- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.341
Slm kızlar, ben şu an evdeyim, öğlen 2 de serklaj yapıldı 7 de de taburcu olduk.Doktor iyiki yapmışız dedi, açılma başlamış bile. Size bir sorum olacak, sizde de serklaj yapıldığında açılma başlamışmıydı? Bide ben idrarımı yaparken biraz kanamam oluyor, sizce bu normal mi? Bu arada tuubaaoz ve paşam arkadaşlarım sizede geçmiş olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun, paşam umarım siteye yeniden girersin...
chnb canım vallahi bu topik eylemin off poflarından sonra bunuda gördü nihayet..sizleride görücez inşallah,misafirlerin gidince biraz dinlen muhakkak..fakültedende hayırlı haberlerle gel inşallah canımtubacım geçmiş olsun canım ohh atlattın hayırlısıyla herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bundan sonrasıda böyle sorunsuz geçsin gitsin inşallah..
serklajlıyım evet canım, ama kasılma önleyici bişey yok vermedi. sadece progestan 200 içiyorum.
öncelikle çök geçmiş olsun.banada dr.herşey normal diyordu tedbir amaçlı serklaj oluyordum ama serklaj yaparken açılmanın başladığını farketmiş iyiki yapmışız demiş eşime.benim isteğimle 10 gün rapor verdi.rapora çalışır diye işaretlemiş ama ben başka dr.tekrar 10 gün rapor aldım sonrada heyet verecek.serklajı yapan dr.kontrole çağırmadı hsteden çıkarken elime bir kağıt verdiler 15 gün sonra kontrol yazıyordu.bende muayenesinden randevu aldım gittim.muayenede açılmanın ilerlediğini hatta sadece dikişin tuttuğunu söyledi.şimdi sürekli yatıyorum.20 gün sonra gel tekrar bakalım dedi.sende öğretmensin bildiğim kadarıyla kendini yorma hatta hiç kalkmadan yat sonra daha kötü oluyor insan moralmen mahvoluyor.raporunu al yat dinlen.
geçmiş olsun canım keşke daha erken yapılsaydı serklajın. bende de oluyor kanama 1-2gün içinde hiç bir şey kalmıyor
Keşke öyle olsaydı ama doktor 3 lü testin sonucunu almadan yapmadı serklajı, bu açılmada ultrason cihazıyla hiç gözükmemişti, bana serum takmadılar, sadece prulokton vurdula, 4 gün sonra yine vurulacağım, birde antibiyotik verdi, bazı arkadaşlar progestan falan içiyorlar, acaba bende içmelimiyim?
canım siz normal doğum mu planlıyorsunuz? sen bööle gezip tozuyosun ama bence biraz dur. ters bir yerde sancın falan gelir panik olursun. hazırlıksız yakalanma. bence doktorun ve hastanenin olduğu yerden ayrılma artık. ne kaldı ki şurda. allahım bebeğini kucağına almayı nasib eder inşallah. seni bekliyoruz hepimiz diğer arkadaşlar seninle zamanı eş olanlar doğurdu mu bilgin var mı?
selam kızlar biz döndük sağsağlim doğurmadan eşimde dün bodruma uçtu ordan perşembe dönecek inşallah..enfeksiyonum geçmeni aksine arttı yarın kültür sonucu çıkacak antibiyotik verir sanırım çok ağrı yapıyo..abim getirdi bizi bugün çok yorgunum ama gelirgelmez pc ye koştum annem diyo bi nefes al bari ama cıkksserklajlarımız vardı nasıl geçti acaba ceylin tuba ve paşamın inşallah herşey yolundadır..kızlar ceza almış çok şaşırdım ya inşallahh aramıza dönerler kısa zamanda..chnb canım misafirin varmış yorma kendini lütfen..ardatuana maşallah canım çok az var aramızda riskli zamanlarımız bitti hayırlısıyla inşallah kucağımızdada görürüz..sbl regrete bermel jorjet tüm arkadaşlarım iyimisiniz
Canım doktor 10 gün rapor verecekti, ama haftaya pazartesi de randevumuz olunca biz 5 gün aldık, pazartesi bir 5 gün daha verecek,sonra da ağrım olursa yine verecek, senin hamilelik nasıl gidiyor, kendini ve bebişi yorma sakın, dikkat et...
neden 3lüyü beklediki böyle bir risk varken benim 2li testten sonra yapıldı bende özellikle erken olmasını istedim öncekinde 13+6da açılmam başlamıştı bunu riske atmadan açılmadan hemen dikelim dedi.proluton iğneyi bende ayda 1 vurulacakmışım sanırım çıkarken banada verecek antibiyotik fitil falan yalnız progestanı banada bıraktırdı ama hiç içime sinmedi ben inanıyordum o ilacın faydasınaKeşke öyle olsaydı ama doktor 3 lü testin sonucunu almadan yapmadı serklajı, bu açılmada ultrason cihazıyla hiç gözükmemişti, bana serum takmadılar, sadece prulokton vurdula, 4 gün sonra yine vurulacağım, birde antibiyotik verdi, bazı arkadaşlar progestan falan içiyorlar, acaba bende içmelimiyim?
