Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yaaa o dönemler çok zor oluyor canım haziran giibi çalışmalara başlasan anlamazsın fazla bende 21 martta yapacaktım 14martta bunu öğrendim olmasatdı nasıl geçirirdim o günleri bilmiyorum.. sorma canım şanslıymışım geçen paşama olmuştu aynı yatak denk gelmiş ona demiştim ne tesadüf yine aynı yatak gelmiş diye banada daha önce serklaj olduğum odayı verdiler şans işte ama dediğin gibi rahatım iyi, annemin bile hoşuna gitti otel gibi burası diyor

Son düzenleme:

canım valla aynen böölee,ameliyata 3500 tl. verdik,kürtaja 3700 tl. ama 700 tl si genetik test içinmiş...düşünsene gidiyosun kontrole,kalbi durdu tahliye edilmesi lazım dedi,dur ben başka bi doktora gideyim ona yaptırayım kürtajı diyemessin,bi de benim ameliyatı da o yaptığı için ameliyattan sonraki kürtajı da o yapmassa sanki ameliyatla ilgili sorumluluğuda ortadan kalkacak gibi düşündük ve verdik o parayı mecburen..

şimdi cemil akgül canım top 10 da number one

Canım hastane için mi istiyorsun kadını yanına ???? hastane için istiyorsan orda hemşireler hastabakıcılar fır dönüyor insanın etrafında sen hiç kafana takma.Benim çok yakın arkadaşlarım ameliyat vb çok kaldılar hele cemil Bey o hastanede bölüm başkanı daha da ilgi görürsün.Maliyet hesabı süper canım olmadı bende kalırız hastaneye de çok yakın ediyle büdü gibi takılırız :))))

Evet bir süredir çok iyiydim başladım arada şimdi hüzün basmaları oluyor .Bide benim çok yakın bir arkadaşım benle hamileydi doğum yapacak az kaldıı çok korkuyorum onu görmeye gidince ağlarım saçmalarımm diyee çok severim onu kardeşim gibii dedim ama geçen ben kendimi iyi hissetmezsem gelmem dedim hiç bişey demiyor zaten nasıl istiyorsan öle yap diyor Hatta arada şaka yapıyorumm filimlerdeki deli kadınlar gibi alıcam bebeği benim o vermem diycem diyorum gülüyor bana :)).Canım evet ya iyi özel hastanelerin otelden farkı yok geçen sene bir arkadaşım doğum yapmıştı görmeye gittim suit tutmuşlar bir oda bir salon hesabı :))) bide org şirketine odayı süsletmişler bu ne dedim yaa hiltonun kral dairesi mi.Canım side de pasamla sansa bak ikiniz aynı gün serklaj oldunuz odalar aynı ama bu sefer Allahın izniyle bebişlerinizi kucaklarınıza alacaksınız inşallahhh

ya ben hastane için düşünmüştüm ,eğer hiç kalkamazsam yerimden benim öyle özel isteklerime,nebilim su içme,dedimya wc ye bile kalkmıcam belki,onlara hemşireler hastabakıcılar karışmazki :26:
onun parasını yarı yarıya veririz diye düşünmüştüm ben

tubaozz ,canım geçmiş olsun,atlattın çok şükür,bundan sonrasıda sorunsuz geçsin zaman su gibi aksın inş..

sağol canım hayırlısıyla atlattım gitmeden önce burda da hiç korkmuyorum diye yazıyordum ama ameliyathaneye girince başladım ağlamaya sağğolsun doktorum güzel sözleriyle moral verdi. gözlerimi açtığımda nasıl geçti diye sordum çok iyi dedi bu defa daha yukarıdan dikmiş bende ip nasıldı incemi kalınmı diye sordum güldü sen nerden biliyorsun dedi kalınmış merak etme en kalitelisini kullandım dedi bu topikten çok şey öğrendikinşalla sizlerinde güzel haberlerini alacağız sıra sizde artık

heh kalın olsun kalınn
kurdele gibi olanlar iyiymiş,valla bende saf saf otururdum doktorların karşısında ,artık yok öölee

