- Konu Sahibi hidennisko
-
- #12.461
Öyle canım, biraz uyuyayım dedim ama ne mümkün. Ben teknoloji özürlüyüm telefonumu 2 ay oldu aslında alalı ama bir türlü her şeyini öğrenemedim. Saati kurmayı denedim ama becerebildim mi anlayamadım eşimi aradım beni 3.30 da kaldır diye. Oğlanın servisi geliyor o saatte. Bu seferde ya eşim unutursa ya servis gelirde duymazsam vb. nedenlerle uyuyamadım. Kalktım çamaşır astım bir de buraya bakayım dedim. Sen bir daha ne zaman gideceksin doktora? Hiç belirtin var mı? Artık bence akşam yürüyüşlerine başlayıp yavaş yavaş hurma da yiyebilirsin. Doğumu kolaylaştırıyormuş ya... Bir de burada dianatal jellle istersen doğum yaptırıyorlar. Bir de prenses doğumu epidural normal doğumu araştır canım. Normali denemeni tavsiye ederim. Dün sabah doktora gitmeden bir mesaj yazmıştım normal doğumumla ilgili biraz özel hayatla ilgiliydi. Okumuş muydun?
canlarım ben geldim özledinizmi beni allah razı olsun kadınlar kulübünden herşeyi yoluna koydum yanlışlık düzeltildi yaşasın can geldi bedenime artık
geçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim yat dinlen bol bol..10 gün sonrada ağır iş değil hiç iş yapma bence dinlenmene bak..kızlar merhaba,dün serklaj yapıldı.annemlerde kalıyorum burda internet yok şimdide başkasından istedim vınn. çok iyiyim ağrım arada çok çok az adet sancısı gibi oluyor. sadece antibiyotik kullanıyorum 10 gün sonra kontrolüm var.şu ara yatıyorum 10 gün sonra kalkabilcem ağır iş yapma yeter dedi.
canlarım ben geldim özledinizmi beni allah razı olsun kadınlar kulübünden herşeyi yoluna koydum yanlışlık düzeltildi yaşasın can geldi bedenime artık
kızlar merhaba,dün serklaj yapıldı.annemlerde kalıyorum burda internet yok şimdide başkasından istedim vınn. çok iyiyim ağrım arada çok çok az adet sancısı gibi oluyor. sadece antibiyotik kullanıyorum 10 gün sonra kontrolüm var.şu ara yatıyorum 10 gün sonra kalkabilcem ağır iş yapma yeter dedi.
hoş bulduk canım nasılsın görüşmeyeligeçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim yat dinlen bol bol..10 gün sonrada ağır iş değil hiç iş yapma bence dinlenmene bak..
hhoşgeldin hatun hadi gözün aydın nasılsın bakalım..
:
.Hoşgeldin yaa canımm oh bee gözümüz yollarda kaldıı Çok özledik öle altta melul melul beklemen içimi acıtıyordu hadi bakalım ceza evi günlerin bitti
hoşgeldin canım çok sevindik geri dönmenecanlarım ben geldim özledinizmi beni allah razı olsun kadınlar kulübünden herşeyi yoluna koydum yanlışlık düzeltildi yaşasın can geldi bedenime artık
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bunuda atlattık şükür.. inşallah bundan sonrası da sorunsuz geçer..kızlar merhaba,dün serklaj yapıldı.annemlerde kalıyorum burda internet yok şimdide başkasından istedim vınn. çok iyiyim ağrım arada çok çok az adet sancısı gibi oluyor. sadece antibiyotik kullanıyorum 10 gün sonra kontrolüm var.şu ara yatıyorum 10 gün sonra kalkabilcem ağır iş yapma yeter dedi.
Canım sağ olun. Ben iyiyim. Daha her şey bitmiş değil. 1 hafta 10 gün bekleyeceğim. Bir de bunda vicdanen rahatım. 5 aydır folik asit içtim. Doktorun dediğinden beri coraspin, progestan, innohep iğnemi oluyorum. Sevmediğim halde su içmeye çalıştım bol bol. Kendimi çok yormamaya çalıştım. Düzenli doktora gidip her türlü tetkiki yaptırdım, filmi çektirdim. Bol bol dua ettim. Yine de olmazsa vardır bir hayır diyorum. Geçenkinde bilmeden yaptığım çok hata vardı bu yüzden daha önce anlattığım büyük pişmanlıklarım vardı. Bunda en azından içim bu konuda rahat. İnşallah yine de haftaya iyi haberler olur diye seviniyorum. Şimdi biraz dinleneceğim. Ben sizlerden kopamam zaten. İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olana kadar beraber burada olacağız. Buradaki gibi kimse bizi anlamaz. Hatta eşlerimiz bile. Ben buna inanıyorum. Herşeyin hayırlısını diliyorum...
