Rahim Anomalileri

merhaba arkadaşlar geçmişi hızlıca okudum yeni gelen arkadaşalrıma hoşgeldiniz diyorum inşallah tedavileri iyi sonuçlanıp hamile kalırlar

bende vakit çok hızlı geçiyor yarın oğlum 3 aylık oluyor 3 ay hem çabuk geçti hem uzun geçti allaha şükür koliği çok azaldı artık bir nefes aldım kendime geldim

moralinizi yüksek tutum ve olacağına inanın bana drların ve çevremin dediği enerjimle hamile kaldığım ve o enerjiyle bebeği kaybetmeden doğurduğum sizlerde hiçbir zaman inancınızı kaybetmeyin

papatya hoşgeldin bugün yeni eğitim öğretim yılı başladı inşallah güzel bir sene geçirirsin öğrencilerinle :)

Allah bağışlasın bebeğini. inşallah bizede nasip olur. senin sorunun neydi? bende bikorn uteri var 2 yıldır normal denedik olmadı eşimdede sperm azlığı morfoloji bozukluğu,var ilk aşılamam olmadı ikinci için umutluyum inşallah tutar ekimde nasip olursa yaptırcam bakalım..

merhaba arkadaşlar. hatırlarsanız ben yarım rahimliyim ve hipotiroidim var. eylülde aşılamam yapılacaktı. ilaçlarımı aldım. doktorum adetin 2. günü gel dedi. ama adet olmadım. son adetim 1 ağustostaydı. 31 ağustosta evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı. hastanede idrarda pozitif çıktı. hcg 456 ydı. ama daha önceden kimyasal gebelik yaşamıştım. yine endişelendim kimyasal mı diye. bugün yeniden hcg yaptırdım ve 1457 çıktı. Allah'a şükür inşallah bir kaç güne keseyi de görürüm. mecimekk son zamanlrda seni hiç görmüyorum. hamileliğinle ilgili tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.

çok sevindim karaman inşallah sağlıklı ve rahat bir süreçle hayırlısı ile kucakta görürüz.demek ki herşeyn bir vakti var :)).bana gelince 12.haftadayım şükür bir sıkıntım yok.sadece bu rahim ağzına dikiş konusunda kafa karışıklığı var dr um gerek yok diyor ama 14. haftada karar verecek.kısmetse ben de o dönemde başka bir doktorada danışırım artık.

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım geçen haftadan beri bu başlık altında yazılan mesajları okuyorum özellikle zeyhat senin sürecini takip ettim, çünkü ben de geçen hafta doktora gittim ve o zamana kadar çift rahim diye tahmin edilen anomalinin perde de olabileceği söylendi ve o gün bu gündür adetimin bitmesini bekliyordum. bugün doktora gittim ve kesinlikle çift rahim olmadığını perde olduğunu ama perdenin derinliini anlamak için rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi. şimdi hsg için merkez araştırıyorum, radyomar için olumlu yazılar okudum. tavsiyeniz var mı bu konuda.
hsgden sonra perde çok derin değilse operasyona gerek kalmaz dedi doktor.

benim de rahme dikiş atılması konusunda kafam karışık. bir kaç doktor dikişin de düşüğe sebep olabileceğini hatta enfeksiyona bile sbep olabileceğini söyledi. denizlide bir doçente gitmiştim o da 12. haftada mutlaka dikiş atılmalı dedi. gerçi daha 12. haftaya var ama. senin doktorun uzman mı, doçent mi yoksa prof. mu?

Gözün aydın canım inşallah sağlıkla dünyaya getirirsin.:CüvCüv:a.s.

Maşallah büyütmüşsün yeğenimizi

benim dr um uzman ve çokta memnunum ama serklaj konusunda bir kaç hafta içinde başka dr lara da bu konuda danışacağım kısmetse.

arkadaşlar hsg çektirdim sonuç rahimim t şeklinde doktor ameliyatlık bir durum yok , gebe kalmayı dene elimizde hiçbir argüman olmadan ameliyatkararı veremeyiz dedi. Perdeden şüpheleniyordu ancak çok hafif bir basıklık var operasyonluk bir durum değil, bir de rahimin olması gerektiğ gibi üçgen değil t şeklinde dedi. Şimdi ben bu durumda sevinmelimiyim üzülmelimiyim anlamadım, hamile kalmak istiyorum geçen ay korunmayı bıraktık ama hastalandım bu ay çalışmalarımıza devam edeceğiz ama merak ediyorum aranızda t şeklinde rahmi olup hamile kalan var mı lütfennnn cevapppp

sevindim hayırlı olur inşallah,ilk aylar zor geçebilir dikkat et kendine dr mutlaka hipotiroidin hakında bilgi ver ilaç veriyorlar bildiğim kadarıyla....sorunsuz bir hamilelik diliyorum..... hayırlısıyla bizim başımıza.:ecrin_bebek:

bence sen dr değiştir...üzülme demekki bu şekliyle hamile kalınabiliyor..sende hemen korunmayı bırakır bırakmaz niye hamile kalamadım diyorsun ablam gibi biraz geçsin enaz 3 ay dene sonra strese başla gerçi hiç başlama ama elde olmadığını biliyorum.dr çok dediğine takılma bence başka dr filimlerini göster birde başka dr değerlendirsin....canım kendini hiççç sıkma rahat ol

ben de t şekilli bir rahme sahibim ve sana tavsiyem biranönce gerekli operasyonu yaptır ama bu işte uzman birine yaptır çünkü riskli bir operasyon bu, ben hamile kaldım ama çok acı tecrübelerim oldu, benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın, kendini deneme tahtasına çevirttirme, Allah yardımcımız olsun...

teşekkür ederim. doktoruma ilk onu söyledim zaten. tiroid bebeğin gelişimi için çok önemliymiş. levotiron diye bir ilaç kullanıyorum. ama sık sık bir endokrin uzmanına gitmeyi düşünüyorum.

çok sevindim canım..allah tamamına erdirsin inşşş..

bende radyotom u iyi diye duymuştum.bakırköyde ve fatihte de şubeleri var.

evet benim de kafam karıştı okuduğum forumlarda neredeyse herkes operasyon geçirmiş, farklı bir doktora daha gideceğim acıbadem sigortam olduğu için sadece acıbadem hastanesindeki doktorları tercih ediyorum, 14 eylülde prof. dr. rıza madazlıya gidicem bakalım o ne dicek, sen operasyon sonrasında hamile kaldın mı ne kadar süre sonra hamile kaldın.

merhaba ceydan evet doktorumu değiştiricem en azından bir doktoıra daha filimlerimi göstereceğim, stres yapmak için çok erken biliyorum ama bu rahim anomalisi ,yakın çevremde hamile kalanların haberlerini almam ne bilim onlar adına çok seviniyorum ama kendim adına da neden ben demeden edemiyorum. neyse allah büyüktür umarım ben ve bu durumda olan herkese yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…