Evet canım git bakalım ona bende gideceğim biliyorsun ozaman karar vercem benimkine devam ona mı.Benimkini de çok güveniyorumm hep farklı yerlerden çok iyi şeyler duyuyorum ama yinede cemili görünce fikrim değişirse hemen değiştiririm kimseniz gözünün yaşına bakmam beni bırakma illa benim hastam ol sen olmazsan ben bir hiçim,bidaha kimseye doğum yaptırmam yemez yani :)))))))))) Ay insan kendi yazdığına güler mi yaaa bir an yarıldım burdaa :))Kılıç bey de bana şaşmıştı :)))).Evet canım insanın nutku tutuluyor bana da hastanede ne deseler tamam derdim insan zaten neye uğradığını şaşırıyorr.Allah hepimizi vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsınn canımm doktor tavsiyeleri bitmez canımm boş verr sen önce bir cemile gitt sonra baktık içine sinmiyo ozaman bakarızz

heh kalın olsun kalınn
kurdele gibi olanlar iyiymiş,valla bende saf saf otururdum doktorların karşısında ,artık yok öölee

vallahi canım herşeyi soruyorum açıklamasını istiyorum en güzeli ben öncekinde öyle saftım hiç bilmiyordum dr da bişey anlatmıyordu çok safmışım şimdi gözüm açıldı sağolsun oda anlatıyor ben soruyorum soruyorum varsa sormak istediğin sor diyor

bende kaç gündür şu buji olayına takmış durumdayım bi de acıyo biraz yazmışsınya,gerçi o kadar şey olmuşumki (ney olduğumu yazmayacğım burda ) bi rahat bi rahat,hç kasmıyorum kendimi..ağrı eşiğimde artmış..bakalım orda ne çıkıcak,şu mayısdaki tatil operasyonunu halledelim haziranda cemildeyim

Canım sen merak etme çok ilgililer dayım ameliyat oldu orda en son valla ilgi alaka harika o dediğin paranın 3/1 ni hastabakıcılara bahşiş verseniz olay tamamm.Canım sağlık sigortasından günlüğüne bir para alıyor hastane ilgilenmeyeni döverler :))) .Yok canım kalkmaman gerekiyorsa mutlaka ilgileniyorlar biliyorumm ben emin ol, akşam eşin gelir annen gelir arada insanlar niye özel hastanelere gidiyorlar iyi hizmet alayım özen göreyim diye.Yapmazlarsa bana sölersin muma çeviririm ben onları sen merak etme.Ben hamile olunca bi acayip olmuştumm ne deseler saf saf susup yapıyordumm.Normal zaman da yerim adamı şikayet etmedik yer bırakmam hallederiz ayrıca canım sen illa ayrı birisini istersen buluruz bu taraftan birilerini

süpersinn,hamilelikte nooluyo insana yaa,bi saflık geliyo cidden
neyse hele bi o günler gelsinde ,önce senn sonra ben

Tubacımm iyi geceler tatlımm öpüyorum kocamannn 58:

Canım sen bakma bana benim canım çok tatlıdır ben korktukçada başıma geliyorr (.Sen rahatlamışsın ya artıkk senin hiç acımaz .Ben belki bu ay sonu giderim ona ben

Canım arkadaşlar yazmış çalışma diye, açılman başlamış diye. Sen sözleşmeli değildin değil mi? Niye bu kadar çalışmayı düşünüyorsun? Öğrencilerinse neden zaten Allah korusun bir şey olsa yine rapor alacaksın, psikolojin bozulacak. Sen bu sezonu kapat canım. Ben şu an gidiyorum ama serklajdan sonra gitmem.Lütfen çalışma canım bir de lütfedip nöbetini bire indirmişler. Çok iş yapmışlar. Boş ver okulu canım...

Chnb sen bugün fakülteye gideceğim demişmiydin canımm??? gittinmi yoksa ben mi yanlış anladımm???

Birazdan çıkacağım. Misafirler sabah uçağıyla gitti hemen yazayım buraya dedim.

Ben de diğer oğlumda Z. Kamil'de yatarken gece gündüz sancı çekenleri duyuyorduk 15 kişi vardı en az kaldığımız koğuşta. Bir ara saate bakıp bu doğum işlerinin sanki mesai saatleri varmış da ne zaman ara verecekler diye düşünmüştüm. Kaldığın yer güzel maşallah...

Normali dene canım ikisini de yaşamış biri olarak tavsiye ederim. Bak utanacağım ama sana bir sır. Ben bu normal doğumdan önce ilişkilerimde hiç anla işte... olmazdım. Doğumdan sonra daha da istekli oldum. Normal doğumun böyle bir yönü olduğunu okudum sonra... Tabi manevi keyfi de başka tabiii...

Ah canım hepimiz yaşadık o duyguları. Ben bebeğimi defnederken benden 2 ay küçük hamileleiği olana bir tanıdık(ki yeni tanıştık buraya gelince) benim yanımdaydı git etkilenirsin dedim gitmedi. Ben doğumundan 2 ay sonra gittim kucağıma alıp sevdim. Beni zor günümde yalnız bırakmamıştı....

Canım dediğin gibi ağrı eşiğimiz mi yükseldi acaba? Benim hamilelikten 2 ay önce bujiyle ölçtü acımadı. Ben daha acılı tahmin etmiştim....

Şimdi hastaneye gideceğim inşallah her şey yolunda gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…