Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bende sein gibi serklajlıyım.geçenlerde dr sadece dikiş tutuyor dedi sürekli yatıyorum birşey olucak diye çok korkuyorum.sürekli tedirginim.

merhaba regreteciğim nasılsın?

İyiyim canım,geçen turnosol kağıdını sormuştun.Kullandın mı onu canım?

mrb kızlar, nasılsınız? kızların inşallah serklajları ii geçer.

Samyeli,nasıl oldun canımm??? yaz lütfenn merak ediyoruzzz

bende sein gibi serklajlıyım.geçenlerde dr sadece dikiş tutuyor dedi sürekli yatıyorum birşey olucak diye çok korkuyorum.sürekli tedirginim.

Canım,konuyu okudun mu baştan bilmiyorumm ama burda sadece dikiş tutan arkadaşlarımız zamanında doğum yaptılar,aynı senin gibi sürekli yatarak,Stres yapmamaya çalış İnşallah hiçbişey olmayacak sen de zamanın da doğum yaparak kavuşacaksın bebişine

turnusol kağıdı eczanede satılan ince çubuk gibi olanmı yoksa özel turnusollu günlük pet gibi birşeyden bahsedilmişti öyle birşeymi anlayamadım.konuyu bilen arkadaşlardan cevap gelmedi.siteyi 7-8 aydır takip ediyorum baştan okumadım.inşallah zamanında doğum yaparım.dr sadece dikiş tutuyor dediği için erken doğum kaçınılmaz dedi ama yinede allah'ın dediği olur tabi.inşallah birşey olmaz.

evet malesef canim bende neyapcagimi sasirdim yok yere ceza aldi

Canım,nasılsın bebişler nasıl?
napiyim canim iyiyim adet olmadim doktorada gitmedim bebeklerde cok sukur iyiler acaba gamzedemi temelli cezalandiki:44:

hosgeldin canim merak etme hersey iyi olucak Allahin izniyle fazla stress yapma

merhaba arkadaslar uzun bi aradan sonra tekrar durumumu bildirmek istedim hersey yolunda haftaya sali bandimi cikaracak doktor .cok sukur bu gunlere gelebildik bugun 34 bitti.ins darisi sizlere olur.beklenmedik birsey oldu rahim agzim uzadi yada kendi doktorum iyi olcemedi oda sasirdi suan 42 mm .cok sukur allahima kizimi kucagima alcagim gunu bekliyorum ins sag saglim alirim.

gozun aydin canim 42mm cok iyi hele bu haftalarda Allah sagsaim kucagina almayi nasip etsin bu arada kizlar serklajda Insallah iyi gecer

Kızlar,paşamla konuştum.Herşey yolunda gitmiş şu an gayet iyi maşallah.Doktor ayılınca demiş ki siz sürekli bilgisayar başındamısınız ?Narkoz verildiği andan itiraben sürekli elleri tuşa basıyomuş gibiymiş :)))).Ayılana kadar tıkır tıkır yazmış :))

selam kızlar biz döndük sağsağlim doğurmadan eşimde dün bodruma uçtu ordan perşembe dönecek inşallah..enfeksiyonum geçmeni aksine arttı yarın kültür sonucu çıkacak antibiyotik verir sanırım çok ağrı yapıyo..abim getirdi bizi bugün çok yorgunum ama gelirgelmez pc ye koştum annem diyo bi nefes al bari ama cıkks serklajlarımız vardı nasıl geçti acaba ceylin tuba ve paşamın inşallah herşey yolundadır..kızlar ceza almış çok şaşırdım ya inşallahh aramıza dönerler kısa zamanda..chnb canım misafirin varmış yorma kendini lütfen..ardatuana maşallah canım çok az var aramızda riskli zamanlarımız bitti hayırlısıyla inşallah kucağımızdada görürüz..sbl regrete bermel jorjet tüm arkadaşlarım iyimisiniz

Canım hoşgeldinnn.Güzel geçtimi düğününüz?.Bu enfeksiyon konusu beni korkutuyo ama sen yüzdün kuyruğuna geldin .Enfeksiyon için ne diyor doktorun neden bırakmadı peşini (.Şu günde yarım greyfurt olayını mı yapsan bol suyla ??

ay inanamiyorum sadece pasam yapardi bunu zaten baska kimse yapamazdi hey Allahim ya ne yazmiski acaba

Canım ümitsiz olma. Burayı ben de baştan sona okuyanlardanım. Regrete'nin dediği gibi bu şekilde çok sağlıklı doğumlar yapanlar var. Hiç kalkma bol su ve bol dua canım. Benim daha ileri haftaydı gerçi ama 6.5 yaşndaki oğlumda 29+4'te 4 cm açıklığım vardı ve Z. Kamildeki doktor hiç çamarını giyme dedi bugün doğurursun. Ben de inandım giymedim. Baktım 2 gün öyle durdum doğmadı giydim bu sefer... Her şey Allah'tan. Şu 1.5-2 ayı atlatsan hayırlısıyla...

Çok sevindim ne güzel canım. Bebiş kilo aldı mı? Eve çıkınca rahatlayıp yemişsindir...

Canım bende konuştum senden önceydi bana da dedi. Sesi çok iyiydi. İnşallah sorunsuz atlatacak...

Canım, ne güzel burada bu günleri de gördük. Babasını da beklesin Duru, sonra artık bir engel yok Allah'ın izniyle. Benim misafirler gezmede. Ben de yazabiliyorum şimdi... Biraz yoruldum ama çok değil. Yarın sabah gidiyorlar ben de doktora gideceğim fakülteye...

mrb canım, yok gitmedim doktora... doktor gel demedi ki:
16 mayısda randevum var. inşallah bişey olmaz....

Canım ya bırak randevuyu filan olmazsa başka bir doktora görün. Jorjet'e katılıyorum. Bence tedirginsen git doktora bir baktır rahimağzı uzunluğuna...

canım hoşbulduk,düğün güzel ama yorucuydu neyseki sarunsuz atlattık geldik..enfeksiyon için ilaç verecek ama kültür almıştı cuma onun sonucu yarın çıkçak ondan sonra verir sanırım..nidilat içiyorum hala onunla greyfurt yasakmış demişlerdi burda o yüzden bu günde bol suyla idare ediyim yarın ilaç verir inşalallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…