Rahim Anomalileri

Yalnız bu dünkü giitiğim doktor ne hormonlarıma baktı ne bişeye gebelik yok dedi yakında hasta olursun dedi. Niye bu kadar gecikti bunun kaynağını araştırması gerekmiyordu. Büyük ihtimal hormonlarımda bir sorun var o zaman.

Beyaz melek sanki sen başlarda bizlerle beraberdin bu formda konuşuyorduk diye hatılıyorum. Seninde ikizlerin varmış sanırım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

EVET BİTANEM BAŞLARDA SİZİNLEYDİM UTERUS BİCORNİS OLABİLİR DEMİŞTİ DOKTORUM USG YE GÖRE.SONRA RAHİMFİLMİ ÇKTİRDİM ÇOK ŞÜKÜR Kİ Bİ PROBLEM ÇIKMADI.KANALLAR AÇIK VE RAHİM ŞEKLİ NORMALE YAKIN ÇOK HAFİF Bİ KALP GİBİ AMA ÇOK DEĞİL DEDİLER.
ALLAH AŞÜKÜR Kİ DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIM ALLAH NASİP ETTİ BU AY.YOK BİTANEM BENİM TEK BEBEK.KIZ OLURSA EĞER ADI ÖYKÜ OLACAK..ERKEK OLURSA DA POYRAZ O YÜZDEN 2 İSİM YAZIYO HENÜZ ÇOK MİNİK CİNSİYETİ BELLİ DEĞİL.
BEN SİZİ HİÇ UNUTMADIM ARA ARA GİRİP BAKIYORUM HABERLERİNİZE..
ALLAH HAYIRLISIYLA SİZLERE DE NASİP EDECEK İNŞALLAHa.s.

Ne güzel herkse bir bir hamile kalıyor. Bu kalp şekli rahim daha yaygın ama allahtan çok sıkıntıları yok bak doğal yoldan kalmışsın.

tesekkur ederım dogru okumussunuz genelde kan sulandırıcı ıgne kullanılıyor gebelık boyunca

Mrb kızlar ben kafayı yiyecem hala asta olmadım ya. Benim reglim genelde 28 günde bir olur ona göre ayın 13 ü idi. Ama çok nadir 30 günde bi olur ona görede regl tarim 15 i. Çok gecikti ilk kez böyle bişey oluyor. Bende çarpıntıda çok fazla en ufak harekette yoruluyorum kalbim yerinden çıkack gii çarpıyor.

hamile kalanları okudukça çok mutlu oluyorum allah kavuştursun bebeklerinizeeeee, edamecrin vardı ikiz bebeklere hamileydi ondan haber varmı arkadaşlar?

Merhaba kızlar dün gebelik testi sonucuyla doktora gittim. Bana farlutal diye bir ilaç verdi kullan 10 gün hasta olmazsan tekrar gel dedi. Bende kullanıp kullanmama konusunda teredüttlüydüm. 2 hafta olmasa kendi ameliyatımı yapan doktora gidecektimki bugün hasta oldum sonund. İnşallah bir daha böyle gecikmez.

oh çok şükür ya :) rahatladım valla sanki kendim olmuş gibi :) bende bir olsam allahın izniylen..acayip ter basıyor bana lahusalarda olurmuş bu adet olsam geçer ne güzel. sağol zeyhatcım resimle ilgili yorumun için :)

kızlar merhaba
bride vezeyhat siz eskilerden olduğunuz için beni hatırlarsınız
ben yine kaybettim bebişleri
hoş bi haber olmadı ama
paylaşmak istedim

sancım geldi ve durdurulamadı

kızlar merhaba
hoş bi haber olmadı ama
paylaşmak istedim

ah canım (((((((((((
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inan çok üzüldüm sanki seni tanıyormuş gibi üzüldüm eda...
allahım sana sabır versin,off yaa sabah sabah çok üzüldüm ben şimdi...kaçıncı haftandaydın eda?
:a015::a015:

kızlar merhaba
hoş bi haber olmadı ama
paylaşmak istedim

canım çok üzüldüm allah sabır versin ne olur güçlü ol. Rahim ağzından oldu sanırım hay allah ya. Umarım biran önce toparlanırsın.

kızlar merhaba
hoş bi haber olmadı ama
paylaşmak istedim

Eda cığım...canım çok üzüldüm..ne desem boş tabi...Allah sabır versin. sana dikiş atmışlardı değil mi; yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?

Sağol canım ne sıkıntı yapmıştı çarpınt halsizlik sinir şükür geçti hepsi. Sen henüz olmadınmı?

Zeyhat, ay canım kusura bakam edamecrinin yazısına hemen gözüm ilişmişti onu okumuştum önce ; sen regl olmuşsun :) iyi çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…