- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.321
kızlar merhaba serklajım yapıldı şuan hastanede yatıyorum herşey yolunda şükür iyiyiz
Canımmmm öğlen konuştuk ama seni yine merak ettimm aradım açmayınca aklım sendeydi.İyiki yazdınn güzel haberler almak beni çok mutlu ettii ağrı sızın herhangi bir sıkıntın var mı?
evet canım çok mutlu oldum aradığın için 2.yi duydum ama telf uzağımdaydı açana kadar kapandı. benimde aklım burdaydı ama kendime geleyim biraz dedim şimdide 5dkda idrar sorunu çıktı serumlardan
evet canım çok mutlu oldum aradığın için 2.yi duydum ama telf uzağımdaydı açana kadar kapandı. benimde aklım burdaydı ama kendime geleyim biraz dedim şimdide 5dkda idrar sorunu çıktı serumlardan
offf yapıyorum sanki hiç yapmamış gibiyimGeçmiş olsun canım. Çok sevindim. Gerçekten idrar sorunu zor. Benim de suyum geldiğinde serumlardan 5 dakikada bir gelirdi sanki 5 saat yapmamış gibi.Zavallı eşim devamlı sürgü tutardı. Sonda da takmıyorlar enfeksiyon olmasın diye. Ben de hastabezi aldırmıştım altıma koyuyordum biraz masraflı ama sürgüden rahat. Koca bez bir seferde doluyordu vallahi...
Canım,iyi olduğunu duydum gerisi önemli deil.Canım kaç serum verecekler ki acaba ??? umarımm en kısa sürede sen gidiyormusun wc ye yoksa sonda gibi bişey mi var?
offf yapıyorum sanki hiç yapmamış gibiyim
2tane bitti 3.yü alıyorum sonmuş yok canım şimdilik kalkmıyorm sürgü kullanıyorum. ama daha sonra kalkabilecekmşim. ağrı kesici fitil koymuşlar çıkınca, 3serum ve penisilin verdi
Kızlar markete gidip geliyorum birazdan burdayımm
chnb canım vallahi bu topik eylemin off poflarından sonra bunuda gördü nihayet..sizleride görücez inşallah,misafirlerin gidince biraz dinlen muhakkak..fakültedende hayırlı haberlerle gel inşallah canımtubacım geçmiş olsun canım ohh atlattın hayırlısıyla herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bundan sonrasıda böyle sorunsuz geçsin gitsin inşallah..
Slm kızlar, ben şu an evdeyim, öğlen 2 de serklaj yapıldı 7 de de taburcu olduk.Doktor iyiki yapmışız dedi, açılma başlamış bile. Size bir sorum olacak, sizde de serklaj yapıldığında açılma başlamışmıydı? Bide ben idrarımı yaparken biraz kanamam oluyor, sizce bu normal mi? Bu arada tuubaaoz ve paşam arkadaşlarım sizede geçmiş olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun, paşam umarım siteye yeniden girersin...
Slm kızlar, ben şu an evdeyim, öğlen 2 de serklaj yapıldı 7 de de taburcu olduk.Doktor iyiki yapmışız dedi, açılma başlamış bile. Size bir sorum olacak, sizde de serklaj yapıldığında açılma başlamışmıydı? Bide ben idrarımı yaparken biraz kanamam oluyor, sizce bu normal mi? Bu arada tuubaaoz ve paşam arkadaşlarım sizede geçmiş olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun, paşam umarım siteye yeniden girersin...
Çok geçmiş olsunn inaşallahhep böyle devam eder.Ben bugün paşam la konuştuğumda oda aynı şeyi söyledi idrar yaparken az az kanaması oluyormuş.Daha öncede serklajdan sonra hafif kanaması olanları ve açılma başlamış denilenleri okudum.Tekrar çok geçmiş olsunn camımm
Sağ ol canım. Yazılı da hazırlamam lazım. Misafirler çorba yapıyor ben yazılı hazırlıyorum.Ama yorucu tabi. Eltimin arkadaşı buralı birazdan onlar gelecek. Sen de dinlen.
Canım çok geçmişolsun. Sen bu dönem okulu unut canım. Dinlen bırak bebek doğsun inşallah bir çaresi bulunur raporun.
kızlar merhaba serklajım yapıldı şuan hastanede yatıyorum herşey yolunda şükür iyiyiz
cinsiyet beli değil canım daha soramadım bu haldeyken onumu düşünüyorsun diyecek:)))Canımm bugün sık dişini azıcık yarın çıkıyorsunn ozaman eski düzenine dönersin.Bebiş nasılmış cinsiyet için varmı bir haber?
canım sende gelmişsin iyi gezdin maşallahchnb canım vallahi bu topik eylemin off poflarından sonra bunuda gördü nihayet..sizleride görücez inşallah,misafirlerin gidince biraz dinlen muhakkak..fakültedende hayırlı haberlerle gel inşallah canımtubacım geçmiş olsun canım ohh atlattın hayırlısıyla herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bundan sonrasıda böyle sorunsuz geçsin gitsin inşallah..
çok geçmiş olsun canım serklajın iyi geçmiş kendine çok dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?