canım ben cuma gidicem kısmetse nst ve ultrasona sokup son duruma bakacak..evin içinde çok aktifim ama şuan bile okadar çok yağmur yağıyorki yürüyüş mümkün değil ..hiç belirtim yok daha, ilaçları nidilat vs bıraktım devlette olucağı için epidural normal olmaz ama normali deniycem kesinlikle bi an önce gelsin diyorum artık çok ağırlaştım..hurmayada cuma başlıycam dr da kilosu falan iyiyse..hayırlısı neyse o olsun artık ..sen yarında bi kan tahlili yaptırsan olmazmı canım..
kızlar merhaba,dün serklaj yapıldı.annemlerde kalıyorum burda internet yok şimdide başkasından istedim vınn. çok iyiyim ağrım arada çok çok az adet sancısı gibi oluyor. sadece antibiyotik kullanıyorum 10 gün sonra kontrolüm var.şu ara yatıyorum 10 gün sonra kalkabilcem ağır iş yapma yeter dedi.
kızlar ben olayı çok net biilmiyorum paşam geri döndü ama gamzenin de dönme ihtimali varmı acaba dedğim gibi neler olduğunu bilmiyorum ama burdaki paylaşımlarımız güzeldi onada üzüldüm çok..
bu arada biraz bencilcemi düşünüyorum bilmiyorum ama gamze gidince listemizde kaldıliste konusunda fikriniz varmı
Aynen canım arkadaşım sen elinden gelen herşeyi yaptın 2 ayrı doktora gittin sıra bekledin iğneni oldun ilacını kullandın geriye hayırlısını istemekten başka birşey kalmıyor.Habersiz bırakma canım bizi fırsat buldukça kendini iyi yada kötü hissettiğinde yaz lütfen.Herşeyin hayırlısı olsun gerçekten dualarım seninle canımmmmm
Canım,hoşgeldin gamzenin cezası bitmiş bakıyorum arada onada giriyor ama yazmıyor.Sanırım cezasına çok kırıldı.Haklısın o liste çok güzeldi benim nasıl yapıldığı,düzeltildiği konusunda hiçbir fikrim yok.İnşallah en kısa sürede kırgınlığı geçer döner aramıza ben yazıştığımda çok üzüldüğünü yapılan harekete kırıldığını söyledi .Cezası bittiği halde kendi kararıyla yazmadığı için bişey diyemiyorum.Gönlümden onunda geri dönüp aramıza katılması geçiyor Gamze hadiii sende geri gell artıkk
canım geçmiş olsun sana benim dikişim başarıyla oldu bugün çok şükür kanamam yok ama yumurtanın akı gibi akıntı geliyo sended oldumu merak ettim:26::26::26::26:hoşgeldin canım çok sevindik geri dönmene
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bunuda atlattık şükür.. inşallah bundan sonrası da sorunsuz geçer..
canım gamze açık kendisi girmiyo galiba benim yüzümdenkızlar ben olayı çok net biilmiyorum paşam geri döndü ama gamzenin de dönme ihtimali varmı acaba dedğim gibi neler olduğunu bilmiyorum ama burdaki paylaşımlarımız güzeldi onada üzüldüm çok..
bu arada biraz bencilcemi düşünüyorum bilmiyorum ama gamze gidince listemizde kaldıliste konusunda fikriniz varmı
Canım bekliyeyim diyorum. Hurmaları ye bol bol...
Geçmişolsun canım. Allah tamamına erdirsin. Ali Fuat Bey yaptı herhalde değil mi?
Çok sevindim canım...
Canım,hoşgeldin gamzenin cezası bitmiş bakıyorum arada onada giriyor ama yazmıyor.Sanırım cezasına çok kırıldı.Haklısın o liste çok güzeldi benim nasıl yapıldığı,düzeltildiği konusunda hiçbir fikrim yok.İnşallah en kısa sürede kırgınlığı geçer döner aramıza ben yazıştığımda çok üzüldüğünü yapılan harekete kırıldığını söyledi .Cezası bittiği halde kendi kararıyla yazmadığı için bişey diyemiyorum.Gönlümden onunda geri dönüp aramıza katılması geçiyor Gamze hadiii sende geri gell artıkk
Paşam canım,şimdi sen girmediğinde yazamadığın tüm şeyleri cevaplayacakmısınAmanınn yandık .Yapma kıyma bize
ya birşey sorucam rahimim sızlıyo sizdede oldumu merak ediyorum neden olurk,i bir şeymi oluyo yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?