şiddetlenince açılma yada sancım yok enfeksiyonum olmuşkültürde aldı ilaç vermedi şimdilik..bende 4 tane serum aldım sırayla taktırdım şuan ağrım yok şükür..birazdan kuzenin düğüne gitmek için evden çıkıcaz 2 gün yokum merak etmeyin bizi teyzoşlar..kızımın gelmeye niyeti yokmuş daha 10 gün en az öpüyorum hepinizi..
iyiyim canim sen nasilsin gitmedim daha ilac tahlil yapicak diye gidesim yok
sebep neymiş,??
selam kızlar benim belim ağrıyo diyodum ya dün çok arttı dr gittim kasık ağrımda şiddetlenince açılma yada sancım yok enfeksiyonum olmuşkültürde aldı ilaç vermedi şimdilik..bende 4 tane serum aldım sırayla taktırdım şuan ağrım yok şükür..birazdan kuzenin düğüne gitmek için evden çıkıcaz 2 gün yokum merak etmeyin bizi teyzoşlar..kızımın gelmeye niyeti yokmuş daha 10 gün en az öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?