Tubacım,nasılsın canımm?doğum yapacak bayan ne durum da :)).Doktorun hala hastanede mi?
Slm jorjetcim..sanada cok tesekkur ediyorum tecrubelerini paylastigin icin.
Ben biraz once regreteye senin o belcikaya gelen uzmandan menmun kalmadigini yazdim ama senin yazini tekrar okuyunca yalnis anladigimi anladim..kusuruma bakma.
O uzman doktor demek histreskopie ve laparaskopide uzman..
Ben ona gitsem suan bana neden iki kez ayni seyleri yasadigimi soyleye bilirmi? cunku rahimde bir sorun yokmus.
ama belki olcum falan yapar rahim agzi yetmezligini anlar..
Vazgecme canim insallah seninde guzel bi bebegin olcak..ama biraz sabir ve azim isi bizimkisi..kolay olmucak onu biliyorum ama olcak bi sekilde.
Bende ikinci kez 18 haftaliken suyum geldiginde cildircam sandim kendimi..yine aynisi oldu diye evin icinde dort dolandim bagirdim cagirdim agladim..ve bi lafimi hic unutmam..bida cocuk yapmayacagim dedim..o an yanimda ablam vardi bana cok kizdi oyle deme Allah istedi biseye karsi geliyorsun gibi olur dedi..sonucda Allah verdi Allah aldi..falan beni teselli etti.ama o anki piskolojim bana o cumleyi kurdurdu.
Suanda deli gibi anna olmak istiyorum..o kutsal duyguyu tadmak istiyorum.
Allah hepimizin yardimcisi olsun canim..
IYiki bu form var iyiki siz varsiniz.
Allah hepinizden razi olsun.
valla canım görünmüyor o herhalde yaptı yada vazgeçtiler dinleniyorlar kadın sabah ben geldiğimden beri (8de geldim) yürüyordu ama hiç boş kalmıyor şimdide başka biri yürüyorçok özendim onları görünce evet doktorum burda hala, biraz önce yine geldi kanamam azaldı çok iyi olduğunu söyledi bu gece burdaymış
Jorjet canım,bu gün aklıma ne geldi şimdi sen cemil akgüle gideceksin ya, sonra hamileliğinde seni o takip eder ve artık florans nigtingale de çalışıyor.Ben de kısmet olursa o hastane de doğum yapmayı düşünüyorumm aynı zamanda hamile kalalım ikimizi de yatırsınlar hastaneye aynı odaya güle oynaya kaynata kaynata tamamlayalım 9 ayı :)))))
yok canım ben yücel beyden hiçbir zaman memnuniyetsizlik duymadım, geçmişteki mesajlarımı okuduysan eğer ben çok fazla sayıda doktor değiştirdim,ilk üç kayıbım erken dönemdi ve iki üç kayıba kadar araştırmadı bile ,sonra üç tane olunca ben durumun tesadüften ibaret olmadığını ve araştırılması gerektiğini düşündüm,serdar koç diye bi doktor var tv lere falan çıkıyo medicalpark tüp bebek sorumlusu ,bana rahimdeki T şeklin teşhisini o koydu ama bu sorunun tedavisinin mümkün omadığını söyledi ben aynı gün ağlayarak onun muayenehanesinden çıkıp yücel beye gittim,çok umut verici,çok babacandı ameliyatımı o yaptı,ameliyattan sonra bi kayıbım daha olunca ve kürtaj işlemi için 3700 tl verince onu bıraktım 5.hamileliğimde başka bi doktora gittim ,mecburiyetten yani..hatta ilk defa 19 haftalara ulaşmıştım son hamileliğimde keşke yine ona gitseyim diyorum,ben açıkçası yine kalbi durur kürtaj vs gerekirse yine o kadar parayı veremem ,e ordan çık başka doktora kürtajını yaptır durumuda olmaz diye ona gitmedimm
yaşadıklarının aynısını bende yaşadım,çok iyi anlıyorum seni..çok zor şeyler yaşıyoruz ,Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?