Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım ben cuma gidicem kısmetse nst ve ultrasona sokup son duruma bakacak..evin içinde çok aktifim ama şuan bile okadar çok yağmur yağıyorki yürüyüş mümkün değil ..hiç belirtim yok daha, ilaçları nidilat vs bıraktım devlette olucağı için epidural normal olmaz ama normali deniycem kesinlikle bi an önce gelsin diyorum artık çok ağırlaştım..hurmayada cuma başlıycam dr da kilosu falan iyiyse..hayırlısı neyse o olsun artık ..sen yarında bi kan tahlili yaptırsan olmazmı canım..

kızlar merhaba,dün serklaj yapıldı.annemlerde kalıyorum burda internet yok şimdide başkasından istedim vınn. çok iyiyim ağrım arada çok çok az adet sancısı gibi oluyor. sadece antibiyotik kullanıyorum 10 gün sonra kontrolüm var.şu ara yatıyorum 10 gün sonra kalkabilcem ağır iş yapma yeter dedi.

canlarım ben geldim özledinizmi beni allah razı olsun kadınlar kulübünden herşeyi yoluna koydum yanlışlık düzeltildi yaşasın can geldi bedenime artık

:
canlarım ben geldim özledinizmi beni allah razı olsun kadınlar kulübünden herşeyi yoluna koydum yanlışlık düzeltildi yaşasın can geldi bedenime artık

.Hoşgeldin yaa canımm oh bee gözümüz yollarda kaldıı Çok özledik öle altta melul melul beklemen içimi acıtıyordu hadi bakalım ceza evi günlerin bitti

geçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim yat dinlen bol bol..10 gün sonrada ağır iş değil hiç iş yapma bence dinlenmene bak..

hhoşgeldin hatun hadi gözün aydın nasılsın bakalım..

Canım,inşallah hep böle çok iyi ollll.Kalktığında da çok dikkat et Çok geçmiş olsubb

geçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim yat dinlen bol bol..10 gün sonrada ağır iş değil hiç iş yapma bence dinlenmene bak..

hhoşgeldin hatun hadi gözün aydın nasılsın bakalım..
hoş bulduk canım nasılsın görüşmeyeli
:

.Hoşgeldin yaa canımm oh bee gözümüz yollarda kaldıı Çok özledik öle altta melul melul beklemen içimi acıtıyordu hadi bakalım ceza evi günlerin bitti

inan şu an benden mutlusu yok kaç zamandır üzülüyodum stresliydim sevincimden eşimi öpe öpe bir hal oldumallah razı olsun kadınlar kulübünden çok anlayışlılar bu konuda teşekür ediyorum buradan onlara

hoşgeldin canım çok sevindik geri dönmene
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bunuda atlattık şükür.. inşallah bundan sonrası da sorunsuz geçer..

Son düzenleme:
kızlar ben olayı çok net biilmiyorum paşam geri döndü ama gamzenin de dönme ihtimali varmı acaba dedğim gibi neler olduğunu bilmiyorum ama burdaki paylaşımlarımız güzeldi onada üzüldüm çok..
bu arada biraz bencilcemi düşünüyorum bilmiyorum ama gamze gidince listemizde kaldı liste konusunda fikriniz varmı

Aynen canım arkadaşım sen elinden gelen herşeyi yaptın 2 ayrı doktora gittin sıra bekledin iğneni oldun ilacını kullandın geriye hayırlısını istemekten başka birşey kalmıyor.Habersiz bırakma canım bizi fırsat buldukça kendini iyi yada kötü hissettiğinde yaz lütfen.Herşeyin hayırlısı olsun gerçekten dualarım seninle canımmmmm

Canım bekliyeyim diyorum. Hurmaları ye bol bol...

Geçmişolsun canım. Allah tamamına erdirsin. Ali Fuat Bey yaptı herhalde değil mi?

Çok sevindim canım...

Canım,hoşgeldin gamzenin cezası bitmiş bakıyorum arada onada giriyor ama yazmıyor.Sanırım cezasına çok kırıldı.Haklısın o liste çok güzeldi benim nasıl yapıldığı,düzeltildiği konusunda hiçbir fikrim yok.İnşallah en kısa sürede kırgınlığı geçer döner aramıza ben yazıştığımda çok üzüldüğünü yapılan harekete kırıldığını söyledi .Cezası bittiği halde kendi kararıyla yazmadığı için bişey diyemiyorum.Gönlümden onunda geri dönüp aramıza katılması geçiyor Gamze hadiii sende geri gell artıkk

Sağ ol canım iyiki varsın bize destek oluyorsun...

Evet Gamze her şey yoluna girdi biz seni çok özledik, bak bana dua et hamilelerin duası kabul olurmuş...

hoşgeldin canım çok sevindik geri dönmene

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bunuda atlattık şükür.. inşallah bundan sonrası da sorunsuz geçer..
canım geçmiş olsun sana benim dikişim başarıyla oldu bugün çok şükür kanamam yok ama yumurtanın akı gibi akıntı geliyo sended oldumu merak ettim:26::26::26::26:
canım gamze açık kendisi girmiyo galiba benim yüzümden mesaj yolluyum ona bakalım gelicek buraya ben inanıyorum kız gamze bak ben geldim gelde çizelgeye yaz bizleri hey duy sesimizi
Canım bekliyeyim diyorum. Hurmaları ye bol bol...

Geçmişolsun canım. Allah tamamına erdirsin. Ali Fuat Bey yaptı herhalde değil mi?

Çok sevindim canım...

bende bende inan yaşasın geri döndüm

hoşbulduk canım
kırılmış olabilir bu konuda bişey diyemem ama cezası bitmişse umarım tekrar aramıza gelir, bizleri bırakmaz.. evet gamze sende gel artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…