- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.261
Bermelll,nasılsın canımmm ???.Özletme kendini gir arada yaaa
Kızlar biz gittik dün doktora, 3 lü testimizi yaptırdık, pazartesi sabah çıkacak sonuçlarımız, eğer iyiyse 9-10 gibi olacak ameliyatımız, sabah aç gel dedi öğleden sonra taburcu olacakmışım, hala tedirginim, inşallah sorunsuz atlatırız. Serklaj ameliyatını daha önce olan arkadaşlar kısaca bu konu hakkında bana bilgi verebilirlerse beni çok mutlu ederler.Bu arada chnb arkadaşım, ben hala nöbet tutuyorum ama bu aydan sonra çift nöbet tutmayacağım, o kolaylığı sağlayabildiler ancak( Haftaya bizim okula müfettişler gelebilir ve ben raporlu olacağım.
Cok tesekkur ederim kader arkadaslarim benim
Inanin sizin ilginiz beni cok duygulandiriyor sevindiriyor.>Allah sizlerden razi olsun.
Ikinizinde yazdiklarinizi okudum ve bencede benimkide ayni sizinki rahimagzi yetmezligi..
Evet regretecim inan burda uzman doktor bulmak zor..senin arkadasinin dedigi cok dogru teknelojilerii cook cook onde ama bunu kullanacak uzmanlar yok..hepsi kitabi acip bakiyor nasil doktor nasil jinekoloj olmuslarsa hic anlamiyorum tebrubeleri yetmyor herseye.
Biz bazen onlardan cok biliyoruz..(formlarda okuduklarimizla)
Ben hollandada yasiyorum..gecen kuzenimde duydum ayda bir almyanyada yada belcikaya bir uzman doktor geliyormus turkiyeden..yani jinekolok..onun bi arkadasi gitmis ona cunku dort kez dusukleri olmus hepsi ucuncu ayin icinde..yani cok erken donemlerde ve hemen onada rahim agzi yetmezlihgi tessi koymus..hamilelikden once bi ilac tedavi ve hamile iken bi ilac tedavi uygulamis ve sorunsuz bi hamilelike ilk yavrusunu kucagina almis ve suan yine hamileymis 4 aylik
.Kuzenim ondan numara bilgi falan aldikdan sonra bana vercek ve insallah kismet olursa bende gidecem..almanya ve belcika cok yakin hollandaya..
Biz her yaz Izmire geliyoruz orda yasiyoruz..ama bu sene Istanbuladada gelcez bu konu yuzunden..
Ve izinime yakin isimler listesi yaparsaniz sevnirim.
Tubacim sana Yarin Allah kolaylik versin umarim hersey cok guzel gecer ve bebegini vaktinde kucagina alirsin.
Regretecim insallah bizde hamile kaldikdan sonra bizde serklaj gunumuzu sayariz artik:)
Seninki biraz zor oluyordu galiba..dualarim seninle canim..insallah sende yakin zamanda hamile kalirsin.
Baska cocugun varmiydi?
hayirli gunler opuyorum sizi.
Tamam canim girerim artik sizi merakta birakmam..ama analttigim gibi zor gunler gecirdim kafam karisikdi ailevi sorunlar falan.
ama insallah bundan sonra bende buraliyim artik.
Cok tesekkur ederim kader arkadaslarim benim
Inanin sizin ilginiz beni cok duygulandiriyor sevindiriyor.>Allah sizlerden razi olsun.
Ikinizinde yazdiklarinizi okudum ve bencede benimkide ayni sizinki rahimagzi yetmezligi..
Evet regretecim inan burda uzman doktor bulmak zor..senin arkadasinin dedigi cok dogru teknelojilerii cook cook onde ama bunu kullanacak uzmanlar yok..hepsi kitabi acip bakiyor nasil doktor nasil jinekoloj olmuslarsa hic anlamiyorum tebrubeleri yetmyor herseye.
Biz bazen onlardan cok biliyoruz..(formlarda okuduklarimizla)
Ben hollandada yasiyorum..gecen kuzenimde duydum ayda bir almyanyada yada belcikaya bir uzman doktor geliyormus turkiyeden..yani jinekolok..onun bi arkadasi gitmis ona cunku dort kez dusukleri olmus hepsi ucuncu ayin icinde..yani cok erken donemlerde ve hemen onada rahim agzi yetmezlihgi tessi koymus..hamilelikden once bi ilac tedavi ve hamile iken bi ilac tedavi uygulamis ve sorunsuz bi hamilelike ilk yavrusunu kucagina almis ve suan yine hamileymis 4 aylik
.Kuzenim ondan numara bilgi falan aldikdan sonra bana vercek ve insallah kismet olursa bende gidecem..almanya ve belcika cok yakin hollandaya..
Biz her yaz Izmire geliyoruz orda yasiyoruz..ama bu sene Istanbuladada gelcez bu konu yuzunden..
Ve izinime yakin isimler listesi yaparsaniz sevnirim.
Tubacim sana Yarin Allah kolaylik versin umarim hersey cok guzel gecer ve bebegini vaktinde kucagina alirsin.
Regretecim insallah bizde hamile kaldikdan sonra bizde serklaj gunumuzu sayariz artik:)
Seninki biraz zor oluyordu galiba..dualarim seninle canim..insallah sende yakin zamanda hamile kalirsin.
