kızlar hepinize merhaba.allah yardımcınız olsun.
Beyaz melek sanki sen başlarda bizlerle beraberdin bu formda konuşuyorduk diye hatılıyorum. Seninde ikizlerin varmış sanırım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
EVET BİTANEM BAŞLARDA SİZİNLEYDİM UTERUS BİCORNİS OLABİLİR DEMİŞTİ DOKTORUM USG YE GÖRE.SONRA RAHİMFİLMİ ÇKTİRDİM ÇOK ŞÜKÜR Kİ Bİ PROBLEM ÇIKMADI.KANALLAR AÇIK VE RAHİM ŞEKLİ NORMALE YAKIN ÇOK HAFİF Bİ KALP GİBİ AMA ÇOK DEĞİL DEDİLER.
ALLAH AŞÜKÜR Kİ DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIM ALLAH NASİP ETTİ BU AY.YOK BİTANEM BENİM TEK BEBEK.KIZ OLURSA EĞER ADI ÖYKÜ OLACAK..ERKEK OLURSA DA POYRAZ O YÜZDEN 2 İSİM YAZIYO HENÜZ ÇOK MİNİK CİNSİYETİ BELLİ DEĞİL.
BEN SİZİ HİÇ UNUTMADIM ARA ARA GİRİP BAKIYORUM HABERLERİNİZE..
ALLAH HAYIRLISIYLA SİZLERE DE NASİP EDECEK İNŞALLAHa.s.
tesekkur ederım dogru okumussunuz genelde kan sulandırıcı ıgne kullanılıyor gebelık boyuncaöncelikle geçmiş olsun. Benim kistler hakkında ilgim yok ama boşltırsa sanırım tekrar oluşmaz sadece çikolata kistler tekrarlıyor habire diye biliyorum. Benimde kistim varmış patlayınca haberimiz oldu. Ağustos ayında olmuştu. Ondan sonra hiç olmadı inşallah daha olmaz. Peki bu kan pıhtılaşması için doktorlar bi önlem alamıyorlarmı herhalde kan sulandırıcı ilaçlar veriyorlar diye okumuştum emin olmamakla beraber bir yerde.
zeyhatcım hastalandın mı merak ettim?
Merhaba kızlar dün gebelik testi sonucuyla doktora gittim. Bana farlutal diye bir ilaç verdi kullan 10 gün hasta olmazsan tekrar gel dedi. Bende kullanıp kullanmama konusunda teredüttlüydüm. 2 hafta olmasa kendi ameliyatımı yapan doktora gidecektimki bugün hasta oldum sonund. İnşallah bir daha böyle gecikmez.
kızlar merhaba
bride vezeyhat siz eskilerden olduğunuz için beni hatırlarsınız
ben yine kaybettim bebişleri
hoş bi haber olmadı ama
paylaşmak istedim
sancım geldi ve durdurulamadı
kızlar merhaba
hoş bi haber olmadı ama
paylaşmak istedim
kızlar merhaba
hoş bi haber olmadı ama
paylaşmak istedim
oh çok şükür ya :) rahatladım valla sanki kendim olmuş gibi :) bende bir olsam allahın izniylen..acayip ter basıyor bana lahusalarda olurmuş bu adet olsam geçer ne güzel. sağol zeyhatcım resimle ilgili yorumun için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?