Rahim Anomalileri

Canım benimde 6+5 de görülmüştü henüz panik yapma bakalım....:Saruboceq:

ay 77 süper yaaaa
vay be çok sevindim
sen çok bilinçli birisin
eminim Allahın izniyle her şey çok güzel olucak
tekrar tebrikler

zeyhatçım hangimiz pes ediyoruz ki
bu kadar güzel bir duygu için benim çabalamam gerekiyomuş
kızlarımı çooooközlüyorum çooook üzülüyorum
ama yapıcak bi şey yok işte

cnm merhaba nasıl oldun

sana ulaşmak zorundayım kalp şeklinde rahmimm var 20 haftalığım ve kasılmalarım var sanırım sen doğum yatın ne durumdaasın bilgi verirsen çok sevinirim

canım ya üzülme hemencik daha hiçbirşey belli değil ben az önce bir sitede okudum ki eğer yol kesesi görünüyorsa hemen endişe edilecek bir durum yokmuş... içini rahat tut belli kalp atışlarını duymak için henüz çok erken...

bu arada ben kan testine göre hamileyim ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum, korkudan hiç keyfini çıkaramıyorum şu an..hep bir endişe , ilk ültrasona girene kadar böyle olacak herhalde ...
canım sana bol şanslar ; rahat ol; Allah dua et...

Sağol Ay77, yoksada Allahtan gelen birşey ne yapabilirimki?Hayırlısı neyse o olsun.Cumartesi günü başka bir doktordan randevu aldım tekrar ultrasona gireceğim.Bayramda kafamı hep bu soru meşgul edecek çünkü.En azından varsada yoksada içimi rahatlatmış olacağım.15 gün beklemek bana işkence gibi gelecek..Cumartesi 7+3 günlük olacak ve eğer bebek varsa artık mutlaka görünmesi gerekiyor.Geçen hafta erken olabilirmiş bazı yerlerde bende okudum.Yolk kesesi oluşmuş bende.Ayrıca 3 gündür mide bulantılarım başladı.Bunlar biraz ümit veriyor bana.Neyse çok uzattım 2 gün sonra herşey belli olacakkk.Umarım hayırlı haberlerle dönerim doktordan.Ay77, sende endişelenme canım şimdiden ama ben bir daha hamile kalsam bebeği ve kalp atışını görmeden hemen hamile moduna girmeyeceğimm..

Ay77 hadi bakalım çok şükür herşey yolunda gidiyor. Ultrason ne zaman?

Seher inşllah sende yarın güzle haberlerle gelirsin allah sana hemen hamilelik verdi inşallah sonuda güzllikle gelir arkadaşım. Brideninkide geç gözükmüş umarım seninkide öyledir. Çok iyi fikir bayramdan sonraya bırakmamak koca 10 gün insan nasıl bekler. En azından durumun netleşir.

Canım dur bakalım belki geç döllenme olmuştur, hay allah iyi haberlerini beliyorum canım...senağlama

zeyhatcım sen nasılsın arkadaşım? İyimisin?
:1hug:

Bende 5 gün izin aldım bayramla birleştirip sivasa geldim. Buralar çok soğuk. Ama hayatımızda üşümemeizi unutturucak hareketler var. Kız kardeşim alanyadan geldi sivasta ameliyat oldu göğüslerinden. Hergün kontrolde. Yiğenim 3 yaşında grip oldu şurupları içmedi akciğer enfeksiyonu oldu hergün pensilin yapılıyor yeni yeni toparlanıyor. Bayram geliyor onun hazırlıkları. Erkek kardeşimin kız arkadaşı vardı onlarevlenmek istedi bizde ünv. sınavından sonra dedik öğrenciler henüz kız kaçtı bize geldi. İkisinede ne kzın aileisinin ne biizm sözümüz geçmedi. Apar topar resmi nikah oldu. Ayın 14 ünde düğün yapıyoruz onu hazırlılkları. Dolamalar baklavaları bayram yemekelrini temizliğini saymıyım :)) Bu aralar hayatımızı koşarak yaşıyoruz inan.

kızlar benim ilk ültrason 13 aralık'ta ..muhtemelen sadece keseyi veya keseleri göreceğiz..kalp atışları için biraz erken olacak herhalde... ben hala hamile modunda değilim ; çok sağlamcı olduğum için gözlerimle görmeden inanamıyorum ve kendimi çok çabuk kaptırmak istemiyorum...hep birşey olacak diye korkuyorum ama tabiki sabah akşam Allahıma şükrediyorum ; tek yaptığım bu...

