- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.241
sağol canım bir tek pazarım kaldı :18: bu arada biraz önce kestirdim saçlarımı ohh kısacık kafam rahatlayıverdiCanım benim maşallah bebişinle sana. Yarında güzel haberler vereceksin inşallah Öpüyorumm kocamannn
evet canım pazartesi inşallah başarıyla atlatırım bende dualarınızı eksik etmeyinne güzel, maşallah size. pazartesi mi serklajın. canım dualarımız sizinle....
şaka gibi olmuş gerçekten üzüldüm gamzenin durumuna gereksiz biri yüzünden hepsi ceza almış arada paşam da kaynamışCanım,sebep gamze eylül anneleri grubuna grip yazıyormuş orda da hepsi birbiriyle çok samimi ve zaman zaman hamilelik ve bebek hariç konularda konuşuyorlar.Dün ingiliz kraliyet ailesin de düğün varmış kızlar bu konu üzerine şakalaşmışlar neyse hemen hemen hepsi bu konuda yazışırken ,oraya sık girmeyen bir kişi konuya dahil olup bunlara, size ne o düğünden burası sizin dedikodu alanınız deil burda sadece faydalı bilgiler paylaşın gibi şeyler yazmış.Bu sefer tüm kızlar burda hem hamilelik bebek hemde zaman zaman istediğimizi konuşuruz hoşuna gitmiyosa okuma gibi yazıyolar sonra birisi kötü içerik bildiriyor editör de 3 gün veya 5 gün ceza veriyor sırayla kızlardan kim tepki gösterse ceza alıyor gamze de yazıyor olurmu böyle şey ceza da nedir gibi oda alıyor cezayı.Sonra bazı kızlarda madem arkadaşlarımız ceza aldı bizde gönüllüyüz yazıyor onlarda ceza alıyor böyle böyle nerdeyse tüm kullanıcılar ceza alıyor .Paşam da gamzeye yardım etmek istiyor ve malesef o da ceza alıyor(.Gerçekten çok üzüldü ve haliyle onun okada üzüldüğünü görünce bende çok üzüldüm (.Gamze ve Paşam ı çok seviyorum biran önce geri dönsünler istiyorum.Gamze haklı olarak cezaya kırılmış paşam zaten yardım yataklıktan cezalı :)) şaka bir yana kk bu uygulaması hiç demokratik deil ve bende de ciddi şüpelere neden oldu umarım arkaşlarımızın cezaları ve en önemlisi kırgınlıkları en kısa sürede biter ve geri dönerler.
Canım,seni şimdi gördüm bir arkadaşım geliyor ve evi biraz toparlamalıyım gelişmeleri çok merak ediyorum hemen yaz arada grip okuyacağım.
Misafirlerim gezmeye gitti, ben de yazılı sorusu hazırlıyorum ne sıkıcı bir gün... Oğlum da uyudu...
Regrete adet olabildin mi? Ilaca başladın mı?
Canım,ilacı aldığım gün baktım biraz gelmiş biraz bekledim sonra devamı gelmedi bir tane içtim sabah baktım biraz biraz daha geliyor doktor cep telini vermişti aradım durumu anlattım içme dedi.Ve şimdi maşallahı var umarım bundan sonraki aylarda böyle olmaz düzenli gelir yine.Bana misafirden gelenler geldi valla yanlız kalmayı özledim ve biraz sıkıldımm(.Seninkiler ne zamana kadar burdalar
kızlar iyi akşamlar hepinize.akıntı için bir kağıttan bahsetmişti arkadaşın biri.turnusol kağıdımı o acaba ayrıca özelliği olan bir kağıt mı?amnions sıvısını ayıran kağıdı soruyorum arkadaşlar.şimdiden sağolun.
Slm arakdaslarim
size ozel mesaj yazmaya calisdim ama olmadi cunku 100 den az msjim varmis bu formda o yuzden ozel msj gonderemiyormusum.
Regetecim senin mesajinada cvp yazdim saniyorum ama kesin sanada gelmedi yazdiklarim .
Beni dusundugunuz icin cok tesekkur ederim size..iyiki varsiniz
Ben bi kac aydir biraz kotuydum yogumdum ise basladim aielevi sorunlar derken biraz uzaklasdim herseyden.
