- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.421
Kızlar bugün biraz rahatsızım çıkıyorumm azıcık dinleneyim sonra gelirim belki
önemli bişey değildir inşallah neyin var canım
Kızlar bugün biraz rahatsızım çıkıyorumm azıcık dinleneyim sonra gelirim belki
Canım,göğsümün altı ağrıyordu biraz uzandım geçti şimdi iyiyi canımm merak etme
Arkadaşlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
Bermell ya uykum yok yazmıştınn ben yazana kadar sen çıktınn( Herşey elektirik gittiği için olduu (.Neyse girdiğinde okursun artıkk benimde hiç uykum yoktuu oysa ki (.Canım buji ölçümü hamile deilken yapılıyor ve aydınlatıçı oluyorr ama biraz acıyorr (. ama hemen bir fikri oluyor doktorun.Canımm hemen hamile kalmak istemeni okadar iyi anlıyorum ki bende öleyim ama bazı nedenlerden biraz erteliyorumm düşüncem eylül ayında başlamak aslında ama bazen haziran ayından sonrası içinde düşünmüyor deilimm tabi bunda bazı arkadaşların da etkisi var onlar kendilerini biliyor :)).Korkuların da çok haklısın canım bence konuyu netleştirmeden yapma ne olduğu konusunda kesin emin olursan korkularında stresinde azalır ki bu bundan sonraki hamileliğin içinde çok önemli bence.Canımm Yücel Bey'e gidebiliyorsan git tabi aslında yücel bey tüp bebek ve rahim amaliyatları konusun da çalışıyor ve bu konuda çok başarılı bildiğim kadarıyla bunları yapıyor ama hasta takibi yapmıyor ama sonuçta tecrübeli ve ünlü bir doktorr senin konunda ki fikrini al derim. Ama türkiyede riskli gebeliklerde çok uzman doktorlar var 2 ay çok bir zaman deil biraz daha sabredebilirsen burda konuyu netleştireceğini düşünüyorumm.Aslında keşke burda olabilsen hamileliğini türkiye de geçirsen ama sanırım bu pek mümkün deil.Canımm kaybettiğimiz bebekler çok özel bir yere sahip olacaklar ama Allahın izniyle kucağımıza alacağımız bebekler bize bu üzüntülerimizi biraz da olsa unutturacakk onlar kalbimizde yaşayacaklar hep, ben bazen konuşuyoruum onu çok sevdiğimi söylüyorumm bunu yaşayan anlar ama yaşamayanlara deli gibi gelebiliriz melek oldular ve dediğin gibi kardeşlerini yollayacaklar bize.Evet canım sen ben jorjet var şuan aslında bide fadik var ama bu sıralar biraz üzgünn canı artık buraya girmek istemiyor inşallah keyfi yerine gelir ve yine aramıza katılır ve arada yazan birkaç arkadaş daha var.İnşallah Allah isteyen herkese ve şu an hamile olan arkadaşlarımıza sağlıklı bebekler nasip eder.Burda artık sadece sevinçler paylaşılır hiç kimseden en ufak bile sıkıntılı haber almayızz.Canımm öpüyorumm kocamann Yarın gelince yaz hemen bizi habersiz bırakma
evet canım çok mutlu oldum aradığın için 2.yi duydum ama telf uzağımdaydı açana kadar kapandı. benimde aklım burdaydı ama kendime geleyim biraz dedim şimdide 5dkda idrar sorunu çıktı serumlardan
Devam ediyorum.Canım yapılan testler ve işlemler yapılan yerine göre çok ciddi fiyat farklarıyla yapılıyor.Yani gevelemek istemiyorum açık açık ne düşündüğümü söyleyeceğim Yücel Karamanın çok iyi bir uzman olduğu rahim ameliyatları ve tüp bebek uygulamasında çok başarılı olduğunu biliyorum Ama o bunları yapıp gebelik takibini yanındaki doktorlara yaptırıyormuş Sorunlu gebelik takibinde ise ne kadar başarılı olduğuna emin deilim bir bizim durumumuz sorunlu gebeliğe griyor ki bu konu bazen doktorun çok ünlü yada bir prof olmasına bakmıyor Bu konu üzerine eğtimine hasta görme sayısına ve takip ettiği hamilelere göre belirleniyor bence.Yani Yücel karama'a git ama dediği yada yapmak istediği işlemleri kayıtsız kabul etme Lütfen.Çünkü işlemler için aldığı ücretleri duyunca 2 günlüğüne İstanbula gelsen daha ucuza malolacağını ve Bu alanda başarısı kanıtlanmış doktorlarla da görüşebilirsin bence.Tabi bunlar benim düşüncelerim sonuçta sen kendini nasıl mutlu huzurlu hissedeceksen onu yap canım.
