Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım üzülmek yok moralini yüksek tut hiç bişey belli değil daha kan sonuçların belli olmadan ümitsizliğe kapılma sakın.sen hep hayırlısıysa olsun derdin hayırlıysa olur bebeğin seni bırakmaz zaten güzel şeyler düşünmeye çalış

Benim de kanamam bitti ağrımda yok ama bazen sızlama hissediyorum, sürekli yatıyorum, sende bundan sonrasını hep yatarak mı geçireceksin?

benim önceki serklajım 20.haftada yapılmıştı onda öyle sızlama hissediyordum sanki dikiş yerleri acıyor sızlıyor gibiydi. ama bu defa hissetmiyorum. bende normalde yatıyorum ama genel durumum iyi doktorum eve gidince duş alabilirsin dedi ama ben 1hafta bekliycem wcye kalkıyorum birde yemek yemek için onun dışında yatıyorum

Son düzenleme:

Canım,nasıl beraber seviniyor,gülüyorsak üzüntülerimizide paylaşacağız ne düşünüyorsan ne hissediyorsan yaz acılarda sevinçlerde paylaştıkça azalır artar.Tüm dualarım seninle canım arkadaşım benimm

evet canım bugün öğlen 12de çıktım ağrım hiç olmamıştı kanamam da dün akşam bitti şuan hiç bir problemim yok. sen nasılsın

Tubaacımm iyi olmana çok sevindim canımm inşallah hep böyle devam eder.

Paşamlada konuştum biraz sızısı oluyormuş onun dışanda bi şikayetim yok dedi.Yazdıklarımızı okuyor yazamadıkça çok üzülüyorr

merhaba canlarım sizlerle yazışmak çok isterdim ama olmuyo içim gidiyo bu zamanda yazışıp hislerimizi paylaşamamak çok canımı acıtıyo inanın sizlerle yazışmayı çok özlüyorum içim acıyo cevap veremedigim çok aglıyorum inanın burası evim gibi olmuştu ama malesef bazı sebeplerden giremiyorum sanki insan ölünce dermişya hey ben burdayım beni görün ben ölmedim dercesine ama olmuyo canım çok acıyo chbn cevap bile yazamadım haniş kupa vericektiniz bana ama olmuyo olamıyor sanki nefesimi kestiler canımı aldılar inanın aglayarak yazıyorum gözlerimdeki yaşları şuan bir görseniz çocuklar gibi aglıyorum ama elimden bir çare gelmiyo duyun sesimi ne olur benim sesimi ben evimi çok özledim gene kabul edin beni canımı açıotmayın ne olur kolumu kanadımı kımayıon kardeşlerimden ayırmayın beni ben
çok özledim sizi ya benim serklajım iyi geçti kanamam az var agrımda ilaç vermedi aynı ilaçlara devam 1 hafta sonra çagırdi

gamzede giremiyor onun cezasıda mı süresiz?ceza 3 günmüş galiba 2.üyelik alınırsa +5 günmüş diğer sitede böyle okumuştum editör yazmış.

paşam üzülme canım sen dinlenmene bak serklajı yeni atlattın..kızlar gamze ve paşam yeni msn adresiyle tekrar üye olamazmı buraya:26:

canım benim kan sonucunu almadan sakın kendini bırakma. sonuç olumsuz bile olsa çocuğunu düşün canım benim. ne denir bileniyorum. kelimeler boğazıma düğümlendi.

Sağ olun kızlar derdimi yine siz anlıyorsunuz. Akşam üstü aradım doktoru yolk kesesi varmıydı diye. O da yokmuş. Şu an ezan okunuyor bu ezanların hürmetine Rabbim hiçbirimizi ağlatmasın bir daha...

Canım üzülme sakın bir çözüm bulacağız buna da. Oğlum istiyor bilgisayarı sonra yine bakarım. İyi bak kendine...

Paşam çok geçmiş olsun, ağrı bende de var, kanamam durdu, antibiyotik vermedi mi sana? Keşke girebilsen, o zaman daha çok konuşabilirdik, inşallah cezan çabuk biter...

maşallah size canım hep böyle gidecek inşallahhhhhhhhh..duş bencede haftaya al normaldede çok sık alma mümkünse..

amin canım ahh birde sizin gibi büyüsek o haftaları görebilsek... yok canım almıycam silinirim biraz haftaya da girerim şimdilik haftada 1 gireyim diye düşünüyorum ama bakalım yazın sıcaklarda nasıl olacak şimdi sadece wc ve yemek için kalkıyorum

kııız tombiş ziyaretçi özledik seni ama sakın üzülme oldumu olmadı yeni bi mail adresiyle tekrar üye ol cezan bitene kadar ordan yaz

yazın soğuk suyla 5dk girer terini atarsın canım sıcak su zararlı bide uzun süre kalmamak gerek..görüceksiniz allahın izniyle bende dikiş yokken bu kadar durdu sizin daha güzel geçicek inşallah..

yazın soğuk suyla 5dk girer terini atarsın canım sıcak su zararlı bide uzun süre kalmamak gerek..görüceksiniz allahın izniyle bende dikiş yokken bu kadar durdu sizin daha güzel geçicek inşallah..

evet canım 5dk yeterli uzun kalmamak için serklajdan önce saçlarımı bile kestirdim onlarla uğrşmamak için. inşallah görebiliriz bizimde artık hedeflerimiz başladı ilk hedef 28. hafta çok özeniyorum sana sürekli yattın çok üzüldün zor günler geçirdin ama maşallah şimdi iyisin gezebiliyorsun alışverişini yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…