Zeynep çiğim, ameliyattan sonra bende regl düzensizliği olmadı, fakat hamile miyim diye düşünürken reglerim hep bir 2 gün gecikiyordu, bu olay beynimizde bitiyor, kendi kendime konuşuyordum ve reglim hemen ertesi gün geliyordu :) garip bir durum ama gerçek insan hamile kalmak isteyince regl olmak istemez ya işte bundan gecikiyor bazen...
yarın transfer günü, vallah üçüz olma şansı da var, ama hiç belli olmuyor bazen tek bir embryon tutunuyor, Allah hayırlısını versin ..artık kendimi ona teslim ettim, buraya kadar ben koşuşturdum, elimden gelen herşeyi yaptım artık geresini Allah'a bırakıyorum ..
kendinize iyi bakın, sevgiler
selam kızlar
bende size yatığım yerden yazıyorum :) eşim sağolsun işyerinden lap top unu getirdi
transfer dün yapıldı; şu an evde dinleniyorum ve 10 günlük rapor istedim..yattığım yerden kalkmıyorum şu sıralar hep yatıyorum ve bol bol televizyon seyrediyorum
allah izin verirse 2 hafta sonra gebelik testi yaptıracağım..inşallah güzel haberle size dönerim..şimdilik bu kadar..yatışa devam :))
Kızlar gerçekten çok sevindim.Tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Yazılarınızı hep takip edip yazmıyordum.Ben hatırlatayım kendimi unutmuşsunuzdur.Unikornisim(yarım rahim) eşimde büyük bir problem yok.Şubata kadar erteledim ben de.Zeyhat seninle aynı zamanlarda olacak galiba bebeklerimiz :) Bebekler üç oldu Allah herkese nasip etsin.Bebeklerine kavuşanlarda bize dua etmeyi unutmasın
arkadaslar merhaba
ıkı bebegımı kaybettım kan pıht. sorunum var
bıde kıstım oldu 6 cm onu erıtmeye calısıyoruz hap kullanıyorum sımdı ama erıyecegıne hıc ıhtımal vermıyorum dr ıcını bosaltalım dıyor ama tekrar dolarsa aynı sıkıntıyı cekmeyım dıyorum kafam karısık kıst basıt kıst yumurtalık kenarında dıyor dr um
aranızda benım gıbı olan varmı acaba kıste nasıl bı cozum buldunuz
inşallah tutar yaaa vallah çok endişeleniyorum..bir tane olsa bile razıyım ...yeter ki olsun
Zeynep çığım bu kadar uzaması gerçekten ilginç...tekrardan hormon testi yaptırsan ? olmaz mı ?değerlerine bir baksınlar
Seher ciğim...inşallah dediğin gibi olur; sana da bol bol dinlenmeler dilerim..kendini çok yorma şu sıralar..kendine ve bebişine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?