Baska cocugun varmiydi?
hayirli gunler opuyorum sizi.
mrb kızlar nasılsınız, ben pek iyi değilim. sabah 9.30 da bi hareketlenme ile uyandım.göbek deliğimin sağ altında. başta oğlum tekme atıyor sandım. yaklaşık 4 saat sürdü ve hep aynı yerde aynı noktada oldu hep. ilk başta tekme atıyor gibi sonra titreşim yapıyor. kasılmamı onuda anlamadım. çok kortum doktorumu aradım. sema 20. haftadasın bişey yapamayız beklicez dedi. herhalde bu haftadalarda nts ye bağlayamıyorlar. ama ağrın olursa kanaman olursa hemen ara ve hastaneye gel dedi. içime şüphe düştü. çok şükür şimdilik bişey yok. ama sık sık tuvalete gidip çamaşırıma bakıyorum.
mrb kızlar nasılsınız, ben pek iyi değilim. sabah 9.30 da bi hareketlenme ile uyandım.göbek deliğimin sağ altında. başta oğlum tekme atıyor sandım. yaklaşık 4 saat sürdü ve hep aynı yerde aynı noktada oldu hep. ilk başta tekme atıyor gibi sonra titreşim yapıyor. kasılmamı onuda anlamadım. çok kortum doktorumu aradım. sema 20. haftadasın bişey yapamayız beklicez dedi. herhalde bu haftadalarda nts ye bağlayamıyorlar. ama ağrın olursa kanaman olursa hemen ara ve hastaneye gel dedi. içime şüphe düştü. çok şükür şimdilik bişey yok. ama sık sık tuvalete gidip çamaşırıma bakıyorum.
bermel bende Belçikaya ve Almanyaya gelen doktorun Yücel KARAMAN olduğunu düşünüyorum,belçikada da bir merkezi var onun,histereskopide ve laparoskopide uzman çok iyi bir prof kendisi,,benim rahim T şeklinde ve ondan önce gittiğim bikaç doktor bunun tedavisinin olmadığını söyledi,rahimin bu şekliyle hamile kalıcaksın ,duran bebeği yakalayana kadar devam ediceksin dedi,ben o doktoru dinlemeyip yücel beye gittim histereskopi yaptı,ben güven duydum ve yeniden rahim filmi çektirmedim,(ameliyat öncesi üç erken dönem düşüğüm var) ameliyattan sonra iki kaybım daha var maalesef,ilki yine erken dönem 8 haftalık ikincisi 19 haftalık..en son 23 nisanda bi rahim filmi daha çekildim ,rahim düzelmiş dedi radyoloji uzmanı ama bende hala ameliyat sonrası iki kaybım neden oldu onu öğrenemedim..şimdi regretenin bahsettiği cemil akgüle gidicem önümüzdeki ay ,bakalım o ne dicek..Allah yardımcımız olsun,vazgeçmeyi asla düşünmüyorum,en azından şuan..bundan sonraki gebeliğimde serklaj,enfeksiyon takibi,kasılma yada rahimde kısalma olması halinde kasılma önleyici ilaç
kullanıp son bi kez daha denemeyi düşünüyorum..
Samyeli,canım inşallah ciddi bir şey yoktur seni strese sokmak istemiyorum ama yapacak bişey yok ne demek yaaaa ozaman başka bir doktora gitsenn.Burda önceden okuyoduk kasılma önleyici serum yada benzer şeyler yapıyolarr.Ne biliym işte nts ye bağlanıp bağlanmadığını bilmiyorumm ama bişey yaparlar sonuçta.Canım inşallah biz evham yapıyoruzdur ama yapacak bişey yok bekleyeceğizi anlayamadımm.
umarım öyle olur canımJorjet canım samyeliye yazarken sanada cevap yazacaktım ama hemen cevaplayım derken seni cevabı unuttum :)).İnşallah bir daha ki hamileliğin de sağlıkla alacaksın kucağına buna çok inannıyorumm ama lütfen öyle umutsuzlukla son kez falan yazma üzülüyorumm çok(.Cemile gittiğinde bakalım ne diycek ne çıkacakk biliyorsun inanmak başarmanın yarısıdır canımm :))
umarım öyle olur canım
ama bazen düşünüyorumda ,bu kadar olumsuzluklar oldu,bir iki üç dört derken tam riskli günleri atlattım dediğimde sonuncuda gidince acaba diyorum benim kaderimde evlat sahibi olmak yokmu,eğer yoksa (ki biz bunu hiçbi zaman denemeden bilemeyiz) o zaman vazmı geçmeliyim ,amaaan ne bilim işte,gelgitler içerisindeyim
Vaz geçmek mii yok öyle cümleler kurmakk.Canım ama malesef sende etap etap olmuş her birisinde bir şey tespit etmişler kanda pıhtılaşma t rahim en sonda rahim ağzı yetersizliği ,şimdi hepsi tespit edildi geriye doğru tedaviyi uygulayacak doktor gerekiyor.Böyle gelgitler yaşamakta çok haklısın yaşadığın hiç kolay deil ama bak yine söylüyorum Allahın izniyle bebeğini kucağına alacaksınn ama sende lütfen pes etme ve umutsuzluğa kapılmamaya çalış.İnan canımm lütfenn
canım,çok saol inanki moral buluyorum sen böyle konuşunca..sen de cemil akgüle gidicekmisin? senin rahim filmin dışında bujiyle ölçümün yapılmışmıydı?
sanırım serklajlar yarın yapılıyor,Allah yardımcınız olsun..dua edicez sizin için,ama sizde bize dua edin olurmu..
Melekceren,canım şimdiden çok geçmiş olsun.Zor olduğunu biliyorum ama stress yapmamaya çalış inşallah herşey yolunda gidecek güzel haberlerini bekliyoruzz.Ptesi 3 kişinin serklajı var hepinizin güzel haberlerini almak için sabırsızlıkla bekliyor olcaz..
Slm Melekceren umraim yarinki serklaj ameliyatin olur ve sorunsuz gecer..Allah yardimcin olsun.
Ve vakti geldiginde yavrunu kucagina alirisn..darisida tum burdaki arakdaslarima.
Dualarimiz sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?