Kendi derdime yanamadan baska durumlar oldu..neyse artik onlar icin uzmucem kendimi..(diyorum ama zor oluyor).
Ve benim kontrollerim biraz yavas gidiyor...kendi hastanem bi sonuc veremedi bana..o yuzden beni bi akedemik bir hastaneye yonlendirdi..orda bakcaklar ve sanirsam hamile olursam beni yonlendircekler neler yapcam falan diye.
cunku baska ne testler yapilir yada ne kontrollerim olcak bilmiyorum
placentam temiz bebeklerde sorun yokdu rahimimdede bozukluk yada sorun yok..
baska neden olabilir bilmiyorum..
Sizler bana biraz yardimci olabilirmisin yada tavsiyeler de bulunurmusunuz..ne yapcakgimi bilmiyorum artik
bu pazartesi ilk randevum var iste akedemik hastahanede..
Birde kafami karistiran benim kendi jinekologum kafami karistirdi...ben sordum iste rahim agzi yetmezligi olabilirmi diye..oda sanmiyuorum dedi..cunku rahim agzi yetmezligi genelde 20 haftalardan sonra oluyor seninki 18 haftada olmus diyor..iyice kafam karisti
Bence benimki rahim agzi yetmezligi.cunku ilk uc ayimda kanamalar oldu ikisindede sonra 12 haftalardan sonrada alt karnimda sancilarim basladi..sanci derken kramp seklinde sanki kas agrisi gibi bi agrilarim oluyordu..geneldede yururken cok yorgun olunca ve ayakta cok durunca oluyor..
Sizlerdede oluyormuydu bu saydiklarim? yoksa hic belirti olmadanmi oldu dogumlar?
Neyse canlarim baya yazdim inanin cok ihtiyacim var sizden gelen bilgilere.
cunku burdaki doktorlar hic birsey bilmiyor..ve kismet olursa bu yaz izine gelecem..yedinci ayda o zamanda guvenilir bir jinekologa gorunmek istiyorum..
BU konulardada tavsiyelerinizi beklerim.
SImdiden cok tesekkur ederim.
sevgilerimlee.
bermelcim senden haber alamıyınca seni çok merak ediyoruz... bende doktorunun 20hafta tezine katılmıyorum benim durumum bunun için iyi bir örnek benim açılmam 13+6da başladı üstelik hiç bir sorun yokken sadece o aralar çok yorulmuştum çok geziyordum cumartesi ağrılarım başladı pazar abah karnıma ve kasıklarıma bıçak saplanır gibi ağrılar giriyordu ama tabi ilk hamileliğim ben anlamadım bi sorun olduğunu düşünemedim akşam 8gibi kanamam başladı kendi doktorumu aradım progestan iç yat yarın bakarız dedi ben duramadım acile gittim iğne falan yaptılar bebek iyi diyip gönderdiler ertesi gün vajinal muayenede farkedildi açılma var acil serklaj dendi ama aradığımda bana öyle ilgisiz davrandığı için ben ona inanmadım hiç bir açıkmada yapmamıştı ben başka 2dra gittim ikiside gerek yok rahim uzunluğu iyi dediler 20.haftadaki kontrolümde hem kısalmış hemde açılma 6cm olmuş dr hemen yatış verdi serklaj yapıldı ama olmadı geç kalınmıştı öncesinde enfeksiyonumda vardı 19.haftada yapılan amniyosentez vardı açılma çok fazlaydı 22. haftada hiç suyum kalmadığı için dikişler alındı ve tahliye yapıldı.Slm arakdaslarim
size ozel mesaj yazmaya calisdim ama olmadi cunku 100 den az msjim varmis bu formda o yuzden ozel msj gonderemiyormusum.
Regetecim senin mesajinada cvp yazdim saniyorum ama kesin sanada gelmedi yazdiklarim .
Beni dusundugunuz icin cok tesekkur ederim size..iyiki varsiniz
Ben bi kac aydir biraz kotuydum yogumdum ise basladim aielevi sorunlar derken biraz uzaklasdim herseyden.
Kendi derdime yanamadan baska durumlar oldu..neyse artik onlar icin uzmucem kendimi..(diyorum ama zor oluyor).