Biraz daha yazayım :))Canım bugün gittiğin uzman suyun geldiğinde rahim ağzı uzunluğunun ölçüldüğünü yazmış bence buda çok önemli mesela benim hamileliğimde gittiğim doktor kesinlikle bir ölçüm yapmadı hatta hastaneye gittiğimde bebeğin kalp atışlarını bile dinlemedi.Ondan sonra gittiğim profössör bunları duyunca inanamadı nasıl bir kadın doğum uzmanı bebeğin kalp atışlarını dinlemez sen bana hastaneye gittiğimde bebek yaşıyor deseydin senin teşhisini %100 koyardım ancak şimdi %90 emin olabiliyorum çünkü bebek öldüğünde zaten rahim onu dışarı atmak ister dedi sonra yaptığı buji ölçümü hsg filmi bebeği doğurma şeklim hiçbişey yokken bebeğin atayığının gelmesi gibi bulgularla %90 rahim ağzı yetersizliği dedi.Düşünebiliyormusun ? doktorum diye özel bir hastanede bilmiş bilmiş çalışan kadının ihmallerine bak.Ben onu Allaha havale ediyorumm ve kendisi hala orda burda hatta kadınlar klübünde bile harika doktor diye nitelendiriliyor( işte doktorun iyiliği sıradan sorunsuz giden bir hamilelikte deil sorunlu bir gebelikte ortaya çıkıyor.
canim benim seni cok iyi anliyorum ve cok sagol benim gozumu actin ..cunku yazdiklarini okudukdan sonra daha iyi anladim cunku bende tatmin olmamisdim tam gitsemmi gtmesemmi diye.
Senin dedigin gibi sorunlu hamilelikle uzman biri beni gorse daha uygun olur dusuncem
yeni esimde burda onlada konusuyorum ve istanbula gelme taraftariyiz iikimizde.oda simdi cemil akkulu arastiriyor:) google den.
Cemil akkulu bana tavsiye edebilirmisin? yoksa bildigin baska doktorlar varmi..birde hangi hastahane oldugunu yazarsan sevnirim canim.
Allah senden razi olsun kader arkadasim benim.
yok canım ben yücel beyden hiçbir zaman memnuniyetsizlik duymadım, geçmişteki mesajlarımı okuduysan eğer ben çok fazla sayıda doktor değiştirdim,ilk üç kayıbım erken dönemdi ve iki üç kayıba kadar araştırmadı bile ,sonra üç tane olunca ben durumun tesadüften ibaret olmadığını ve araştırılması gerektiğini düşündüm,serdar koç diye bi doktor var tv lere falan çıkıyo medicalpark tüp bebek sorumlusu ,bana rahimdeki T şeklin teşhisini o koydu ama bu sorunun tedavisinin mümkün omadığını söyledi ben aynı gün ağlayarak onun muayenehanesinden çıkıp yücel beye gittim,çok umut verici,çok babacandı ameliyatımı o yaptı,ameliyattan sonra bi kayıbım daha olunca ve kürtaj işlemi için 3700 tl verince onu bıraktım 5.hamileliğimde başka bi doktora gittim ,mecburiyetten yani..hatta ilk defa 19 haftalara ulaşmıştım son hamileliğimde keşke yine ona gitseyim diyorum,ben açıkçası yine kalbi durur kürtaj vs gerekirse yine o kadar parayı veremem ,e ordan çık başka doktora kürtajını yaptır durumuda olmaz diye ona gitmedimm
yaşadıklarının aynısını bende yaşadım,çok iyi anlıyorum seni..çok zor şeyler yaşıyoruz ,Allah bir daha yaşatmasın hiçbirimize..
Canım,ne demek hepimiz burda birbirimize yardımcı olup gözümüzü açıyoruz :).Cemil Akgül daha önce buraya yazan ve şuan yaptığı başarılı tedavilerle bebeklerini kucaklarına almış 2 arkadaşımızın doktoru kendisi profösör ve şuan İstanbul/Beşiktaş da Gayrettepe Florans Nıghtingale hastanesinde çalışıyor oda tüp bebek yapıyor ama kendisi çapa da yıllarca çalışmış çapada hala çalışıyo mu bilmiyorum Ayrıca N.taşında muaynnesi var fiyat 300 tl sanırım.Kendisine giden arkadaşlar çok iyi bir insan olduğunu konusuna çok titizlendiğini söylediler.Ben kendi doktoruma çok güvenmeme rağmen bir kerede ona gitmeyi düşünüyorum farklı bir doktor görüşü almak ve hatta ona daha fazla güvenirsem devam bile ederim.Sonuçta acıyı yaşayan biliyor bunları yaşamamak için önce ALLAHA sonra vicdan ve sorumluluk sahibi doktorlara güvenmek istiyorum.
Canım,sanırım 1 hafta yeterli olur yada şöyle yaparsın ben sana cemil bey'in benim şuan gittiğim profösörün Kılıç bey in telefonlarını veriririm önce ararsın durumunu anlatır ve gelmeden senden istedikleri test vs bişeyler varsa orda yaptırırsın geldiğindede yanında getirdiğin tüm sonuçlarla bikaç doktora görünürsün.Böylece zaman kaybı olmadan hızlıca sonuç alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?