- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.281
mrb kızlar nasılsınız, ben pek iyi değilim. sabah 9.30 da bi hareketlenme ile uyandım.göbek deliğimin sağ altında. başta oğlum tekme atıyor sandım. yaklaşık 4 saat sürdü ve hep aynı yerde aynı noktada oldu hep. ilk başta tekme atıyor gibi sonra titreşim yapıyor. kasılmamı onuda anlamadım. çok kortum doktorumu aradım. sema 20. haftadasın bişey yapamayız beklicez dedi. herhalde bu haftadalarda nts ye bağlayamıyorlar. ama ağrın olursa kanaman olursa hemen ara ve hastaneye gel dedi. içime şüphe düştü. çok şükür şimdilik bişey yok. ama sık sık tuvalete gidip çamaşırıma bakıyorum.
geçmiş olsun canım,umarım önemli bişey olmaz,ama ben bu doktorların telefonda şuan bişey yapamayız demelerini savsaklama olarak görüyorum,inan onlar için senin bu bebeği sağlıklı doğurman hiçbişey ifade etmiyo..ağrı kanama olduktan sonra gel diyo da bişeyler için geç kalınmış olurmu diye düşünmüyo..benim son doktoruma kızgınlığım hala geçmedi sanırım..bana bir kere bile alttan bakmamıştı,düşün son gün alttan yapılan muayenede 3,5 cm açılma var doğum eylemini bekliyoruz,geri dönüşü yok diyolar,ertesi gün nöbeti devralan doktor üstten bakıp maşallah kıpır kıpır diyerek ekrandan bebeği seviyo,e diyorum açılma var dediler,siz böyle diyosunuz??? alttan bakınca ''hımm evet bu bebek durmaz'' diyo..3,5 cm açılma bile son gün üstten görünmüyoda bu kadın beni nasıl üstten ölçüyodu devamlı?? Allaha havale ediyosun başka bişey yapamıyosun..
sende serklaj varmıydı canım ? kasılma önleyici ne kullanıyosun ??
serklajlıyım evet canım, ama kasılma önleyici bişey yok vermedi. sadece progestan 200 içiyorum.
Canım,Belçika'ya gelen doktor Yücel Karaman olabilir mi? Jorjetin doktoru ben onu araştırdığımda ayda 1 kez belçikaya gittiğini ve orda da bir merkezi olduğunu biliyorum merkezin adı brüksel tıp merkezi.Doktor jorjet i amaeliyat etmiş rahim şekli t şeklindeymiş ve düzeltmiş konusun da çok uzman ve yetenekli olduğunu duydum yanlız biraz pahalıymış tabi önemli olan doğru teşhisi koyması..Canım şimdi sitede kızların hepsi hamile maşallahbizde jorjet,sen ve ben onları doğurtup sıraya gireriz :))) boş bırakmayalım demi burayı hep hamişler olsun.Benim hamile kalmam zor olmadı canım 1 seferde tutmuştu kaybettiğim bebeğim umarım bundan sonra da böyle olur denemem olmadığı için bilmiyorum yani şansmıydı yoksa çabuk hamile kalanlardanmıyım emin deilim bu bebeğimden önce ve sonra hiç hamilelik denem yok İnşallah Allah istediğim an nasip eder yine ve bu sefer acısını göstermez bana ve hepimize.Tubaaozz da izmirde ve doktorundan çok memnun çok bilgili iyi,anlayışlı bir doktormuş adını unuttum şimdi.Bende Kılıc aydın diye bir profa gisiyorum bende kendisine çok güveniyorumm.Ama henüz hamilelik süreciini yaşamadığım için o süreçi nasıl geçireceğimizi bilemiyorumm .İnşallah Allah nasip ederde hamile olursam onunla devem edeceğim galiba başırsam ozaman bol bol tavsiye ederimm.Gerçi doktor tavsiye etmekten de korkuyorum çünkü benim bebeğimi kaybettiğim de gittiğim doktor da tavsiyeydi bana çok övülmüştü ancak bebeği kaybettiğimde gittiğim kılıc bey bana doktorun bazı hataları olduğunu söyledi (.İşte böyle canımm sana doktor listesi yapıcamm en kısa sürede sende araştırır içine sinene gidersin.Kocamann öpüyorumm bizi habersiz bırakma arada yazz
bermel bende Belçikaya ve Almanyaya gelen doktorun Yücel KARAMAN olduğunu düşünüyorum,belçikada da bir merkezi var onun,histereskopide ve laparoskopide uzman çok iyi bir prof kendisi,,benim rahim T şeklinde ve ondan önce gittiğim bikaç doktor bunun tedavisinin olmadığını söyledi,rahimin bu şekliyle hamile kalıcaksın ,duran bebeği yakalayana kadar devam ediceksin dedi,ben o doktoru dinlemeyip yücel beye gittim histereskopi yaptı,ben güven duydum ve yeniden rahim filmi çektirmedim,(ameliyat öncesi üç erken dönem düşüğüm var) ameliyattan sonra iki kaybım daha var maalesef,ilki yine erken dönem 8 haftalık ikincisi 19 haftalık..en son 23 nisanda bi rahim filmi daha çekildim ,rahim düzelmiş dedi radyoloji uzmanı ama bende hala ameliyat sonrası iki kaybım neden oldu onu öğrenemedim..şimdi regretenin bahsettiği cemil akgüle gidicem önümüzdeki ay ,bakalım o ne dicek..Allah yardımcımız olsun,vazgeçmeyi asla düşünmüyorum,en azından şuan..bundan sonraki gebeliğimde serklaj,enfeksiyon takibi,kasılma yada rahimde kısalma olması halinde kasılma önleyici ilaç
kullanıp son bi kez daha denemeyi düşünüyorum..
