KIZLAR MERHABA AY77 ÇOK SEVİNDİM BU HABERE BEN DEMİŞTİM SANA DİMİ İÇİMDE GÜZEL HİSLER VAR DİYEE...
bU ARADA KIZLAR KÖTÜ Bİ HABERİM VAR SİZE CUMARTESİ GÜNÜ BEBEĞİN KALP ATIŞLARINI GÖRMEK İÇİN DOKTORA GİTTİK AMA BEBEĞİ GÖREMEDİK.şOK OLDUM ÜZÜLDÜM.EŞİMDE ÖYLE.SON ADET TARİHİNE GÖRE DOKTOR6+3 GÜNLÜK DEDİ.BAYRAMDAN SONRA TEKRAR GİDECEĞİZ HALA GÖRÜNMEZSE KÜRTAJ OLUCAM.MORALİM ÇOK BOZUKK.BOŞ GEBELİK OLABİLİR DEDİ DOKTOR.BEKLEMEDEYİZ ŞU ANDA AMA GÜNLER GEÇMİYORR
Kızlar ben bugün doktora gideceğim çok korkuyorum sanki içimde garip bir his var, gece de hep kendi kendimi yedim..İnşallah bebek kilo almıştır ve sıkıntıda değildir...Dün ve evvelsi gün tansiyonum hep yüksekti buda bebeği çok etkiliyormuş aklımdaki soruları yazdım doktora soracağım...
Birde geçen gün nst çektirmiştim ya, orada ebe kadın bana açmısın demişti ben eh falan demiştim ama halbuki aç değildim.Kalp atışları aç olurken yavaşlarmış.Acaba yavaşmışydı ki öyle dedi. offf çok endişeliyim ben yaaa..
Kızlar merhaba, ben dün doktora gittim normal muayene olduk kızım hiç kilo almamış birde 40 gr vermiş içerde, oysaki her hafta 200 gr almalı, doktor önemseme ultrason yalnış ölçebilir dedi.Haftaya belli olacak kilo alıp almadığı inşallah alır...İnternetten okuduğum kadarıyla tansiyonu yükselen hamilelerin bebekleri kilo alması dururmuş...İnşallah haftaya alır...
Bu arada hamilelik için en doğru yöntem ısı takibi ve akıntıyı kontrol etmektir, ben bu şekilde yumurtladığım zamanı bulmuştum...Tavsiye ederim...
KIZLAR MERHABA AY77 ÇOK SEVİNDİM BU HABERE BEN DEMİŞTİM SANA DİMİ İÇİMDE GÜZEL HİSLER VAR DİYEE...
bU ARADA KIZLAR KÖTÜ Bİ HABERİM VAR SİZE CUMARTESİ GÜNÜ BEBEĞİN KALP ATIŞLARINI GÖRMEK İÇİN DOKTORA GİTTİK AMA BEBEĞİ GÖREMEDİK.şOK OLDUM ÜZÜLDÜM.EŞİMDE ÖYLE.SON ADET TARİHİNE GÖRE DOKTOR6+3 GÜNLÜK DEDİ.BAYRAMDAN SONRA TEKRAR GİDECEĞİZ HALA GÖRÜNMEZSE KÜRTAJ OLUCAM.MORALİM ÇOK BOZUKK.BOŞ GEBELİK OLABİLİR DEDİ DOKTOR.BEKLEMEDEYİZ ŞU ANDA AMA GÜNLER GEÇMİYORR
canım ya üzülme hemencik daha hiçbirşey belli değil ben az önce bir sitede okudum ki eğer yol kesesi görünüyorsa hemen endişe edilecek bir durum yokmuş... içini rahat tut belli kalp atışlarını duymak için henüz çok erken...
bu arada ben kan testine göre hamileyim ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum, korkudan hiç keyfini çıkaramıyorum şu an..hep bir endişe , ilk ültrasona girene kadar böyle olacak herhalde ...
canım sana bol şanslar ; rahat ol; Allah dua et...
Canım dur bakalım belki geç döllenme olmuştur, hay allah iyi haberlerini beliyorum canım...senağlama
zeyhatcım sen nasılsın arkadaşım? İyimisin?:1hug:
ayyy inanmıyorum sana Zeynep :)) ayy vallah çok hızlısın ya... ben şu an hiç birşey bakmıyorum ve uzun süre de bakmayı düşünmüyorum eğer herşey güzel gelişirse son aylara doğru herhalde bakarım ...bi ültrason günü gelsin de gözlerimle göreyim içimde gerçekten birileri mi var mı diye :) dikkat ederseniz birileri diyorum sanki ikiz olacakmış gibi tabi aslında bunu bana dedirten kan değerlerim baya yüksek çıkmıştı ve ikiz olabilir diye düşünmeye başladım ... neyse herkese iyi Bayramlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?