- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.401
Arkadaşlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
evet canım bugün öğlen 12de çıktım ağrım hiç olmamıştı kanamam da dün akşam bitti şuan hiç bir problemim yok. sen nasılsın
Benim de kanamam bitti ağrımda yok ama bazen sızlama hissediyorum, sürekli yatıyorum, sende bundan sonrasını hep yatarak mı geçireceksin?
Canım sağ olasın.Şimdi doktoru aradım HCG için. 3000 li bir değer söyledi. Tam 2 hafta önce bugün 1700 lü bir değerdi. Bekleyeceğiz dedi. Ama her gün 2 katı artması gerekli değil mi olsun bekleyeceğiz dedi. Allah'tan ümit kesilmez bugün için hiç bunları hayal etmemiştim.
Sizleri de üzmek istemem ama beni şu an kimse anlayamaz sizden başka...
evet canım bugün öğlen 12de çıktım ağrım hiç olmamıştı kanamam da dün akşam bitti şuan hiç bir problemim yok. sen nasılsın
Tubaacımm iyi olmana çok sevindim canımminşallah hep böyle devam eder.
Paşamlada konuştum biraz sızısı oluyormuş onun dışanda bi şikayetim yok dedi.Yazdıklarımızı okuyor yazamadıkça çok üzülüyorr
canım benim kan sonucunu almadan sakın kendini bırakma. sonuç olumsuz bile olsa çocuğunu düşün canım benim. ne denir bileniyorum. kelimeler boğazıma düğümlendi.
canım üzülmek yok moralini yüksek tut hiç bişey belli değil daha kan sonuçların belli olmadan ümitsizliğe kapılma sakın.sen hep hayırlısıysa olsun derdin hayırlıysa olur bebeğin seni bırakmaz zaten güzel şeyler düşünmeye çalış
merhaba canlarım sizlerle yazışmak çok isterdim ama olmuyo içim gidiyo bu zamanda yazışıp hislerimizi paylaşamamak çok canımı acıtıyo inanın sizlerle yazışmayı çok özlüyorum içim acıyo cevap veremedigim çok aglıyorum inanın burası evim gibi olmuştu ama malesef bazı sebeplerden giremiyorum sanki insan ölünce dermişya hey ben burdayım beni görün ben ölmedim dercesine ama olmuyo canım çok acıyo chbn cevap bile yazamadım haniş kupa vericektiniz bana ama olmuyo olamıyor sanki nefesimi kestiler canımı aldılar inanın aglayarak yazıyorum gözlerimdeki yaşları şuan bir görseniz çocuklar gibi aglıyorum ama elimden bir çare gelmiyo duyun sesimi ne olur benim sesimi ben evimi çok özledim gene kabul edin beni canımı açıotmayın ne olur kolumu kanadımı kımayıon kardeşlerimden ayırmayın beni ben
çok özledim sizi ya benim serklajım iyi geçti kanamam az var agrımda ilaç vermedi aynı ilaçlara devam 1 hafta sonra çagırdi
merhaba canlarım sizlerle yazışmak çok isterdim ama olmuyo içim gidiyo bu zamanda yazışıp hislerimizi paylaşamamak çok canımı acıtıyo inanın sizlerle yazışmayı çok özlüyorum içim acıyo cevap veremedigim çok aglıyorum inanın burası evim gibi olmuştu ama malesef bazı sebeplerden giremiyorum sanki insan ölünce dermişya hey ben burdayım beni görün ben ölmedim dercesine ama olmuyo canım çok acıyo chbn cevap bile yazamadım haniş kupa vericektiniz bana ama olmuyo olamıyor sanki nefesimi kestiler canımı aldılar inanın aglayarak yazıyorum gözlerimdeki yaşları şuan bir görseniz çocuklar gibi aglıyorum ama elimden bir çare gelmiyo duyun sesimi ne olur benim sesimi ben evimi çok özledim gene kabul edin beni canımı açıotmayın ne olur kolumu kanadımı kımayıon kardeşlerimden ayırmayın beni ben
çok özledim sizi ya benim serklajım iyi geçti kanamam az var agrımda ilaç vermedi aynı ilaçlara devam 1 hafta sonra çagırdi
sağol canım inşallah sorunsuz devam ederiz
maşallah size canım hep böyle gidecek inşallahhhhhhhhh..duş bencede haftaya al normaldede çok sık alma mümkünse..
amin canım ahh birde sizin gibi büyüsek o haftaları görebilsek... yok canım almıycam silinirim biraz haftaya da girerim şimdilik haftada 1 gireyim diye düşünüyorum ama bakalım yazın sıcaklarda nasıl olacak şimdi sadece wc ve yemek için kalkıyorum
kııız tombiş ziyaretçi özledik seni ama sakın üzülme oldumu olmadı yeni bi mail adresiyle tekrar üye ol cezan bitene kadar ordan yaz
yazın soğuk suyla 5dk girer terini atarsın canım sıcak su zararlı bide uzun süre kalmamak gerek..görüceksiniz allahın izniyle bende dikiş yokken bu kadar durdu sizin daha güzel geçicek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?