Canım ben gittiğim doktora çok güveniyorum ama herşeye rağmen birkerede o görsün istiyorum ve inşallah gideceğim.Benim gittiğim kılıc bey buji ölcümü yaptı bana ve var gibi dedi.
Kızlar misafirler bende diye tek tek yazamıyorum. Şimdi hızlıca bakayım dedim. Yücel Karamandı Almanyaya giden doktor. Bermel'e Türkiye ye gelmesini tavsiye ederim. Gerekirse buradageçir bu süreci. Yarın serklaj için geçmiş olsun...
Cok tesekkur ederim regretecim bilgileirn icin...Jorjet arkadasimiz o kiside fazla menmun kalmamis heraldeki degistirmis geri doktorunu..jorjet arkadasimizda baya cekmis insallah bundan sonra cekmez..demek ucumuz kaldik:)..olsun Allah kismet ederse ucumuzde ayni duygulari yasariz.
Sorunsuz hamile kaldigina sevindim..bendede sorun olmuyor istedigim zaman insallah bende hemen hamile kalirim..Iki senedir evliyim ve bir sene dogum kontrol hapi kullandim ve birkatikdan dort ay sonra hamile kaldim ve dusuk falan yasamadim sukur..ama malasef 18 haftada sonlandi ve ondan sonra hemen yine hamile kaldim ve oda aynen 18 haftalikken sonlandi..kismet degilmis demekki.
Sen ne zaman dusunuyorsun tekrar?
Benim yarin iste akedemik hastanede randevum var ordaki gorusmeden sonra tabiki turkiyedede gozukmek istriyorum ondan sonra kismet ederse allah istiyoruz.
Bana kalsa hemen hamile kalmak istiyorum cunku cok aci cekiyorum meleklerimi ozluyorum onlarin acisini yeni hamileligim birazda olsa hafifletir diye dusunuyorum..meleklerim bana insallah kardes gondercekler ama bu kez bizimle kalmak sureciyle..
INsallah canim sende bende jorjet arkadasimizda yakin zamanda tadiriz guzel annelik duygusunu.Aminn.
Regeretecim bu buji olcumu hamile kalinmadan yapliyor sanirsam ...hemen sonuc aliyorsun demi>?
Bende yaptirmak istiyorum aslinda.ama nerde baslicami bilemiyorum
Yarinki konusmamdan sonra daha duzgun kararlar veriris insallah.
Belcikaya gelen uzmanda randevu almayi dusunuyorum..ama izindede gozukmek istiyorum bir uzman doktora..izinime daha iki ay var..
Sabirsizlaniyorum valla hemen sonuclansada hersey hamile kalsam diye..ama iste tabi herseyden emin olmadan risiko almak istemiyorum yine ayni seyler olur diye cok korkuyorum(.
Kızlar bu arada paşamla konuştumm hepimizi çok özlüyor giriyor okuyor ama yazamıyor.Cezasını bekleyen mahkum gibi gün sayıyorr.Ve biz yazarken yazamadığı için ağlıyormuş bazenn (( ben kıyamam ona yaa (.Yarın serklaj için çok heycanlı ve sıkıntılı ama bizimle konuşamamak onu daha fazla üzüyormuşş (.Hepimize çok selam söyledi.
canim ben sana yazdigim uyeye sordum bidaha giremiycekmis ya zaten ikinci uyeligi dedi bidaha siteye gelmemeli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?