Ve benim kontrollerim biraz yavas gidiyor...kendi hastanem bi sonuc veremedi bana..o yuzden beni bi akedemik bir hastaneye yonlendirdi..orda bakcaklar ve sanirsam hamile olursam beni yonlendircekler neler yapcam falan diye.
cunku baska ne testler yapilir yada ne kontrollerim olcak bilmiyorum
placentam temiz bebeklerde sorun yokdu rahimimdede bozukluk yada sorun yok..
baska neden olabilir bilmiyorum..
Sizler bana biraz yardimci olabilirmisin yada tavsiyeler de bulunurmusunuz..ne yapcakgimi bilmiyorum artik
bu pazartesi ilk randevum var iste akedemik hastahanede..
Birde kafami karistiran benim kendi jinekologum kafami karistirdi...ben sordum iste rahim agzi yetmezligi olabilirmi diye..oda sanmiyuorum dedi..cunku rahim agzi yetmezligi genelde 20 haftalardan sonra oluyor seninki 18 haftada olmus diyor..iyice kafam karisti
Bence benimki rahim agzi yetmezligi.cunku ilk uc ayimda kanamalar oldu ikisindede sonra 12 haftalardan sonrada alt karnimda sancilarim basladi..sanci derken kramp seklinde sanki kas agrisi gibi bi agrilarim oluyordu..geneldede yururken cok yorgun olunca ve ayakta cok durunca oluyor..
Sizlerdede oluyormuydu bu saydiklarim? yoksa hic belirti olmadanmi oldu dogumlar?
Neyse canlarim baya yazdim inanin cok ihtiyacim var sizden gelen bilgilere.
cunku burdaki doktorlar hic birsey bilmiyor..ve kismet olursa bu yaz izine gelecem..yedinci ayda o zamanda guvenilir bir jinekologa gorunmek istiyorum..
BU konulardada tavsiyelerinizi beklerim.
SImdiden cok tesekkur ederim.
sevgilerimlee.
Kızlar biz gittik dün doktora, 3 lü testimizi yaptırdık, pazartesi sabah çıkacak sonuçlarımız, eğer iyiyse 9-10 gibi olacak ameliyatımız, sabah aç gel dedi öğleden sonra taburcu olacakmışım, hala tedirginim, inşallah sorunsuz atlatırız. Serklaj ameliyatını daha önce olan arkadaşlar kısaca bu konu hakkında bana bilgi verebilirlerse beni çok mutlu ederler.Bu arada chnb arkadaşım, ben hala nöbet tutuyorum ama bu aydan sonra çift nöbet tutmayacağım, o kolaylığı sağlayabildiler ancak( Haftaya bizim okula müfettişler gelebilir ve ben raporlu olacağım.
Kızlar bu arada paşam kendi için verilen cezanın süresiz olduğunu söylüyor ben buna inanmak istemiyorummo bizim neşemiz yaaaaaaaaaaaaa ((((((.Ben konuyla ilgili editöre mesaj atmaya çalıştım umarım doğru yere atmışımdır.Eğer nasıl iletişim kurulduğunu aranızda bilen varsa yazsın doğru yerden yazmadıysam bir de ordan sorarımm.
yaaa,süresiz cezamı olur bu kadar basit bir şey için,sonuçta ortada hakaret içeren bişey yoksa..peki ceza bilgisayarın IP adresine mi veriliyoki,başka bir mail adresi alıp yeniden başka bir kullanıcı adıyla üye olsun,nasılsa biz onu hertürlü tanırız
Kızlar biz gittik dün doktora, 3 lü testimizi yaptırdık, pazartesi sabah çıkacak sonuçlarımız, eğer iyiyse 9-10 gibi olacak ameliyatımız, sabah aç gel dedi öğleden sonra taburcu olacakmışım, hala tedirginim, inşallah sorunsuz atlatırız. Serklaj ameliyatını daha önce olan arkadaşlar kısaca bu konu hakkında bana bilgi verebilirlerse beni çok mutlu ederler.Bu arada chnb arkadaşım, ben hala nöbet tutuyorum ama bu aydan sonra çift nöbet tutmayacağım, o kolaylığı sağlayabildiler ancak( Haftaya bizim okula müfettişler gelebilir ve ben raporlu olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?