Seher ciğim durumunu çok iyi anlıyorum beklemek gerçekten çok zor, ben transferden sonra 14 gün bekledim ve kafayı yiyecektim tuttu mu tutmadı mı ? insanoğlu çok sabırsız ...güzel haberlerini bekliyoruz :)

Zeynep ciğim sende bu bayramda hiç sıkılmayacaksın galiba :) sana kolay gelsin ... ben bu bayram istanbul'dayım ..eşimin ailesini bize davet ettik; bizim eskişehir'e gitmemiz biraz zor olacaktı çok fazla hareket etmek istemiyorum çünkü ...

herkses iyi Bayramlar şimdiden

Merhaba arkadaşlar hepiniizn iyi bayramları olsun. Biz bugün bayram açılışını mezarlığa giderek yaptık. Uzun zamandır gitmiyordum. Teyzemi eniştemi dedemi ve çok yakın bir aile dostunu ziyaret ettik içim çok buruk çok ağladım. Mezarlığın ne soğuk bir havası var

Neyse asıl haberi vereyimde gülün biraz ben burdan bebek odası takımı aldım :))) Sanki 6 aylık hamileyim.Kampanya varmış kaçırmıyım dedim :) Önce lila rengi aldım. Hem erkek hem kıza uyar diye. Sonra eşimin inadı yüüznde yeşille değiştireceğim oğlan olursaymış lila oğlanada olurdu. Karyolası gardolobi şifonyer yatağı uyku seti cibinliği ve dönencesi var çok tatlı.

ayyy inanmıyorum sana Zeynep :)) ayy vallah çok hızlısın ya... ben şu an hiç birşey bakmıyorum ve uzun süre de bakmayı düşünmüyorum eğer herşey güzel gelişirse son aylara doğru herhalde bakarım ...bi ültrason günü gelsin de gözlerimle göreyim içimde gerçekten birileri mi var mı diye :) dikkat ederseniz birileri diyorum sanki ikiz olacakmış gibi tabi aslında bunu bana dedirten kan değerlerim baya yüksek çıkmıştı ve ikiz olabilir diye düşünmeye başladım ... neyse herkese iyi Bayramlar dilerim

Ay77 sen de mi unikornissin?Tüp bebek mi yaptırdın?Eşin de problem var mıydı?Hamileliğine de çok sevindim tebrik ederim?Ben 1,5 yıldır korunmuyorum.Eşimin de sperm sayısı düşük biraz ama doktor bu sayıyla baba olan bir çok insan var dedi.Ben bir süre tedavi gördüm çatlatma iğnesi falan yaptı doktor olmadı sonra rahim filmi çekildi unikornis olduğum anlaşıldı.Bir de rahim filminde doktor tüplerin açık olup olmadığı tam belli değil laparoskopi öneriyorum dedi.Sonra taşınmak zorunda kaldım kafam iyice karıştı başka bir şehirde kadın doğum bölüm başkanı bir prof. a gittim. asistanıyla beraber muayene etti ve hamile kalmaman için hiçbir neden yok herşey iyi ama eşinde problem varsa olmaz dedi ve Ankara Anatolia Tüp bebekteki Hakan beye mutlaka muayene olmamı ve o ne derse onu yapmamı söyledi.Ben de taşınma yeni iş ramazan yerleşme derken korunmadan devam etmeye ama şubata kadar da tedaviyi bırakma kararı aldım.Şubatta Ankara'ya gidip muayane olup ona göre bir yol çizecektik ama eşimin buradaki iş yerinden şubatta izin alması imkansız.O gelemeyecek o gelmeden de gitmem ne işe yarayacak bilmiyorum.Bir de taşındığımdan beri adetlerim çok düzensiz bir sefer hamileyim bile zannettim 13 gün geçti.Bu ay da yine gecikti.En son kasım 6 da olmuştum.30 gün de bir oluyordum.33 gün oldu.Senin de problemn aynıysa bana bir fikir verirsen çok sevinirim ay77.Bu arada yaşım da 29 olmak üzere.Bebek de istiyorum artık.Şimdiden teşekkürler kızlar bu rada unutmadan bayramınız kutlu olsun.Zeyhat ben de Sivas'tayım ve donuyorum :)

