- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.301
merhaba regreteciğim nasılsın?
mrb kızlar, nasılsınız? kızların inşallah serklajları ii geçer.
bende sein gibi serklajlıyım.geçenlerde dr sadece dikiş tutuyor dedi sürekli yatıyorum birşey olucak diye çok korkuyorum.sürekli tedirginim.
İyiyim canım,geçen turnosol kağıdını sormuştun.Kullandın mı onu canı
Canım,konuyu okudun mu baştan bilmiyorumm ama burda sadece dikiş tutan arkadaşlarımız zamanında doğum yaptılar,aynı senin gibi sürekli yatarak,Stres yapmamaya çalış İnşallah hiçbişey olmayacak sen de zamanın da doğum yaparak kavuşacaksın bebişine
Bunu kendi biliyor mu?? ben şuan şoka girdim kendi okuduğında ne olur acaba((.Benim anlamadığım şu, paşamın 1.üyeliği ceza sonucu iptal edilmedi kendi istedi 2.üyeliğinde ceza aldı site kurallarında 2 kere ceza alıp 2.üyelik alan kişi süresiz giremez diyorr anlamadımm anlayamadımm.Ayrıca hayatım da böyle bir şey görmedim hakeret etmemiş,editör le kagaya girmemiş,ufak bir hata yapmış süresiz girmemesi ni gerçekten hiç adil bulmuyorumm uyarı olmadan bir anda süresiz ceza alması gerçekten haksızlık ve hiç demokratik bir uygulama deil.Ben böyle düşünüyorum ve düşüncelerimi de buraya yazıyorumm bana da bunları yazdım diye ceza verirlerse benim zaten o zaman bu mantalite de bir internet sitesiyle işim olmaz.
napiyim canim iyiyim adet olmadim doktorada gitmedim bebeklerde cok sukur iyiler acaba gamzedemi temelli cezalandiki:44:Canım,nasılsın bebişler nasıl?
turnusol kağıdı eczanede satılan ince çubuk gibi olanmı yoksa özel turnusollu günlük pet gibi birşeyden bahsedilmişti öyle birşeymi anlayamadım.konuyu bilen arkadaşlardan cevap gelmedi.siteyi 7-8 aydır takip ediyorum baştan okumadım.inşallah zamanında doğum yaparım.dr sadece dikiş tutuyor dediği için erken doğum kaçınılmaz dedi ama yinede allah'ın dediği olur tabi.inşallah birşey olmaz.
merhaba arkadaslar uzun bi aradan sonra tekrar durumumu bildirmek istedim hersey yolunda haftaya sali bandimi cikaracak doktor .cok sukur bu gunlere gelebildik bugun 34 bitti.ins darisi sizlere olur.beklenmedik birsey oldu rahim agzim uzadi yada kendi doktorum iyi olcemedi oda sasirdi suan 42 mm .cok sukur allahima kizimi kucagima alcagim gunu bekliyorum ins sag saglim alirim.
selam kızlar biz döndük sağsağlim doğurmadan eşimde dün bodruma uçtu ordan perşembe dönecek inşallah..enfeksiyonum geçmeni aksine arttı yarın kültür sonucu çıkacak antibiyotik verir sanırım çok ağrı yapıyo..abim getirdi bizi bugün çok yorgunum ama gelirgelmez pc ye koştum annem diyo bi nefes al bari ama cıkksserklajlarımız vardı nasıl geçti acaba ceylin tuba ve paşamın inşallah herşey yolundadır..kızlar ceza almış çok şaşırdım ya inşallahh aramıza dönerler kısa zamanda..chnb canım misafirin varmış yorma kendini lütfen..ardatuana maşallah canım çok az var aramızda riskli zamanlarımız bitti hayırlısıyla inşallah kucağımızdada görürüz..sbl regrete bermel jorjet tüm arkadaşlarım iyimisiniz
samyeli merhaba sen nasılsın ağrın nasıl oldu gittinmi dr a?
Kızlar,paşamla konuştum.Herşey yolunda gitmiş şu an gayet iyi maşallah.Doktor ayılınca demiş ki siz sürekli bilgisayar başındamısınız ?Narkoz verildiği andan itiraben sürekli elleri tuşa basıyomuş gibiymiş :)))).Ayılana kadar tıkır tıkır yazmış :))
turnusol kağıdı eczanede satılan ince çubuk gibi olanmı yoksa özel turnusollu günlük pet gibi birşeyden bahsedilmişti öyle birşeymi anlayamadım.konuyu bilen arkadaşlardan cevap gelmedi.siteyi 7-8 aydır takip ediyorum baştan okumadım.inşallah zamanında doğum yaparım.dr sadece dikiş tutuyor dediği için erken doğum kaçınılmaz dedi ama yinede allah'ın dediği olur tabi.inşallah birşey olmaz.
merhaba arkadaslar uzun bi aradan sonra tekrar durumumu bildirmek istedim hersey yolunda haftaya sali bandimi cikaracak doktor .cok sukur bu gunlere gelebildik bugun 34 bitti.ins darisi sizlere olur.beklenmedik birsey oldu rahim agzim uzadi yada kendi doktorum iyi olcemedi oda sasirdi suan 42 mm .cok sukur allahima kizimi kucagima alcagim gunu bekliyorum ins sag saglim alirim.
Kızlar,paşamla konuştum.Herşey yolunda gitmiş şu an gayet iyi maşallah.Doktor ayılınca demiş ki siz sürekli bilgisayar başındamısınız ?Narkoz verildiği andan itiraben sürekli elleri tuşa basıyomuş gibiymiş :)))).Ayılana kadar tıkır tıkır yazmış :))
selam kızlar biz döndük sağsağlim doğurmadan eşimde dün bodruma uçtu ordan perşembe dönecek inşallah..enfeksiyonum geçmeni aksine arttı yarın kültür sonucu çıkacak antibiyotik verir sanırım çok ağrı yapıyo..abim getirdi bizi bugün çok yorgunum ama gelirgelmez pc ye koştum annem diyo bi nefes al bari ama cıkksserklajlarımız vardı nasıl geçti acaba ceylin tuba ve paşamın inşallah herşey yolundadır..kızlar ceza almış çok şaşırdım ya inşallahh aramıza dönerler kısa zamanda..chnb canım misafirin varmış yorma kendini lütfen..ardatuana maşallah canım çok az var aramızda riskli zamanlarımız bitti hayırlısıyla inşallah kucağımızdada görürüz..sbl regrete bermel jorjet tüm arkadaşlarım iyimisiniz
mrb canım, yok gitmedim doktora... doktor gel demedi ki:
16 mayısda randevum var. inşallah bişey olmaz....
Canım hoşgeldinnn.Güzel geçtimi düğününüz?.Bu enfeksiyon konusu beni korkutuyo ama sen yüzdün kuyruğuna geldin.Enfeksiyon için ne diyor doktorun neden bırakmadı peşini (.Şu günde yarım greyfurt olayını mı yapsan bol suyla ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?