Selam my daisy, ben ünikornis değilim ama başak bir forumda unikornis olan arkadaşlar tanıyorum, benin rahmimde perde vardı ve histeroskopi ameliyatı ile perde alındı, benim tüp bebek yaptırmamım sebebi eşimden kaynaklanıyor eşimin spermlerinde morfoloji sorunu vardı, yoksa sayı olarak aslında bir sorun yoktu. morfoloji aslında ciddi bir sorun çünkü spermin dna'sı başındadır ve bozuk dna'lı bir spermin yumurtayı döllemesi çok zor, bizde artık çok fazla beklemek istemedik ve tüp bebek'e başvurduk. unikornis olmak gebe kalmak için kesinlikle bir engel değil, gebe kaldıktan sonra çok dikkatli olmak gerekiyor sadece; çünkü rahim küçük olduğu için bebeği bir süre sonra taşımakta zorlanabiliyor ve genelikle rahim ağzını kapalı tutmak için 13. haftadan sonra serkalj uygulanıyor... benden sana tavsiye, öncelikle iyi bir hastanede tekrardan bir rahim filmi çektir, çünkü benim ilk rahim filmim çok kötü çekilmişti ve bana da laparoskopi önerilmişti daha sonra amerikan hast. tekrardan bir rahim filmi çektirdim ve septum (perde) ortaya çıktı...eğer eşinde sayı az ise, bence tüp bebek'e geçmeden önce aşılamayı deneyebilirsiniz.
beni ameliyat eden dr. unikornis rahimi olan çok bayan ameliyat ediyor ve rahimi az olsa bile histeroskopi yöntemiyle büyütüyor, kendisi istanbul'da istersen sana özelden bilgilerini verebilirim . iyi akşamlar

Çok aceleciyim ben haziranda evlendim düşün gelinliğimi şubatta kiraladım düğün olana kadar her fırsatta gititim vitrine baktım mankenin üzerindeydi :))

İnşallah minikleri ultrasornda görürsün. Az kaldı.

Bu arada dün seherle msjlaştık. Doktorta gitmiş bebek görülmüş kalp atışları duyulmuş. İnanamıyorum minincik şeyin kalbi atıyor. Ne kadar küçük olursa olsun kalbi var :))

ay süper bir haber bu,ben zaten bebeğin yaşadığına inanıyordum çünkü ilk haftalarda yanılmalar olabiliyor :)
evet ben de cumartesi gidiyorum ültrasona :)

kızlar bende iii bayramlar dileyemiyoru birz geç kaldım çünkü
ama güzel şeyler okudum sevinim
her şey hepimiziçin çok güzel olur inşallah

selam Edamecrin, senin de geçmiş bayramın kutlu olsun. nasıl oldun... ya aslında sana birşey soracaktım sana serkalj yapıldıktan sonra, çalışmaya devam etmiş miydin...çünkü birkaç gündür bu serklaj olayını internette araştırıyorum ve bazı kadınlarda ayakta iken sürekli doğum sancıları geldiği için serklaj dan sonra bile dr kendilerine 24/24 yatak istirahati vermiş ...bir sonraki hamileliğinde aceba sende işi bırakıp sürekli yatsan iyi olur mu ? annem biliyorsun bize hamile kaldığında 9 ay yatakta kalmış onda da serkalj yapılmıştı.

Merhaba kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsunn.Zeyhattan haberleri almışsınız..Evet bebeğimi gördüm kalp atışlarınıda dinledimm.Çok şükürr 1 hafta kabus gibiydi.Bayram öncesi rahatlamış oldum.Şu an iyiyim sadece bulantılarım arttı.Bu biraz sıkıntı veriyorr..Onun haricinde bir problem yok.Doktor 12. haftaya kadar gelmene gerek yok dedi.2 li test için gideceğim 12. haftada.6. haftada bebek görünmeyebiliyormuş ayrıca ultrason cihazının kaliteside önemliymişş doktor böyle söyledi.bugün tam 8+5 günlük olduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…